|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.7.2007 22:42:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, ravno zaradi vseh naštetih razlogov jaz že nekaj časa ne hodim v kino. Raje potegnemo film z neta in ker imamo doma projektor, ga lepo projeciramo na steno in je tako, kot v kinu, oz. tako kot bi v kinu moralo biti.user posted image

To je pa super ideja... user posted image , mi smo ponavadi, ko smo bili še manjši, z mami položili deko na tla, se ulegli pred tv in se stiskali in gledali fiml...kako pogrešam te čase... naša mami je bila res carica

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9576
4.7.2007 22:44:18   
Ajvy
Ulla, sej v tem je problem, k se nočmo nobenemu zamerit, da ne bodo potem do naših otročkov nesramni... ,madona tole naše zdravstvo... k vsaj za prijaznost ne bi bilo treba prosit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9577
4.7.2007 22:44:54   
kapica
O, rumba, to z projekterom pa more bit super gledat. A sem lahk od danes naprej tvoja prijateljicauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9578
4.7.2007 22:45:15   
rumba
Ja, ronja, no, kak tej nisi že prej sešila te dekice! Vidiš, pa si le sama kriva!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9579
4.7.2007 22:46:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

O, rumba, to z projekterom pa more bit super gledat. A sem lahk od danes naprej tvoja prijateljicauser posted image ?

To si že. Sem mislila, da se boš še za kaj več predlagala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9580
4.7.2007 22:47:33   
kapica
To je pa super ideja... , mi smo ponavadi, ko smo bili še manjši, z mami položili deko na tla, se ulegli pred tv in se stiskali in gledali fiml...kako pogrešam te čase... naša mami je bila res carica

Bravo, za tvojo mamico. Spomni se na to, pa bos tud ti svojim otrokom njene stvari naprej "predajala", da bojo imeli lepe spomine, tako kot tiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9581
4.7.2007 22:48:44   
kapica

O, rumba, to z projekterom pa more bit super gledat. A sem lahk od danes naprej tvoja prijateljica ?

To si že. Sem mislila, da se boš še za kaj več predlagala!

Ja kaj pa? a ti bi se kr porocila z mano? Madonca no, si pa hitrauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9582
4.7.2007 22:49:51   
kapica
Punce, ne mi pobegnit, pridem kmalu nazaj, a prav?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9583
4.7.2007 22:50:36   
Ajvy

To je pa super ideja... , mi smo ponavadi, ko smo bili še manjši, z mami položili deko na tla, se ulegli pred tv in se stiskali in gledali fiml...kako pogrešam te čase... naša mami je bila res carica

Bravo, za tvojo mamico. Spomni se na to, pa bos tud ti svojim otrokom njene stvari naprej "predajala", da bojo imeli lepe spomine, tako kot tiuser posted image .

Ja, res, kar se tega tiče je bila fenomenalna, vse rojstne dneve, vse praznike, vse to je bilo pravljično... superca je bila.... prava mama, samo pogledala te je pa je vedela , kako si in kaj je narobe... žel mi je le, da ne bo videla mojih otrok... tega si je nadvse želela , samo usoda je pač takšna, včasih malo preveč kruta... no, bo pa vsaj od daleč opazovala user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9584
4.7.2007 22:51:06   
rumba
Ajvy, mene pa je taka ponižnost pred zdravniki dobro izučila. Res, da sem morala s Hano dosti po bolnicah skakat, ampak sem se naučila, da je treba bit ošter! Takoj jim dam vedeti, da nisem glihkar z lune padla, da želim in imam pravico vedeti vse... Najprej so seveda čist užaljeni, a kaj kmalu se začnejo s teboj čisto drugače pogovarjati. Tako stopiš par stopnic više. No v P sem obakrat bila ponižna, sedaj bom pa "težka stranka"! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9585
4.7.2007 22:51:34   
Anonimen
Ronja, hvala za odgovor user posted image

Dalje se mi ne da brat, ste preveč naklofale, ampak saj me ziher nihče ni omenil user posted image

Punce, jaz res nevem, kaj je z menoj narobe.. Full sem že tečna od tega čakanja, pa še nisem niti približno po roku kot je Ronja... Ko bi se vsaj same odločale, kdaj rodimo user posted image user posted image

Zdaj ko bom pa v bolnici, bom pa tak stokrat bolj nestrpna, grem se staviti, da jih bom ob živce spravljala user posted image Sej na srečo me že dobro poznajo user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9586
4.7.2007 22:54:21   
Ajvy
Rumba, to ti pa verjamem, sem videla kako to gre, ampak jst sem taka sera, dokler mi orenk ne prekipi, mam pa zelo velik prag.... ampak se za porodno ne bojim, ker bo moj z menoj... on ima pa manjši prag, sploh če zadeva mene in moje težave..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9587
4.7.2007 22:54:55   
rumba
Ajvy, kak lep vzgled si imela. Sigurno boš tudi ti tako dobra mamica.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9588
4.7.2007 22:58:01   
rumba
Gorazdova, drži se v P. Pa naj ti čimhitreje in čimlažje mine!user posted image

Nič, drage moje, moj je zaključil s svojim delom in ga moram iti malo pocarkljat. user posted image
Bodite pridne, lepo spite in se beremo jutri!
user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9589
4.7.2007 22:58:58   
Anonimen
ajvy user posted image veš da je še vedno s tabo....

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 4.7.2007 22:59:49 >

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 9590
4.7.2007 22:59:08   
pupi
Čer čvekice!!
Madejka mene naroča na malo več ko en teden! Zakaj pa tebe manjuser posted image  Mogoče mene zato ker preverja če se bo naša lenobica obrnila, pa gibe jaz glih na glih skup spravim n 12 urah!! Me pa sploh ne pregleduje vaginalno, saj ne da mi je hudo samo če ste rekle ,da tak G preverjajo MVuser posted image  Glede CTGja pa ne skrbet moja je bla 1. tudi bolj sramežljiva pa so hteli, da počepe delam, ker jih ne morem sem malo trbuh zmrdala pa je šlo!

Tudi meni se ostalega ne da brat, je preveč!! user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9591
4.7.2007 22:59:18   
Ajvy
Rumba, sej smo imeli tudi velike probleme, z alkotom, ampak naša mami nikoli ni pozabila biti mami, ne glede na njeno stanje... in to je tisto kar mi je od nje ostalo... nočem grdo mislit, smo preveč preživeli skupaj, ko nas je hotel alko razdreti, ampak zmagali smo mi, ker ljubezni družine, naše mami do nas in nas do nje, ni mogoče kar tako uničiti, in ni je procentaže alkohola v  pijači, ki bi to lahko razžrla....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 9592
4.7.2007 22:59:57   
Ajvy
Nočko Rumba, lepo se crkljajta...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9593
4.7.2007 23:00:32   
pupi
Ajvy kaj pa kaka slikica user posted image  kotička!? Vem da sem radovedna ja

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9594
4.7.2007 23:00:59   
pupi
Rumba, LN

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9595
4.7.2007 23:01:31   
Anonimen
nočko rumbauser posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9596
4.7.2007 23:04:03   
pupi
Tudi meni je uspelo popucat hiško! Kopalnico pa še bom zdaj šla, mi ni blo več jutri pa bi rada bla cel dan fraj. Kaj danes smo ble vse v čistilnih akcijah? No moja ni bla akcija, osnove so ble pač user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9597
4.7.2007 23:05:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Ajvy kaj pa kaka slikica user posted image  kotička!? Vem da sem radovedna ja

Bom mojmu rekla, da se malo potrudi kej napopat sem gor, k jst sem bolj leva za tele stvari...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9598
4.7.2007 23:06:01   
pupi
Ženske, kaj je katera v teh poplavnih področjih doma? Kaj pa dela po SLOuser posted image !

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9599
4.7.2007 23:06:18   
Ajvy
Pupi, sej osnove so pomembne, detalji so že tlaka user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  382 383 [384] 385 386   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?