|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
3.7.2007 22:36:08   
S@nta
haha
kaj čemo, letos ma zidarija prednost

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
3.7.2007 22:40:20   
sončnica13
Mene pa zadnje čase ful nostalgija daje, ko se bliža 1. roj. dan, kar ne morem verjet, da je že skoraj leto naokoliuser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
3.7.2007 22:41:45   
S@nta
ja, bo treba še enga nardituser posted image
meni se tud lušta, samo rodit pa več ne grem

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
3.7.2007 22:43:52   
beba76
Včeraj mi je bla taka kriza, de je en velikonočni zajec padeluser posted image user posted image user posted image user posted image . In to ob 10 zvečeruser posted image user posted image Vse to, kar si naštela, bi blo menda dovolj, če bi prišla ma hiter obisk user posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
3.7.2007 22:44:35   
sončnica13
Kaj si imela težek porod?
Moj je trajal le cca. 50 minuser posted image , čeprov v materinski so napisal 3 ure.

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
3.7.2007 22:46:18   
beba76
SONČNICA, hitro v posteljo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SNTA, zarečen kruh pa to.... Jaz sem ga dvakrat jedla, saj sem po drugem porodu, ki se je končal u vakuumom tudi rekla tako, kot ti zdaj. Pa ne veš, kak je bil ta kruh dober............user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
3.7.2007 22:46:33   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Včeraj mi je bla taka kriza, de je en velikonočni zajec padeluser posted image user posted image user posted image user posted image . In to ob 10 zvečeruser posted image user posted image Vse to, kar si naštela, bi blo menda dovolj, če bi prišla ma hiter obisk user posted image

Jaz pa zadnje čase ful mal pojem-kar nimam časa. Zjutraj za Nikom pojem kaki 2 žlici, pol se pa pred kosilom spomnim, da je blo to vse kar sem do tedaj spravla v usta.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
3.7.2007 22:47:26   
beba76
Sončnica, jaz sem 4. rodila tak dolgo, kot ti prvič. Če se odločiš za 4 otroke, moraš pri zadnjem en mesec pred PDP v porodnišnico user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
3.7.2007 22:47:46   
sončnica13

SONČNICA, hitro v posteljo in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SNTA, zarečen kruh pa to.... Jaz sem ga dvakrat jedla, saj sem po drugem porodu, ki se je končal u vakuumom tudi rekla tako, kot ti zdaj. Pa ne veš, kak je bil ta kruh dober............user posted image

Žal ne bo nič user posted image user posted image user posted image danes, je ravn prej klical, da pride poznej ker čaka neke Francozeuser posted image  

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
3.7.2007 22:48:11   
beba76
Jaz tam do 2. ne jem nič, pol pa AKCIJA!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
3.7.2007 22:48:34   
beba76
kJE PA DELA?

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
3.7.2007 22:49:23   
beba76
Pupike, grem jaz pod tuš in v horizontalo, ker mi oči že nekaj nagajajo.
Papa, se jutri spet kaj potipkamouser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
3.7.2007 22:49:56   
S@nta
še zdaj me more tlačijo
50min???????kaj to je možno?
pr men dobrih 12 ur, odtek vode in popadki na 5 min,šteto
so misli,da bom ob dveh rodila,ker sem bila že čist odprta,na koncu sem rodila šele ob sedmih,ker niso imeli časauser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
3.7.2007 22:50:13   
sončnica13

Sončnica, jaz sem 4. rodila tak dolgo, kot ti prvič. Če se odločiš za 4 otroke, moraš pri zadnjem en mesec pred PDP v porodnišnico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi šla 4. rodit in bi blo tolk hitreje kot 1., bi prej rodila, kot pa bi mi voda odteklauser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
3.7.2007 22:50:44   
sončnica13

kJE PA DELA?

V hotelu-recepcija

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
3.7.2007 22:51:52   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

še zdaj me more tlačijo
50min???????kaj to je možno?
pr men dobrih 12 ur, odtek vode in popadki na 5 min,šteto
so misli,da bom ob dveh rodila,ker sem bila že čist odprta,na koncu sem rodila šele ob sedmih,ker niso imeli časauser posted image

si ne morem predstavljat.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 3.7.2007 22:55:46 >

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
3.7.2007 22:52:42   
S@nta
tak kot si jaz ne morem predstavljat samo 50minutuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2167
3.7.2007 22:53:00   
S@nta
lahko noč bebikauser posted image

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
3.7.2007 22:55:16   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Ko je ena od mojih sester šla v drugo rodit, je malo smuknila ven z isto potjo, kot ji je odtekla voda-še dobro, da je bila v rešilcu, pol so se pa prej v bližnjem ZD ustavli, da so ju mal porihtal in šele nato so ju peljali naprej v porodnišnico.

Neposredna povezava do sporočila: 2169
3.7.2007 23:09:43   
sončnica13
Grem jaz tud v mižale,...Lahko noč !

Neposredna povezava do sporočila: 2170
3.7.2007 23:38:04   
TODI
Evo mene nazaj!!

Ja obiski, to smo bili zmenjeni, da se dogovorimo za va soboto, ko tri skupaj praznujemo in bomo naredili piknik, tako da....

Ja Tanyka, to so bili časi lani, ko sem imela vsega dovolj in sem napisala da grem kar na kolo in je ena čist not padla in mi lepo svetovala, da to pa ni priporočljivo user posted image  user posted image .

S@nta a sva sami ostali??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2171
3.7.2007 23:39:03   
TODI
No pa sem očitno ostala samauser posted image  user posted image , pa lahko noč vsem!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
4.7.2007 7:10:51   
TODI
Dobro jutro!!

Danes sem pa jaz prva  user posted image  user posted image  user posted image , Tanyka kje pa tičiš?? Ponavadi si ti že od 6h tle gor user posted image  user posted image .

Pijem user posted image po dolgem času sama in imam malo miru, nevem pa še koliko časa bo to trajalouser posted image , ker naša pupa bo vsak čas vključila sirenouser posted image  user posted image .

Joj sem se sedaj spomnila, da mi čakamo še norice in če bo tako kot starejši je ta teden kužna v petek pa user posted image , pa lih v soboto mamo piknik user posted image . No ja kar bo pa bo, tukaj ne moremo nič.

Pa lep dan še naprej!!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
4.7.2007 7:49:01   
Tanyka
user posted image

Sem že na rruser posted image user posted image , gor pa sem itak že od 5.30 z malima vred,
 tako, da si še kave nisem uspela skuhatuser posted image
Mali ima ful obdobje, da mu moram skoz pri riti stat in resnično upam,
da ga čimprej mine, ker če ne bom znorela.
Kak me ne vidi ali ga ne držim za hlače ipičari in cvili ko zmešanuser posted image user posted image user posted image

Nič, zdaj je v stajici grem kavo kuhat, 
 če mi bo seveda uspelo brez dretja pri hišiuser posted image user posted image

Jaz bi novi krog diete-je še katera za???????

Se oglasim še kasneje

Čao čaouser posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 4.7.2007 7:51:32 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
4.7.2007 8:11:04   
beba76
Halo, jutranje ptičke! Jaz sem se komaj privlekla iz postelje, oji otroci pa še kar spijouser posted image user posted image user posted image Pa saj ne morem verjet, kaj je zaj to. Eh, konec veselja, Tio je kašel zbudiluser posted image . Saj zaj dobi po zajtrku mamino zdravilo in bo upam, kmalu bolje.

TODI, kaj si nas pozabla povabit??user posted image Ja, tista z biciklom je bla pa res ta prava user posted image Pa ne vem, če bi kaj pomagalo,pa če bi se spravila čez kozo skakat, bi menda ne šlo prej ven.

TANYKA, jaz sem za dieto, samo mi obljubi, da bož zdržala dva tedna! Da boš grešila, to itak vem, samo dva tedna probaj vztrajat, prosim. Treba malo med hujšarce napisat, tam se še menda kera najde user posted image

Grem malo porihtat, ker je že čist auf user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.