LUNA06
|
Pozdravljene! Danes sva ustala od sedmih in potem oba nazaj zaspala do desete, ne morm verjet. No da se končno lotim pisanja!Ste ble kr pridne kljub dopustom. No pa dejmo začet pri papcanju.Zobkov mi še nimamo.Na dan pojeva dva obroka goste hrane, ostalo je še vedno dojenje.Dopoldne mu nardim mlečno kašico ali jogurtek (jogurti za dojenčke iz Leclerca, super zadeva!).Kašice so od Milupe ali Hipp-a.Te mlečne riževe z okusom sadja.Sem mu pa ravno prejšnji teden kupla keksolino, to je pa noro kok je cmoku, še najbolj do zdej mu je blo to všeč.No to je za po 6M.No večino teh kašic se meša z vodo, edino keksolino gre z mlekom, mu dam svojega ali adaptiranega.Potem popoldne pa jeva sadje ali zelenjavo.Zelenjave ne mara preveč, se kar davi zraven, tako da mu zmeri kej notr zmešam.Včeraj pa smo po nasvetu pediatrinje prvič jedli meso, sm mu skuhala piščančka in ej kr pojedu, sam bolj gosto je blo, ap ej mogu pit zraven. Tudi jaz razmišlam da bi vzela 4-urni delavnik, ker delam usak dan do pol šeste zvečer.Sej vprašanje kam me bojo pa sploh dali, ko rpidm nazaj.Se mi ej rvano danes ponoči sanjalo, da je bla katastrofa že prvi dan v službi. Natali07 tvoj Urbanček ej pa res suhec, naš ima zdaj 8300g in 72cm, pa se mi ne zdi debu. Mark se že ful dolgo postavlja na noge, pa sm učer zvedla, da se še vedno en bi smeu.Se je pa začeu plazit in to rikverc (EVO JE ŽE NA SREDI SOBE, POBEGNIL IZ IGRALNEGA CENTRA), naprej mu še ne gre.Včeraj smo kupli stajico, ga bom danes dala notr, pa vam pošlem slikce, me zanima če mu bo všeč. O mareli sem že tudi razmišlala, pa ne vem...A sploh obstaja kaka, ki se da v ležeči položaj? Barbid kje je zdej tista slikca? Včeraj sem bila na obisku pri bivši sosedi, ki ima 1-mesečno punčko.Joj kok je bla mičkena, sm jo pestvala - še znam!No sej sm tud u soboto na eni poroki mela dojenčico staro 2,5M.Joj so luškani, pa res hitro pozabiš da so bli tok mejhni. Ja na pregledu včeraj, pa so mu delali use živo.Vzeli so mu kri. Kar s prstka, tko kot odraslim, seveda sva bla pol oba čist krvava, k ne more bit sekunde pr mir.Tud tista vrečkica za vodo mu je padla dol z lulčka in potem sva mogla čakat in se nacejat s sokom, da je naredu novo lužico.Pa rekla je, da imamo lep ritem hranjenja in da je čas za meso.Dobili smo tretjo pikico, tud zajamru ni zraven.Aja, pa napotnico za 3.UZ kolkov, ker se na zadnjem jedra še niso vidla.Pa neke teste mu je delala, zvok, tip...Je trajalo dve ure use skup. Uživajte! Jutri prideva!
< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 4.7.2007 10:33:52 >
|