eva1
|
Jaz vse sprti kuhah, edino zelejnjavo sem si svežo našimala v vrečke in dala zmrznit(recimo korenček, buučko, kolerabo, meso....)no potem pa sem samo v vodo dala in skuhala, sem imela vse po vrečkah, vse napisano...tako da ni blo treba vsak dan v trgovino! No tak sistem sem pri lukcu ubrala, zdej bom pa isto nardila, samo še itak nismo tako napredovali zdej ..ji bom danes dala malo več zelenjave, bomo videli kok bo čebelca pojedla! Ja urša in Višnja...a vidte morte pravo imel za otročka izbrat drugič...Lukci in Alje so pridni ,jaz sploh ne vem, kako izgleda če nič ne spijo čez dan...Alja je max 2ure pokonci, pol pa spat, tako da 2x na dan spi po cca. 3 ure...ponoči pa itak čist vn padem če se kdaj zajoka ponoči...danes je ob 5h se zbudila, pa je bla reva čist mrzla-jo je očitno zeblo, ker se je odkrila, pa še okno je imela malo odprto...mi je blo čist odveč ustat..ko se 1x razvadiš da spijo ponoči, je kr hudo pol Lukec je pa tako pridn-smo dali podnevi in ponoči že plenice stran, tako da je suh, tut s kakanjem nimamo nobenih problemom-res zleti pobek je...razen ko trmari, pa prekljinja...ga včeraj poslušam, pa se neki jezi, k ni mogu neki odšravfat, pa brcne v omaro pa reče pizd matelna...o krizna to ma čist po fotru...on je isti, če mu kej ne gre, čist vn pade ..je pa nečak zadnč reku, ko ga je sestra neki kregala...pa ne me drkat zdej -da ti 3-letni mulc to izjav -kriza!!! Zdej grem pa cunje obest, pol pa palčke poklicat da bojo še kej speglal, ker se mi kr nabira ....lep dan in uživajte!!!
|