|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
26.6.2007 21:50:53   
eva1
Urša-midve imava 2 obroka, uvajamo zelenjavo..pri nam je takole, zbudi se okoli 8h, se podojiva, potem okoli 10h gre spat-z dojenjem jo uspavam,...potem okoli 13h-14h se zbudi, se podojiva, potem pa ima okoli 17h sadje(od 130-180ml, odvisno od lakote-bi jo dala drugače sadje pred spanjem (okli 10h) samo ko greva pol po lukca v vrtec mi dobr pride, da ji lahko dam sadje namesto da jo kje zunaj dojim..., pa okoli 20h mlečno-žitno kašico(cca.180ml) in potem podoj za uspavanje, potem spi do jutra! Sedaj uvajava zelenjavo...poskusili sva krompir in korenček...sedaj bova počasi naprej, upam, da bova okoli 6 meseca imele že 3 obroke, potem okoli 7. meseca bom uvelda še mlečne izdelke, pa kruh...potem pa bo itak počasi že vse začela jest! No takšen je moj plan, zaenkrat kr ratuje, bomo videli kako bo naprejuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
27.6.2007 8:34:53   
Urša08
Eva1 kok je pa tvoja Alja pridnauser posted image .

Naš urnik, če temu sploh lahko tako rečem je v primerjavi z vašim katastrofa. Nejc se ponavadi zbudi med 6 in 7, takrat se podojiva, če je to ob 6 poskušava še malo zadremati, včasih rata včasih ne. Med 8 in 9 bo že drugo dojenje, čez dve uri tretje in potem okrog 12 (odvisno kdaj je bil prej podojen, včasih že ob 11) mu pripravim kašico in ga skušam spravit spat, včasih takoj rata včasih se pa tud eno uro matramuser posted image . Potem pa spi tam enouro do dve in pol. Med 15 in 16 se spet dojiva, pa med 18-19 , sledi kopanje in podoj pred spanjem ki je tam okrog 19.30. Potem ga dam spat in ponoči se hraniva enkrat (okrog 2), včasih pa tud dvakrat. Seveda ni vsak dan tako, ure včasih odstopajo ampak število podojev ni pa nikoli manjše. user posted image Če greva zjutrej na sprehod mi ponavadi zaspi v vozičku in včasih že dopoldan zaspi za kake pol ure do ure. Tvoja pikica je res pridna kar se tiče spanja, no pa hranjenja tudi. Kašice mi pa zaenkrat poje tam med 80 -100ml. Počasi napredujemo.

Se mi pa Nejc plazi oz. bolje rečeno poriva v rikverc in ga imam že po celi dnevni. Se vsaj zamoti.user posted image

Papauser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
27.6.2007 19:43:25   
Natali07
Živjo, se mal oglašam, da ne boste rekle, da sem pozabila na vasuser posted image . Smo prišli z morja že v nedeljo, ampak sva bila z Urbanom te dni bolj leteča, tako, da ni bilo časa za R. Moram najprej kar pridno vas prebrat, pa vsam še kaj napišem.

No ko ste ravno pri hrani. Tudi mi bomo sedaj pričeli z GH in ker moramo po eno do dve žlički na dan in to po 4 dni, me zanima kako ste pripravlale hrano. Ali ste jo zmrzovale, če ste jo več skuhale naenkrat. Ali ste vsak dan kuhale sproti. Jaz razmišljam, da bi skuhala in nekako zaprla v kozarčke od kašic, pa ne vem ali to gre. Ja, pa še prej moram nekje dobiti te kozarčke. A jih ima katera kaj odveč??

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
27.6.2007 19:55:57   
LUNA06
Natali jaz shranjujem v Aventove posodice (so super!) in dam zmrznit.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=166644

Sem pa ravno pred morjem poslala eni RR-ovki pokrovčke za te stekleničke od kašic.Je rekla, da sama kuha in da v te stekleničke, ampak to ji zdrži max. dva dni, ker je brez konzervansov.Tko da je po moje bolš zmrznit.Jaz imam nekaj teh stekleničk, ampak se ne splača pošiljat, je predraga poštnina.Kupi ene tri kašice, pa boš mela za trikrat.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
27.6.2007 21:18:12   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eva1 kok je pa tvoja Alja pridnauser posted image .

Naš urnik, če temu sploh lahko tako rečem je v primerjavi z vašim katastrofa. Nejc se ponavadi zbudi med 6 in 7, takrat se podojiva, če je to ob 6 poskušava še malo zadremati, včasih rata včasih ne. Med 8 in 9 bo že drugo dojenje, čez dve uri tretje in potem okrog 12 (odvisno kdaj je bil prej podojen, včasih že ob 11) mu pripravim kašico in ga skušam spravit spat, včasih takoj rata včasih se pa tud eno uro matramuser posted image . Potem pa spi tam enouro do dve in pol. Med 15 in 16 se spet dojiva, pa med 18-19 , sledi kopanje in podoj pred spanjem ki je tam okrog 19.30. Potem ga dam spat in ponoči se hraniva enkrat (okrog 2), včasih pa tud dvakrat. Seveda ni vsak dan tako, ure včasih odstopajo ampak število podojev ni pa nikoli manjše. user posted image Če greva zjutrej na sprehod mi ponavadi zaspi v vozičku in včasih že dopoldan zaspi za kake pol ure do ure. Tvoja pikica je res pridna kar se tiče spanja, no pa hranjenja tudi. Kašice mi pa zaenkrat poje tam med 80 -100ml. Počasi napredujemo.

Se mi pa Nejc plazi oz. bolje rečeno poriva v rikverc in ga imam že po celi dnevni. Se vsaj zamoti.user posted image

Papauser posted image

Hi hi hi hi hi kak sem se nasmejala tvojemu postu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kot da berem mojega Nejca...imate pri vas doma isti ritem kot mi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj Nejc je star 4,5 mesece in tale naša Eva1 ima res srečo.....srečnica.user posted image

Pa drgač Eva 1....kako kaj? user posted image

lp

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
27.6.2007 21:49:28   
Natali07
Luna06 - tudi sama sem kupila aventove posodice, saj sem od začetka tja shranjevala mleko. No nekaj imam še zamrznenega , za vsak slučaj če me ni user posted image . Ampak sem prebrala, da v te posodice daš lahko zmrznit samo trikrat potem pa jih naj ne bi več uporabljal, pa še velike so.  Mogoče bom pa v vrečke zapakirala - a bi to šlo. Drugače sem pa danes našla eno kašico, ki je narejena samo iz banane, ampak mislim da ni primerna za začetek, ker pol pa ne bo maral zelenjave. A se motim? V vseh ostalih je pa mešana zelenjava. Mi pa moramo začeti po eno zelenjavo in to 4 dni, pa po eno ali dve žlički user posted image . Ja za nameček vsega moram pa še naslednji teden s seboj prinest hrano na fizoterapijo, da bo fizoterapevtka pogledala če lepo je z žličke in pokazala pravilen položaj hranjenja. To bo še prava umetnost s tem uvajanjem Gh. Zakaj bo star že 6 mesecev, pa ne bo več sam na mleku. je blo to tako luštno, pa še zahteven lahkomnik ni bil, ker je jedel le 5 krat na dan in včasih še šetič ponoči.

Luna06 - daj mi jih prihrani, če jih imaš in mi jih daš ko se dobimo na srečanju.

Saj res, ali ste se danes dobile???

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
27.6.2007 22:02:50   
LUNA06
Šit..napisala cel roman, pa me je vrglo vn....user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
27.6.2007 22:06:44   
LUNA06
Ne nismo se dobile, se ni nobena javla, da bi pršla.

Ja tud mene jezi, da ne obstaja samo ene vrste zelenjava.Pa poskusita npr. z jabčkom ali hruško, lahko potem to neseta sabo na fizioterapijo.Potem pa lahko nadaljujeta še z jabčkom z korenčkom.
Kar se pa posodic tiče, pa mislim, da ni panike, da ne bi zdržale vsaj 10kratne uporabe.OK, če se uniči, jo pač daš stran.Sej tud na dudah piše, da bi jih po enem mescu mogli zamenjat, pa jo?Velikost posodic j nam kar primerna, Mark ravno nekaj takega poje naenkrat.
Ti bom pa pršparala kako stekleničko.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
27.6.2007 22:07:16   
Natali07
Tud jaz napisala cel roman, pa me je vrglo ven user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
27.6.2007 22:14:53   
LUNA06
No da se potem še mi malo pohvalimo glede dnevnega rituala.

Če začnem zjutraj, vstanemo tam med 7.30 in 8.30; sledi dojenje in še malo poležavanja, preoblačevnje; tam okrog 10,11h prva GH (običajno kakšna mlečna kašica s sadjem ali jogurtek za otročke); potem spanje (zelo različno, 1-3h); dojenje okrog 13,14h; popoldanske aktivnosti (sprehod, čofkanje, kuhanje kosila...); druga GH ob cca.16h (doma pripravljeno sadje in zelenjava); popoldanski spanec (cca.1h); dojenje ob cca.19h; crklanje s tatičem; dojenje ali flaša mojega mleka; zaspi od 21-22h in potem spi do jutra.No tko približno zgleda, če smo doma seveda.Če pa kam šibava, se pa malo spremeni, ker običajno zaspi v avtu na poti domov.Včasih imamo tudi kakšen obrok manj, odvisno kolk mu paše jest in kolko sokca spije tisti dan.Zato mu pa raje dajem čaj, ker ga ne nasiti tako kot sokec.
Smo carji a ne?Bravo Mark! 

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
27.6.2007 22:16:59   
Natali07
Karolina*- glede komarjev. V mullerju sem zasledila, da imajo neko naravno zadevo za v vtičnico, ki je primerna tudi za otroke. je pa kar draga mislim, da nekaj čez 4.ooo sit - starih tzolarčkov. Je nisem kupila, ker nisem vedla da bomo imeli težave s komarji na morju, tako da ne vem če zaleže. Jo grem pa pred naslednjim morjem definitivno kupit.

Barbi- Le pazi svoji Lano pred sonce. Naš Urban je na morju prav štrajkal zaradi vročine. Že prvi dan je dobil pikice po trebuščku in sem že mislila, da sem zopet kaj takega pojedla, da mu je udarla ven alergija. Ampak kasneje je dobil pike še po vratu, za ušesi, hrbtu in po pregibih rpkic in nogic. Seveda so pikice zvečer izginile in se zopet pojavile tam okoli 11:00 ure zjutraj. Mi je bilo takoj jasno da je od sopare. Tako, da sem imela našega Urbana bolj v senci in smo bili na plaži le do 10:00 ure oz maksimalno do 11:00 v senci , apak proti soncu tudi to ni zaleglo, saj je bil vsakič rdeč user posted image . Smo šli ravno zato namorje v juniju da ne bi bilo vroče, potem pa naletimo na najbolj vroč teden.

Luna06 - Vidim, da ste zelo užival na morju. Urban je pa svoje nogice in rito namakal kar v morski vodi. Je prav užival in niti valov se ni ustrašil, tako, da komaj čakam da bo toliko star da bomo šli z njim v vodo. sem računala na tak fredov obroč, kot ga imate vi, pa mi je fizoterapevtka odsvetovala user posted image , tako, da bo moral Urban kar v naročju se namakat v vodi. Pa še na tečaj plavanja sem računala - pa ne bo nič - no bomo pa eure prišparaluser posted image .

Zdaj bom pa vse skopirala, če me zopet vrže ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
27.6.2007 22:27:34   
Natali07
Luna06 - tvoj Mark je pa res priden. Lepo je in spi. Ko bi vsaj moj Urbanček kdaj zaspal za kako urco ali dve.  Pri njem je že pol ure čez dan pravi dosežek v enem kosu pravi dosežek, zato pa to ponovi svaj dvakrat ali trikrat po 15 do 20 minut.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
28.6.2007 8:36:45   
Urša08
Dobro jutro!

Midva sva danes vstala že 15 čez 6, sedaj mi je pa Nejček nazaj zaspal. Bomo videli koliko časa bo spal.

Natali07 jaz mu zaenkrat vse sproti pripravim. Na začetku ko je po par žličk res dosti ostane. Je pa res včasih dobr met kej v skrinji, da samo pogreješ. A shranite v skrinjo cele kašice al samo posamezno zelenjavo? Kaj pa krompir? Spanje po 15 minut čez dan mi je pa poznano. Tako je bilo pri nam, ampak sedaj je ratal glede tega bolj priden in spi dvakrat na dan (dopoldne tam do ene ure), popoldne pa med uro in dve in pol.user posted image Počasi boste tud vi tak ritem dobili. Kozarčkov od kašic pa še nimam, ker nisem še nobenga frutka kupla.  Mu kr sama pripravljam. Sem se mu pa tud jaz bala dat banano, ker je sladka, ampak kljub temu mi tudi zelenjavo je.

Zakaj vama je pa odsvetovala fredov obroč, če smem vprašat?

Luna06 Mark je pa res priden glede spanja. Da ti spi vse do jutra ma to je zakonuser posted image . Jaz sploh ne vem več kako to zgleda user posted image Bi mi pa tako prav prišlo da bi eno noč prespala. Celo enkrat mi je spal 8 ur v kosu in sem bla ful vesela.

Visnjaaa a so vsi Nejci taki user posted image Tud najina user posted image bosta enkrat prespala noč, vsaj upam no.

Dons ponoč je bla pa kr kriza pr ns. Prvo bujenje je bilo že ob polnoči, no to sva se v petih minutah nahranla in nazaj zaspala, potem pa ob 3.30, ga nahranim dam nazaj spat, ampak on ne bi spal. Neki se je premetaval in jok, ga potolažim, nazaj zaspim čez pol ure spet jok, no ob 5 sem obupala in ga dala k nama v posteljo, da sem vsaj do 6.15 zaspala. To se mi pa še ni zgodilo. Ponavadi je takoj po hranjenju nazaj zaspal. Ne vem kaj ga daje.

En lep dan vam želim pa čim manj dežja, da gremo mal ven z našimi sončki.

papauser posted image

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
28.6.2007 11:36:39   
eva1
Jaz vse sprti kuhah, edino zelejnjavo sem si svežo našimala v vrečke in dala zmrznit(recimo korenček, buučko, kolerabo, meso....)no potem pa sem samo v vodo dala in skuhala, sem imela vse po vrečkah, vse napisano...tako da ni blo treba vsak dan v trgovino! No tak sistem sem pri lukcu ubrala, zdej bom pa isto nardila, samo še itak nismo tako napredovali zdejuser posted image ..ji bom danes dala malo več zelenjave, bomo videli kok bo čebelca pojedla!

Ja urša in Višnja...a vidte morte pravo imel za otročka izbrat drugič...Lukci in Alje so pridniuser posted image user posted image user posted image ,jaz sploh ne vem, kako izgleda če nič ne spijo čez dan...Alja je max 2ure pokonci, pol pa spat, tako da 2x na dan spi po cca. 3 ure...ponoči pa itak čist vn padem če se kdaj zajoka ponoči...danes je ob 5h se zbudila, pa je bla reva čist mrzla-jo je očitno zeblo, ker se je odkrila, pa še okno je imela malo odprto...mi je blo čist odveč ustat..ko se 1x razvadiš da spijo ponoči, je kr hudo poluser posted image user posted image user posted image

Lukec je pa tako pridn-smo dali podnevi in ponoči že plenice stran, tako da je suh, tut s kakanjem nimamo nobenih problemom-res zleti pobek je...razen ko trmari, pa prekljinja...ga včeraj poslušam, pa se neki jezi, k ni mogu neki odšravfat, pa brcne v omaro pa reče pizduser posted image matelna...o kriznauser posted image user posted image user posted image to ma čist po fotru...on je isti, če mu kej ne gre, čist vn padeuser posted image user posted image ..je pa nečak zadnč reku, ko ga je sestra neki kregala...pa ne me drkat zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image -da ti 3-letni mulc to izjavuser posted image user posted image -kriza!!!

Zdej grem pa cunje obest, pol pa palčke poklicat da bojo še kej speglal, ker se mi kr nabirauser posted image ....lep dan in uživajte!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
28.6.2007 21:12:41   
Natali07
Urša08 - fizoterapevtka je odsvetovala fredov obroč, ker se otrok v njem kar posede, zaradi naramnic ali kaho se temu reče, pa ima otrok rokice nazaj. Naš je hipoton in že sam vleče ramena nazaj, pa bi s tem njegovo zategovanje samo še potencirali in ne izboljševali. Sem jo pa vprašala, ker naš zelo uživa v vodi in sem mislila, da plavanje koristi. pa je seveda potrdila in bomo imeli kaki dve uri z fizoterapevtko v vodi samo brez kakršnegakoli obroča, kar v naročju. Drugače če so otroci zdravi in nimajo težav z mišicami pa mislim, da ni problema, tako kot z ostalimi pripomočki, ki so nam prepovedani: kengirujček, ležalniki, hojica, stajica, stolček za hranjenje (dokler ne sedi čisto sam in še tisti leseni trip trap)...

Vidim, da večina kar pridno pripravlja hrano za svoje malčke. Jaz samo upam, da mi bo zneslo.

A ste tudi iz riža, polente, kosmičev delale same ali ste to kupovale kašice? Jaz sem komaj najdla eno tako riževo, ki je brez mleka, sladkorja in glutenauser posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
28.6.2007 22:47:51   
ajja
Te dni sem se ukvarjala z bolj "akademskimi" zadevamiuser posted image  in ni bilo časa za RR. No, da se pohvalim. Danes sem diplomirala.user posted image  Zdaj pa vse štiri od sebe in začnem 100 na uro uživati v brezskrbnem poletju.

Naš mulček je danes ponoči zelooooooooo slaaaabooooooo spal, je verjetno čutil mojo nervozo. Glede goste hrane pa je pri nas tako tako. Od začetka je jedel z velikim apetitom, zdaj pa ne več tako. Nekaterih stvari, ki jih je jedel brez problema, zdaj niti poskusit noče. Ni ravno strašen jedec, čeprav je na začetku kazalo, da bo. Mu pa hrano pripravljam sproti.

Aja, klimo imamo zmontirano in je tako fajn. No, zdaj skorajda bolj potrebujemo gretje kot hlajenje.user posted image

Danes si bom privoščila bolj zgoden odhod v posteljo. Grem.....
Nočko!
A.

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
29.6.2007 0:17:38   
LUNA06
Ajja ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa upam, da dobro izkoristiš svoj naziv!

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
29.6.2007 13:25:05   
LUNA06
Mi smo pa danes star pol leta...je šlo res kar hitro.Še enkrat toliko, pa gremo v službo.Je ravno danes prišla pošta za vrtec.Juhu!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
29.6.2007 15:33:19   
Urša08
Ojla!

Ajja iskrene čestitke ob diplomi user posted image user posted image user posted image Sedaj si pa le privošči poletje in uživaj 100 na uro.

Luna06 Marku čestitke za 6 mesecevuser posted image A gre res tako hitro čas? Saj ne morem verjeti mam občutek kot da bi ga ravno prinesla iz porodnišnice. Kar malce prehitro gre, zato pa mormo to leto, ko smo z njimi doma maksimalno izkoristit.

Nejc ga ponoči še kar sračkauser posted image Pojma nimam kaj ga dajeuser posted image Mi je pa danes prvič toliko pojedel, da sva nadomestila eno dojenje user posted image . In sicer sem mu dala sadno kašico - danes sem mu dala bananico ob 10.30 in je dal tri ure mir. Potem sva se pa ob pol dveh dojila in sem ga ob dveh nesla spat, sedaj pa pančka.

Natali07 jaz sen kupla eno mlačno - riževo kašico od milupe brez glutena in mu to dajem. Do sedaj sem mu jo dvakrat naredila, jo ima pa ful rad. Tako mu je všeč da kr usta odpira. user posted image Polente in teh stvari pa še ne pripravljam. Bom pa poskusila čim več sama narediti, kdaj pa kdaj bo pa tud frutek padel.

papauser posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
30.6.2007 15:29:18   
karolina*
ajja, iskrene čestitke ob diplomi!! zdaj pa le uživaj v brezdelju... user posted image user posted image user posted image

Pri nas imamo že nekaj dni zelo čuden ritem spanja. Ne vem al je luna kriva al kaj, ampak po tem ko smo že skoraj prespali noč (od 21h od 5.30h) je zdaj prava muka ko se naša princeska zbudi najprej ob 1h, nato ob 2h in nato še enkrat ob 3h. Zjutraj pa že ob 6.30h. Ne vem kaj jo daje, ampak jaz sem čisto zalimana user posted image Vidim, da vas ima kar nekaj podobne težave...

Problem s komarji pa smo rešili- kupila sem mrežo s katero "oblečeš" celo otroško posteljico, tako da je zdaj mir...Naravno, brez kemije, brez strupenih vonjev.. user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
30.6.2007 22:06:12   
bucka01
No pa še pozdravček z Idrijskega konca!user posted image

Čestitkeuser posted image ajja za diplomo!

Veš Karolina tudi Julija ga dva dni nekaj sračka da se mi kar zbuja ponoči bom še nocoj počakala ker je mogoče res luna kriva ali pa bo treba spet kaj dodajati ker midve se še vedno samo dojiva edino popoldan ji dam tako vmes malo jabolčka in banane skupaj.
Bo pa treba počasi začet kaj drugega pripravljati, ampak vse lepo počasi.

No pri nas nič kaj posebnega razen tega da je že drugi zobek prikukal na svet tako da sta sedaj enki spodaj v duetu.
Bom pa kaj kmalu prenehala dojiti ker je pogruntala deklica zakaj ima zobke in me je 2x že kar pošteno ugriznila.

Sem se odločila da če boste imele še kakšno srečanje da se vam verjetno pridruživa ker sedaj verjetno po Ljubljani ni tolko gužve ker so počitnice pa še drug avto smo kupili tako da lahko voziček spravim v prtljažnik.

Sedaj pa pičim pod tuš pa spat ker peljem jutri mojo staro mamo na izlet od Julije prababico.Pa je treba zgodaj vstati pa vse urediti.

No lepo se imejte še naprej pa nočko vsem skupaj!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
30.6.2007 22:41:25   
karolina*
bucka, tudi jaz Špelo samo dojim, pa kakšen sokec ji dam popoldan, tako kot ti. Morda je pa res to premalo in se zaradi tega zbujata. No, tudi jaz počakam še danes/jutri, potem se bom pa odločila.

Lepo pohajajte jutri, pa čestitamo za drugi zobek. Mi nimamo še nobenega.

Pozdrav

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.7.2007 22:20:44   
Natali07
Živjo punce.
V torek bo naš Urban star 6 mesecev in smo tudi mi včeraj začeli z uvajanjem goste hrane. Sem mu skuhala bučko in je pri prvi žlici na široko odprl usta, pri drugi se je že malo nakremžil, tatretja pa ni šla več v usta. No, ampak danes je pa pojedel kar nekaj žlic bučke. Tako, da še jutri in pojitrišnjim nadljujem z bučko, nato pa pride na vrsto koleraba. Sem mu pa danes zvečer pripravila tudi riževe kosmiče z mlekom allernovo pa ni pojedel niti pikice. Sedaj pa ne vem ali mu mleko ni všeč ali pa rižek ali pa celo flaška user posted image . Je bil tak užaljen jok, tako da sem ga raje kar podojila. Sem mu pa hotela dat riževe kosmiče, ker pravijo da potem dalj spijo, saj se je Urban včeraj zbujal ponoči na tri ure, prej je pa spmal po selo noč od 19:00 ali 20:00 pa do 6:00 zjutraj ali pa se enkrat mves zbudil in se podojil. Pa sem ga še vedno samo dojila. Mogoče je bila pa kriva luna????user posted image Bomo vidli danes user posted image .

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.7.2007 22:57:54   
ajja
Halo!

Zadnje dni pa je precej mirno na RR. Nas je prevzelo počitniško vzdušje, kaj?user posted image

Mi zadnje dni tudi bolj slabo spimo, ampak tako je vedno ob polni luni, tako da naj vpliv že čimprej mine.

Naš fant pa je precej zbirčen. Zelenjava mu kar ne gre v rit. Sva že lepo uvedla korenček, kolerabico, krompir, blitvo, brokoli, bučke in je vse jedel. Zdaj paprvo žlice zelenjave poskuša, valja po ustih, nato se skremži, pljune ven in potem užaljen jok. Če mu poskušam vsiliti še eno žličko, pa plane v divje užaljeno tuljenje. Pa sva začela z zelenjavo, ampak je enostavno noče. Danes sem mu zelenjavo celo malenkost posolila, da bi bil okus malo boljši, ampak ni bilo variante, da bi jedel. Pa je dobil sadje - tam pa nobenega problema, jedel kot volk. Kaj in koliko pa jejo vaši user posted image ? Že imate kak stalni urnik hranjenja? Kako pa izgleda? Pri nas je dojenje še vedno zakon. Okoli 12-ih dobi GH in zadostuje za en obrok. Ne vem pa, kako naj zdaj nadaljujem z GH. Samo sadje? Mu naj dajem zelenjavo? Žličko po žličko?

Hvala vsem za čestitke!Mi pa še ni čisto potegnilo, da je konec faksa.

Mark (sicer z malo zamudo), Anej, Tosja in Maša vse naj naj za pol svečke!user posted image (A so res že toliko stari?user posted image )

Nočko!

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.7.2007 9:10:58   
eva1
Ekola malo pozno-pa vseeno...

ajja-čestititke za diplomouser posted image

Marku(od Lune), Aneju, Tosji in Maši pa vse naj za prvih 6 mesecev user posted image

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......