|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
2.7.2007 15:11:27   
Jessy
Ja, ja, lani smo se stiskali kot sardince v konzervi. Letos sem pa mojmu do časa dala misliti, da naj svojga Puntota proda in kupi karavana, ker bomo v nasprotnem primeru šli z obema avtoma. Me je čist resno vzel in v aprilu nabavil astro karavan. user posted image  Sicer je stara 2 leti, ampak je kot nova! Jaz pa vsa zadovoljna!

Kaj bomo pa mi vzeli:
  • prenosno posteljico
  • voziček
  • velik kovček s cunjami za naju
  • manjši kovček z Nejinimi cunjami
  • 1 paket plenic user posted image
  • 1 večja vreča z brisačami
  • posteljnino (rjuhe)
  • toaletni kovček
  • marele za na plažo
  • ležalke
  • nekaj igrač
  • kahlo (čeprav se bojim, da ne bo hotela nanjo)
  • nekaj hrane in pijače + mleko
  • najbrž tudi žar
  • pa verjetno se bo še kaj našlo....sproti se veliko nabere

Mislim, da sta seznama skor enaka.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.7.2007 16:18:22   
petri85
user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
2.7.2007 16:25:45   
petri85
Ery, za zjokat, kar se vam dogajauser posted image  Odločitev, da greste na svoje se mi zdi prava...pa če tudi morda zelo draga. Držim pesti, da uredita vse papirje in čimprej uredita svoj domek!

Teya, točno vem, kako je če moraš čakati kdaj se bo začelo dogajati...v glavnem, upam, da čimprej dobiš Tilna v naročje! Kety, no saj ti imaš še čas...ampak isto veselje tudi tebi privoščim čimprej!

Mi gremo na morje čez 12 dni na Krk - Malinska...tudi mi komaj čakamo. Pa ve nekaj jamrate kam boste dale stvari, pri nas moramo vse množiti z dva! Tudi vozička bomo imeli dva, ampak sej upam, da bomo vse spravil v avto in trugo.

Tia, držim pesti, da bo šlo dobro na razgovoru!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 2.7.2007 16:26:48 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
2.7.2007 18:28:50   
Kety
Punce, jaz se grem v porodnišnico pokazat, ker me ful zvija, kot pri menstri in trebuh mi ful otrdeva,...če se ne oglasim zvečer, pomeni, da sem ostala notri! Čeprav, zdej ko se odpravljam se vse skupaj umirja,....mah,...bomo že videli!

< Sporočilo je popravil Kety -- 2.7.2007 18:32:29 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
2.7.2007 18:48:51   
Teya
ma poslušajte, a je to normalno!??? tako sem jezna, da bi najraje koga ustrelila user posted image  danes sem dan čez rok, čakala sem ko budala vrsto v porodnišnici, da me je potem zdravnica v pol minute odpravila z razlago, da me glede na ctg, glede na pritisk, glede na prejšnji pregled in glede na moje počutje, ne bo niti pregledala! user posted image  no, saj zdaj, ko sem vse te razloge napisala, se mi niti ne zdi več tako čudno, ampak sem pa skoraj v jok padla, ko me je tako odpikala in za povrh vsega naročila šele za v petek! user posted image  sploh si ne predstavljam kaj bom delala še toliko dni user posted image  in za povrh vsega sem dobila še info, da pri nas (kety, rodila bom v šempetru pri ng) pustijo čakat 14 dni čez rok in danes v porodnišnici celo srečala znanko, ki je danes 14 dni čez user posted image

ah!!!!

drugače sem pa danes prvič, odkar imamo nejca, čist sama doma....kar se pozna tudi na RR user posted image  prav lepo sem se spočila....zdaj pa grem sesat......pa pomit po tleh.....pa še kaj se bo našlo.....v upanju, da grem hitro za kety....julijke me že fajn prehitevajo user posted image

sem vesela, da vam je všeč najino kompromisno ime user posted image  hvala za mnenja!

pa ne zamerite, ker imam kar eno svojo debato (porod itd), ki vas mogoče ne zanima najbolj, ma trenutno je moja misel le pri tem user posted image

KETY, SREČNO!

pozdravček vsem!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
2.7.2007 19:51:22   
zoya24
Kety srečno, da bi bilo danes in hitro user posted image user posted image user posted image . Teya tebi pa tudi želim, da bi te čimprej kaj zagrabilo. Se pa spomnim kako so se tudi meni dnevi vlekli čez rok, pa čeprav so bili le štirje.

Mi smo drugače OK, prejšnji teden smo bili v termah olimijah, jaz sem večinoma ležala in brala, mojdva sta se pa kopala. Jaz se nisem hotela, ker sem imela prejšnji teden še vedno izcedek, no sedaj je OK. Jutri imam pregled, oziroma moram iti po nov bolniški list pa bom videla, če me bo še pregledala. Sporočim.

Žiga zadnje čase nekaj štrajka glede vrtcec, že preden smo šli na dopust se je zadnji teden nekaj jokal, danes pa spet, pa še preden je šel je govoril, da bi bil doma. Nimam pojma kaj je zdaj to. Upam, da  bo kaj bolje.

Zadnje čase je začel tudi bolje govorit, no saj je bil že čas.....

Nič grem mu nekaj za jest naštimat, pol bomo šli pa počasi spat.

Lepo bodite!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
2.7.2007 20:07:12   
Tiamo
Teya upravičeno si jezna in jaz bi verjetno tvojo G kar nekam poslala, na tvojem mestu bi šla ob prvem špiku v hrbtu kar v porodnišnico in se "zlagala" da imam popadke...te bodo vsaj pregledali če drugega ne. Mah tole kar delajo sedaj G je prava svinarija...upam, da greš res čim prej v porodnišnico in nas razveseliš   KETYYYYYYYYYYYYYYYYYY, nemorem čakat ti grem poslat SMS....čist sem eforična k da bi šla jaz rodit. vam poročam, kaj mi bo odpisala...

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
2.7.2007 20:22:19   
Tiamo
KETY JE OSTALA V PORODNIŠNICI, ME JE KLICALA LIH SKLISTIRANA IN ČAKA NA FILIPA...PUNCE DRŽITE PESTI ZA HITER POROD.  

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
2.7.2007 20:42:58   
Teya
TO, KETY!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  tako se dela!

Tia, to niti ni bila moja G, ampak kar G v porodnišnici, saj zdaj hodim tja na preglede.....
no, hiša se že sveti, še dragija naskočim user posted image , kaj več si pa ne znam zamislit, da bi lahko še naredilauser posted image

v glavnem, tudi jaz komaj čakam na novičke o kety! SREČNO, KETY!!!!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
2.7.2007 20:56:21   
Jessy
Tia mi je pred časom sporočila, da je Kety ostala v porodnišnici in od takrat naprej samo še nanjo mislim! Kety, drži se!!!!

Teya, ti pa le naskoči dragija, da bosta kaj pripomogla k porodu.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
2.7.2007 20:56:50   
Tiamo
Teya, kar lepo naskoči dragija, upam, da vama rata!!!!! user posted image  Drugače pravijo, da pomaga laufanje po stopnicah gor in dol user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
2.7.2007 20:58:50   
Tiamo
Upam ,da bo danes kaj spala..al bom samo na Ketyine novice čakala.  Jessy a si že popila, evo jaz popijem  Breezer in zdajle sem se 3 krat zatipkala ob prijavi... 

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
2.7.2007 21:30:55   
Jessy
Tia, nisem še spila do konca. Še eno tretjino imam. Jaz sem pa kar Bandidosa odprla! user posted image  Pa kako paaaaašeeee!!!!

Dejmo, KETY in FILIP!!!! Na juriš!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
2.7.2007 21:34:58   
natasaxy
Oj. Kako smo pridni.

Najprej držim pesti za Kety!! Držimo pesti, bova s Filipom skupaj praznovala.

Jaz sem se rodila 02.07....ob 23.30 uri, tako da,....

Petri, hvala za čestitke.

Glede stanovanja in teh zadev, pa je resnično problem, poznam od mojega sestro, ki so zidali in so sedaj pri koncu - se bodo kmalu selili - vendar je veliko veliko truda, da postaviš hišo,....brez pomoči gre težko - sploh če imaš otroke zraven. Onadva sta ful imela že na kupu denarja, tako da je bil kredit minimalen, je pa šlo za nadomestno gradnjo, mislim da so bile okvirne cene take - načrt za hišo okoli 600.000, pa priključki in vse - je bilo takoj nekje dva miljona in več. Vem, da sta nekako z 8 miljoni spravila hišo pod streho,...potem se pa ta velik del stroškov začne,...vsa elektrika, vsi stropi, jestrihi, centralna, pa vsa notranja oprema, mislim, da sta končala s stroški blizu 30 miljonov, stroški so kar ogromni, vsaka čas tistemu, ki gre v današnjih časih delat hišo!....jaz sem imela tudi vedno željo imeti svojo hišo,...zdej pa ko razmišljam, bi jo pa samo še kupila, če bi jo lahko. Tako, da tudi mi šparamo in čakamo, da bomo lahko si nekako nadgradili obstoječo hišo.

Danes sem se najedla sladkarij in tort za cel tedenuser posted image , no sej mi pripada, smo šli na Bled na indijančke in totrice, pa malo smo nazdravili, šli na sprehod, pa je bila ura kot bi mignil sedem. Gašper je zaspal ves utrujen in zelo sit - je pojedel celega indijančka, še približat se nisi smel z žlico in mu mogoče kaj vzeti. A so vaši otroci tudi taki mali sebičneži. Naš čisto ponori, če rečem, da še meni da malo ali kakemu drugemu - pravi ne moje je, pust mami!user posted image  Jah, saj se mu vidi, da je jedec za dva.

Morje morje,...jaz komaj čakam da grem. Prej pa vem, da me v službi še ful stvari čaka,...pa še dogovort sem moram kako bo s podaljšanjem pogodbe in podobne zadeve, ker mi konec julija poteče pogodba,...tako da,...bomo videli kaj nas čaka!

Mi imamo forda fiesto, na tri vrata, tko da tudi razmišljava že nekaj časa o trugi za na streho, ker ni šans da bomo vse spravili noter,....prtljažnik je ful majhen.

S seboj bomo vzeli poleg oblačil in nekaj hrane tudi voziček in prenosno posteljico, pa posteljnino, brisače,....pa glede na to, da na Pagu ful ni sence iščem tisti pol šotorček, ki ga na hitrico postaviš na plaži. A katera ve, kje se ga kupi. Povsod, kjer sem gledala imajo samo te manjše igluje za postavit. To pa se mi glih ne da vlačit sabo in skoz postavljat.

Sem se razpisala,...no upam, da bo Kety čimprej rešena. Držim pesti in čakamo novičke,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
2.7.2007 21:35:07   
violinski
Tia, hvala za SMS, sem ful vesela. Tudi jaz zdaj nestrpno čakam Ketyjine novice o Filipu. Haha, sem se ti nasmejala, ker praviš, da si se zaradi Breezerja zatipkala - jaz sem zadnjič spila nekaj podobnega, samo z vodko (sem bila doma, ravno tako, za ohladiti topel večer) in sem bila total fuč od tega, sem šla samo še spat user posted image Toliko o prenašanju alkohola. Včasih sem ga pa še kar dobro nesla, samo sem potem vedno začela zavijat tako po naše, da me še lasten mož ni razumel, kaj govorim.

Ery, držim pesti zate, za tvojo družinico, da boste držali skupaj in da boste našli svoj prostor pod soncem. Tia, super si, da tako pomagaš, si grem prav sprintat tvoj postopek. Jaz sicer nimam ambicij za gradnjo, ampak nikoli ne veš.

Teya, iz slavnih besed Zorana Predina: Mirno morje, dober ka*s!! Da bi ti le pripomoglo k odpiranju in popadkom!!

Pa še to vam povem - pri nas je velik avto, pa odkar imamo Lano (takrat je bil malenkost manjši avto) tudi trugo na strehi. Glede na to, da vsak drugi teden pakiramo ali na Primorsko ali na Koroško, je skoraj nemogoče, da bi vse spakirali v prtljažnik. In to 'krat dva', kot pravi Petri. Truga je zakon. Če jo hočem odpreti ali zapreti moram sicer stopiti na prag avtomobila (sem pri ta majhnih), pa v nekatere garažne hiše ne moremo zapeljati, ampak je vredna vsakega centimetra.

Še ER je danes, potem pa napad na knjigo. Jo moram jutri vrniti v knjižnico, pa zgleda, da bo dolga noč user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
2.7.2007 21:52:20   
petri85
Evo, še ena firbčna...Violinski, hvala, da si me obvestila, ker mejle pogosteje pregledujem, kot RR!

Kety, dajmo!!! Pa upam, da ni prehudo!

Nataša, mi smo ta šotorček kupili v Interšportu...ga imajo zdajle še v akciji, tam okoli 15 EUR.

< Sporočilo je popravil petri85 -- 2.7.2007 21:55:05 >

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
2.7.2007 22:06:04   
natasaxy
No jaz sem še kar firbčna, kar ne morem it spat. Petri hvala za informacijo, gremo še tja pogledat.

Sem Petri zdejle malo tvoje slikice gledala,...ma ful sta cortka, pa sta si kar podobna. Hitro čas beži, ni doglo ko smo čakali, da greš ti rodit, pa je Benjamin zdej že tak fant,...zdej je že Kety na vrsti,...boste kmalu kar vse....grem še malo brskat po netu,...se še kaj oglasim verjetno.

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
2.7.2007 22:43:44   
jankobananko
pozdravljene!

pridružujem se držanju pesti za Kety in Filipa!

želim vse najboljše Natasixy!

Ery, tebe pa podpiram v odločitvi, da greste v svojo štalco! Vidim, da se je že Tia ful potrudila z informacijami, mogoče ti lahko tudi jaz kaj pomagam, sem namreč obstala pred diplomo na arhitekturi. Vsekakor ti svetujem, da se ne pustit prestrašit, saj če dobro pregledaš ponudbo, če sta pripravljena sama kaj postorit, pa če nimata ravno želje po 300 kvadratih, se da kak eur prišparat! Doma imam cel kup prospektov in cenikov montažnih hiš, bom napisala kakšno ceno ob priliki. Poglej si tudi Ytong hiše, saj pri tem materialu naj ne bi potreboval dodatne toplotne izolacije (pa spet prišparaš). Notranjo opremo verjetno za silo imate, ostalo pač opremiš počasi. Pa če delaš hišo brez kleti, je tudi strošek precej manjši. Predvidiš prostor za shranjevanje, kurilnico (tudi ta je lahko mini, če imaš plinsko ogrevanje) itd. v pritličju ali prizidku...Veliko je stvari, ki gradnjo pocenijo - tudi čim manj vogalov, pa standardne dimenzije oken, tipske montažne hiše (marles, jelovica, kager - veliko ponudnikov najdeš na www.slonep.si... Držim pesti, da vam čimprej uspe!

Mi smo že z dopusta, Mali lošinj-Bučanje je raj za otroke, 100% priporočam!

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
2.7.2007 22:46:52   
Jessy
Tudi jaz sem še vedno nestrpna....čakam...čakam....čakam.... Kety, drži se! Me smo s tabo!

NATASAXY, tebi pa vse NAJBOLJŠE!!!! Sem nekaj minut prezgodnja (lahko pol tudi zaspim), pa vseeno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
2.7.2007 22:49:19   
Jessy
Jankobananko, kako ste pa prišli do Bučanja? A mate kake veze? Jaz sem tja hodila vrsto let s kolonijo in mi je bilo tako zelo všeč, da vsako plažo primerjam z Bučanjem in pol mi skoraj nikjer ni všeč. Zdaj, ko si bila dol me verjetno čist zastopiš!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
2.7.2007 23:09:12   
jankobananko
Jessy, poznem gospoda, ki ima v naselju dve hišici, in ju oddaja. Jaz sem bila tam pred kakšnimi 15-imi leti v hišici od občine Krško, letos sem se pa spomnila, kako bi bilo tam fajn za našega Jana. In je res užival 100 na uro. Povsod je polno novih igral, tudi plaža na desni strani naselja je urejena posebej za otroke, s kamenčki, pa tudi vso dno so počistili trave in je zdaj po tleh mivka. Ne vem če ne bi šli septembra še enkrat...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
3.7.2007 7:11:54   
Tiamo
Včeraj sem zaspala zvečer k top...učinek breezerja, tudi jaz slabo prenašam...danes zjutraj pogledam na GSM, nobenih sporočil...tako, da nevem kdaj je rodila....vam pa sporočim.

Nataša vse naj naj ob rojstnem dnevu.

Jankobananko, pa si se le oglasila po dolgem času, lepo lepo.

(odgovor članu jankobananko)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
3.7.2007 7:29:29   
Tiamo
KETY JE DANES RODILA VSE JE UREDU...SEM KLICALA V PORODNIŠNICO, KER NISEM ZDRŽALA PRITISKA....

ČAKAM NA SMS, JE MORALO BITI PA HUDO, ČE JE ŠELE DANES RODILA....

BOM ZDAJLE ŠE PRIJATELJICO, KI JE V PORODNIŠNICI ZAPOSLENA, PREK SMS VPRAŠALA ČE JE ŽE V SLUŽBI IN ČE LAHKO KAJ VEČ IZVE.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 3.7.2007 7:31:04 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
3.7.2007 8:23:30   
ery
Dobro jutro...

Joj, doma nimam računalnika in sedaj vidim da je šla Kety rodit. Upam, da se ni ful ful matrala.

ampak vseeno čestitam mamici in bravo Filipu! user posted image  

Punce, vam pa hvala za pomoč pri moji odločitvi in mnenju glede gradnje.
Jankobanko, tebi se pa prav tako zahvaljujem in bi te res prosila za kako ugodno hišico, če kaj poznaš. ker ne potrebujemo veliko, cca 64m2.

papa

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
3.7.2007 8:27:55   
Tiamo
Kety sporoča, danes 3.7.2007 ob 2:22 smo dobili novega člana Filipa, težkega 3300g, velikega 52 cm, porod je bil hiter in vse je OK.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.