|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
2.7.2007 0:27:54   
kapica
Ajvy, se pa res nevarno slisi ja. Potem pa boljse da samo zraven sedis med voznjouser posted image .
Jao, ne omenjat morja, ker men se ga se kr tak lustauser posted image , pa ce bo vse v redu in po sreci, ga vidim komaj septembrauser posted image . Ja, boljse kot nic, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8726
2.7.2007 0:29:50   
Ajvy
Kapica, ti ga boš vsaj videla, jst ga lahk samo na slikici gledam.. je treba še avto registrirat, pa potem teli nenapovedani stroški, ko kaj crke takrat ko je to najmanj potrebno... ah, pa drugo leto...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8727
2.7.2007 0:30:04   
kapica
Kapica, a de tak močno boli križ.... bogica... pol pa kr nč pretiravat... mene bolj moti sedaj otekanje, ampak sem se že kar navadila na čevape....

Ja, ene kriz, druge odtekanje, tretje zgaga. Vsaka ima nekaj. Ker drugace s emi zdi, ce me kriz ne bi tako bolel, bi lahko bila se nekaj mesecev noseca. res, nic drugega me ne moti kot ta kriz. Pa tud z trebuhom bi se dalo zivet in vse drugo, ampak tole je pa res problem.
Pa ko tako nic ne moremo, vse spada zraven, tako da. Moremo se malo zdrzat, potem bomo imele pa druge probleme. Vedno je nekaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8728
2.7.2007 0:30:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, se pa res nevarno slisi ja. Potem pa boljse da samo zraven sedis med voznjouser posted image .

Sej samo še sovoznikiram , pa še to posrana do nezavesti... tale nosečnost i je pokazala svoje roge user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8729
2.7.2007 0:31:49   
Ajvy
Kapica, res je .. vedno se najde kaj za pojamrat... a ni to dobro... važno samo ,da ni skoz isto... user posted image ...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8730
2.7.2007 0:31:50   
kapica
Ja, saj pravim Ajvy, ce bo slo vse po sreci in tako, bomo res sli. Ker ce sem ze v sloveniji na dopustu, s emi ni tezko se malo naprej zapeljat in it na morje. Pa cetudi sam za par dni, da se vsaj malo okolje menja. Bomo pa videli kako bo do takrat, se lahko se marsikaj spremeniuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8731
2.7.2007 0:32:49   
kapica

Sej samo še sovoznikiram , pa še to posran do nezavesti... tale nosečnost i je pokazala svoje roge

user posted image user posted image user posted image  zakaj pa to? A tvoj tud tako hitro vozi al kako?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8732
2.7.2007 0:33:07   
Ajvy
Res je , lahko se spremeni, ampak važno je upanje in da imaš to začrtano nekje v glavi..

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8733
2.7.2007 0:33:55   
kapica
Kapica, res je .. vedno se najde kaj za pojamrat... a ni to dobro... važno samo ,da ni skoz isto... ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ce le mamo koga da nas poslusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In glede na to koliko visimo tu na forumu, je odgovor jasenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8734
2.7.2007 0:34:49   
Ajvy

Sej samo še sovoznikiram , pa še to posran do nezavesti... tale nosečnost i je pokazala svoje roge

user posted image user posted image user posted image  zakaj pa to? A tvoj tud tako hitro vozi al kako?

Ne, no, niti ne , no, včasih tudi... samo moja percepcija je čist adijo.. pol udeležencev sploh ne vidim, da ne govorim o razdaljah , k jih ne znam precent več... bolje da sem peš... pa še to se znam fejst rukn ob robnik...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8735
2.7.2007 0:35:09   
Ajvy

Kapica, res je .. vedno se najde kaj za pojamrat... a ni to dobro... važno samo ,da ni skoz isto... ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ce le mamo koga da nas poslusauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

In glede na to koliko visimo tu na forumu, je odgovor jasenuser posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8736
2.7.2007 0:35:36   
kapica
Joooj, ubogica no, resuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8737
2.7.2007 0:36:51   
Ajvy
sej ni panike, zdej so se že vsi navadili, prej je bilo pa mau grozn... sploh u službi user posted image , sem nekoga nekaj prosila, potem pa sem ga čez minutko vprašala, kam gre???

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8738
2.7.2007 0:37:22   
kapica
Se vidi da je nedelja danes, vse tako mirno tu goriuser posted image .

Sem pa takoo vesela, da ni treba vec v sluzbo hodit, da je le kaj. Se moremo veckrat spomnit, kako nam je lepouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8739
2.7.2007 0:38:11   
kapica
user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8740
2.7.2007 0:39:34   
rumba
Jao, vidve pa jamrata, kot da bi bile noseči.user posted image user posted image user posted image  Ne, nisem še padla v posteljo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Rumba , a tvoj je šel službeno tja??Jst ful pogrešam Črno goro, pa mojo babi tam... pa morje in lagodne počitnice..

Ja, službeno. Jaz jo tudi pogrešam..... tisto morje. Upam, da ga kmalu spet kaj obiščemo.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8741
2.7.2007 0:40:45   
kapica
Jao, vidve pa jamrata, kot da bi bile noseči. Ne, nisem še padla v posteljo.

A nisi se padla v posteljo? Kam pa? A gor na tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8742
2.7.2007 0:41:33   
kapica
V crni gori se nisem bila na morju. A je tam tako lepo a kaj? A je kaj posebnega?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8743
2.7.2007 0:42:08   
rumba

Jao, vidve pa jamrata, kot da bi bile noseči. Ne, nisem še padla v posteljo.

A nisi se padla v posteljo? Kam pa? A gor na tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  Ne upam. Se je odločil še eno epizodo Odpisanih pogledat, pa ga bom počakala.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8744
2.7.2007 0:43:20   
kapica
A Odpisane gleda, al je tebe odpisaluser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8745
2.7.2007 0:43:25   
rumba

V crni gori se nisem bila na morju. A je tam tako lepo a kaj? A je kaj posebnega?

Doooooolge peščene plaže. user posted image  Pa ni , oz. ni bilo, masovnega turizma.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8746
2.7.2007 0:43:33   
Ajvy
Ja,  res , sploh včasih ko me kdo tak vpraša, a je kej grozn, vedno rečm, da včasih je, samo takoj povem, da sem vesela, da sem lahko  v tem stanju, ker sem si to resnično želela, no, sva si oba.. mislim, si še vedno želiva... tko, da hvala komurkoli, ker sem lahko trenutno kjer sem... v domeku, na toplem, oblečena, sita in ker v sobici aja nekdo k me ima zelo rad... zraven njega pa smrči  še naš kuža...pravzaprav bolj tekmujte kdo bolj... ampak dobr user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8747
2.7.2007 0:45:03   
Ajvy
Kapica, tam je tako lepo, čisto, kot biser... mogoče so nekatera mesta sedaj malo bolj turistična postala, ampak še vedno se najde tak kotiček, k ti kar srce poje....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8748
2.7.2007 0:45:11   
rumba

A Odpisane gleda, al je tebe odpisaluser posted image user posted image user posted image .

Sedaj že ve, da me mora zvečer vsaj za kako uro odpisati, ker sem po njegovem zasvojena z RR-jem. A sem resuser posted image  Ma ja, saj noben zasvojenec ne prizna svoje odvisnosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8749
2.7.2007 0:45:14   
kapica

Doooooolge peščene plaže. Pa ni , oz. ni bilo, masovnega turizma.

oooo, to mam pa jaz tud zeloo radauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  348 349 [350] 351 352   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?