|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  347 348 [349] 350 351   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
1.7.2007 23:53:32   
Ajvy
Solinar user posted image  za Nežo, kak cukrček je!!!!

Anja, tudi mi smo bili na pikniku, pa smo se dokaj hitro pobrali, ker jst nisem moglaveč sedet, tko mi medenico razteguje, pa še user posted image  me ves čas pod rebra brca...

Čveke, kako kej , a danes bomo tudi popadale???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8701
1.7.2007 23:57:45   
Anonimen
Joj, Solinar, kakšen cukerček je Neža... Super, da bosta jutri že doma, da se boste vsi trije cartali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8702
2.7.2007 0:03:22   
Ajvy
KAj kej delaste dečve... jst kr klelele sedim in nil ne delam... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8703
2.7.2007 0:04:36   
pupi
Joj solinar, ta vaša Neža pa je res fotogenična pa lepa, bi kar hitro lahko zašla v manekenske vode user posted image user posted image !!

Ženske kaka pa mene danes zgaga matra. To je zdaj 1. v moji user posted image . Mogla sem vzet Rupurut pa bo kaj bo, ker ne zdržim več, res ne!!

Zdaj pa se šibam še malo učit za jutrijšnji izpit(zadnji pred rojstvom naše Najeuser posted image user posted image user posted image ) Upam da bom zrihtala to jutri, pa da sebo dalo švinglat user posted image user posted image !! Tako laufanje mam na WC da se kar kadi!! ŽIVČKI!! Joj toti naš otrok se bo reva živčna razvalina rodli, pa še z Rupuruti ga filam!!

Fajn bodite, pa se tipkamo jutri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8704
2.7.2007 0:07:32   
Ajvy
Pupi, kolk si ti pridna s temi izpiti, a to fax delaš??? Dobra si, da ti sploh kaj gre v glavo, jst mam že celo user posted image  5 minutni spomin ...user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8705
2.7.2007 0:07:58   
kapica
Pupi, super da se pridno ucis, bomo jutri drzale pesti. Rupurut pa nic ne skoduje, ce ga jemljes, tako da brez skrbi. Bo pa tvoja pupa inteligentna na svet prisla, ko mamica tolko v knjige gledauser posted image .
Ajvy, lahko malo cvekamo. Jaz sem spet sama doma, mam cas, mal sicer ze zaspana, ampak ni hudega. Pa jem zraven ananas, ceprav bi raje cokolado zagrabla, pa me bo potem vest peklauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8706
2.7.2007 0:09:30   
kapica
Ajvy, pri meni je isto to z spominom. Sicer imam ze nasploh slab spomin, ampak sedaj se mi zdi je se hije postalouser posted image . Eh, saj bo, dokler nasih otrockov kje ne pozabimo, je vse v reduuser posted image .
V glavnem ucit se pa sploh ne ib vec mogla, tako da.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8707
2.7.2007 0:09:49   
pupi
Saj tak pridna, pa spet nisem sem mislila, da mi bo uspelo vse izpite skozi spravi pa mi bo vseeno en ostal, pa verjetno še ta jutrijšnji tudi, tak da dva!!
Ne da se mi več!!! Raje bi si kake knjige o novorejnčkih brala ne pa da se moram to svinjarijo učit user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8708
2.7.2007 0:10:36   
pupi
Ja, Ayvi faks to delam

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8709
2.7.2007 0:11:37   
pupi
Jo sory sem tvoje ime čist narobe napisala user posted image !!  Ajvy

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8710
2.7.2007 0:12:06   
kapica
Pupi, ne obupat tako kmalu pred koncem. Kaj pa je to en ali dva izpita, ce ostaneta. Kaj ce bi jih imela recimo se deset? Tako da, stisni zobe, jutri se potrudi, ce bo slo, bo, ce ne pa drugic. Kaj ces. In ko prides jutri domov, vzames eno knjigo o dojenckih v rokeuser posted image . Jaz ti bom drzala pesti, ker ti bo sigurno uspelouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8711
2.7.2007 0:13:19   
kapica
Joooj, je pa kr zoprno s tole uro tu gori, ko je mal zmesanauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8712
2.7.2007 0:15:05   
pupi
Hvala,  kapica user posted image !!

LN

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8713
2.7.2007 0:15:42   
kapica
Lahko noc Pupiuser posted image !

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 8714
2.7.2007 0:17:41   
rumba
Čer!
Samo na hitro se javim. Sem iz popoldanskega potepanja, ki se je zavlekel do sedaj in sem ful utrujena, da bom kar padla v posteljo. Ta mala dva sva oddala na primorsko, tako da sem sedaj tri dni sama. Bom pridna, doma, počivala. No, toliko od mene. Se beremo jutri.user posted image

Lahko noč vsem!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8715
2.7.2007 0:17:54   
Ajvy
Pupi , nč hudga za ime, se zgodi.. sam res svaka ti čast... pridna si...

Kapica, jst mam tudi na splošo slab spomin, pa se mi zdi, da odkar sem celo leto delala večinoma nočne, da sem ga še malo zgubila, tak da sem včasih res k zmešana kura.... zato se tudi ne usedem več za volan, ker sem se skoraj razbila... sem namreč sredi vožnje pozabila, da sem v avtu ??user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8716
2.7.2007 0:18:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Joooj, je pa kr zoprno s tole uro tu gori, ko je mal zmesanauser posted image .

Sej je zdej že par dni, a ne znajo popravit, al nočejo??

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8717
2.7.2007 0:19:15   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Lahko noc Pupiuser posted image !

Nočko, pa naj bo čimlepša - produktivna user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8718
2.7.2007 0:20:25   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Čer!
Samo na hitro se javim. Sem iz popoldanskega potepanja, ki se je zavlekel do sedaj in sem ful utrujena, da bom kar padla v posteljo. Ta mala dva sva oddala na primorsko, tako da sem sedaj tri dni sama. Bom pridna, doma, počivala. No, toliko od mene. Se beremo jutri.user posted image

Lahko noč vsem!user posted image

Le glej ,da boš počivala, se mi zdi da si samo obljubljamo da bomo počivale, pol pa nč od tega...smotke smo

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8719
2.7.2007 0:22:04   
kapica
O, rumba, ti spet oddala svoje otroke, a? Lepo, lepouser posted image . Fajn spi, lahko nocuser posted image .

Ajvy, sredi voznje si pozabila, da si v avtu? A je to mogoce? Hm, ne vem ce lahko nocne vplivajo na spomin, jaz imam res ze vedno slabega, ko sem bila v nocnih, nisem opazla, da bi bilo kaj slabseuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8720
2.7.2007 0:22:46   
rumba
Ajvy, jaz si sedaj tri dni ne smem privoščiti leta v Rim, ker moj dragi ne bo mogel kar tako s Črne gore domov. Moram biti pridna!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8721
2.7.2007 0:24:21   
kapica

Le glej ,da boš počivala, se mi zdi da si samo obljubljamo da bomo počivale, pol pa nč od tega...smotke smo

Jaz pa cist zares pocivam. Pa se to prisiljeno, ker kaj drugega ne morem vecuser posted image . Kriz me boli za umret, ce s emalo prepognem, se lahko kr vlezem, tako me vseka. Tako da res, zelo veliko pocivam, lahko psim celo noc, pa bom popoldne vseeno spala se 2-3 urce kot ubita. Groza, ampak mi je v taksen uzitek, samo da imam spanecuser posted image . Ampak se bojim da se mi kile napirajo, ker sem malo aktivna. Ti sprehodi pa to, se mi zdi da je vse premalo. Pa se tolazim, da se bom potem s tem problemom soocala.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8722
2.7.2007 0:25:10   
kapica
Ajvy, jaz si sedaj tri dni ne smem privoščiti leta v Rim, ker moj dragi ne bo mogel kar tako s Črne gore domov. Moram biti pridna!

Ja, rumba, saj ves da smo se zmenle da bomo  v vrsti pocakale. Tako da nic bat, ne bos se sla v Rimuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8723
2.7.2007 0:26:15   
Ajvy
KapicA, ja res ,sredi vožnje, je pa res da mi je pritisk takrat tudi nenadoma padel, tak da sem se čist odklopila.. sem imela pa srečo... in od takrat ne vozim več...

Rumba , a tvoj je šel službeno tja??Jst ful pogrešam Črno goro, pa mojo babi tam... pa morje in lagodne počitnice..

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8724
2.7.2007 0:27:50   
Ajvy
Kapica, a de tak močno boli križ.... bogica... pol pa kr nč pretiravat... mene bolj moti sedaj otekanje, ampak sem se že kar navadila na čevape.... Aja, glede kil pa...sej se vsem nam nabirajo... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  347 348 [349] 350 351   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  347 348 [349] 350 351   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?