|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
29.6.2007 17:12:20   
skuštrana
Punce, a je atera že kupila knjigico, o kateri je govorila (mislim da) Daschi? Ker imam revijo Mami, v kateri je kuponček, ampak ne vem kje se knjigo dejansko kupi? V Mladinski knjigi ne, prav tako v trafiki ne.

Tole pa mene tudi zanima. Tudi jaz imam tisti kuponček.

Mehurčica, uživaj na koncertu. Jaz bi šla pa na Rollinge v Budvo pa ne vem če nama z možem bo zneslo, ker on full dela čez poletja. Turizem in touser posted image . No, vsaj dinarčkov bo, kar naj delauser posted image . Drugače pa sva se na Rollingih tudi spoznala pa bi šla malo obujat spomine.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1901
29.6.2007 18:35:03   
kasija78
Iskreno sožalje tudi od mene Neža in očka. To pa je hudo slaba novica... user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
29.6.2007 19:22:52   
2ursae
knjigica - mislim, da imajo v BC kar nekaj knjigic na to temo, ne vem pa, če točno to. Jaz sem kupila kar tisto kot Anžetu, da bosta imela enako in bosta lahko primerjala

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
29.6.2007 20:28:04   
Solero
Iskreno sožalje Neži ter atiju in vsem, ki so se veselili z vama.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
   [Brisano sporočilo]
29.6.2007 21:20:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Solero)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
29.6.2007 21:23:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Še katera čuti gibe ZELO nizko?
Še katera ni dala skozi morfologije?

Jaz tudi čutim ful nizko, so pa to očitno brce z nogicami. Danes sem namreč bila na ponovni morfologiji in mi je g. rekel, da je glavica čisto zgoraj. Na srečo je z našim user posted image  vse OK. Sem si ful oddahnila, čeprav sem to pričakovala.

Spol pa je zaenkrat še vedno  user posted image . Očitno bo tako ostalo do konca, čeprav si želimo vedet. Dete ne pokaže in ne pokaže user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
30.6.2007 19:57:12   
ditta
Jaz sem bila danes ponovno na morfologiji, saj mi jo je v prvo naredila moja osebna ginekologinja, ki pa je precej "šlampasta"... poleg tega mi ni znala dati odgovorov na vprašanja, ki sem ji jih postavila... pa še partner ni smel biti zraven,... skratka...
s punčko je vse ok, ... obrnjena je z glavo navzdol, nosim pa jo zelo nizko... čeprav je dr. Pušenjak rekel, da ni panike,... vsaj za enkrat... in da ni potrebno paničariti.
Ali mogoče katera od vas ve oz. zna svetovati iz lastnih izkušenj ali moram v takem primeru bolje paziti nase in s tem predvsem na najino malo princezo?

Ali bi katera lahko na forumu zaupala svoje rezultate z morfologije v primeru punčke!?

p.s.: predvideni datum poroda je 30.10. v LJ. :-), prva nosečnost, letnik 1974

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
30.6.2007 21:00:15   
Klaudia
user posted image      

user posted image  
1 user posted image    1user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image

user posted image
63 user posted image    14 user posted image    9 user posted image     7 user posted image          

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Postojna, user posted image

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. inja2 ('84), LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n
05.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image  
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image
09.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
09.10. Tinki_winki ('82), 1n, KP
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image   

10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image

13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. ('79), 1n
13.10. mamica80

14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola, user posted image  (Leila)
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark

22.10. inibini
22.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje

23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image
24.10. mala ('83), 3n, LJ

25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

26.10. *bubi*, 2otrok, user posted image

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. orka**
30.10. lane31 ('76), 1n, MB
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. Ulaa
31.10. miska1

Materinska šola

LJUBLJANA
2.7.2007 ob 18:00, naprej ob 18:15
- kasija 78
- klaudia

ZD DOMŽALE
11.7.2007 ob 16:00
- pot

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
30.6.2007 21:08:52   
pikceva
Ojla,

Ditta, jaz nosim dvojčke in ena deklica je zelo nizko. Dobro, glede na to, da so 2, pač ni dovolj prostorauser posted image . Tudi meni so rekli, da za enkrat še ni problema glede mojega gibanja. Moram pa priznati, da mi malce nagaja mehur. Pogosto hodim na wc, pa tudi ponoči moram it povprečno 2 krat. Tako pač je.

LP

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
30.6.2007 21:50:09   
mišk
Dans sva z mojim user posted image  kupla voziček!!!user posted image user posted image user posted image  Po dolgem izbiranju in temeljitem premisleku sva se odločila za TFK, model Joggster twist, ki jih prodajajo samo v Rutarju. Mojmu se ful dopadejo bremze na diskeuser posted image , kolesa na šprikleuser posted image  (old schoolersko), ma v glavnem kr vse... Mene edin to mal moti, k se sedež ne da obrnt v obe strani, sam itak nikjer ne najdeš vozička, ki bi ti v vsem popolnoma odgovarjal.

http://www.trendsforkids.com/joggstertw.php?farbe=410
No, tle je link.

Zdej ga že skor cel popoldne "zaljubljeno" gledava in sprobavava vse funkcije!user posted image
Zraven sva kupla še mehko košaro s trdim dnom in torbo za previjanje.
Ve pa dobr nabavte, katere še niste. Ajdiga!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
30.6.2007 23:28:34   
mehurčica
mehurčica to da čutiš gibe zelo nizko pomeni da tvoj še ni obrnjrn na glavo. ko pa bo obrnjen boš pa brce in gibe čutla bol gor nad popkom.
No, saj gibe tudi zgoraj čutim, v bistvu kar povsod, ampak ko me pa tam spodaj, me pa začne kar skrbet- "a bo že ven pokukal"?user posted image Joj, upam, da ne bo tale tudi v medenični legi, ker bi tokrat rada rodila naravno.

Meni pa so se spet pojavile slabosti!user posted image V četrtek sem v službi bruhala in sem šla prej domov. Včeraj ponoči mi je postalo slabo in sem šla najprej bruhat, potem pa še sedet na WC hkrati z lavorjem v naročjuuser posted image . Danes pa mi je že cel dan slabo, ampak na srečo brez bruhanja-zaenkrat. Upam, da me spet ne zahakla kaj, ko se bom vlegla.

Tudi diham težko, čeprav se mi zdi, da mi otrok nič kaj še gor ne pritiska. Včeraj na predstavi na Lentu me je prav panika zagrabila, ker sem mislila, da se bom sredi dvorane začela dušiti in me v gneči niti nebi mogli  nikamor nest.user posted image

Za povrh pa me je še danes po sprehodu vsekalo v križu, tako da sta mojadva šla naprej po avto in prišla po mene, pol sem pa skoraj obsedela na stopnicah-smo v 3.štoku. Sem hodila eno po eno, ker desne noge nisem mogla dvignit.

Grem počasi spat, ker sem že feeejst zaspana. user posted image Papa user posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
   [Brisano sporočilo]
1.7.2007 11:30:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1912
1.7.2007 12:32:42   
mišk
Zivepo, sedež se da obračat pri Quinnyjevem Freestylu comfort in pri Bebe confort High trek.
Stal je 420 evrov (s 15% popusta vred), košara je bila 80 evrov, pa še torba za previjalne potebščine je bla 25 evrov. Lupinico bova pojerbala od user posted image  brata, za katero veva, da je kot nova in brezhibna.
Ja, sva se kar finančno olajšala... Čeprav sta za voziček dala dnar moja mami pa ati. Za prvega vnuka.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
1.7.2007 14:35:57   
Spark
Živjo souser posted image ! Kako se kaj počutite? Mene zadnja dva dni v križu tako uščipne da se počutim kot neka stoletnica. Sedaj sem na bolniški že 3 tedne, ker ne moem dolgo sedeti in sem se doma prav dobro počutila. Zadnja dva dni pa je katastrofa. Proti večeru je zelo hudo. Komaj vstanem s stola ali pa iz postelje, da bi kaj hodila ni variante, komaj vlečem noge. Sploh ne vem kaj naj naredim. Kakšna teovadba bi mi pomagala. Grem pa v soboto na morje za 10 dni, pa upam, da bom veliko plavala, pa da bo bolje.
Aja, pa še nekaj bi vprašala glede bolniške, če ima kdo kaj več izkušenj ali pa znanja. Na bolniški sem od 8.6. tako da bi pa sedaj šla na dopust od 7.7., in s tem zaključila bolniško 6.7.. Pa me zanima kako po dopustu, ali mi lahko zdravnica kar takoj odpre bolniško ali mora kaj pošiljati na komisijo. Pa ali mora ginekologinja ponovno dati tisto potrdilo za bolniško ali mi jo sedaj lahko kar splošna zdravnica odpre. Ker zadnjič ko sem šla po bolniške liste, mi je medicinska sestra rekla, da ne ve kako to poteka, moja osebna zdravnica pa je bila odsotna. No ja, sej bom imela ginekološki pregled 4.7. pa bom ginekologinjo povprašala, bi pa rada še vaše mnenje že sedaj vedela.
No ja toliko nakladanja od mene, pa lepo se imejte.

Aja, pa še za statistiko: Sem letnik 1977, drugič noseča, doma imamo že punčko, rodila bom v Ljubljani, spola pa še ne vemo. Ne vem če bom obiskovala materinsko šolo. Ne vem ali je smiselno, glede na to da sem jo obiskovala pred 3 leti. Bom še sporočila.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
1.7.2007 19:47:11   
Daschi
Oj!

Samo da se malo javim. danes smo prišli nazaj iz prvega dela dopusta. Spet odhajamo nazaj v soboto.
Bilo je čudovito! Vreme enkratno, morje toplo, otroci so uživali, jaz sem imela na plaži ležalnik, mož je skakal okrog, skratka popoln dopustuser posted image . ne, resno. Ful sem se dobro počutila, tako da smo se imeli res lepo. Plavali, ses prehajali, le krčne žile so me malo bolj bolele, pa sem imela noge v senci. Kolikor se je seveda dalo.

Knjiga Moja prva pravljica (katere avtro sem jaz), naj bi izšla kmalu. za vse tiste, ki ste spraševaleuser posted image . Bom pa jutri takoj zjutraj poklicala na založbo in se malo bolj pozanimala o njej. Izšla naj bi že aprila, ampak pri izhajanju knjig ni prav nič nenavadnega, da se vse skupaj zamakne. No, upam, da bo kmalu in da vam bo všečuser posted image .

Neža, zelo mi je hudo za vse vas. Moje iskreno sožalje.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
2.7.2007 13:46:58   
pikceva
Ojla,

Vidim, da smo se vse ulenile za pisat. Najbrž, da je kriva vročina. Je pa vse vrgla iz tira novica od Neže. Ali katera ve, kaj se je sploh zgodilo, da je morala roditi tako zgodaj?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
2.7.2007 15:06:15   
sanwebdra

Sva bla ta vikend na poroki user posted image na Koroškem. Je blo ful fajn, človeka kar zamika, da bi še sam naredil ta korak. Kaj pa ve??? Ste poročene ali izkoriščate državo kot matere samohranilke user posted image ??? Poznam par, ki se je lani poročil (takrat 1 otrok), pa so jima mesečni stroški poskočili za takratnih 50.000 sit. Kar je veliko, ali neuser posted image ???

Danes same dobre novice - delam samo še do 13.08.!! JUPI!user posted image ! Potem pa dopust (ena velika klavarija v službi na ta račun)!!! In potem kar na porodniško!user posted image ! Sem že mislila, da bom morala delat do konca!!!

Ne, info o Neži nekako ni. Mislim, da je še prezgodaj, da bi prišla in povedala!!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
2.7.2007 15:22:52   
Ulaa
No koncno se lahko tudi jaz pohvalim, da je morfologija za mano. Z user posted image   je vse o.k. Sva s partnerjem videla vse user posted image , se je g. res zelo potrudil in nama vse kazal in razlagal user posted image . Sedaj pa se odlocam, da se prijavim se na 3d uz. Bomo videli. Lep dan vsem skupaj, bozajte svoje user posted image .
Ula

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
2.7.2007 19:19:15   
Pandica
 user posted image

Zgleda smo res vse bolj lene za pisanje v tej vročini in samo preberemo na hitro. Moramo postati bolj pridne, ker nas bodo vse prehitele v pisanju user posted image

Ulaa  čestitke za dobre rezultate pri morfologiji user posted image   A za spol pa nista vprašala? Boste imeli user posted image  ? V katerem t pa je tvoj buši slikan v albumu? Imaš tako mičkenega proti mojemu...

Sanwebdra super, da boš šla prej na porodniško kot si mislila user posted image   Glede na to, da si iz Mb tako kot jaz me zanima ali si že bila v MŠ? In kam boš šla, če še nisi bila?

Kje pa ste vse ostale čvekice? A ste že vse na dopustu? Joj, še malo pa jaz tudi grem, jupi, komaj že čakam... user posted image  

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
2.7.2007 20:25:27   
*bubi*
Jaz tudi že odštevam do dopusta. Danes je bil v bistvu zadnji dan, jutri še moram v službo skočit, pa naslednji ponedeljek še 1x. Drugače pa bom doma do 16. avgusta user posted image  Do morja je sicer še 14 dni, ampak sem prepričana, da bo hitro minilo. Naslednji vikend gremo tudi mi na poroko. user posted image

Midva sva poročena, se mi zdi zelo nefer tako izkoriščat državo, čeprav vem, da veliko parov to dela. Če ne bi, bi lahko imeli vsi na ta račun malo večje otroške dodatke in druge ugodnosti. Predvsem pa ne bi obstajalo toliko mater, ki so dejansko samohranilke in dobijo veliko premalo.....
Tako pa ima ena "samohranilka" več dohodkov, če je lepo doma in se niti ne trudi za službo. Otroka pa ima seveda v vrtcu.... Eh..... to spada na kak drug forum....

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
2.7.2007 21:43:19   
mišk
Midva z mojim sva tud še neporočena študenta, pa se vseeno ne misliva it samohranilstva. Itak se mava namen drugo leto poročit, tak da nima smisla.
Tistih, ki se gredo kao samohranilce pa sploh ne obsojam, samo mislim si, da ko bi jst šla pač urejat vse potrebne zadeve, da bi mi že na faci pisalo, da lažem!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
2.7.2007 21:57:51   
*Lana*
Pozdravjene!
res smo lene pri pisanju, pa kaj čmo. Vročina nas daje, to je dober izgovor user posted image .
Mi2 z  mojim user posted image  sva bila danes prviš v MŠ, zanimivo. Nas je bilo kar nekaj parov, super.
V petek greva končno po nakupih - upam, da že končno kupiva kako stvar za user posted image . Gledala sva že vozičke, jajčke, kinderpete, fiksno se še za nč nisva odločila, no, edino jajčko bova kupla od maxi cosi, to je 100%. Men se dopade črno zelena kombinacija, moj pa pravi, da je ful živa. Bova se še pogajala o barvi user posted image .

Drgač sem ok, energije imam na pretek.

Pridne bodte, pa se beremo kaj.

Pa pa

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
2.7.2007 22:52:06   
Pandica
*Lana* zdaj sem pogledala tvoje slikice od 3D uz. Joj, kako so luštne user posted image  
Pa kako so že veliki ti naši user posted image  , kajne? Kaj to si bila v Austriji na 3D uz? A še maš kakšno slikico?

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
3.7.2007 7:38:24   
*bubi*
Res so lepe slikice, Lana user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
3.7.2007 8:03:29   
2ursae
ja, mene je res tole z Nežo precej pretreslo, je razlog, zakaj nisem veliko pisala, ker se mi je morda zdelo malo nespoštljivo, da od sreče skačem v luft zaradi brcik, ona pa tko trpi ...

Lana, super slikice user posted image . Saj praktično lahko že vidiš, komu je podoben user posted image .

Mi2 z mojim sva poročena. Mah, midva takrat nisva gledala, kako bo z dohodki, ko bova imela otroke, sam hotela sva biti skupaj in biti tudi od zunaj priznana kot mož in žena. Poleg tega sem še jaz verna in mi poroka kot zakrament veliko pomeni. saj sva nekaj časa živela skupaj že prej, sam vse to z namenom, da se čim prej (beri: ko bo denar za to user posted image ) poročiva. Se pa popolnoma strinjam z bubi, da res ni fer izkoriščat tako države kot tudi druge mamice, ki so pomoči res potrebne. Je pa to odločitev vsakega posameznika, vsak živi, kot mu paše in ne obsojam nobenega user posted image , tko da me ne dobesedno zares jemat. men bi bilo čudno, če bi se moj otrok pisal drugače kot jaz (tud zato dekliškega priimka nisem obdržala, pa še brata imam, ki je zadolžen za nadaljevanje rodu user posted image ) in bi morala vsakič dokazovat, da sem jaz njegova mama. Poleg tega je pa pri urejanju zadev sigurno več sitnosti, če nisi poročen. kaj pa, če se tvojmu kaj zgodi, pol morš pa dokazovat, da sta živela v izvenzakonski skupnosti pa vsa ta jajca, preden lahko po njem deduješ. Ne hvala. Ne vem, morda bi drugače govorila, če bi bila v finančni stiski, tko imava pa oba dobre službe in nam nič ne manjka. Ni nekega izobilja, je pa za sproti, pa če sva pridna, še kaj ostane user posted image . kaj češ več.

spark, glede bolniške ti ne znam svetovat ...

Mi gremo pojutrišnjem na user posted image  user posted image user posted image user posted image . Ej punce, vam povem, da pol, k imaš otroka, greš ful raje na dopust, k si predstavljaš tiste učke, ki se svetijo, ko prelivajo vodico, se igrajo s peskom, se vozijo z ladjico, skratka, ko vsak dan toliko novega doživijo. Že prej sem seveda ful rada hodila na dopust, ampak z otročkom je pa to res nekaj posebnega. Z mojim že ful načrtujeva za bodoča leta, kaj vse bova pokazala otrokoma in kolk bosta (ali bodo, če jih bo več user posted image ) uživala user posted image .

Klaudija, pri meni na seznamu lahko dopišeš, da bo user posted image  ime Bor. Sva z mojim že 99% odločena, če pa še tuki napišeš, bo pa zadeva še bolj zacementirana user posted image .

papa, miške, fejst se mejte, doli na morju nimamo neta. Pa saj se še kaj javim do odhoda.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?