mamsi
|
Veliko zahtevaš, ampak, koliko pa si pripravljena za vajino zvezo narediti? Najlažje je bežati in reči, da se ne da, da se ne razumeta. Ko boš ugotovila, da je največ na svetu vredna družina, ne boš več razmišljala, kaj ti manjka, ampak kaj vse z družino imaš. Hkrati pa lahko konstruktivno izboljšujeta to, kar ti ali on potrebujeta, si želita. To je edini način, da vama uspe. Če nimata istih interesov, še ne pomeni, da nista za skupaj. Vsak je človek zase, ki se lahko drug drugega ljubita, interesi nimajo veze. Če ni komunikacije, pa predlagaj, potrudi se, naredi tako, da ga bo potegnilo, saj si jo vendar ti želiš. Ne moreš pričakovati, da bo za tvoje želje skrbel on. Ti moraš. Valjda ti ni do spolnosti, če do njega gojiš negativna čustva, če slabo misliš o svoji zvezi. Jaz tudi nebi spala s človekom, o katerem imam slabo mnenje. Poskusi najt in gledat dobre stvari. Ko boš ti pokazala malo spoštovanja do njega, po moje tudi njemu ne bo težko tega naredit. Da bi imel še enega otroka s tabo pa res ne pomeni, da te hoče privezat. Če bi to pomenilo to, si že privezana, kajne? Drugam te vleče, ker se ti zdi, da je drugi vse kar si želiš. Draga moja, ni popolnega partnerja, samo zdi se ti tak. Če bi z njim živela v dobrem in v slabem, pa bi se vse pokazalo, in zopet bi se kaj našlo, kar bi te motilo. Stvar perspektive. Če si si že izbrala moškega za svojo družino, išči na njem dobre stvari, slabe pa spreglej, povej mu svoje želje, ne pričakuj, da ti jih je dolžan izpolniti. To so realna tla in jaz na realnih tleh najbolj uživam, ni iluzij, ni utvar. Dobre stvari navdušujejo, privabljajo dobro voljo. Ko boš preusmerila pozornost na dobre lastnosti partnerja, bo manj slabih misli in nato vedno manj slabih občutkov v zvezi z njim. Poizkusi, ne bo ti žal.
|