Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
kva ste zdej pogruntal? :) jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kva
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:28:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Srecki mors ploskat.. to je ona postudirala.. ne men.. jst sem sam ponovil..
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Drugam jo vlece, ker se doma nc ne muva.. Evo resli smo problem.. :)) ma ti's genij...kako elegantno...od smetenja do rešitve
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:28:56
|
|
|
|
baguSka
|
no, dejta pridt na cvek rum... da nam naujo tezil tuki...
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka kva ste zdej pogruntal? :) jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kva laufi na bencinsko.. ce jo mas kje bliz.. Drugac pa bi tud prepecenc bil dobr?! A mas?
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ej vidva, kva bosta pila?? jst častim hehe...treba zapite moje 4 ZVEEEZDIIICEEEEEEEEEEE :)))
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:30:11
|
|
|
|
baguSka
|
jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kva ejj.. ne bit zalostna.. a cist nc drucga nimas?? hm... kaj pa ce si palacinke nardis?? in BREZ putra!?
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:31:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ej vidva, kva bosta pila?? jst častim hehe...treba zapite moje 4 ZVEEEZDIIICEEEEEEEEEEE :))) Vaaaaauuuu.. jst bom zeleno vanilijo z mlekcom.. :))))
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka ej vidva, kva bosta pila?? jst častim hehe...treba zapite moje 4 ZVEEEZDIIICEEEEEEEEEEE :))) Sam Baguske pa ne bova kmal dohitela.. Ta je pa res ornkcveka..k ma ze cez 9k
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:34:01
|
|
|
|
baguSka
|
Sam Baguske pa ne bova kmal dohitela.. Ta je pa res ornkcveka..k ma ze cez 9k sej vseen... ce se pije, se pije... srecka casti
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 0:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka jst sm čist preč, k mi je kajzarc zmanjkal...kva pa zdej??a nej sam marmelado pa putr jem al kva ejj.. ne bit zalostna.. a cist nc drucga nimas?? hm... kaj pa ce si palacinke nardis?? in BREZ putra!? ehh tolk lačna pa spet nism, bl požrešna hehe... zdej mam pač eno tako obdobje, da že cel mesec tole natepavam...bomo vidl, kaj bo nasledn mesec :)) a gresta tja na čvek zdej??
|
|
|
|
RE: Zakaj me vleče drugam? 30.6.2007 1:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zakaj me vleče drugam??? Utvaraaaaaaaa ne da se več z njo živeti. Dolgčas ti je. Od partnerja si pričakovala, da ti bo izpolnil tvoje (verjetno) precej povprečno in dolgočasno življenje, a ti ga očitno ni. V sebi in v drugem nista našla motivacije, in tistega draža, ki nas žene naprej. Kaj narediti? Na tvojem mestu bi nekaj ušpičila. Če drugega ne, naj bo vsaj zabavno . Morda se v tebi prebudi kakšna energija.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?