|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.6.2007 22:06:41   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image  ali pa ponoči, ko se prekotalim iz enega na drugi bok, pa zraven malo pojamram... Pa je že pokonci: Si v redu???user posted image

jaz lahko ponoči izdahnem, pa me ne bo slišal, ker spi kot top ponoči user posted image

MOj tudi..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8376
29.6.2007 22:07:55   
Ajvy
Ulla, a ti ful nasvete dajejo... meni noben nič, razen če sama ne vprašam, najbrž sem že pokazala, da mi to ni všeč... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8377
29.6.2007 22:08:05   
tejči77
Ja, Rumba. Se zbudi vsakič ko vstanem za Wc in sprašuje če luč prižge. Imam navado da kar po temi odcapljam na WC, pa se še kar ni navadil. In vedno me ponoči sprašuje a je vse v redu.
Da bi se jaz takole celo noč zbujala, zjutraj pa vstala ob petih in odšla v službo - se mi kar zmeša. Pa vstanem čisto tiho, da ga ja ne bi zbudila. Ne vem kakšna ušesa je kar naenkrat dobil.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8378
29.6.2007 22:08:12   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj... mene resno nekaj full špika in boli spodaj....... tako me še ni. bom gledala, če so to slučajno popadki............ pišuka no.... jaz bi na ponedljek počakala.....user posted image

Pa nismo še na 400-tki no!!! user posted image user posted image user posted image
OK brez heca, a te špika, pa spusti, pa spet špikne.... na določen interval?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8379
29.6.2007 22:09:23   
kapica
ali pa ponoči, ko se prekotalim iz enega na drugi bok, pa zraven malo pojamram... Pa je že pokonci: Si v redu???

Ja, mi je poznanouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8380
29.6.2007 22:10:22   
rumba
Moj ima taka ušesa ponoči verjetno zato, ker je on dosti vstajal, ko sta se tamala zbujala.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8381
29.6.2007 22:10:23   
Freycha
zdej spremljam, če je to v kakih intervalih.... samo me tudi vmes malo boli...... ko pa zagrabi, pa boli in špika, potem pa spet popusti.......  bom malo na uro gledala, če so res popadki....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8382
29.6.2007 22:11:22   
tejči77
Freycha, poskusi se malo dol uležt, meni pomaga, če me zlo špika. Upam da še ni zares, no!

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8383
29.6.2007 22:11:36   
ronja
Ojla, punce, bliža se vas mesec! Zgleda da bom vseeno (kljub vsem hiperaktivnostim) kar vaša... Veste, da sem včeraj zvedela, da je mel tudi moj lubi rok 1.7., tako kot je bil najin "neuradni" rok za najino user posted image (no, v bistvu 1.7. ali katerikoli dan potem, heheuser posted image ), samo je zamujal za en teden! No, jaz sem bila 3 tedne prej, samo očitno nimam nič besede ko so vi igri še njegovi geni, heheuser posted image . No, jutri mam rok, samo meni se zdi, da bi znala kar še malo poležat pri meni... Se lepo redi, hehe, no, ji bo pa lažje ko ven pride. Meni se tudi kar nič ne mudi v bolnico, zdaj ko je vikend in je fant doma... Samo bi bilo pa vseeno fino, da zleze ven, predno on gre za 14 dni... Držite pesti, da bo do noči iz pon. na tor. zunaj...
Uživajte, čvekeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8384
29.6.2007 22:12:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla, a ti ful nasvete dajejo... meni noben nič, razen če sama ne vprašam, najbrž sem že pokazala, da mi to ni všeč... user posted image

user posted image ma ja in to kr neki no....same bedarije, kaj vse se ne sme in lahko in pol še z ono zaskrbljeno/grajajočo faco, da ti kr slabo rata in maš občutek krivde kak si nesposoben/neodgovoren/smotan/......

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8385
29.6.2007 22:12:51   
tejči77
Moj pa jamra, ker se je preveč najedel. Zdajle je izjavil, da če gre lulat mu bo voda odtekla in bo moral it rodit. user posted image user posted image user posted image  Kaj me danes zabava!

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8386
29.6.2007 22:12:57   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Freycha, poskusi se malo dol uležt, meni pomaga, če me zlo špika. Upam da še ni zares, no!

sej že cel čas ležim na levem boku user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8387
29.6.2007 22:13:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Ja, pejt mal globok dihat, mogoče se pa umiri... mogoče si samo mal živčna

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8388
29.6.2007 22:14:39   
kapica

Pa nismo še na 400-tki no!!!

Ampak pridno plezemo do tjauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8389
29.6.2007 22:14:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image ma ja in to kr neki no....same bedarije, kaj vse se ne sme in lahko in pol še z ono zaskrbljeno/grjajočo faco, da ti kr slabo rata in maš občutek krivde kak si nesposoben/neodgovoren/smotan/......

user posted image user posted image user posted image

Ne, ne , hvala bogi pri meni ni tega, sva pa bila enkrat na obisku, pa sta začela nekaj pametovat, ampak u iber.. pa sem hitro nakazala na to da grema domu, in od takrat še nisem bila tam.... sej vse lepo in prav... samo, če ne rabim, ne rabim, ko pa bom pa itak nobenga ne bo nikjer... no, razen vas...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8390
29.6.2007 22:14:58   
rumba
Moj je pa ravnokar izjavil, da če se mora na RR registrirat, da se bo lahko z menoj pogovarjal.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8391
29.6.2007 22:15:16   
Anonimen
freycha mene tudi dans špikauser posted image samo ignoriram, ker ne grem še rodituser posted image user posted image pa itak me tole vsake tolk doleti tak dauser posted image .....blizu smo, nimamo kajuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8392
29.6.2007 22:15:57   
kapica
Ajvy, pa si prisla danes pravi casuser posted image !

Freycha, upam res , da to ni to, in da se bo umirilo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8393
29.6.2007 22:16:52   
tejči77
Pišuka! Ne vem, pol pa res spremljaj uro. Pravijo, da se ta prav popadek čuti čez cel trebuh in da je v enakomernih intervalih.
Sam

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8394
29.6.2007 22:17:42   
Freycha

Moj je pa ravnokar izjavil, da če se mora na RR registrirat, da se bo lahko z menoj pogovarjal.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image

sej moj tudi izredno dobro prenaša tale moj večerni čvek na RR-uuser posted image

mu je pomoje jasno, da bo še danes, potem je pa mir za nekaj časa user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8395
29.6.2007 22:17:55   
kapica
Uh, na sreco je cel amoja familija dalec, dalec od mene, da ne rabim poslusat kaksnih nasvetovuser posted image .

Rumba, in a si mu dovolila, da se prijavi, al kako si se odloclauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8396
29.6.2007 22:17:58   
Anonimen

Ne, ne , hvala bogi pri meni ni tega, sva pa bila enkrat na obisku, pa sta začela nekaj pametovat, ampak u iber.. pa sem hitro nakazala na to da grema domu, in od takrat še nisem bila tam.... sej vse lepo in prav... samo, če ne rabim, ne rabim, ko pa bom pa itak nobenga ne bo nikjer... no, razen vas...

user posted image user posted image mi pa skupaj živimo, no oni so v spodnjem štukuuser posted image saj drugače je kul, pa mam mir in sploh ne vem da sta dol....samo tko, ko pa je kaj tagega, recimo se odpeljem v trgovino ali kaj, že prišiba če je to pametno, bohnedaj da pojamram kaj, ker že ma miljon nasvetov in to takih da ne veš a bi se smejal al jokaluser posted image

takole mamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8397
29.6.2007 22:17:59   
Ajvy

UPS

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8398
29.6.2007 22:19:25   
kapica

sej moj tudi izredno dobro prenaša tale moj večerni čvek na RR-u

Moj tud tako dobro prenasa, ker ga ni domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8399
29.6.2007 22:20:01   
Ajvy
Dober, Ulla, sej moj oči zna tudi kako močno spustit,  samo hitro zalajam nazaj.... v upanju, da mu ne pade na pamet nadaljevati teme... ampak se ponavadi ne da motit user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 8400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  334 335 [336] 337 338   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?