|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
29.6.2007 21:53:26   
Anonimen
user posted image user posted image joj babe sej niste normalne, komi sadje sem oprala, pa sem komi prebrala kaj vse ste naškljocale tacajtuser posted image user posted image

no moja mala bo od začetka kar v košarici od voza spala v spalnici....čez noč seveda.....itak pravijo da se taki mali fino počutijo če jim je bolj tesno, ker so navajeni tko....in sem kupila še eno tako podlogo, da ne bo kar na tistemu železjuuser posted image drugače pa ne vem, nočem pretiravat, mora bit navajena na hrupuser posted image user posted image no saj je že zdaj, mati deep prple nažiga, tud pol ima da dete spava ko bo muzika cepalauser posted image user posted image user posted image sam resno, sem pa študirala, že zdej so navajeni na vse sorte hrupa, zakaj bi pol komplicirali nekaj, samo razvdiš jih s tišino, pol maš pa sranjeuser posted image

bogi moj otrok a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8351
29.6.2007 21:53:38   
Freycha
Hvala Rumba! Bom šla v poiskanje..... bi bila zelo vesela, če bi mala ponoči kar se da veliko spala user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8352
29.6.2007 21:54:23   
rumba
Čeprav nisem prvorodka, je tokrat zame ČISTO DRUGAČE. Obakrat do sedaj nisem imela NOBENIH znakov bližajočeka poroda, nisem nikoli izkusila zadnjega meseca in z njim povezanih težav... zato me kar malo stska, kako se bo vseskupaj začelo, pa ko me kaj špikne, se vprašam, ali bi to lahko bilo touser posted image  Samega poroda se ne bojim, kako bomo prišli do tja, pa je tudi meni čista uganka.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8353
29.6.2007 21:55:25   
kapica
Ja, Ulla, saj sem ti rekla, da smo napovedale cvek danes,kaj se zdaj pritozujesuser posted image user posted image user posted image .

Freycha, to bi bila tudi moja veliiika zelja, da bi dete ponoci spalouser posted image .A mislis da si prevec zelivauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8354
29.6.2007 21:56:07   
tejči77
Ulla, če bo mala Deep purple poslušala ji pač ne bo hudega. Ima hvala bogu mamico z malo okusa, kar je danes precej redko.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8355
29.6.2007 21:57:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Ulla, če bo mala Deep purple poslušala ji pač ne bo hudega. Ima hvala bogu mamico z malo okusa, kar je danes precej redko.

user posted image moj pravi da bo dete pravi psiho, ker mati samo hard rok nažiga pa grozljivke gledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 8356
29.6.2007 21:57:29   
rumba
Ja, Ulla, kako je meni to hecno. Dete uživa ob glasbi, ki jo TI rada poslušaš, pa četudi je to rock. Mojadva oba uživata v rocku, kao klasike za dojenčke pa nista marala. Mora biti vsaj Siddharta.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8357
29.6.2007 21:58:16   
Freycha
Rumba, če bom imela tri otroke, me bo trikrat strah, kako bo. Prvič to že sedaj izkušam in mi ni prijetno...... se ne morem odločiti, če je boljše, da veš ali da ne veš, kdaj te čaka D dan.

kapica kaj pa vem... je malo od nas odvisno...... predvsem je odvisno od naših otročkov kako se bodo "ustalili"......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8358
29.6.2007 21:58:17   
kapica

moj pravi da bo dete pravi psiho, ker mati samo hard rok nažiga pa grozljivke gleda

Jao, ubogi otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj bo pa kr v tisini odrastel, ker ne maram prevec na glas poslusat muzike, to ga bo mozek nauciluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8359
29.6.2007 21:58:37   
tejči77
Jaz se pa še potožiti ne bom več smela doma. Sem nekaj pojamrala, ker mala spet tako brca tam nekje spodaj, da me prav urnk boli, pa me je moj že spraševal če morva že it?????user posted image user posted image Revež, je tako živčen, da bolje da sem tiho. Psssst!

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8360
29.6.2007 21:59:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Ja, Ulla, kako je meni to hecno. Dete uživa ob glasbi, ki jo TI rada poslušaš, pa četudi je to rock. Mojadva oba uživata v rocku, ako klasike za dojemčke pa nista marala. Mora biti vsaj Siddharta.user posted image

user posted image user posted image user posted image ja pa ful mozarta in takšno prporočajo....pa si težko predstavljam da bi to mojmu otročku blo všeč in da bi blazno užival, ko bi bla jaz vsa tečna in nataknjena zravenuser posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 8361
29.6.2007 22:00:05   
kapica
kapica kaj pa vem... je malo od nas odvisno...... predvsem je odvisno od naših otročkov kako se bodo "ustalili"......

Ja, seveda, upajmo na najboljse. Ce bo sinko bolj po mozu, bomo mirno spali, ce bo pa po meni, bomo imeli pa hudica v hisi.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8362
29.6.2007 22:00:25   
rumba

Jaz se pa še potožiti ne bom več smela doma. Sem nekaj pojamrala, ker mala spet tako brca tam nekje spodaj, da me prav urnk boli, pa me je moj že spraševal če morva že it?????user posted image user posted image Revež, je tako živčen, da bolje da sem tiho. Psssst!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naši možeki! So bolj živčni kot me!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8363
29.6.2007 22:00:47   
Freycha
pri nas je vedno glasba doma... včasih bolj potiho, včasih bolj na glas... včasih kaj nežnega včasih kaj razbijaškega.... se bo mala pač morala navaditi. Mislim, da ji ne bo hudegauser posted image

res pa ne mislim tišine delat, ko bo šla spat, ker se mi zdi, da hitro suženj svojega otroka rataš......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8364
29.6.2007 22:01:51   
kapica
Jaz se pa še potožiti ne bom več smela doma. Sem nekaj pojamrala, ker mala spet tako brca tam nekje spodaj, da me prav urnk boli, pa me je moj že spraševal če morva že it????? Revež, je tako živčen, da bolje da sem tiho. Psssst!

Joojuser posted image user posted image user posted image , pri meni je istouser posted image . Kak sele bo ko bo slo zares, to bo panika brez prestanka. Na koncu se bova mogle se kje same peljat, ker oni ne bojo zmogliuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8365
29.6.2007 22:01:53   
tejči77
Freycha, mogoče je včasih res boljše, da te zadane kot strela z jasnega, na hitro zvije in hitro rodiš (če je vse v redu). Sicer imata pa obe strani dobre in slabe lastnosti. Če veš vnaprej, te vsaj kje drugje ne more presenetiti

Slikice naše Larise

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8366
29.6.2007 22:02:46   
Freycha
Tejči - jaz malo zajamram pa me moj že sprašuje, če sem ok, če je kaj narobe itd.............  pa mu ne morem dopovedati, da me pač vse boli in da se težko spravim iz ležečega položaja itd..... in da seveda ni nič narobe.....

pa hvala  bogu, da imamo take "možeke"....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8367
29.6.2007 22:03:51   
kapica
Ja, jaz tud mislim, da so dobre in slabe strani z obeh pogledov. Ce ves kdaj je dan D ali ne.

Jaz tud ne bi rada prevec paniko in tisino delala,ko bo dete spalo cez dan, ampak se bojim, da to pride avtomatsko zravenuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 8368
29.6.2007 22:04:38   
tejči77
Ja, zgleda da imamo na srečo vse take zlate partnerje. Mene je v zadnjem tednu že menda vsaj trikrat vprašal, če imam vse pripravljeno za v p. In katero torbo naj potem prinese za našo tamalo. Ful ga vse skrbi.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8369
29.6.2007 22:04:41   
rumba
user posted image user posted image user posted image  ali pa ponoči, ko se prekotalim iz enega na drugi bok, pa zraven malo pojamram... Pa je že pokonci: Si v redu???user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8370
29.6.2007 22:05:32   
Freycha
joj... mene resno nekaj full špika in boli spodaj....... tako me še ni. bom gledala, če so to slučajno popadki............ pišuka no.... jaz bi na ponedljek počakala.....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8371
29.6.2007 22:05:35   
Ajvy
Hello bejbne... pa sem vas le še ujela user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8372
29.6.2007 22:06:18   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

user posted image user posted image user posted image  ali pa ponoči, ko se prekotalim iz enega na drugi bok, pa zraven malo pojamram... Pa je že pokonci: Si v redu???user posted image

jaz lahko ponoči izdahnem, pa me ne bo slišal, ker spi kot top ponoči user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 8373
29.6.2007 22:06:23   
kapica
Jaz mislim, da nasi mozeki drugace ne morejo. Ker nimajo drugega vpliva na vso zadevo, kot samo opazovat vse skupaj, je normalno , da se vstrasijo, ce me zajamramo. Pa mogoce nam ne cisto zaupajo, da bomo me res vedele, kdaj gre zares. Moj skoz pravi, kaj pa ce je to to in ti ne ves...
Tako da mislim, da jih je pac posteno strah.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 8374
29.6.2007 22:06:31   
Anonimen
moj tudi kar naprej preverja kako in kaj, sploh nisem navajena take pozornosti, niti ne maram preveč tega vsega posvečanjauser posted image ampak zdaj mi kr sede skrb, sploh če kako delo namesto mene nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
najbolj na živce mi grejo pa ona bebasta vprašanja in nasveti kao idiotski od drugih....recimo tašče itduser posted image tisto mi pa kar lasje pokonci stopijouser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 8375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  333 334 [335] 336 337   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?