|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice
27.6.2007 14:43:56   
Anonimen
Dajamaja, tudi meni je iskreno žal, da ni uspelo. Bo pa zato naslednjič user posted image

Še podatki o mojem ET: od 8 celic se jih je 5 oplodilo, user posted image user posted image so vstavili, user posted image user posted image gresta na hladno, eden pa si je premislil in se ni hotel razvijati naprej.
Test imam 10. 07., drugače pa itak imam UZ 2. in 5. julija (v namene raziskave).

(odgovor članu alia)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
27.6.2007 15:48:48   
sayuri
dajamaja user posted image user posted image user posted image  Žalostna sem s teboj user posted image . Hkrati pa ti želim, da si nabereš novih moči čez poletje.user posted image user posted image user posted image

roda, sedaj pridno grej user posted image user posted image . Pri tebi jima je najbolj toplo user posted image user posted image user posted image

konina, takrat ko najmanj želimo, da nas nekaj zafrkava, se bo zihr nekaj zakompliciralo user posted image  in nas živciralo.user posted image  Upam, da se ti ovulacija poštima in da boš lepo nadaljevala s postopkom user posted image user posted image user posted image

Jst mam pa jutri zjutraj UZ user posted image user posted image user posted image  in koooooomaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.6.2007 17:47:51   
Staša1
Roda17 čestitke in pridno grej user posted image user posted image !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri - čimprej javi, kako je bilo na UZ!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Staša1 -- 27.6.2007 17:49:15 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.6.2007 17:51:45   
citrončica
Dajamaja,žal mi je,user posted image user posted image user posted image ,
vendar ne obupaj,jeseni gremo skupaj v nov boj,
vzemi si nekaj časa zase,uživaj in izkoristi poletje,pa bo jesen spet tu!!user posted image
Sulfinija,itak se ti po postopku vse zmeša in postavi na glavo,meni je prvič full zamujala,43-44user posted image  dan je šele prišla,bomo videli,kako bo tokratuser posted image
Tosja,kako lep seznam,posebno tam na sredini,si že imela kdaj tolikouser posted image ??Superuser posted image user posted image  še vedno navijamo za preostale maj-junijčice,še kako user posted image  bi dali na seznam, ne??user posted image pestke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
27.6.2007 18:13:22   
koala
dajamaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.6.2007 18:20:43   
gold fish
tosja - za statistiko 28.6 - 3 UZ

Jutri zjutraj imam 3 UZ - upam, da potem zvečer pade stopka....  Če zraste folikel na dan 2 mm bi morali biti že tam okrog 20 mm in bi to lahko bilo to.... pojma nimam. Kdaj so vam kaj jemali kri? Meni še je sploh nisouser posted image  Mogoče jutri?   Upam, da spet ne bo takšna gužva na UZ kot včeraj - pol pa še vse naročene ob isti uri....

Kaj vse rabim za punkcijo ? Haljo, sp.srajco, nogavice, copate - je še kaj druga, da ne bo potem panike...
Kaj na dan punkcije greš kar tja ko dobiš zdravila (SIII) ali še prej kam drugam? 

Malo sem že firbčna za jutri kaj bo...

Pozdrav vsem puncam.... Se vam javim...

Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.6.2007 18:22:31   
Sanja70
Dajamaja žal mi jeuser posted image ,.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.6.2007 18:22:40   
gold fish
dajamaja - žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

En velikuser posted image  samo zate....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.6.2007 18:39:11   
Staša1
Ti še tu odgovorim: Rabiš to kar si naštela! Običajno pred stopko preverijo kri, ni pa nujno, meni je rekla G, da ne rabim dat krvi, ampak sem jo dala že pred UZ! Na UZ si lahko hitro na vrsti, če ti ni treba dati krvi, saj se gužva potem naredi. Ista ura je zato, ker ko se enkrat začne je potem zelo hitro vsega konec!

Na dan punkcije greš samo tja, kjer dobiš zdravila, do sester, ki te pošljejo v slačilnico in ti potem rečejo za tableto ali injekcijo (če ti ne bodo, kar sama pojdi do njih), potem pa greš do konca po hodniku skozi vrata in tam čakaš v čakalnici!

Držim pesti jutri!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.6.2007 18:52:29   
*medica*
gold fish veliko sreče jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image naj ti bo čim manj boleče...user posted image user posted image

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.6.2007 18:59:46   
dajamaja
Čer zlatke! Hvala vsaki in vsem za lepe misli. Zjokal smo se že, ker sem test delala ob 2.30 ponoči, pol pa tko nisva več spala. Ne vem al je to karakter, da si vsakič bolj žilav in sam študiraš kako bi naprej rinil ...

Alia, eskimčkov nimam, ker Reš ne ohrani tistih, ki so zaostali (2 sta bila taka). Zdej še čakam na M, pol bo treba od začetka.

Sayuri, kako lepo ti bo jutri - full uživaj!!!
Staša, dobro da si šla na pregled, ker tak izcedek res paniko povzroči. Upam, da se kmalu ustavi in začneš uživat v nosečnostnih slabostih.
Roda super pridelek in še rezerve. Tudi Goldfish pridno prideluje.
Medica, ne vem kaj je bolje. Jaz sem vsakič dlje doma (prvič sem bila samo na dan punkcije; drugič od punkcije do transferja), zdaj bi bila kar cel čas. Tudi psihična obremenitev ni za zanemarit.
Urška, kako si?

(odgovor članu Staša1)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.6.2007 19:01:33   
gold fish
medica - ni še jutri punkcija, ne bi pa bilo slabo, če je že enkrat mimo, ker me že malo stiska....   Je pa res, da me je včeraj kar bolelo na UZ.... -saj si mislila bolečine punkcijeuser posted image  
Sicer pa si bom sedaj dopovedovala, da je bolečina samo v glavi, drugače sploh ne boli... in če jo spravim v dveh dneh iz glave ...tudi bolečine ne bo user posted image .

A je še katera za UZ za jutri?     Jaz bom morala spet vstati ob 5h, pa bom spet ena 20 po vrsti....

Pozdrav,

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.6.2007 19:24:57   
konina
gold fish, midve sva očitno vsak dan skupaj na UZ. Jaz sem bila v tor, čet, sob, tor, sreda, pa jutri bom tudi. Se mi kar meša že od Uz. Ko sem šla na IVF sem bila dvakrat in to je to. Sedaj, ko imam naravni ciklus in čakam O se pa nikamor ne premakne. Ta teden je bila res gužva, ampak saj gre kar hitro. Jutri mislim, da ne bo več folikla in potem samo še čez 5 dni ET. Morda se srečava jutri.

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.6.2007 19:38:46   
gold fish
mogoče se pa res srečava...., če se bova našli v vsej gužvi...user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.6.2007 19:39:52   
gold fish
april30- poglej na zs.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.6.2007 21:00:56   
ursi84
Staša: jutri imam uraden krvni test in živčki že pošteno delajo, upam na najboljši rezultat (vam javim). Me pa zanima, kdaj potem sledi prvi UZ? In ali moram potem hoditi v Lj na preglede ali lahko pri svojem G ? Pa čestitke Staša za user posted image !!!!!!!

Sayuri: držim pesti, da bo jutri Uz pokazal, tisti kar morauser posted image user posted image

Roda17: čestitke za uspešen ET

Dajamaja: zelo mi je žal zate user posted image

Gold fish: držim pesti, da bodo folikli dovolj veliki

Lp, Urši84

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

Neposredna povezava do sporočila: 1841
27.6.2007 21:13:26   
*medica*
sorry gold fish mislila sem da imaš jutri punkcijo...moja napaka slabo prebrala...hehe ..ja punkcijo sem mislila...mene uz ni nič bolel vendar me je pa na punkciji ful ampak samo na levi strani...drgač se nič ne sekiraj ker mnoge nič ne boli ...tako to je odvisno od zenske...veliko sreče jutri in veliko folikov...user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
27.6.2007 22:23:53   
upajoča
O žal mi je dajamaja da ti ni uspelo,bo pa naslednjič.Hvala za odgovor ija ,super da dela v avgustu,ko grem v nov boj ,imela sem tudi pregled pri svojemu g. po abraziji,je vse v redu,sem se kar bala ,no pa je ok.lp upajočauser posted image user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
27.6.2007 22:30:28   
gold fish
user posted image medica in urši84 - hvala za podporo,....

Sedaj pa upam, da grem svojemu zadnjemu Menopurju naproti.... in da le dočakam to svojo stopko in vse kar ji sledi.....

Pozdrav vsem....

Sem fuluser posted image user posted image  ker sem ravnokar prebrala, kaj se je zgodilo naši Neži .

Neža - žal mi je. Vem kaj prestajaš...... En velik user posted image  za vaju z možem. Angelčka pa naj počivata v miru.....

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.6.2007 6:28:23   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Pozdrav vsem....

Sem fuluser posted image user posted image  ker sem ravnokar prebrala, kaj se je zgodilo naši Neži .

Neža - žal mi je. Vem kaj prestajaš...... En velik user posted image  za vaju z možem. Angelčka pa naj počivata v miru.....

Tudi jaz sem zdajle prebrala,
user posted image user posted image user posted image ,namesto da bi se v službo odpravla,
joj Neža,drži se,zelo mi je žal!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.6.2007 7:51:37   
Staša1
Neža - moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Ursi84 - držim pesti za user posted image user posted image  (visok beta HCG)! Jaz sem imela transfer 8.6., pa imam prvi UZ 9.7. (če ti to kaj pomaga)! Drugače pa greš samo na UZ še sem, nato pa k svoji G!

Gold fish - držim pesti za stopko!!!user posted image user posted image user posted image

Sayuri - čakamo novice!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.6.2007 8:43:09   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majčice - junijčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  gold fish: (1. ICSI, LJ, dr. Zorn)
01.06 začetek špikanja Dipheherline
15.06 1. UZ
17.06 začetek špikanja Menopur
26.06 2. UZ
28.06. UZ +STOP
01.07. predvidena punkcija user posted image
04.07. predviden ET user posted image

user posted image  mozart (1. IVF, PO, dr. Reš)
04.06 razgovor user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević)
 25.05. začetek špikanja Dipherlen
08.06. UZ + začetek špikanja Gonal
14.06. , 16.06., 18.06. UZ
20.06. UZ + STOP
22.06. punkcija user posted image
27.06. ET user posted image
02.07. in 05.07. UZ
10.07. TEST  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   macka27 (1.ICSI, PO dr. Reš)
  05.06. začetek snifanja Suprefacta
  13.06. začetek špikanja
  19.06. UZ

user posted image   mandarinca (3.IVF, MB, dr. Gavrić- Lovrec)
   07.06. recepti + navodila

user posted image   *medica* (......,LJ, dr. Drobnič)
  09.06. začetek špikanja
  15.06. UZ
  18.06. punkcija
  23.06. ET user posted image
  07.07. TEST user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  konina (eskimčki,LJ)
   19.06. krvna preiskava + UZ
   26.06. UZ
   28.06. UZ

user posted image   GITA14 (zamznjenčki, LJ)
   19.06. pregled

user posted image   SREČKE user posted image

user posted image  biba26 (2.ICSI, MB)
user posted image   april30 (1.IVF, LJ)
user posted image   perlica (1.IVF, MB)
user posted image   sonček75  (1. IVF, LJ)
user posted image  M007 (LJ)
user posted image   Sayuri (1. ICSI, PO)
user posted image   Staša1 (2.ICSI, LJ)
user posted image   ursi84 (IVI-IVF, LJ)

user posted image TREPETALKE  ( beri TESTI, TESTI, TESTI...) user posted image

user posted image   roda17 (1.IVF, MB, dr. Vlaisavljević),
27.06. ET user posted image  user posted image  10.07

user posted image   *medica* (LJ, dr. Drobnič)
23.06. ET user posted image   07.07.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    SREČKE  user posted image

user posted image  koala (1.IVF, LJ)

user posted image   user posted image   NAVIJAČICE  user posted image   user posted image

tosja, koala, cati, Špelkauser posted image , DaisyE, Ancy, merkmeh, soncek.djukelicauser posted image , GITA14 user posted image , konina user posted image ,  gugu user posted image , Anitka, , Mijavček user posted image , darcija user posted image , citrončica user posted image , Sanja70user posted image , ele user posted image , taša33 user posted image , MARTINŠČICAuser posted image , Shukauser posted image , ijauser posted image , alia user posted image , Bety upa user posted image , upajoča, dajamajauser posted image   

user posted image  Pupike pofočkajte se user posted image

- postopek (dolg, kratek, začetek špikanja, zdravila,...
(IVF, ICSI, IVI) ...1.,2.,...
- klinika zdravljenja (MB, LJ, PO, tujina)
- zdravnik, ki vodi postopek

citrončica - res je gužva med user posted image  user posted image  user posted image  - pa še večja bo!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
...zgleda, da je to user posted image  leto začelo s poplavo user posted image  prav na pragu poletja!!!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.6.2007 9:47:47   
*medica*
punce spet jest z vprašanji....kdaj ste naredile same test doma..koliko časa po ET...mene že krepko mika user posted image user posted image ..še nekaj a so vas dojke kej bolele, mene odkar sem začela spikanjem..vendar me od ET še bolj...mam občutek ko da sem balon...user posted image user posted image ..kaj pa ve ..

tudi sama sem prebrala za nežo user posted image user posted image user posted image user posted image srce se mi parauser posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.6.2007 12:34:39   
gold fish
evo mene nazaj iz LJ....  Tosja si pa hitra s seznamomuser posted image ... 
Samo mali popravek:
Stopka pade 29. torej jutri in 1.7. je res punkcija, transfer pa predvidoma 5.7 (?). 
Današnje stanje pa je 8 jajčk - desna stran 3 po 21 in 1 po 20 mm, leva 21, 18,17,16. Danes še imam dozo Diphereline in Menopur (zdaj pa res zadnjo) potem pa v nedeljo šibam spet v LJ. 

Za stopko bom pa že kar danes preverila v MB pri dežurnem, da ne bo jutri zvečer panike.....

Danes sem bila bolj zgodnja, pa nisem rabila tako dolgo čakati, sicer pa je šlo hitreje kot zadnjič...

Konina, kako je bilo pri tebi?  Se vidiva v nedeljo?

Vsem en lep sončen pozdrav....

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.6.2007 12:45:04   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

evo mene nazaj iz LJ....  Tosja si pa hitra s seznamomuser posted image ... 
Samo mali popravek:
Stopka pade 29. torej jutri in 1.7. je res punkcija, transfer pa predvidoma 5.7 (?). 
Današnje stanje pa je 8 jajčk - desna stran 3 po 21 in 1 po 20 mm, leva 21, 18,17,16. Danes še imam dozo Diphereline in Menopur (zdaj pa res zadnjo) potem pa v nedeljo šibam spet v LJ. 

"zlata kokoška" user posted image  user posted image  user posted image

Za stopko bom pa že kar danes preverila v MB pri dežurnem, da ne bo jutri zvečer panike.....
Če se user posted image  koala pojavi ti bo znala svetovat...tud ona je stopko dobila v MB...mislim, da na urgenci...pa še neki...user posted image
Bo sama najboljš povedala!!!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?