Anonimen
|
Jah no, pa vam bom malo napisala, ker trenutno ravno dremamo...hvala bogu... Torej imamo sedem zob, 12 kg, 78 cm. Puzamo cca 14 dni, se pa veselo postavljamo na noge, hodimo, hodimo, hodimo.....kaj čmo, sej vem, da ga ne smem še na noge postavljat, ko pa se kar sam. Pride do rob mize, poklekne in evo ga....ualala...on gre...Je pa toliko pogumen, da se kar spusti in bi šel. Potem pa pade na rito in seveda jok in stok. Uživa na toboganih, galujsnicah, v vodi, v puzanju in podobno. Trenutno imamo obdobje '''nočem biti v vozičku''. Kar pomeni, da se lahko joka tudi dve uri skupaj, če ga ne dvignem in nosim. Pa si predstavljajte kako to izgleda v teh kilometrih in v teh kilah. Grgrg,,,,,ja...jih je že dobil po riti, ne mi zamerit, ampak je trmast ko bog....to ima verjetno po meni, sem bikica po horoskopu in drugače. No to drugi pravijo...heheh... Sedaj se učimo mama, in kar nekaj momlja...verjetno je to bolj slučaj ampak meni se zdi, kukr da sem v sedmih nebesih. Delamo tudi ''by by'', hay, ostalo pa sliči bolj na brbljanščino....... Spanje: zjutraj nekako do sedmih, v glavnem točen kot ura. Potem opoldansko spanje okoli 12 ure, če je dober dan, zaspi sicer že vmes ob cca 10. Zvečer pa gremo spat od sedmih do pol osmih. Ponoči je te dni nekam boljše, do sedaj smo imeli pa budnice vsako uro. Verjetno je to posledica novih zobkov, saj smo v enem mesecu dobili tri. No, tako se jest tolažim, možno pa da je bilo tudi kaj drugega ( sprememba okolja, časovna razlika, .... )
|