frrrr
|
Maxica - hvala za čestitke boj se me še naprej! beki - čestitke Tinkari za ekspresno napredovanje v motoriki! pa hvala za odgovor glede vrtca! spanje v vozičku - v zadnjih dveh mesecih je Jaša 5x zaspal v vozičku... pa še to ponavadi pred hišo je tolk firbčen, da niti naslovnjen noče bit, ampak se drži unga roča spredaj in gleda okrog altati - hvala za odgovor glede vrtca... pa lepo sanjaj o morju kmalu se boš namakala nanica - ste pa brzinski... uživajte pa le počasi @lina - hvala za izčrpne informacije o vrtcu! drgač mi je pa kr všeč stran sončnic... js sm mela poročni šopek iz sončnic mačkon in Tinkara pa res popestrita davljenje s hrano - @lina, Matjaž pogruntal sistem kako povedati mamici, da ni več ali sploh ni dobro Jaša pa danes grizljal krhelj jabolka, medtem ko sem mu je pripravljala malico in se vmes začel histerično dret... sm bla čist hin... še sreča bil mož doma, ker sploh nisem vedela kaj naredit prava kura sem bla pa sploh se mu ni kje zataknilo kaj, ampak je le prevelik košček dobil pregloboko na jezik in se mu je začelo tolk dvigovat, da je začel noro tulit, pa jezik vn molet navijanje okrog prsta ... naš mali pride do telefona, ga hoče vtaknit v usta... rečem NE... me pogleda in ga daje v usta... rečem NE in mu rokico mal odmaknem od ust... on me spet gleda in daje v usta... rečem spet NE, bolj odločno... me pa začne nepremično gledat, s takim resnim pogledom, da mi začne it na smeh kaj nej naredim? me je že čist obrnil pol mu pa mož reče NE, gre pa men spet na smeh, ker ga nisem vajena v taki vlogi katastrofa sem u, al pa tale... med previjanjem, že mau zaspan... vzame tubo kreme in jo tlači v usta... pa mu vzamem in on zažene grozen jok... mu jo vrnem, naredi: hh, hh, in se smelja kao kolk sm jo spet sva pa z možem tut nabrita in sva že par fint pogruntala... mu drugo igračo nastaviva in jo sam najde, pol je pa ok in pozabi na neigračo al pa ga začnem z robčkom brisat in potem mu ga pustim, da se on z njim pomeni in igra pa krtačka za lase mu je všeč, predvsem držalo ki je podobno grizalom in ga samo mau počešeč po laseh, pa ti "ukrade" krtačo in je ves srečen finte v levo Pikicapokica6, mislim da te bom kr pikica klicala, ker je čist predolg nick zame pa čestitke vaši princeski za napredovanje... v tabelco sem že vnesla mere... uživajte na morju! in poročaj kako je izpadlo šotorenje v troje mi imamo 30 stopinj v stanovanju.. tako mi baby phone govori in naš mali se je do zdaj že zbudil enih 5x oblečen je pa samo v plenico in body brez rokavov... vsakič, ko ga potučkam nazaj, ga morem še pobrisat, ker ima med laski kr lužice jutri bova resno debato o klimi rekla in potem akcija dalje, da pridemo iz morja in smo na vrsti za montažo... tako ne gre več... midva bi še preživela, malega pa ne morem tolk mučit! aja, Jaša imel danes novo lekcijo... sem na hodniku iskala ene papirje in sem ga kr s sabo vzela, pa dala na tla... je le ena omara in radiator, kamor se bi lahko butnil... ampak ne, on je našel še eno stvar za butnit v glavo... pride do zaprtih wc vrat, se hoče na noge postavit, ga mau zanese in butne v podboj tako sem si js enkrat glavo razbila, ampak Jaša jo je odnesel le s prasko. drugič sem si pa razbila glavo na robu postelje, ko sem se na kovter vrgla in ni tolk daleč segel... in naš mali se isto meče na rob postelje... imava rob obložen z vzglavnikoma, da ne bi prišlo do podobne nesreče... in danes sem pogruntala, da mu ni rob tolk fascinanten, ampak sam povšter ga dam na sredino postelje in se začne po njemu metat kr vrže se nanj kot klada pa smeje se zraven fimčka se mi pa ne da zdej pedenat... bom jutr... grem ležečki... jutri me čaka pakiranje, pa pranje avta, še last visit lekarne, DMa, od jutra do večera imamo taščo na obisku, tast vmes na nekem seminarju, potem gresta pa na morje, zvečer dobiva pa še mojega brata in punco na spanje in sred noči skupaj odrinemo proti morjuuuuu možgane morm dat na OFF... komi čakam! aja, moj dedek... danes brez vročine... preiskave spet ponovili, rezultatov še ni, niti prejšnjih so ga pa premestili v dom starostnikov dokler si ne nabere moči in ozdravi, no začne normalno jesti in se postavi na noge... upam, da dobi kaj volje do življenja nazaj, ker v bolnici jo je čisto izgubil mami mu je spakirala slikice od Jaše, da bo dobil mau veselja do življenja spet upam, da bo po dopustu veliiiiko boljši in bo lahko spet sam svoj gospod zdej pa grem... možek čakaaa
|