Suzi*
|
Lep pozdrav v tem pasje vročem prvem poletnem dnevu!!! Mateja 81, midva sva bila v prvi , ko sem bila 4,5m noseča v Hurgadi v Egiptu na poročnem.....brez problemov.......samo ne pit vode iz pipe, tud za zobke prat uporabčljaj ustekleničeno, pa v restavraciji obvezno poglej, da je pokrovček še zaprt!!! Drugač pa nič svežega sadja ali zelenjave oz, take, ki je oprana z vodo in je ne moreš olupit. Jaz sem jedla večinoma le kumare od zelenjave, pa kuhano hrano.....obvezno le v hotelu. Drugač pa tudi lahko vzamejo aktivno oglje ali pa Linex tablete! Preverjeno!!!! Ti samo uživaj na dopustu!!! Vse, ki ste zaprte......Donat!!!! Donat!!! Pri meni zaenkrat še vedno b.p. kar se tiče kakcanja. Sem pa včeraj začela jest folno. Kupila sem si kar Elevit, ki je obogaten še z vitamini in minerali, ker sem se malo slabo pučutila, malo mi je blo slabo, pa vsa sem bla utrujena in več ljudi mi je reklo da sem bleda. Zdaj sem pa že kar bolje, imam pa občutek da ko pojem to tableto, da se kar malo "po trebuhu preganja" .... mogoče bo delovalo celo rahlo odvajalno, kar je čist OK. Katere pa ve jeste????? V prvi se je meni tudi takoj poznal trebuh, sem bla ful napihnjena, pa prve tri mesece sem dobesedno prespala, čist brez energije sem bla. Tokrat se pa (zaenkrat) še ne pozna trebuh! Na srečo!! Sem bila tudi jaz ena ogromna bunka prvič. Sam trebuh me je bil. Po porodu mi je blo najbolj hecno, da sem spet vidla svoje noge. Pa tako so mi zgledale suhe. Pina-1, tudi jaz sem takoooo žejna. Samo vodo še vase nalivam ta teden! Ja, še to....nikar se ne oziraj na druge!!! Važno je, da ste vi kot družinica srečni in veseli!!!!! Jaz sem se včeraj naročila na 1. pregled. Imam ga 20.7., takrat bom 9t noseča in se bo že supersko videlo in srček se bo slišal. Komaj čakam. Glede na to, da sem pa v prvi nosečnosti imela gestacijski diabetes, mi je bilo pa od sestre pri G naročeno, da naj kar malo preventivno pazim s prehrano. Pa ni problema, za naše pikice vse!!!! Čeprav upam, da se mi tokrat ne bo ponovilo. Lepo bodte, pobožajte bušije in se beremo!! lp, Suzi 5t