|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  822 823 [824] 825 826   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.6.2007 8:34:16   
beki24
jst sem danes tudi zaspana, ker je Tinkara že ob 7ih hotela vstatiuser posted image

No, včeraj smo šli vsi trije skupaj v mesto, ker je mami( to sem jstuser posted image ) morala k okulistu na pregled in po recept za nova očala, ki jih dobim že danesuser posted image user posted image (hvala bogu, ker me že 14 dni glava boli, zaradi leč, če jih predolgo nosim
user posted image )
No, meni je pri moji okulistinji zadnje čase zelo zabavno, ker sem, mislim da, najstarejši pacientuser posted image (ona ima predšolske in šolske otroke), ampak mene kar fura naprej, dokler imam leče pri njej (no do konca statusa študenta)! Ampak je pa tam zelo smešno in včeraj je sestra mislila, da je pacientka Tinkarauser posted image - mi je moj rekel, da je že čas, da zamenjam okulistauser posted image
Potem smo šli še na banko dinarčke položit, pa dragi  je šel k nujno potrebnemu frizerju, pa očala naročit....
Tinkara je bila pa ful pridna, spet se je vsem mamam smejala, uživala je v mestu, ker je bilo zanjo veliko novega, pa še vroče ni bilo, ker smo bili v mestu že ob 7.30.

Jst sem tudi dobila dinarčke od davčne za Tinkaro, pa user posted image je tudi nekaj malega nazaj dobil in zdaj bo Tinkara dobila nov avtosedež ( sicer imam enega sposojenega- ampak je iz pamtiveka, pa mislim, da si Tinkara zasluži imeti nekaj novega in bolj varnega)!!

Tinkara je začela zavračati adaptirano mleko in ga zdaj na dan popije zelo malo KATERO KRAVJE SE DAJE, ČE SE GA ŽE DA???
Iz tega razloga sva zdaj zjutraj uvedli čokolino, ki pa ga nima prav zelo rada.
Probala je govejo juhico, notri so bili jajčni vlivanci( eni ful dobri kupljeni) in ji je bilo zelo všeč! Drugače pa še zmeraj isto- sadje je vse, zelenjavo pa samo korenje v kombinaciji z jabolkom, špinačo in bučke, brokoli zmešan s špinačo....
Navadnega jogurta ne mara, skute so tudi bolj tako tako, zelo rada pa ima Čebelico Majo in Fruchtzwerge( ne vem če sem prav napisala)!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20576
19.6.2007 8:52:15   
pikapolona2
beki si poskusila še s kakšno drugo znamko adaptiranega mleka....pa da ima mogoče okus po vaniliji?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20577
19.6.2007 8:53:50   
frrrr
jutro... mi spali dokaj dobro... jedel le 1:30 user posted image vem, ker sem bila tako žejna, da sem morala it pit... sem se pa zbudila čist hin - mož poskrbel, da sem še eno uro zacumala in ob 8ih sem bila že malo bolje - grlo, ušesa, nos, glava... noro, pa sem se fejst upirala tej virozi, sta si jo mož in Jaša sama podajala, zdej sm jima pa podlegla user posted image

vmes je smrdelo, smo mogli it previt in prvič našli klobasico, no bolje rečeno polpet v plenički user posted image

ČESTITKE za 9 mesecev Katarinci in njeni mamici! user posted image user posted image user posted image

muki, dopustovanje pri vas... pred tremi leti sem moža za RD peljala na kopanje v Moravske, pa na en sprehod po Negovskem jezeru... vglavnem tisto kopanje je stalo več kot bivanje s kopanjem... smo bili do sedaj 2x z mojimi starši (no, enkrat sva se z bratom zamenjala, vsak po 3 dni s svojim partnerjem, mama&ata&deda so bili pa vseh 7 dni) v kampu preko mamine firme in je okrog 6 al 8 tisoč sit blo za vse na dan - kamp bivanje+kopanje za vse (imaš kartico in lahk greš po 10x do bazenov)... enodnevno kopanje je pa kr drag špas user posted image

moci, včeraj sm držala pesti zate... upam, da bo spet kaka osmica padla, al pa še kaj bolj piflarskega user posted image

@lina - čestitke Matjažu za prvo diplomo!
predvidevam, da lahko tudi Tini od mis čestitam user posted image

Maxica - držim pesti za tvoje dojenje! a kadar mleka zmanjka, prav nič ne priteče iz dojke? js sm v soboto in nedeljo mogla prav orng preverit, če je kaj mlekeca, kej je full hitr zaključil, pa se je neki belega še prikazalo na bradavici. sem se tut nalivala s čajem, js kr bebe čaj pijem, ker mi je full dober.

Arabela - pozabila sem na vaš pregled, bi lahko počakala... no vseeno sem dopolnila in bravo za mere! pa upam, da bodo nohteki čimprej ok!
bo treba našega malega k Katarini pripeljat, da ga nauči kako se pije user posted image
@lina, nam po slamici ni šlo, tudi vse grizlja, namesto da bi pil user posted image

beki - pogrešala sem te! si kej pridna? te dragi uboga? že uspelo Tinkari ga s postelej zrinit? user posted image js možu kr povem, kaj bo sledilo, če bo prevečkrat na kavču zaspal user posted image user posted image

Lu - lepo se imejte na morju! pa čestitke za petkov RD! kako je bla pa obletnica poroke?

Lekadol prijel user posted image zdej se lahk grem pa igrat in skakat user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20578
19.6.2007 8:55:00   
beki24
nadaljevanje..........

Tinkara se je začela plazit po kolenih, zdaj ji že uspe tako preplezat ene 2 metra, drugače pa še vedno po vojaškouser posted image , postavlja se na noge, če se le da kje prijet in dvignit. Ali pa ko pleza, se postavi na kolena in se dvigne, najbolj smešno je, ko je na vseh štirih in se potem postavi na noge, roke so pa še zmeraj na tleh!! Vsesti se še ne zna, čeprav se zelo trudi- pardon, ene 2x ji je uspelo- pomoje bolj po pomoti kot namernouser posted image
Zob še vedno ni in ni.........je pa pravi požeruh , ker si tudi ona vse baše v usta, jst paniko zaganjam, ona pa lepo žveči in pojeuser posted image
Makaron sem ji že dala za probat, pa ni bilo posebnega navdušenjauser posted image

Zdravnica ji je včeraj rekla, da je prava čveka, ona se je v čakalnici z vsemi otroki pogovarjala, samo z njo se ni hotel nobedenuser posted image

Vava- naj se Luka čimhitreje pozdravi, da boste končno lahko začeli uživati, kot bi morali že od začetka! Pa meni je z novo frizuro še bolj všeč kot prej, mu prav pašeuser posted image user posted image user posted image

Frrrr- hm, fontanela pri Tinkari ni vdrta, vsaj mislim da ne, no takrat, ko potipam ni, pa saj veš kakšno čupo ima Tinkara in tega res ne opazujemuser posted image , vem pa, da ima še temenca tam kjer je fontanela, pa se teh tudi ne vidi skozi vse lase....

Tudi moje sožalje prijateljici, res je grozno, da toliko slabega doleti enega človeka v tako kratkem času

Gaya- ti pridi raje malo na RR, pa pusti avtomobileuser posted image Ne resno, jaz opazujem, da je s temi šoferji vedno slabše, tudi nas bi včeraj na prehodu za pešce kmalu zbil avto, če jaz ne bi mojga potegnila nazaj, bi pa baba direktno voziček zbilauser posted image ( je šla desno na semaforju in je očitno niso učili, da če imajo pešci zeleno luč, da imajo prednostuser posted image - ona kar po gasu...- grozno res, ko pomisliš, kaj bi lahko bilo) Tako da, draga Gaya, čimprej se pocartaj , da bo mala Gaja lahko uživala z mamico!!

Moci
- ti kar obišči očeta, da ti kdaj kasneje ne bo žal! Saj vem, kako je, ko si na nekoga jezen, ampak, ti s svoje strani naredi vse, pa imaš čisto vest...

*anč*- ti pa pocartaj koleno- to pa mora bolet ko stouser posted image , no al pa je-- pozdravi se, ker ta teden bo vroče že brez longeteuser posted image

Lu- uživajte na morju- spetuser posted image

mi gremo pa šele 15.7 na morje........sej bo hitro..

pa da šeuser posted image malo pohvalim- mi je za darilo iz Anglije prinesel diamantne uhane. priden, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20579
19.6.2007 8:55:04   
Maxica
Joj, jaz se tudi zatekam k vam po nasvet, katero adaptirano mleko nabavit?user posted image  Sem si zdaj pumpala in komaj komaj iztisnila iz obeh dojk samo 90ml. Včasih pa dva deci iz samo ene. Ne vem, kva je touser posted image , ampak nekaj moram nabavit, se pa čisto popolnoma nič ne spoznam na te adaptirane mleke in me je kr malo groza.user posted image  Nasvet prosim prosim.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20580
19.6.2007 8:57:24   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

beki si poskusila še s kakšno drugo znamko adaptiranega mleka....pa da ima mogoče okus po vaniliji?

ne bi več menjala mleka, ker je nazadnje od tega dobila drisko........sej zato sva pa tudi začele z mlečnimi izdelki..pa mleko ji še zmeraj dajem, kolikor ga pač poje...
Sej ga nikoli ni veliko popila (max 130ml na obrok, ampak zdaj smo pa na 70-100mluser posted image )- mogoče ji je pa samo vroče in ji ne paše toplega mleka pituser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20581
19.6.2007 8:58:48   
Anonimen
Maxica jaz sem mu, ko sem imela ful malo mleka, dala Aptamil2...in mu je tekel...cena je pa okrog 3.000 bivših sit...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20582
19.6.2007 9:03:07   
beki24
beki - pogrešala sem te! si kej pridna? te dragi uboga? že uspelo Tinkari ga s postelej zrinit? js možu kr povem, kaj bo sledilo, če bo prevečkrat na kavču zaspal
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

lepo, vsaj enauser posted image

nč nisem pridna, izpit še kar čaka in čaka- no knjiga bolje rečeno, predela par strani pa pol spet nič in ni nič od tegauser posted image
Dragi nič ne ubogauser posted image , no čist malo, ma ti deci majo zmer ene svoje finte, če jih ni jih pogrešaš, ko pa so, jah, bi jih pa spet mal v Anglijo poslaluser posted image user posted image - sam hecam se, da ne boste mislile, kolk sm grdauser posted image
Tinkara je pa začela do jutra spat v svoji posteljici (6ih, 6.30), tako da ko gre k meni, gre on že v službouser posted image

aja, mene je pa baje luna nosila- mi je user posted image rekel, kaj ga hodim strašit zvečer na rač- pa se nisem nič spomnila, da bi jst kej pob 23ih po stanovanju hodila in okna zapirala, ker naj bi bil baje dežuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20583
19.6.2007 9:04:11   
frrrr
beki, si me nasmejala... faconka je tale vaša Tinkara, mamica pa itaq... nej te drago kr razvaja še naprej, si zaslužiš! bravo za plazenje Tinkare!

js sm pa včer tamaučku dala zeleno papriko za grizljat... prejšnjič alatati dala zeleno luč za kuhano, pol sm pavčer še surovo sprobala user posted image no, bila mu všeč, čeprav tega nisem pričakovala... jo je grizljal, cuzal, nekaj koščkov odgriznil (smo še brez zob, da neu pomote user posted image ) in jih tudi zgrizel, ter pogoltnil user posted image
drugače smo pa do zdej sprobali zelenjavo, sadje, jogurt, skuto, piščanca in poleto.
zdej pa res šibam... lep dan!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20584
19.6.2007 9:04:59   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

ne bi več menjala mleka, ker je nazadnje od tega dobila drisko........sej zato sva pa tudi začele z mlečnimi izdelki..pa mleko ji še zmeraj dajem, kolikor ga pač poje...
Sej ga nikoli ni veliko popila (max 130ml na obrok, ampak zdaj smo pa na 70-100mluser posted image )- mogoče ji je pa samo vroče in ji ne paše toplega mleka pituser posted image

beki jaz na kravjega nikakor ne bi šla!
poskusila bi menjati adaptirano. Adaptirano ima ogromno dodanih vitaminov, mineralov,...v glavnem vsega, kar dojenček potrebuje za pravilen razvoj. Saj sama veš, a neuser posted image  (ti ne bom pameti solila). Kravje pa je prvič res fullll alergeno, drugič pa premalo hranilno za user posted image . Glede na to, da zdaj je že ogromno GH, mislim da ne bi smelo biti problemov s prebavo pri menjavi adaptiranega mleka. Res poskusi kakšnega z okusom, kaj praviš? Saj veš, mleko je osnovno živilo v prvem letu ....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20585
19.6.2007 9:05:36   
pikapolona2

Maxica,  čaki a tamali noče pit več pri tebi?
Meni se je vmes dogajalo redno da ni hotla pit .....pa je 14 dni pila pol pa spet ne ....sm bla že čist na tem da bom nehala....pa tolk so opevali dojenje pa in kolk je to lepo .......meni pa je bila na koncu že nočna mora......pol sva s patronažo ugotavljali da se je to vedno pojavilo tam okoli moje ovulacije.....se baje zgodi da otroku smrdiš, ker če sm si izčrpalan je pa popila....samo načrpala sem pa vedno zelo malo, tako da sem ji morala še dodat.
Jst sem ji vmes dodajala kar hippovo mi je pa zadnjič ena znanka razlagala da obstaja mleko z okusom vanilijne in da ga njan tamau obožuje.
Trenutno imava obdobje ko se dojiva.........

držim pesti da ti uspe do enega leta!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20586
19.6.2007 9:07:04   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Joj, jaz se tudi zatekam k vam po nasvet, katero adaptirano mleko nabavit?user posted image  Sem si zdaj pumpala in komaj komaj iztisnila iz obeh dojk samo 90ml. Včasih pa dva deci iz samo ene. Ne vem, kva je touser posted image , ampak nekaj moram nabavit, se pa čisto popolnoma nič ne spoznam na te adaptirane mleke in me je kr malo groza.user posted image  Nasvet prosim prosim.

zdej ko že vse jejo, takorekoč, bi jaz kupila najcenejšega- od DMa je baje dober, ma ful vitaminov in mineralov, edino št3 ima okus po jabolku- no sej mogoče mu bo pa to še bolj všeč!!
Jaz vem, da če grem še kdaj na adaptirano mleko, ne bo več Aptamil, ker je bilo pri nas veliko krčkov zaradi njega, pa meni ni potegnilo, da je mleko krivo....
Ali pa od Hippa je dobro

se popravim...a uporabljate od Milupe kašice- rižolino z vodo za mešat...- notri je Aptamil.. probaj potem tega
Če uprabljate Hippove kašice, je notri od Hippa mleko...in podobno

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20587
19.6.2007 9:09:09   
altati
Maxica -  I can't help youuser posted image user posted image , ker nimam pojma....a pa res misliš, da nimaš mleka? A Lan pa vleče ponoči in kaj čutiš da teče?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20588
19.6.2007 9:09:14   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

beki jaz na kravjega nikakor ne bi šla!
poskusila bi menjati adaptirano. Adaptirano ima ogromno dodanih vitaminov, mineralov,...v glavnem vsega, kar dojenček potrebuje za pravilen razvoj. Saj sama veš, a neuser posted image  (ti ne bom pameti solila). Kravje pa je prvič res fullll alergeno, drugič pa premalo hranilno za user posted image . Glede na to, da zdaj je že ogromno GH, mislim da ne bi smelo biti problemov s prebavo pri menjavi adaptiranega mleka. Res poskusi kakšnega z okusom, kaj praviš? Saj veš, mleko je osnovno živilo v prvem letu ....

mogoče bom pa upoštevala svoj nasvet Maxici in probala DM-ovouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20589
19.6.2007 9:10:46   
Maxica
Lan se doji in tudi po flaški mleko pije samo v spanju.user posted image  Pač, drugače ga vse zmoti, tako da zdaj že kar en čas tako prakticiramo, da ga filamo z mlekom v nezavednem stanju.user posted image  In lažje namesto dude cuclja flaško, kot se doji, tako da prakticiramo kar flaško podnevi. Se mi pa zdi, da sem si včeraj večkrat pumpala, ponoči se je tudi večkrat pristavljal, malo premalo sem pila, neprespana sem za kakšne tri mesece skupaj... Morda se mi je vsega skupaj nabralo. Zdaj pa sploh ne priteče niti kapljica.user posted image
Rižolina pa noče ne takega ne drugačnega, tako da on ima tri obroke GH, plus moje mleko. Me kar mal skrbi...user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20590
19.6.2007 9:11:06   
beki24
maxica- pa Apatamil ma take majhne embalaže za 1x uporabo, da lahko probaš, če ti /mu ustreza

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20591
19.6.2007 9:12:37   
Maxica
Zdaj sem se spomnila, da imam shranjeno še eno škatlo Pregomina, od takrat, ko sem morala po 14 dneh na čiščenje posteljice. Ampak tisto je pa verjetno prešvoh mleko, ker je za novorojenčke, kajne?user posted image
Bomo šli zdaj v eno lekarno in se bom mal posvetovala. Mah, z Maxom sva se pa do 23.meseca dojila...user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20592
19.6.2007 9:14:20   
beki24

Lan se doji in tudi po flaški mleko pije samo v spanju.user posted image  Pač, drugače ga vse zmoti, tako da zdaj že kar en čas tako prakticiramo, da ga filamo z mlekom v nezavednem stanju.user posted image  In lažje namesto dude cuclja flaško, kot se doji, tako da prakticiramo kar flaško podnevi. Se mi pa zdi, da sem si včeraj večkrat pumpala, ponoči se je tudi večkrat pristavljal, malo premalo sem pila, neprespana sem za kakšne tri mesece skupaj... Morda se mi je vsega skupaj nabralo. Zdaj pa sploh ne priteče niti kapljica.user posted image
Rižolina pa noče ne takega ne drugačnega, tako da on ima tri obroke GH, plus moje mleko. Me kar mal skrbi...user posted image

lahko je pa samo zato, ker je zdaj tako soparno in vroče?? Tinkara tudi manj je, pa ji nič ne manjka!!

Ti si pa mleka ne črpaj vsakih 5 minut, ker zdaj paniko zganjaš in to delaš!! Počakaj, ene 2-3h da se prsi napolnijo in potem najprej zmasiraj in črpaj, pa naj stiskaj prsi zraven, ker lahko, da ti vakuum ne naredi dobro in zato nič ne priteče! Pa eno pivo spij, da boš mal bolj relax- pa bo sigurno tudi mlekouser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20593
19.6.2007 9:16:21   
altati
Maxica- midva z Jašem se zdaj že kakšen mesec dojiva v sobi, v temi, na postelji.....ker razen če je res hudo lačen ali zaspan, ga tudi vse zmoti in bi se zraven igral, pa gledal naokoli, pa smejal, brcal, vse živo....kaj pa če se umaknta v temo, kadar je že rahlo zaspan? meni potem ko se naje, zraven zaspi....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20594
19.6.2007 9:16:33   
beki24

Zdaj sem se spomnila, da imam shranjeno še eno škatlo Pregomina, od takrat, ko sem morala po 14 dneh na čiščenje posteljice. Ampak tisto je pa verjetno prešvoh mleko, ker je za novorojenčke, kajne?user posted image
Bomo šli zdaj v eno lekarno in se bom mal posvetovala. Mah, z Maxom sva se pa do 23.meseca dojila...user posted image

ne mleko ni švoh, je še bolj močno, ima več beljakovin  in manj vitaminov in mineralov, kot jih zdaj rabijo- malo bolj je prilagojeno črevesju za tisti čas...lahko mu daš, pa boš videla, če bo sploh hotel piti ( okus 1,2,3 mleka pa je isti- vsaj meni, ker sem vse probala)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20595
19.6.2007 9:17:37   
altati

Ti si pa mleka ne črpaj vsakih 5 minut, ker zdaj paniko zganjaš in to delaš!! Počakaj, ene 2-3h da se prsi napolnijo in potem najprej zmasiraj in črpaj, pa naj stiskaj prsi zraven, ker lahko, da ti vakuum ne naredi dobro in zato nič ne priteče! Pa eno pivo spij, da boš mal bolj relax- pa bo sigurno tudi mlekouser posted image

SE SAMO PODPIŠEM!!!!!
BEKI, lepo si napisal, čisto v mojem stiluuser posted image . jaz bi še rekla, popij dva piva in počakaj 5-6 ur!
nato masiraj in pumpajuser posted image !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20596
19.6.2007 9:18:07   
beki24
pogrešala sem vas in takle čvekuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20597
19.6.2007 9:18:41   
pikapolona2
Evo Maxica...pri nas je bilo isto....če je bila nezavestna in v spanju je vlekla dobro drgač pa ne.......upam da rešite situacijo.....pregumin mu jaz nebi dajala to je ja mleko za alergike...pa še smrdi kot hudič in je nagraužn...dvomim da ga bo hotel pit

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20598
19.6.2007 9:19:29   
beki24

SE SAMO PODPIŠEM!!!!!
BEKI, lepo si napisal, čisto v mojem stiluuser posted image . jaz bi še rekla, popij dva piva in počakaj 5-6 ur!

u, to je pa posebna čast- hvala, hvalauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20599
19.6.2007 9:19:37   
pikapolona2

SE SAMO PODPIŠEM!!!!!

jst lahko dodam sam še da si joške pred pumpanjem z vročo vodo oblivaj...teče še boljše!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  822 823 [824] 825 826   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  822 823 [824] 825 826   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?