beki24
|
nadaljevanje.......... Tinkara se je začela plazit po kolenih, zdaj ji že uspe tako preplezat ene 2 metra, drugače pa še vedno po vojaško , postavlja se na noge, če se le da kje prijet in dvignit. Ali pa ko pleza, se postavi na kolena in se dvigne, najbolj smešno je, ko je na vseh štirih in se potem postavi na noge, roke so pa še zmeraj na tleh!! Vsesti se še ne zna, čeprav se zelo trudi- pardon, ene 2x ji je uspelo- pomoje bolj po pomoti kot namerno Zob še vedno ni in ni.........je pa pravi požeruh , ker si tudi ona vse baše v usta, jst paniko zaganjam, ona pa lepo žveči in poje Makaron sem ji že dala za probat, pa ni bilo posebnega navdušenja Zdravnica ji je včeraj rekla, da je prava čveka, ona se je v čakalnici z vsemi otroki pogovarjala, samo z njo se ni hotel nobeden Vava- naj se Luka čimhitreje pozdravi, da boste končno lahko začeli uživati, kot bi morali že od začetka! Pa meni je z novo frizuro še bolj všeč kot prej, mu prav paše Frrrr- hm, fontanela pri Tinkari ni vdrta, vsaj mislim da ne, no takrat, ko potipam ni, pa saj veš kakšno čupo ima Tinkara in tega res ne opazujem , vem pa, da ima še temenca tam kjer je fontanela, pa se teh tudi ne vidi skozi vse lase.... Tudi moje sožalje prijateljici, res je grozno, da toliko slabega doleti enega človeka v tako kratkem času Gaya- ti pridi raje malo na RR, pa pusti avtomobile Ne resno, jaz opazujem, da je s temi šoferji vedno slabše, tudi nas bi včeraj na prehodu za pešce kmalu zbil avto, če jaz ne bi mojga potegnila nazaj, bi pa baba direktno voziček zbila ( je šla desno na semaforju in je očitno niso učili, da če imajo pešci zeleno luč, da imajo prednost - ona kar po gasu...- grozno res, ko pomisliš, kaj bi lahko bilo) Tako da, draga Gaya, čimprej se pocartaj , da bo mala Gaja lahko uživala z mamico!! Moci- ti kar obišči očeta, da ti kdaj kasneje ne bo žal! Saj vem, kako je, ko si na nekoga jezen, ampak, ti s svoje strani naredi vse, pa imaš čisto vest... *anč*- ti pa pocartaj koleno- to pa mora bolet ko sto , no al pa je-- pozdravi se, ker ta teden bo vroče že brez longete Lu- uživajte na morju- spet mi gremo pa šele 15.7 na morje........sej bo hitro.. pa da še malo pohvalim- mi je za darilo iz Anglije prinesel diamantne uhane. priden, a ne