|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
15.6.2007 12:35:37   
DEBELUŠKA30
user posted image user posted image ZA PONEDELJEKuser posted image user posted image

ravno po ginekološkem pregledu!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
15.6.2007 13:03:37   
TANTRA
Nemrak,

nič ni pošte.... Predvidevam da pride navadno iz kc ... Srčno si želim, da bi vsaj jutri.... Zdaj imam pa že resnično dost tega čakanja....Sem jezna na to zdravstvo...eno samo čakanje..
Sem ravno prišla od otroške zdravnice, kjer sem bila z mlajšo hčerko, ker je imela bronhialno vnetje...Čakala sem eno uro, pa prazna čakalnica... Zrak slab, tako da rabim eno uro, da k seb pridem...
Če bi mi, ki delamo v drugih službah tako delali bi nas odpustili.... Le kdaj bo na tem področju kaj več reda.... Saj ni čudno da kakšen umre zaradi malomarnosti... Pri takšnem počasnem delu....

Danes sem nekam žalostna..user posted image . Hči je padla v drugem letniku... me je ful potrlo....
res si nisem mislila, da ji bo sedaj na koncu vse dol padlo...Zaljubljena do ušes, kje pa šola.... Za kazen bo morala preko študenta čez poletje delat...Naj kar vidi, kako je.... Je pa škoda enega leta...
Me kar trebuh boli od tega stresa... user posted image user posted image

No, vidim podatke od maks.user posted image ..super torej smo že kar veliki...Jaz ravno danes 19 in 1 d... Pregled pa šele 26.6....tako dolgo ga že nisem videla...user posted image
Je pa ful živahen, ravnokar me spet brca... user posted image user posted image

Ah, bom morala na en sprehod, da se malo razvedrim...moj pride itak šele zvečer domov....Danes res ni moj dan.....

Pozdravček vsem...user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
15.6.2007 13:07:44   
sonchek
Pozdravljene so-nosečke...
Vsem čestitke za uspešen pregled....
Punce a je pošta že prišla za AC????
Jaz še vedno stiskam pesti- me mal že roke bolijo...user posted image

Evo, tudi jaz sem imela včeraj pregled pri G., mi je spet delala UZ...zmerila glavico in stegnjenico...vse je bilo ok....videl se je tudi že mehur in še par stvariuser posted image ...res sem bila vesela...

...no mi imamo morfologijo 11.07, takoj po našem dopustu...

Punce, dejte mi neki povedat tiste ki ste na bolniški, kateri dan v mesecu dobite bolniško....in ali morš za to kej zrihtat, al to oni vse sami uredijo...al kako?
Vem,da je bila porodniška 15-ega v mesecu, za bolniško pa pojma nimam ker še nikoli nisem bila dlje časa kot en mesec....pa verjetno bi mogla tud kakšno "plačilno listo" dobit al kako to gre...
Najlepša hvala za informacije...

No, tudi mi bomo še počakali z nabavo otroških stvari in pripomočkov....sam k začnem kej mal gledat me je res težko ustavit....mal se bo trepa že počasi odločit, sploh ker sem tehtnica po horoskopu in rabim malo več časa da se odločim za kakšno stvar...hihihiii

lep dan vam še naprej želim..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
15.6.2007 13:13:25   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA
Danes sem nekam žalostna..user posted image . Hči je padla v drugem letniku... me je ful potrlo....
res si nisem mislila, da ji bo sedaj na koncu vse dol padlo...Zaljubljena do ušes, kje pa šola.... Za kazen bo morala preko študenta čez poletje delat...Naj kar vidi, kako je.... Je pa škoda enega leta...
Me kar trebuh boli od tega stresa... user posted image user posted image

Tantra...ne sekiraj se zaradi ene malenkosti, zdej itak ni več kej narest...bo, pač ponavljala en letnik-PA KAJ...sej jaz sem ga tudi...je pa prov da gre delat...(jaz sem celo v vrtnariji (na vročini, pod milim nebom švicala-groza)), da bo videla kako težko je kaj zaslužit, sploh če nimaš šole....
Zdej moreš mislit na sebe in svojo pikico ki raste v tebi...ne bodi živčna(sej vem da je težko) in se probaj s tem sprijaznit...pač bo imela malo podaljšano mladost, to je pa tud neki dobrega...
Pa upam, da ne boš to vzela za slabo, to kar sem napisala-seveda...
Lep dan ti želim, in ko ti bo zelo hudo pobožžaj svoj trebušček in se spomni, da si moraš prišparat še malo živcev za tega ki šele raste v tebiuser posted image ..
drugače pa en user posted image , da ti bo lažje...
papa in drži se..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
15.6.2007 13:59:17   
TANTRA
Sonchek, hvala za lepe besede....

Ja,  saj ji nisem težila pa jo še bolj zamorila...Pravi, da se bo prepisala iz gimnazije na ekonomsko....
Saj je videla, da imam solzne oči....pa ne moreš iz kože, če si preveč čustven  ko čutiš, da tudi otrok trpi... Mlajša pa, ker je skoz bolna....
Saj vem, da se bo vse izteklo...
Je pač danes tak dan....
Je pa user posted image  ful nemiren...

Bom šla malo k moji mami na obisk, pa očetu na grob svečko prižgat, se malo sprehodit... Saj bo...Pa kakšen klepet s prijateljico, da si dam malo duška....
Je tud ena mora, bit skoz doma in čutit vse probleme.... V službi se vsaj malo oddaljiš...

Glede izplačil bolniške.. Dokler si pri delodajalcu dobivaš bolniško od njega, na isti dan kot plačo. Je pa seveda ustrezno zmanjšana zaradi bolniške... Potem pa itak porodniško....

Pozdravček

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
15.6.2007 17:50:01   
nicolina
Tantra, tudi jaz sočustvujem s tabo. Kaj pa češ, bo pač ponavvljala, je paprav, da dela čez poletje, saj moraj ti današnji otroci kar malo več čutiti odgovornosti.
Ti zdaj misli na user posted image  in dobre rezultate AC. Saj vem, da ti je težko, ampak glavo pokonci.user posted image user posted image
A tako, Kranjčanke boste mal počvekale user posted image user posted image . Sej je prav, me pa hočmo slikce videt z vašega srečanja.user posted image  

Jaz se počutim kr ok, samo danes mi je blo zelo vroče. Pa ko jem, se mi tako hitro  napolni želodec, da me kar tišči. Moram jesti manjše količine. Ampak kaj, ko mi je kaj dobro, se kar ustavit ne morem, sploh solato zdej obožujem. user posted image user posted image

lep pozdravček...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
15.6.2007 20:07:59   
heaven
ciao user posted image !

Tantra brez skrbi, tudi jaz sem padla en letnik pa sem zdaj cisto fajn punca user posted image hehe pa je bila tudi ljubezen kriva in zdaj bo ta glavni krivec postal ockauser posted image . Ne morem verjet kako hitro gre cas, kaj bo sele ko bomo imeliuser posted image .
Vis te pri previjalnih mizicah mene pa vozicki mantrajo. Zaenkrat najbolj navijam za Jane carrera fucsia barve. Tako pa zgleda...

Ce bo pa fantek...ne vem ker sem skoraj 100% da bomo imeliuser posted image . Naslednji teden imam pregled pa mi bo G morda naredil morfologijo in potrdil moje sume :)
Tantra, nemrak in socek zdaj sem pa ze jaz nestrpna ker se niste dobile rezultatov...ampak kot razumem je to kr dober znak a ne?
No punce kaj res ne boste nic prisle na naso obalo namakat nogice v morje??? Jaz sem se danes prvic letos kopala v morju. Sem peljala mojo psicko, pa sva se obe okopale. Je blo tako fajn, nic guzve in voda je ze super. Nic sibam jaz, se grem hitro zrihtat, ker grem s prijateljcami malcek ven.
Lep pozdrav vsem pa lep vikend vam zelim!!!

ciao,ciao

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
15.6.2007 20:13:32   
maks
Tantra; mi je žal zaradi hčere; boste vsaj čez poletje razmislile ali se bo prepisala ali bo nadeljavala...glavo pokonci!
Jaz tudi komaj čakam, da kaj kupim; a kaj ko zdaj za drugega glavne stvari že imam, za ostalo je pa itak še čas. Glede oblačil tko zdaj nič ne pride v poštev, sam sem se že pozanimala kdaj menjajo robo in to avgusta;takrat pa v akcijo! user posted image Obvezno bom kupila blazino za dojenje, ker mi je žal, da je prvič nisem, bi mi res prav prišla, ne pa sto povštrov, ki sem si jih komaj naštimala! Pa še ponujali so mi jo, jaz pa ne, saj ne rabim....
Pa komaj čakam, da kakšne dudice kupim, ker prvi jo ni imel in sam upam, da jo ta bo, ker jo bom že v porodnišnico prinesla user posted image .

Lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
15.6.2007 21:29:14   
zirafa76
ja, pozdravcek vsem se od mene...
zgkeda, da je tak dan, jaz sam ze jokala danes, cist depresivna, kr zdelo se mi je, da mi gre vse narobe, kar tudi gre zadnje case...v glavnem resla me je punca od mojga brata, pa sma sle ven, pa vecerja in sem boljse...user posted image
se user posted image user posted image  sta bla mirno, ko pa sem jih pobozala, pa sedaj neumorno brcatauser posted image .....kot da vesta, da sem bila zalostna....

Mislite, da vejo, ko je kaj narobe???

pozdravcke vsem.............pa glavo gor,,,,user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
15.6.2007 21:49:07   
potepinka
Dober večer!

soncek-Jaz sem na bolniški,plačo dobivam 15 v mesecu isto kot prej,pa plačilno listo isto dobiš samo da je občutno manjša plača kokr če bi delala.

tantra-Saj bo boš videla,mogoče je pa prav tako,od moje sodelavke hči je bilo enako in je spoznala da pri šoli ni zafrkancije in jo je pošteno izučilo,sedaj pa ji gre gimnazija gladko od rok.Bil pa je isti problem zaljubljenost.Saj bo spoznala!

Punce ki čakate na izvide AC-če jih še zdaj ni bilo potem bo sigurn vse ok.

Drugače mi je pa dan ful lepo minil,je prišla k meni dopoldan kolegica z 2,5 mesečno hči sem jo povabla na kosilo-mesni burek in sva čvekale do 17,potem pa sem šla v shoping po stvari za hči,ker gre v ponedeljek v šolo v naravi-me je pošteno oskubila ja se vidi da je punca ki je rada tipi-topi,kaj moraš ti naši otročki.
Danes pa mislim da bom pošteno spala.Lp

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
16.6.2007 8:38:03   
nemrak
user posted image user posted image ,
poštar je že prišel, vendar ni še ni nič prinesel user posted image .
Saj se vesela, pozneje ko je boljše je. Ampak malo, sem razočarana. Sem ga pričakovala danes.
No, pa grem spiti eno user posted image  za boljše jutro.
Pa še vam jo pošiljam.!!!

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
16.6.2007 9:20:32   
nicolina
Nemrak držim pestke zate user posted image user posted image user posted image  in za ostale, samo da bodo dobri rezultati user posted image user posted image .. Pa sej bojo.
Jaz sem tudi že user posted image  spila, zdej  bom malo pospravla stanovanje. Moram čimprej pohitet, dokler ni še vroče, čeprav že kar pripeka.
Želim vam lep vikend, skratka uživajte kar se da...

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
16.6.2007 10:22:18   
murencek
Živjo!
Sonček5, bolniški list ti da zdravnik. Lohk ti ga pošlje na dom (ali pa ga osebno prevzameš - kokr se zmenita) ali pa ga pošlje direkt k delodajalcu. No, in če si npr. na bolniški od srede maja do 10. junija, rabiš 2 bolniška lista: enega za mesec maj in drugega za junij.
Če si 30 dni v bolniški, ti plača delodajalec (običajna plača). Kar si pa v bolniški več časa, ti pa plačuje država - tu delodajalec ni nič oškodovan, češ da mu piješ finance. Mora pa te voditi kot zaposlenega.

Tantra, tudi jst bi te potolažila. Nimam sicer te izkušnje, da bi ponavljala razred. Vem pa, da delo osvobaja in da se bo hči ogromno naučila na tej izkušnji! Še vsak, ki je to doživel, je bil tega mnenja (no, razen tisti, ki so jih starši stregli od spredaj in zadaj in so pol zabluzili).
Ko je kolegica padla, je tudi delala. Potem je pa še celo morala vsak mesec dati nekaj staršema za gospodinjstvo (za hrano, vodo...) - ker je izgubila status. Ko pa je status spet pridobila, ji ni bilo treba nič več dajati za gospodinjstvo. No, tudi ona je spoznala, da izobrazba veliko velja!

Jst se počutim dobro. Komaj čakam pon, da vidim user posted image . Nič še ne brca. Ne vem, kaj misli. Zdej sem že v 21t, pa še kar nič. No, bomo videli!
Sem pa v 1t shujšala 1 kg, in res, tudi meni se pozna na slabosti, če si naložim normalen talar. Joj, predvčerajšnjim zvečer mi je bilo tako slabo, da sem si želela bruhati al pa iti na WC. Pol pa ni bilo nič. In takoj ste mi prišle na misel punce s foruma s podobno izkušnjo. Zdej jst tudi jem po malem, in večkrat in je bolje!
Fajn se imejte in lep vikend!user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
16.6.2007 11:57:35   
Tanayya29
jaaaa...jst bom rodila predvidoma 10.novembra ...user posted image
komaj že čakam....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
16.6.2007 17:01:38   
nicolina
Nayya 28 pozdravljena med namiuser posted image user posted image user posted image

Tle gor se boš dobro počutila, saj smo same fejst user posted image . Povej nam kaj več o sebi...
LP

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
16.6.2007 20:15:48   
scubadiver
O še ena nova nosečka, dobrodošla draga nayya28.. upam, da ti bo všeč med nami, da se boš dobro počutila. user posted image
Ampak kej več o sebi nam pa le povej. Saj veš da smo punce firbčne.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
16.6.2007 23:02:05   
Ilije
Pozdravljene!
Se vpisujem med novemberke na tem forumu, ker vidim da ste zelo pridne in pridno pišete, kaj se vam dogaja...
Sama imam PDP 9.11., trenutno pa sem tako kot še nekatere v fazi čakanja na izvide AC. V ponedeljek bo že 21. dan in še vedno nič, tako da resnično verjamem v najboljše...
Lep pozdrav in se seveda še kaj oglasim.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
17.6.2007 9:27:31   
nicolina
Pozdravljena Ilije user posted image user posted image , tle smo res čveke. Držim pestke za dobre izvide AC, vse bo ok, boš vidla.
Oglasi se še kaj in nam še kaj povej o sebi...user posted image

Dobro jutro še ostalim. Želim vam lep sončen dan, zdej grem pit user posted image , a bo še katera? user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
17.6.2007 9:35:45   
scubadiver
Ilije tudi ti toplo pozdravljena med nami. Upam, da se boš med nami dobro počutila. smo pa kar pridne čveke, to pa drži user posted image
Držim pesti za AC, vse štiri čakajoče boste dobile pošto z veselimi novicami, to sem prepričana user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
17.6.2007 18:02:16   
Tanayya29
hojla..no,da kaj več povem o sebi...user posted image
rok mam 10.novembra..je moja prva nosečnost,zaenkrat poteka vse uredu...v sredo mam spet pregled(res hitro mine mesec..user posted image )..potem pa mam morfologijo..je reku moj G ,da mi bojo ta UZ nardili drugje..kje pa ponavad to delajo?moj G. je dr. Jurca,v Medvodah...mislm, da on to tut dela, ampak v porodnišnici!
čakam,da izvem spol...user posted image no,če bo punčka bo Iza, če bo fantek pa Taj...user posted image
jaz sicer navijam za Luno,ampak nobenmu ni všeč...user posted image ,tako,da sm pristala na drugo ime....user posted image
pa en lep sončen pozdravček,vsem novembrkam...

naja

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
17.6.2007 20:05:28   
analana
nayya,sem se morala kar nasmejati,ko sem brala imena.Namreč moj si blazno želi Luno.Ampak tu sta še sinova,ki pa si en želi Majo,drugi Najo,jaz pa Aljo.Ampak še niti spola ne vemo.Upam,da bo ta moj sanjavček v torek hotel pokazati,ko imam pregled.user posted image

Drugače pa komaj čakam konec poletja,ker se ne prepoznam več.Vročina me ubija.Sama sebi grem na živce.Od jutra da večera mi je slabo.En WC v hiši imam rezerviran.Jedla bi pa samo lubenico,kumare in paradižnik.Pa obvezno VODA.Sicer se mi pozna na tehtnici,saj tistih izgubljenih šestih kilogramov v prvih treh mesecih nisem pridobila.

Kako pa kaj ve shajate v tej vročini?

Za vse,ki čakate izvide AC,boste videle,da je vse v najlepšem redu.

Vsem user posted image  lepe pozdrave.

Neposredna povezava do sporočila: 1771
17.6.2007 20:23:10   
Tanayya29
hey....
jah vročina ubija..non stop pod tušem...;))jst tut komaj čakam konec poletjauser posted image
meni na srečo ni bilo nič slabo,edin enkrat ko sm se preveč torte najedla..user posted image tut to je treba..;))
jah na tehtnici se kr pozna tudi meni,sploh k sm bila vajena met skoz bolj mau kg...no,ja sj gor mora it..user posted image
hmmmm...jaaa..sporoči mi, če se boste odločil za Luno...user posted image
sicer pa sem ravno včeraj sanjala o svetlo modrih copatkihuser posted image

pa ja seveda bo vse kul glede AC..DRŽIMO PESTI...

se tipkamo...pa pa..naja

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
17.6.2007 20:53:23   
potepinka
Hello!

Lepo pozdravljene noveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1773
17.6.2007 20:56:50   
Tanayya29
hey...lep pozdravček nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
17.6.2007 20:58:19   
Ilije
Zdravo!
Torej, da se malce bolje predstavim. Doma že imam eno malo sončico, ki bo oktobra stara 3 leta.
Sedaj sem drugič noseča in je vse drugače kot prvič. Redim se kot pujs (res da v bistvu skoz jem, ker mi paše in se bolj težko nazaj držim), prve tri mesece mi je bilo nenormalno slabo, potem pa še ti izvidi NS+DHT, ki so me vrgli na tla. Ker je prva nosečnost bila bp sloh nisem pričakovala tako slabega rezultata.
A pa še to, uživam v letošnjem vremenu in obožujem sonce, čakam le še na morje in vzpodbuden rezultat AC.
Rodila bom pa tudi drugič v Trbovljah, kjer je bilo prvič res super in dvomim, da bi šla v Celje (mi je namreč bližje), tudi če bi se zelo mudilo.

P.S. Drugače sem pa tri leta nazaj mislila, da je moj bratranec Taj edini v Sloveniji s tem imenomuser posted image !

Lep pozdrav, I.

Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

otroci in varstvo
LIA2006

otroci so v varsvu, vi pa boste naredili kaj, ko boste sami doma :

pred tv (25%)

greste na večerjo v restavracijo (25%)

v kino (20%)

spat (30%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!