ninocka
|
Dober vecer! Cist na hitrco, da se javim,ker ima moj potem igrce in moram od racunalnika. Se zmeri uzivam na dopustu, mi je kr hudo, ker je jutri zadnji dan in sem zacela ze razmisljat, da bi sla na bolnisko. Po drugi strani me pa niti ne vlece - tko mi pase zdaj, ko je se moj doma in tamal. Ce bi bla pa sama, pa ne vem kam bi se od dolgcasa dala Vidim, da mate ze ful razprave o previjalnih mizicah. Jst mam pomeri narejen predalnik, na njemu pa leseno previjalno mizo oz. ogrodje, potem pa se tavelko mehko previjalko. Men se tiste na kolesckih in s potegi banjice oz. dvigovanjem previjalke niso zdele dost varne. Te, ko imas banjico notri pod previjalko in moras le to dvignit, so pa itak (za moje pojme) nefunkcionalne. Kako bos majhnega, mokrega dojencka dvignila iz banjice, zavila v brisaco, drzala otroka in zaprla pokrov, da lahko das otroka nazaj? Ne vem, men so ble cist mem. Tiste, ki imate v kopalnici pralni stroj, se vam previjalko najbolj splaca dat tja gor - najbolj stabilna je, pa dost placa ma. Jst tud na morju tamalga previjam kar na pralnem stroju, ker je najlazje. Banjico mam pa tako z "vdolbinami" oz. z "nastavki" - od 0-6 mesecev in potem od 6 mesecev naprej. Ko je bil tamal se cist majcken (novorojencek) in sem bla itak vsa prestrasena pri kopanju, pa je treba glavco drzat, pa pazit, da ne zdrsne..., se mi je ful obnesla,ker se je zataknil v tiste vdolbinice in je bil pri miru, jst sem bla pa potem tud bolj ziher. Ko je pa sedel, se pa samo na drugo stran obrne in mu ne more ritke spodnest, da bi kr padel not. Ceprav mi je patronazna takrat rekla, da so najboljse banjice cist obicne (varianta kadice za perilo), se je men ta super obnesla in jo bom uporabila tud zdaj. Je pa to samo moje mneje, itak vsaka sama zase najboljs ve, kaj ji bo najbolj prav prislo in kaj se ji najbolj obnese. Evo, pa moram it, uzivite