Rožica*
|
Srček tudi moji starši so imeli na začetku drugačno predstavo o moji prihodnosti..... Pa so zdaj zelo zadovoljni, ko vidijo kako srečna sem, fanta pa imajo tudi neiznmerno radi, je postal nekakšen tretji sin in je enakovreden v družini. Tako da Kaja vidiš, da je še upanje. Res pa je, da nisem hvala bogu bila v tvoji situaciji. Živiva že 6 let skupaj, otrok je zaželjen in težko pričakovan pri vseh starših mojih , njegovih,..... Nekako sem vedno želela počakat, da bom imela službo, pa je nimam in vem da bomo tudi tako zmogli, saj nisem zapravljiva, bomo pač živeli tako kot bodo finance dopuščale, veliko pomoč pa nama nudijo tudi starši. Želim ti, da čimbolje urediš zadevo, ker le ti poznaš vso ozadje. Predvsem pa sem mnenja, da skušata it na svoje, oziroma da ne izločiš očeta svojega otroka in ne pustiš svoje sreče iz rok zaradi drugih. To je tvoje življenje!!!! Oče pa ima vso pravno pravico, da je udeležen pri vzgoji svojega otrokam, zato poskrbi, da bosta uredila tudi papirje tako, da ti starši ne bodo mogli še tu težit. Lahko gresta podpisat očetovstvo na center že zdaj, ko si še noseča, v kolikor nista poročena, bosta to morala storiti, da bo tudi oče napisan v rojstni list. Pa takrat povprašajta na centru če imajo kakšno rešitev. Predvsam pa mislim da bodo starši sčasom doumeli, da denar ni vse in da ga bosta že še zaslužila , ko doštudirata. Le pohumno naprej, če ti ne želiš da se fant odmakne, boš vedno našla način da ga vključiš, kljub nasprotovanju staršev, čeprav vem da to ni prijetno, takrat pomisli, da boš tudi ti enkrat imela službo in možnost, da vaju sama preživiš in če ne prej boste takrat lahko skupaj zaživeli vsi trije. Zato se potrudita oba, da čimprej doštudirata in se zaposlita, al pa se zaposlita in izredno študirajta, kar spet zahteva nekaj denarja, vendar se vse zmore če se hoče! Vi pa le negujte in razvijajte ljubezen naprej!!! Rožica.
|