|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
15.6.2007 21:46:25   
lemavrica
Srečanju nosečk v Štorklji. Malo poglej nazaj pa boš videl objavo za srečanje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
15.6.2007 21:50:02   
zmaj
Škoda, ker nisem prej vedel, bi prišel zraven. Bil bi blažen meduser posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
15.6.2007 21:55:08   
lemavrica
Pa drugič user posted image

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
15.6.2007 22:02:05   
zmaj
A je nocoj že prepozno?

Neposredna povezava do sporočila: 4579
15.6.2007 22:02:59   
lemavrica
Ja si zamudu za cca. 5 ur ampak ok. Sej pravim pa naslednjič. Boš lohka s svojo skupaj prišel.

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
15.6.2007 22:12:38   
zmaj
Vidiš, nobena me ni povabila prej. Ja z mojo user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4581
15.6.2007 22:17:30   
lemavrica
Ja vabilo je blo na forumu, sej ni bila nobena extra vabljena. Kako pa to da si se ti prijavil na forum in ne tvoja user posted image ?

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
15.6.2007 22:23:39   
zmaj
Nekaj sem iskal po internetu in naletel na ta forum pa sem se kar prijavil. Ona je v službi veliko za računalnikom, doma pa sploh noče biti nič na internetu, raje bere revije: Nosečnost, Moj malček-neki tazga. Mogoče jo pa prepričam, da pride kaj semuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4583
15.6.2007 22:41:24   
Anonimen
ZMAJ DOBRODOŠEL!!! PA ekstra pohvala ker skrbiš za svojo nosečko in jo razvajaš!!!

PUNCE MEN JE PA TAKO ŽAL DA NISEM MOGLA PRIDETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMpak smo v tavelkem šusu selitve in ni šans da bi me moja dva spustila - no, bolj obratno. če bi sama komandirala bi se potem ne mogla zorganizirat do konca življenja! Tko da danes en šus, jutri drug šus in upajmo, v nedeljo že prvo kosilo tam ali pa vsaj spanje......... Komaj čakam!!!!

A ste se mele fino? Ziher ja, user posted image , hudiča, klepetulje, mene pa ni bilo zraven... Pa prav veselila sem se že da se spoznamo! Ampak a bomo poniovile? Mislim a ste se že dogovorile za nov termin? ker bi jest tud!

Danes sem sicer bila na kontroli pri G - kri mejna (?), urin BP (sem prej spila ene 2 litra vode), pritisk BP, pa "brca v rit" pa je bilo konec. Je rekel da čez 3 tedne pa UZ, da malo vidiva kaj in kako.

Težave? Danes ponoči KRČI. Strašni, da sem tulila ko volk. Potem sem pa takoj magnesol začela pit! Bomo videli če bo kaj pomagalo. Zredila sem se 8 kil, precej otekam, in težko hodim po stopnicah. Ampak ne jamram, se generalno kar fajn počuim.

Evo. to je vse. dejmo hitr met še kako srečanje, da midva z Zmajem nadoknadiva zamujeno! 

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
15.6.2007 22:47:37   
Anonimen
moja sestrca je mela pa nesrečo, nč n vem kaj je nrobe, ne vem ke nej kej zvemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4585
15.6.2007 22:50:38   
lemavrica
Probaj zvedet tm kje so ti povedali za nesrečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
15.6.2007 22:51:44   
Anonimen
Duc!

Karin je mela nesrečo z avtom? Pomioje kak info dajo na policiji, ne? Sicer pa najbolje da se malo umiriš, zadihaš in počakaš - no news, good news...

Držim pesti da je vse OK!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
15.6.2007 22:52:38   
zmaj
miška  dobra ideja, če ne bodo za, imava pa lahko zasebno žurko, jih bova tak opravljalauser posted image

duc na policiji ali pa v bolnici, nekje že morajo vedeti.

< Sporočilo je popravil zmaj -- 15.6.2007 22:58:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
15.6.2007 22:56:26   
Anonimen
Zmaj, glede na čvekavost tega foruma (poglej samo število strani), se ni bat, da se nebi še enkrat srečali v živo, milslim... Samo počakat je treba oziroma predlagat, pa bo!

Duc a že kaj veš?

(odgovor članu zmaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4589
15.6.2007 23:05:52   
Anonimen
tamala sestra mi je povedala k je šla v bolnico k njim, sploh ne vem v kero pa kje je blo, zdj se mi pa ne oglas več na telefon. ja karin pa še ostali štirje. **** k ne morm nikamor it.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4590
15.6.2007 23:15:46   
Anonimen
Duc sam mirne živce in trezno glavo - pa pozitivno razmišljat...

sej vem da ti tole v tem trenutku verjetno ne pomaga, zato samo:

pošiljam pozitivo da je vse OK! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
15.6.2007 23:35:49   
zmaj
Moja user posted image  je prišla domov, gremo spatuser posted image

lepo se imejte, Duc, držim pesti da bo vse ok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
16.6.2007 0:01:44   
nana 27
Tudi meni je žal, da nisem uspela priti user posted image ...trebuh mi je ful otrdeval in sem rajši počivala. Misska, tudi meni dajejo obupni krči ponoči.  Zmaj, pozdravljen med nami user posted image   Duc, upam, da je s Karin vse v redu in da nas že jutri pomiriš z dobrimi novicami. Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
16.6.2007 1:48:19   
dorotea
Joj kakšne stvari se dogajajo.
Duc , vse bo ok...mislimo na karin in na vse ostale. Sporoči!
Ribica oz. Primož, reci ji naj se drži!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
16.6.2007 8:17:11   
zmaj
Dobro jutro!

Ste pa zaspanke, ne morem verjeti, prvi semuser posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
16.6.2007 9:06:03   
Pikica pokica
Zmaj, ne nisi user posted image . Sem te prehitela, le da nisem nič pisala. Kaj maš drago spet v službi?

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
16.6.2007 9:11:01   
nora
Dobro jutrouser posted image
Kako sem se lepo naspančkalauser posted image
dorotea, kako je Anika? a bos prilepila kaksno slikoco, da vidimo princesko?user posted image
misska, se ne sekiraj...sugurno se bomo spet srečaleuser posted image guppy je lepo organizirala, sigurno bo hotla še enkrat, a ne guppy?user posted image
ribica23, drzimo pesti, da bo vse v redu, pa da se nam čim prej pridružiš.

lep dan vsem!
Nora

(odgovor članu zmaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
16.6.2007 9:24:29   
jst86
ribica drzim peti da bo vse ok

duc upam da si pomirjen in ni nic hudga.

kako ste se imele cveke? sem mislila na vas,kok se mate fino...me je mel ob pol petih da se vsedem v avto in pridem še jst pa me je blo mal sram.user posted image  tko da mal sporočte!!!user posted image  

men je dons ponoč prvič trebuh otrdel me je pa bolel...user posted image vas tud kej boli?in res ko ti otrdi točno veš kako to zgleda.dobr da mam v torek G.pa krči so tud mene grabli ponoči-nism nič spala.
moj mali srček lepo skače po trebušku,ma že 3 dni celo žurkouser posted image .priden je!!!user posted image

dejte mi še neki povedat-kako vi rečete otročku za katerega spola ne boste vedle?jst govorim njega,mali,je priden....ampak mišljeno kot otrok.vsi so prepričani da sva vprašala za spol in da bo fant.aaaa me kr pogreje ko me kdo vpraša in kako kej fant!!!

pridne bodte,se tipkamo!

pa pa

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
16.6.2007 9:39:30   
zmaj
pikica pokica, morala bi kaj napisati, da bi ti verjeluser posted image  Spet je v službi.
Mi smo danes bolj malo spali, je mali tako razgrajal celo noč, da sva ves čas samo trebuh opazovalauser posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
16.6.2007 9:53:09   
Anonimen
Duc, a je kaj novic kako je s karin in otroci?

Zmaj, nič te ne bom posebaj hvalila da razvajaš user posted image , ker mora biti to samo po sebi umevnouser posted image user posted image user posted image

Cuma, ko srečanje bo, potem pač pridem. Če ne bo pred 1.7. bo pa kasneje. Samo glej, da ne bi katera od nas do takrat že rodila, ker tudi meni zadnjih par dni zelo trdi trebuh, boli me na spodnji strani trebuha....pa Sandra ima tudi neko stalno rezervacijo na hribuuser posted image . Komaj čakam da se srečamo...

Kaja, no, sedaj je vsaj malo bolj jasno v katerem grmu tiči zajec. Če so tvoji starši tako polni predsodkov, so preprosto zabiti. Kaj na ti drugega rečem. Saj so moji tudi v to smer nagnjeni, skoz so si želeli zame kakega študiranega fanta, ki me bo lahko preživljal, da mi nič ne bo manjkalo....bla bla bla.....jaz pa se grem vženit z nekom, ki mu šola na daleč smrdi, raje dela kot pa se uči. Tudi njegova družina je delavska družina, nihče faksa še od blizu ni videl...pa so zato zelo delavni ljudje, do vsega kar imajo so prišli so prišli s svojimi žulji....res pa je, da se z nikomer od njih ne da pogovarjat o svetovni politiki...no, če je to point življenjauser posted image . Ampak ga vseeno niso metali skozi vrata, pa da ne smem z njim živet, za rd dobi darilo, doma mama vedno kaj najde za njega za naredit (ker naši izobraženci doma še žarnice ne znajo zamenjat sami).....so se sprijaznili in ga sprejeli in se sedaj dobro razumejo. Zato ti pravim, da so tvoji omejeni da se kar kadi okoli in ne vem kako lahko s vso svojo inteligenco prepovedujejo svoji hčerki videvat očeta njenega otroka. A to je pa v družbi lepo videt in se je za hvalit s tem....eh, že spet sem se preveč razpisala....

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?