|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  811 812 [813] 814 815   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.6.2007 0:38:39   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

grem spat... lahko noč!

mejte se radi...  user posted image

jest tud

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20301
15.6.2007 1:40:29   
*anč*
buuuuuuuuuuuuu,nočni strahec je tu...
sm bla na bratovi valeti,smo se super mel, zdej sem pa še pse vn pelala. napisale ste full,ampak se mi trenutno ne da brat, bom šla počas spat...
tristan mi je danes podaril najlepše darilo za rojstni dan, popoldne sm lahko spala več kot 2 uriuser posted image , da sem bila spočita za valeto. čuvala ga je moja draga mami in ga zelo pohvalila... je brez problema zaspal brez mene.

@lina  moje sožalje user posted image

lahko noč in lepe sanje vam želim! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20302
15.6.2007 7:04:33   
Arabela
dobro jutro klamfačice  user posted image user posted image user posted image !

Mala spi, mami pa dokončuje seminarsko... zadnjo user posted image user posted image user posted image .... tako da brala bom pozneje kaj se je z vami včeraj dogajalo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 20303
15.6.2007 7:16:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: nanica
ne, niso bele, je bilj v globino, kot en ugriz user posted image user posted image user posted image

To pa pojma nimam. user posted image Mogoče bodo nadmati altatija vedeli.

niti svita se ji neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoče je pa nanica Blaža ugriznilauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20304
15.6.2007 7:18:49   
Anonimen
Jutro...sploh ne bom komentirala spanja in ne prihoda dragega...zdaj ga grem pa zbudit, da grem eno rundo odspat...on gre potem itak spet v Lj...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 20305
15.6.2007 7:20:21   
altati
Mineja dobrodošla med čvekami vseh čvekuser posted image !

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 20306
15.6.2007 7:23:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: MINEJA

Povejte po pravici - ali se je odnos z vašim deagim kaj spremenil odkar imate user posted image ???

imamo se še bolj radiuser posted image

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 20307
15.6.2007 7:26:28   
altati

in iz tega sledi moje vprašanje, ki se mi suče po glavi že zelo dolgo... kot redna študentka prejemam starševski dodatek, ki mi 12 mesecev pripada... če se zaposlim, gre to v maloro... zanima me ali je možno, da bi to namesto mene prejemal mož, ki bo tista 2 meseca na neplačanem očetovskem dopustu? katera ve al nej kr na socialno vprašam?

mož je zaposlen, starševski dodatek je za nezaposlene in študentke....se izključuje! ga ne more dobit! pri neplačanem dopustu mu teče del.doba, prispevki so plačani, samo dohodka niuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20308
15.6.2007 7:30:07   
altati

in iz tega sledi moje vprašanje, ki se mi suče po glavi že zelo dolgo... kot redna študentka prejemam starševski dodatek, ki mi 12 mesecev pripada... če se zaposlim, gre to v maloro... zanima me ali je možno, da bi to namesto mene prejemal mož, ki bo tista 2 meseca na neplačanem očetovskem dopustu? katera ve al nej kr na socialno vprašam?

Če ti prekineš porodniško, lahko on koristi tvojo porodniško do konca in dobi plačano. Ni mu treba iti na neplačanega očetovskega, tvoje naj koristi naprej.
js nimam porodniške... je pa ta starševski dodatek namesto porodniške in verjetno res preide nanj... čeprav je samo 170 eurov, je bolje kot nič, a ne?

[/quote

ne, teh 170 eur-ov ne more preiti nanj, njemu se izračuna porodniška (povprečje zadnjih 12-ih mesecev)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20309
15.6.2007 7:32:13   
altati
in dobro jutro vsem!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20310
15.6.2007 7:40:59   
Maxica
Dobro jutro. Še vedno razmišljam, če se bom v tem življenju jaz lahko kaj naspala. Lan je bil spet pokonci ob sedmih, spal pa tako tako. Kar nekaj cmevka, se preobrača v postelji, pa vstane itd.user posted image  Vem, da je včeraj čez dan čisto premalo spal, potem ima pa še noč slabo. Danes bo drugače.user posted image
Mah, se mi ne ljubi komentirat za nazaj, saj ste se vse pomenile. Se strinjam z vsem napisanim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20311
15.6.2007 7:58:14   
Pikabu
Dobro jutro tudi od nas.

Mami naspana tako-tako. Zjutraj je spet malo falilo, ampak ne toliko, da bi bila user posted image tečna. Upam, da bo danes lepo vreme. Sicer je sonček, ampak nekaj oblačno zraven. Grem zdaj hitro perilo obesit ven, potem moramo v ZD naročiti zdravstvene kartice za na morje, pa v trgovino moram iti zamenjat majice za moža (sem mu rahlo premajhne prinesla user posted image ). Potem imamo pa še nekaj opravkov. Danes bomo spet večinoma sami, mož bo verjetno pozen, pa še pevske ima že prej kot običajno. Ah, bomo že.

Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20312
15.6.2007 7:59:34   
Pikabu
Čestitke za 8 mesecev:

user posted image mamica81 in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20313
15.6.2007 8:02:33   
nanica
dobro jutro. če se še katera sprašuje, kakšno kontracepcijo uporabljati, vam posodim najinega sina, ki se vedno zbudi ob nepravem trenutkuuser posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20314
15.6.2007 8:05:06   
Pikabu

dobro jutro. če se še katera sprašuje, kakšno kontracepcijo uporabljati, vam posodim najinega sina, ki se vedno zbudi ob nepravem trenutkuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image To smo mi tudi že sprobali, ja.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20315
15.6.2007 8:17:55   
frrrr
dobro jutrooooo, lupčka user posted image

Arabela - pridna!!!!!!!!

altati - še bolje, če se mu porodniška izračuna user posted image bom poklicala danes, pogodbo predelala in sporočim kako. hvala za trud tebi in Pikabu!

js sm pa zaspanaaaaa... sva zvečer z možem spet zabluzila... sva gledala še DVD od Vzajemne in bla ura 1:00, ko sm šla spat, čez dan pa včeraj nč nisem spala... mali pa tolk pridno spal, da gruntam, da sem ga prejšnje dneve mau preveč obremenjevala s kovtrčkom in mu je blo vroče... zbudil se je ob 1ih in ob 7ih... vmes pa spal user posted image tega nisem navajena - več user posted image mogoče pa tut GH že mau učinkuje user posted image upam le, da se ga tole drži...

ravno sem kupila nahrbtnik za nošenje otroka - Deuter Kid Confort II - kr novega, ker ostali rabljeni na Bolhi so sami neki Chicco variante... MayaMayaa imajo sicer fajn akcijo http://mayamaya.biz/view_product.php?product=66610
pa un iz Igluja, ki ga ima altati mi je tut všeč... ampak tale mi je bolj všeč, pa zuni sem enga strica ujagala in mi ga je svetoval, pa na vpogled je res odlično izgledal - dobila za 130 eurov novega http://www.bolha.com/oglas2440538 user posted image

Pikabu, te kartice za na morje lahk naročit preko spleta, pa ti jih pošljejo https://www.zzzs.si/zzzs/konv/konv.nsf/Obrazec

dans pa sam linkam user posted image

MAMICA in mala princeska - čestitke za 8 mesecev!

nanica - priporočam drug prostor - pri nas pali user posted image

no, zdej grem pa loto vplačat, da se neu tolk poznal moj današji nakup user posted image user posted image

LEP DAN!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20316
15.6.2007 8:21:00   
muki1
Jutro......user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20317
15.6.2007 8:52:23   
lucika
jutro se od mene!

mali mi je v postelji bruhal. ne polival, prav bruhec, tako rjavo, pojma nimam od česa...pa meni je tudio slabo, samo meni je od živčkov...upam, da nisva kaj fasala. ker tu pri nas nek hudič razhaja, driska in bruhanje, dan, dva, pa si dober...
nočem tega. je pa tudi mesec okoli in bi znala dobit m. tudi tega močem.
grem se sfrizirat:) se že skoraj ne prepoznam več...

lp

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20318
15.6.2007 9:24:39   
MINEJA
Mislim, da lahko nenapovedano prekineš PD in ga lahko potem lahko koristi drug, samo če gre za zamenjavo službe - tako so mi povedali na CSD... UPAM, DA SEM JIH PRAV RAZUMELA ...user posted image user posted image user posted image

ŠE MALO PA GREMO NA MORJE ... Že pomalo pakiram in pripravljam stvari... Ati nam danes gre kupiti prtljažnik, da bomo lahko namontirali Thule (kovček) ... Saj tako je, večji avto imaš- več stvari vlečeš zraven ... Kaj pa ko smo včasih šli z Yugoti štirje na morje ... Danes pa z enoprostorcem gremo komaj štirje ... Voziček, kolo za večjega, nekaj hrane, bazenček, plavutke, maske, kanglice, lopatke, plenice, ...
Kako pa ve prakticirate?:
- vzamete kaj hrane s seboj? - ali vse kupite tam?-  čisto vse?
- imate tudi premalo prostora v avtu
- kaj pa vozičke? Boste vzele velike ali marele?
- ...

Lepo se imejte!

Moj ta večji je šel z atijem na pregled pred morjem, ker toži da ga bli grlo - Upam da je vse Ok...
Ta mali pa še spi, Arabale pa me že čaka  parku ...

Lep dan tudi vam ...

-

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 20319
15.6.2007 10:46:28   
frrrr
evo, klicala socialno... morem zdej še po dnevih izračunat, ker se pravica do PD in starševski dodatek različno računata... pravica do PD 28 dni pred porodom (če bi pred rojstvom rihtala, bi pasalo, ker sm 20 dni prej rodila user posted image ), starševski dodatek pa z rojstvom otroka.
zdej morm pa poračunat... rojstvo + 77 dni... potem ostane pa še 260 dni PD
js prekinem pogodbo, mož začne PD.... potem pa še očetovskega neplačanega koristi dokler mali ne gre v vrtec.... tk mi je ravno povedala tetka, ki je tole pogodbo sestavljala, pa sem ji poudarila, da je koristil očetovskega ob rojstvu... torej se zadeva ne izključuje - me je blo mau strah, ker je v pogodbi neki v tej smeri napisano user posted image
vglavnem boljšo bomo potegnili kot smo pričakovali... smo mislili kr neplačanega vzet... pa bo še neki cekinčkov priletetlo user posted image glede na to, da lota nisem uspela vplačat, bo kr pasalo user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20320
15.6.2007 10:47:30   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: MINEJA

Povejte po pravici - ali se je odnos z vašim deagim kaj spremenil odkar imate user posted image ???

En velik JA!! Posteljne aktivnosti so zdaj 1x na 14 dni (ponavadi sem preveč utrujena in tečna), več se kregava. Na splošno se je odnos med nama poslabšal. Upam, da bomo splavali.....

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 20321
15.6.2007 10:58:11   
Pikicapokica6

Čestitke za 8 mesecev:

user posted image mamica81 in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Pikabu, ker si me spomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....Z mano res nekaj ni okuser posted image  Pozabila sem, da je moj otrok danes star 8 mesecevuser posted image  Jaoooo kakšna mama pa semuser posted image  

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20322
15.6.2007 11:01:31   
Pikicapokica6

MAMICA in mala princeska - čestitke za 8 mesecev!

LEP DAN!

Hvala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 20323
15.6.2007 11:04:21   
Pikicapokica6

user posted image user posted image user posted image To smo mi tudi že sprobali, ja.... user posted image user posted image user posted image

Tud mi, tud miuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 20324
15.6.2007 11:10:41   
Pikicapokica6
No, dokončno odločeno - ta vikend NE gremo na morjeuser posted image user posted image . Kriza, kriza......Pa tako sem se veselila. Menda, da bo slabo vremeuser posted image  Hmmmmm.....Bomo pa principesko v bazenčku namakali. Saj tudi to je nekaj. Je ful smešna - ko zagleda banjico ali bazenček, se kar trese in vriska od veselja.

Vse tiste, ki odpotujete na morje, uživajte še za nas in imejte se super!

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 20325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  811 812 [813] 814 815   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  811 812 [813] 814 815   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.