|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
13.6.2007 9:08:20   
manca
Dobro jutro vse user posted image

Špelka, jaz sem iz okolice Kranja in sem se pripravljena dobitiuser posted image , je še katera za?

V ponedeljek sem imela pregled pri ginekologinji...mi pa vedno dela ultrazvok, kar mi je zelo všeč.
Krvna skupina je 0 -, kar pomeni, da tudi mene čaka v 28. tednu inekcija - mi lahko katera razloži zakaj se jo dobi ravno v 28. tednu? V katerem primeru dobim potem inekcijo ob rojstu otroka- če ima otrok 0- ali 0+?
Mi je bilo res čudno, da imam 0-, glede na to, da so mi na krvodajalski akciji tri leta nazaj rekli, da imam krvno skupino 0+ (da je enaka kot jo ima moj mož).
Toksoplazme še nisem imela, me pa čaka ponovno testiranje 9.7. ko imam spet pregled.
Počutje je drugače zdaj že precej boljše in nisem več tako zelo utrujena. Trebušček pa pridno raste.

lp,
manca

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.6.2007 9:19:41   
Mamathea
Pozdravljene souser posted image
kako ste kaj? Mene zadnja dva dni spet daje slabost. Joj kako je to čudno, pa že čisto vredu sem bila, zdaj, ko je pa 17. teden in naj bi vse slabosti že pojenjale pa mene zopet utruja ta nenehna slabost in okus v ustih, ki je kovinsko čudenuser posted image . Pa bo že, sej za pikeca/-co je vredno potrpeti vse. Danes sem čuvala 5 tednov starega dojenčka od prijateljice in moram priznati, da je bil občutek božanski. Sploh ni jokal, lepo je spančkal, potem sem mu naredila stekleničko mlekeca, vse je popil (polovico časa ga dojijo, dodajajo pa mu tudi umetno mleko, saj mamica nima dovolj svojega). Res je super občutek imeti detece v rokah in komaj čakam, da bom lahko nahranila in pocartljala svojega baby-ja.
Lepo se imejte, bodite dobro in javite kaj, kje in kdaj se dobimo na čevk v živo.
Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.6.2007 9:22:11   
tintin
Manca in Špelka, jaz sem iz Kranja, tako da bi se lahko res kdaj kaj dobile..user posted image Res da, delam v lj. in sem doma šele po 17.uri, ampak kljub temu.
Sicer pa me že nekaj tednov daje išias user posted image (bolečina v desni ritnici, ki se širi v nogo), ki je hujša čez teden ko v službi sedim....Paše mi pa hoja, takrat nič ne boli...
Jutri imam G in bom vprašala, če grem lahko plavat, mislim, da bi mi fajn delouser posted image
LP,
tintin

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.6.2007 9:44:46   
scubadiver
Špelka in tudi ostale, hvala za odgovore o pritisku. Zaenkart nisem prav preveč prestrašena kar se tega tiče bom pa ga malo kontrolirala tudi doma.. za vsak slučaj, da ne bo kaj preveč narašal.
Joj, sem pa pozabila povedati, da sem včeraj izvedela (končno) rezultate za toksoplazmo in sem jo prebolela, tako da mi ni treba več paziti. Najbolj sem se razveselila, da lahko spet jem solate tudi v gostilnah. Je pa rekla G. da lahko sedaj jem tudi tatarca in pršut in take zadeve. Mnjamsk user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.6.2007 9:52:12   
TANTRA
Pozdravljene,

danes pa je prav lepo sončno jutro..... Na žalost pa je spet bolna moja hči in greva k zdravnici.... Upam, da ni kaj hujšega, saj kašlja kot slon....

Midva imava imena že izbrana....Prav zanimivo, da sva se soglasno in takoj odločila....Jaz sem rekla, da mi je všeč za punčko Pia in je bil takoj za...Za fantka pa Luka, ker je to njegovo nesojeno ime...Njegov oče je hotel da bi bil
Luka, pa mama ni hotela nič slišat...Zato je prav, da je tako ime njegovemu sinu...
Seveda bomo pa kmalu vedeli, kdo v trebuščku tako pridno brca.... Mi gre včasih prav na smeh, ko sem kje  in me brca, kot bi hotel komentirat....Včeraj ravno na sestanku v šoli...Ali pa ko kuham....Mi namiguje, da je lačen...user posted image user posted image

Ja, jaz pa nič ne vem kaj bo z mojim dopustom...Sem na bolniški, gibanje imam omejeno v domačem kraju....Ne vem ali  se možno kaj zmenit z ginekologinjo, da ti da kakšno dovoljenje za morje...Npr. moja hči bo na predlog komisije na Debelem rtiču....
Moj sicer klavrno gleda, da bo letos z morjem bolj slabo.... user posted image user posted image

Punce, moram pa priznati, da se je moja kuharska žilica nekam izneverila..Sploh nimam posebnega apetita, niti idej....Najbrž so krivi hormoni...
Danes ???? Bomo videli...

Nemrak, vidiš, se že bližava pisemcu po pošti....Glede na to, da smo bile tisti dan samo 4 na ac, bi lahko izvide dobili konec tedna..A ne, da bi bilo to čudovito????? Držim pesti, da bo res....

Pozdravček vsem user posted image  in pazite nase....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.6.2007 10:10:04   
potepinka
TANTRA-naj ti povem da tudi moja kuharska žilica je upahnela,se mi zdi da nič ne skuham več tako dobr kot preduser posted image .Me hči krega,mami kaj je s teboj ,pa tole je slano,ali pa riž si razkuhala.Na koncu pa doda komaj čakam da seuser posted image rodi bomo vsaj spet po starem jedli,mož se pa prisrčno smeji na te replike.
Ja kaj hočmo HORMONI HORMONI tako je bilo v 1user posted image  tudi.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.6.2007 10:15:24   
scubadiver
Pri nas če bo ostal fantek, bo Jakob. Sva bila tako soglasna pri izbiri, da kar nisem mogla verjeti. Tako da, upam da ne bodo spreminjali spola na kakšnem naslednjem pregledu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.6.2007 10:55:46   
nemrak
user posted image user posted image ,
TANTRA, ja danes je že 19 dan.
Ampak mene je  še vedno malo strah, da ne bodo poklicali. user posted image
Saj vem, da se zelo smotana, vendar slaba izkušnja, kaj čem.

Tudi jaz si mislim, da bi nam že lahko poslali konec tedna.
Lani ko sem bila jaz na AC, nas je bilo več kot 10.

Pa saj bo.user posted image

Glede pritiska. Ko sem bila prvič noseča, sem bila od 33 t v bolnici, zaradi premalo plodovne vode.
Zjutraj so mi vsak dan merile pritisk. Tak je postopek (temperatura+ pritisk ) Vse so se čudile, da sem sploh med živimi. user posted image  Imela sem ga neverjetno nizkega. Pa je bilo vse v redu.

Uživajte lep sončen dan!!!

Aja, naj vas še vprašam.
A lahko dela nosečnica nadure. Danes naj bi jaz prišla nazaj v službo ob 19h, pa nekje do 22, 23h. Nekaj se bo prestavljalo po trgovini.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.6.2007 10:59:46   
tintin
nemrak: po zakonu kot nosečnica nisi dolžna delat nadur.

Lp vsem!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.6.2007 11:03:35   
DEBELUŠKA30
ŽENSKE pomagajte!!!!!!!!!!!!

Mene fulllll bolijo zobje in to čisto vsiiiiiii!
A katera pozna kakšno "žavbo"??

P.S. Jaz sem tudi blizu Kranja in sem takoj ZA da se dobimo!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.6.2007 11:08:37   
potepinka
Nemrak-Meni je G rekla da nosečnica po zakunu ne sme opravljati nadurnega dela.Pri nas v podjetju so tudi hoteli da sobote opravljam nadurno delo,jaz jih nisem,seveda je pa to na tebi ali boš šla ali ne.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.6.2007 11:12:47   
nemrak
user posted image user posted image ,
problem je tudi v tem, da nimam tamale kam dati. Saj je moj pop v službi. Pri mami pa tako dolgo tudi ne more biti, saj gre prej spat. Pa še to. To sem izvedela danes ob 9h zjutraj.
Ne,  saj ne bom šla. Ampak, nisem bila 100% glede nadur!!

Hvala!!

Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.6.2007 12:06:54   
manca
No, glede na to, da nas je kar nekaj iz okolice Kranja, se lahko komot zmenimo za srečanje, samo povejte še kdaj vam ustreza.

Danes sem malo gledala na netu glede previjalnih mizic, saj rabim tako da bo primerna za kopalnico in da jo bom lahko tudi premikala. Pa sem našla tile dve, kateri imata še banjico zraven:

http://www.soncek.si/si/previjalna-miza-l-rossi-palma-i5643.shtml
http://www.soncek.si/si/previjalna-miza-l-rossi-apollo-i5641.shtml

Kakšni se vam zdita?

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.6.2007 12:47:57   
scubadiver
Manca jest sem gledala ene podobne v baby centru, ker pri nas imamo v bistvu isti problem. Bo morala biti na koleščkih, da jo bomo lahko premikali.
sam pri takih se mi je zdelo da niso prav zelo stabilne. Pri prav majnem otročičku že, ampak kaj pa ko bo star leto - dve in ga bo treba še vedno prviti, se mi pa zdi, da je enostavno prešvoh. kaj pa vem user posted image
Midva sva razmišljala da bova verjetno vzela leseno na koleščkih ker se mi je zdela bolj stabilna.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.6.2007 13:28:40   
manca
scubadiver, a ti si gledala za v kopalnico v bistvu previjalno z banjico ali pa vsako stvar posebej? Jaz namreč nimam v kopalnici nikjer prostora kjer bi lahko previla otročka, tako da sem razmišljala o čem na koleščkih, pa da seveda nebi bilo preveč drago...kaj veš za ceno kakšne lesene?

Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.6.2007 14:40:41   
nicolina
Pozdravljene user posted image .
Ja, scubadiver imaš prav glede previjalnih mizic, res niso tako satbilne. Moja sestra jo ima, pa je ni mogla dost dolgo uporabljat.
Ker mam jaz doma kar dosti prostora, bom imala v sobi tisto veliko previjalno s predalniki. Mi je zelo všeč. user posted image
Punce, vem, da je bilo že nekaj govora o 3D, ampak kdaj ga je it najboljše delat?  Jaz sem pri svoji ginekologinji naročena za morfologijo 30.7, ko bom v 23.tednu.
A mislite, da bi šla lahko na 3D že prej? Kam se najbolj splača, da ni tako  drago, pa da je vredu?
Zadnjič je ena omenjala Dobrno, a je že bla katera?
Lep sončen popoldan vam želi, pri nas se pripravlja nekaj na točo. Upam, da je ne bo. PA PA user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.6.2007 14:42:52   
nicolina
DEBELUŠKA 30, ne vem kako naj ti pomagam. Kaj, če bi si spirla morda s kakšnim čajem, npr. kamilico?
user posted image user posted image  ...zate, da te čimprej neha bolet 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.6.2007 15:01:53   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: manca

No, glede na to, da nas je kar nekaj iz okolice Kranja, se lahko komot zmenimo za srečanje, samo povejte še kdaj vam ustreza.

Danes sem malo gledala na netu glede previjalnih mizic, saj rabim tako da bo primerna za kopalnico in da jo bom lahko tudi premikala. Pa sem našla tile dve, kateri imata še banjico zraven:

http://www.soncek.si/si/previjalna-miza-l-rossi-palma-i5643.shtml
http://www.soncek.si/si/previjalna-miza-l-rossi-apollo-i5641.shtml

Kakšni se vam zdita?

manca...men se zdita tud uredu, sam se pa kr nekako strinjam s scubadiver, ki paravi, da mogoče res ni tako stabila...se spomnim da sem tudi jaz lani nkje videla leseno(al je bila bela plastika-nisem več sigurna) s predali in banjico in se mi je zdela dost bl stabilna...te so mi pa res kr nekako nerodne...jaz bi jo pa tudi rada postavila v kopalnico če bi šlo....
...bomo že še nekaj našle,ko bo čas za to...kajne...me pa veseli, da ideje že padajo...user posted image

lep dan...papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.6.2007 15:24:39   
sonchek
men je pa kej tazga všeč..
user posted image
al
pa
user posted image

ta pa še najbolj...
user posted image
user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.6.2007 15:37:00   
sonchek
Ali pa to je to...s kadjo

user posted image
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=140975

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.6.2007 16:46:41   
potepinka
nicolina-Jaz imam morfoligijo 29.6 na 3D pa bom šla kasneje se pravi okoli 26-28t.Pravijo da se takrat vse veliko lepše vidi.Šla pa bom na Dobrno k dr.Ocvirk,stane 51e,baje da je super še tel:če katero zanima 03/78 08 144ali78 08 141

Lp

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.6.2007 17:06:48   
scubadiver
Sonchek men so tudi te lesene nekako bolj všeč.. se mi zdijo bolj kompaktne, tko da se bova verjetno odločila za takšno.
Manca cen se pa nikakor ne morem spomnit. Mislim da so bile lesene na koleščkih okoli 100 EUR, ampak lepo prosim, ne drži me za besedo ker se res ne spomnim točno user posted image Nisva takrat še tolk točno gledala. Sva bolj firbcala kakšne so sploh variante..

Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.6.2007 19:52:54   
zirafa76
user posted image user posted image pozdrav vsem...mi smo danes bolj aktivni, oba brcata da je kaj,user posted image user posted image user posted image  in mi smo ful veseli...

drugace pa za vse, ki se zanimate za 3d na Dobrni, pri Ocvirkovi, sama sem njen pacient in mi je ze poskusla delat 3D,ampak so se malo premali...pozneje...
Vem pa, da se imajo prosto...pa se ful prijazna je...

no, pa uzivajte z vasimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.6.2007 21:03:27   
Laubica
Nicolina -tudi jaz imam komaj v 23t morfologijo ,se mi zdi to takooo pozno,ker ponavadi delajo v 21t
Soncek-jaz imam točno tako mizico,ko si jo prikazala na zadnji slikci,sem jo pred 8 l dobila za 1. user posted image in moram povedat da je super,v predalih sem imela večji del vse pleničke ,gaze ,bodije majčke,kremice ,gre zelo dosti not ,banica pa je tudi fajn,je na kolesih in zelo stabilna
Moram povedat da glede kuhanja se pridružujem tistim ki imate zadnji čas probleme-tudi jaz nimam nobenga apetita in spackam kar nekaj da je in potem vidim nezadovoljne obraze mojih moškihuser posted image
No pa upam da bo hitro minilo ,sem pa zelo utrujena vsak dan ,križ me boli in noge,nič grem ležat -papa

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.6.2007 21:09:26   
maks
Živjo!

Da se še jaz malo javim...
Sem dobro, majčkeno utrujeno a bo, mali aktiven, v petek me čaka morfologija in komaj čakam. Prosila bom še za 3D in to je to! Mi je pa super,da imam pregled ker gremo 23, v sob že na morje( upamo na super lepo vreme) in bom tako šla bolj mirna, da vem da je vse ok.
Glede imena; za fantiča imam tokrat jaz izbrano, ker v prvo je moj izbral in to že tako, ko sem mu povedala veselo novico, je rekle Maks bo in res je! Zdaj je pa meni full všeč Matija! Glede punce pa se še nisva odločila, jaz navijam za Elo, moj bolj za Lauro, ime je bilo izbrano že takrat, če bi bil Maks pač punčka. Tako, da za punco še nabirava ideje...
Trebušček pa vsak dan se veča; sem ravno mojemu rekla, da enkrat se mi zdi mali, drugič velik; pa je rekel, ja, ja, je kr velik! Tko kot prvič, je obujal spomine...
No, to bi bilo zdaj vse, nočko!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

znamke igrač
sindarin

Katere znamke igrač najpogosteje kupujete za otroke mlajše od 1 leta?

Chicco (17%)

Fisher Price (28%)

Tiny Love (14%)

Playgro (3%)

drugo (5%)

znamka mi ni pomembna (34%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!