ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi če misliš, da ti je povedal vse iz prejšnjih vez.. se KREPKO motiš... kakšen del že.. vsega pa še zdaleč ne.. tako pač je.. sej ni nič slabega.. ampak moški tega ne razlagamo svojim partnericam.. vse je rahlo zavito s pentljo.. noben dec pa ne bo razlagal svoji, kako je blo fajn sexat s kako bivšo.. žal ne gre tko Itak da ne mislim tega! Sem napisala, da bi rada, da mi pove veliko o sebi, ne pa vse! Vsega tudi jaz ne povem , povem pa veliko, vsaj njemu... Pa tudi drugim precej, sem odprto bitje. Ma, saj pravim, da ne greš v ne vem kake detajle, če ti je bilo pa kaj všeč, pa miki, povej, I wanna do it even better ... Saj si sam napisal ŽAL ne gre tako. Torej bi v bistvu bilo fajn, da bi šlo... In če bi recimo partnerka bla res tok flegma glede tega, da ji to res ne bi bil problem poslušat, potem zakaj ne bi probal? ne vem, jaz ne ločujem tak zelo, da bi bil pa seks nekaj čisto ekstra, povsod se učimo... ne primerjaj sexa z bivšimi pa pesmice z otroštva A ni luštna primerjava? Meni se zdi, da seks pojmujemo preveč nenaravno, to je del nas, kot vse ostalo. Je sicer pomembnejši kot kaj drugega, vendar če bi ga jemali bolj naravno, bi bilo vse lažje... Mogoče je to zaradi najinega študija, da ga tak jemljeva nobene veze ne moreš začet da poznaš partnerja v nulo.. celo življenje se spoznavamo... to ni stvar nekaj urne debate.. Ne, itak da ga ne mislim poznat v nulo! Samo tavažne stvari, da recimo veš, predno začneš, sicer sem za tudi zelo spontane zadeve, samo si ne predstavljam, kako to gre, ker pač še nisem bila v tej situaciji. Ampak se mi ne zdi nič narobe! Saj ga še po 8ih letih ne poznam v nulo, še vedno me lahko ful preseneti! In še vedno za kake stvari ne vem, kako bo odreagiral! Mi je pa všeč, da vem veliko o njem in obratno, seveda. Všeč nama je, da veva, kaj bo drugi rekel, kaj je komu všeč, itd... ne vem, naredi eno tako intimo, da se lahko samo pogledava, pa že veva, kaj drugi misli (to bi bil tjazi vesel, če bi tole prebral , z njegovimi pogledi v učke ) sej veš kaj pravijo.. vsak dan nekaj novega.. veš pa od začetka v kero smer greš.. to pa jasno.. Ja, saj, in pri teh smernicah ti lahko partner pomaga jih določit, če ti pove, kaj mu je bilo v preteklosti všeč in kaj ne - na vseh področjih... Zakaj bi se zgubljala, če ni treba?
|