ronja
|
Hja, če je normalno to, kar je večinsko, potem ni normalno, noben pa ni rekel, da je to narobe - vsak kot mu paše... Meni recimo piflarji, kot jih imenuješ, niso preveč seksi, zato bi me to malo motilo... Ne samo pomanjkanje izkušenj v spolnosti, ampak pomanjkanje izkušenj v družabnih odnosih na splošno... Ker eno gre z drugim, kot si sama rekla... Tudi moj fant recimo ni letal s cveta na cvet, imel je eno resno punco prej, prav tako ne jaz, sem mela sicer dva resna fanta, ampak to je bilo to. Ni tako črno belo, kot sama praviš , ali kurbir ali piflar, so še vmesne variante In če bi bil razlog vera, bi vedela, da mora biti hudo veren, kar pa z mojim prepričanjem ne bi prav dobro folgalo... Torej tak odpade, me ne bi zanimal. Če bi bil razlog, da mu pač ni bilo toliko do tega, pa z mojim pojmovanjem seksa ne bi prav dobro šlo, ker je meni pač pomemben del zveze, v smislu, da sex ni vse, ampak vse brez njega je pa nič... Rada mam fante, ki jim je precej do tega, pač... So obdobja, ko nisi preveč aktiven, ne bi si pa želela, da je to normalno za mojo zvezo... Saj pravim, vsak po svoje... Jaz zase vem, da rabim fanta, ki mu je seks važen del življenja, ne pa vse. Če je razlog, da se pač ni hotel kar tako z eno dol dat, to razumem, še vedno pa ostaja tisti drugi vprašaj, kako to, da pač ni nikjer našel nobene resne deklice... Če bi videla, da me razlog zakaj je tako, ne moti, potem ne bi mela nobenih predsodkov, bi pa želela vedet prej... Sex pri 14 mi niti na kraj pameti ni padel in srčno upam, da tudi moji punčki ne bo (ker ne poznam nobene, ki bi takrat probala in rekla, da ji ni bilo nikoli žal)... To je prezgodaj, razen če so ljudje res zelo zreli, mogoče je to normalno v kakih drugih kulturah. Sama bi za svoje otroke rada, da imajo čim lepše otroštvo in da se jim ne mudi odrast, dokler niso pripravljeni na to...
|