Pikicapokica6
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2 IZVIRNO SPOROČILO: altati Mamica81 - ko berem tvoj post, mi kar pritisk naraste ...Prok dedec! Res! Če bi bila jaz ti, bi eno popoldne, ko pride domov, spokala ven, pa pustila doma. Nič ne bi razlagala, nič govorila, samo spokala...in prišla pozno, pozno, pozno ponoči...pa da vidimo rezultat! Ali pa še bolje- eno soboto zjutraj bi šla, in prišla v noči na nedeljo...pač, kolikor bi dojenje dopuščalo. Glede na to, da ste že kar fino na GH, bi šlo, a ne? Pa da vidimo, kaj ti bo povedal.....kaj praviš? Bi mu bila šola?????? pod tole se pa jst podpišem!!!!! Sam skusi si naj.....bo on jamral! Zihr nikol ponoč ne vstane! Jah.. saj mogoče sem tud jaz mal kriva, ker vedno popuščam. Se mi zasmili (mož mislim) pa si mislim, saj verjetno je res zmatran, tako da vedno popustim. No, ponoč res tud enkrat še ni vstal. Ko pa se nekam odpravim (do zdaj me največ 4 ure ni bilo doma, pa še to samo enkrat), mu moram pa na listek napisat navodila, ali pa me 10x pokliče. In ko nisem napisala, da mora tudi pleničko zamenjat, se tega ni sam od sebe spomnil narest. Res, za popent. Sem čist preveč tolerirala, zdaj imam pa sranje. Ne vem kako bo potem, ko bo šla v vrtec, jaz pa v službo. Saj takrat bom pa tud jaz v službi. No, pa pustimo zdaj te moje težave. Bomo probali tole na pravi način rešit, tako da bomo vsi zadovoljni. Vesela sem za malega Lukca in njegovo mamico, ki mora toliko pretrpeti in prestati, namesto, da bi uživala, kot me. Res smo lahko srečni, da imamo zdrave otročke.
|