|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  805 806 [807] 808 809   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.6.2007 14:22:25   
Pikicapokica6
@lina - sožalje tudi od meneuser posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 20151
14.6.2007 14:22:29   
Anonimen
@lina moje iskreno sožalje....čas celi rane...user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 20152
14.6.2007 14:43:59   
altati
@lina - iskreno sožaljeuser posted image ...jaz tudi nimam nobenega več, že kar nekaj let (oz. enega niti poznala nisem, ker je umrl ko je bila moja mami še mala.....user posted image )

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 20153
14.6.2007 14:45:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Muki in Maxi?

A sta zamenjali osebnostiuser posted image user posted image ?

Nekako mi Mukin post liči na Maxi in obratno??????

ajmo, ajmo dečvi, ko se mi ena skulira, se ta drugi naspidirauser posted image user posted image ..a sta lahko obe skulirani, enkrat za spremembouser posted image user posted image user posted image user posted image ????? 

Altati, to sva midve že zmenjeni, da šele pri tretjem bova pa skoz skulirani, saj veš.user posted image

vem, vem, Maxica moja draga...takšna skulirana si mo takooooo všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20154
14.6.2007 14:46:58   
altati
Mis -  glede popka....Jaša ima lepega, nič rdečega...pa nikoli se ne spomnim, da bi katera imela rdečega...daj, malo fiziološke, pa kak bepanthen, pa canesten tudi ne more škodit (tako pravi moja pediatrinjauser posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20155
14.6.2007 14:47:23   
mis

@lina, iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image user posted image
Mis, glede popka, Lan ima čisto lepega, nič rdečega. Morda ima Tina malo vnetega, probaj ji s fiziološko fajn počistit, pa magari mal s kakšnim bepanthenom namazat. Ji ga dostikrat čistiš? Morda ji ga pusti malo pri miru, pa naj fino diha koža, lahko da se ji je pod pleničkami kuhal.user posted image
Moci, ne vem, mi imamo pri mojih starših en sposojen trip trap, da lahko Max sedi v njem med kosilom ob nedeljah, tako da nimam prav izkušenj z njimi. Pa vprašaj pametne babe na fizioterapiji, ki so ti ga svetovale. Ma po moje kakšne bistvene razlike ni, bolj v imenu.user posted image

Kaj pa vem, anaša ima popek ven iz pleničke, ker so te bombažne nižje od pampersk. Sem namazala z Bepanthenom. Bom vidla.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20156
14.6.2007 14:48:35   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz se samo javim, pri nas je noro. včeraj smo bili na tekmi. ful smo uživali, golov ni bilo, tamali so državni prvaki user posted image user posted image user posted image user posted image sem čist evforična, kot da bi imela kaj pri temuser posted image
potem sem šla še na javno predstavitev knjige v društvo, zojo je dal pa očka spatuser posted image
danes smo šli takoj zjutraj v btc, ati delat, midve pa v h&m, pa po darilo, pa je šla porodniškauser posted image zdaj kuham, potem gremo na valeto, jutri pa na fizioterapijo. potem vam bom pa spet jamrala in jokalauser posted image user posted image
namenjeni smo bili še v ariel po trip trap, pa smo pozabiliuser posted image
me pa zanima tiste, ki imate trip trap, je velika razlika med original stoke in ponaredkom? prodajalka je rekla da ne. v ceni je pa veliiiiika razlikauser posted image

moci, pejt na bolho pogledat. jaz sem dobila novega za 70 evrov.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20157
14.6.2007 14:50:52   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Če mi ne uspe do konca napisat, ker pišem že tretjič, bom čist popenla in zabrisala tole škatlo ven skozi oknouser posted image user posted image  in šla mulo kuhat, ker kar je preveč, je pa prevečuser posted image Klinc pa ta kuser posted image  isdn....tolk plačuješ, pol pa nič ne dela.......

No, pa dober dan vsemuser posted image

Mal se mi že meša, čist zares. Spet bom mal pojambrala, da se izpovem. Mene je mož, kar se otroka tiče, čist na cedilu pustil. Se mi sploh ne da več pregovarjat, pa kregat, ker mi ves čas naprej meče svoj šiht. Kadar rečem, da bi lahko tud on kdaj popoldne, ko pride domov, mal popazil na malo, da mam tud jaz kdaj vsaj trenutek časa zase, da se grem vsaj v miru stuširat, pa mogoče v trgovino, pa mi reče: Eni smo zmatrani, a veš, mormo v službo hodit, drugim pa ni treba!user posted image  Sploh ne pokapči, kaj mu trobezljam. Pa je nekaj časa blo že boljš, mi je popoldne kaj postoril po stanovanju, pomil posode, zdaj pa tud tega noče več, ker je pač zmatran. Pa saj mu verjamem, samo, men se bo kar zmešalo. Sem čist izčrpana, živčna....Prav želim si, da bi šla nekam v gmajno in bi kričala in kričala.....

Saj vem, da je blo že dostikrat govora o tem, pa vseeno nisem mogla bit tih.

Naša punca pa se ne mara plaziti po tleh, sem opazila. Vedno joka in hoče, da jo dvignem. Travice se pa kar malo boji. Sem jo zadnjič posedla na travo in je nekaj časa gledala okrog sebe, potem pa planila v jok. Če je pa na dekici, je pa okuser posted image
Jemo še vedno dobro. Zadnja 2 dneva je nekam tečna. Mogoče prihajajo novi zobkiuser posted image No, to bomo kmalu vidli. Se ne bi nič čudila.

Da jaz rajš ne povem, kakšno mamo po stanovanju. Najboljš bi blo, da pride komunala, saj druge rešitve nimamuser posted image  Saj včasih me prime, da naredim generalno, ampak mi nikoli ne uspe do konca narest in potem mi vedno kaj ostane.

Naš bodoči vrtec smo si ogledali. Smo zadovoljni.

Ta vikend pa, če bo vse posreči, gremo tudi mi na morje šotorit. Čeprav sem nekaj slišala, da bo slabo vreme, tako da ne vem, kaj bomo nardili.

Zdaj grem pa kuhat. Uživajte v senčki.

Sej ti maš tud šiht. Še težjega če mene vprašaš. Midva sva tud mela to debato, pa zdej šteka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20158
14.6.2007 14:53:12   
viv_
Pozdravljene... najprej se guzim k vam, pol pa nič ne pišem user posted image  Ampak, res mi ne znese, pa še nisem vajrles in prenosna, pol se mi pa kar ne da...

A bo jutri kera gorenjka na bledu? Moja ta velika si je zaželela, da bi šli futrat race user posted image

Kar se tiče trip-trapa: original je v obliki črke Z, ponaredek pa A. Baje so ponaredki manj stabilni, če otrok leze po njem, ali če se z nogami odrine od mize.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 20159
14.6.2007 14:53:18   
altati
Mamica81 - ko berem tvoj post, mi kar pritisk narasteuser posted image user posted image user posted image ...Prokuser posted image  dedec! Res! Če bi bila jaz ti, bi eno popoldne, ko pride domov, spokala ven, user posted image  pa pustila doma. Nič ne bi razlagala, nič govorila, samo spokala...in prišla pozno, pozno, pozno ponoči...pa da vidimo rezultat! Ali pa še bolje- eno soboto zjutraj bi šla, in prišla v noči na nedeljo...pač, kolikor bi dojenje dopuščalo. Glede na to, da ste že kar fino na GH, bi šlo, a ne? Pa da vidimo, kaj ti bo povedal.....kaj praviš? Bi mu bila šola??????

Neposredna povezava do sporočila: 20160
14.6.2007 15:07:37   
pikapolona2

Mamica81 - ko berem tvoj post, mi kar pritisk narasteuser posted image user posted image user posted image ...Prokuser posted image  dedec! Res! Če bi bila jaz ti, bi eno popoldne, ko pride domov, spokala ven, user posted image  pa pustila doma. Nič ne bi razlagala, nič govorila, samo spokala...in prišla pozno, pozno, pozno ponoči...pa da vidimo rezultat! Ali pa še bolje- eno soboto zjutraj bi šla, in prišla v noči na nedeljo...pač, kolikor bi dojenje dopuščalo. Glede na to, da ste že kar fino na GH, bi šlo, a ne? Pa da vidimo, kaj ti bo povedal.....kaj praviš? Bi mu bila šola??????

pod tole se pa jst podpišem!!!!! Sam skusi si naj.....bo on jamral! Zihr nikol ponoč ne vstane!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20161
14.6.2007 15:38:28   
muki1
@lina, iskreno sožalje ob izgubi dedka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20162
14.6.2007 15:39:09   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Joj sem tečna user posted image
Pa še ta klinčeva dieta, ko še zelje sanjam user posted image .

jap. tečna si.user posted image
pejt na en sladoled, pa bo user posted image user posted image user posted image

PAZI ROKO user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20163
14.6.2007 15:40:10   
Pikabu
@lina, iskreno sožalje. user posted image Sama grem večkrat prebrati misel, ki si jo ti meni napisala ob Mihovi smrti, me potolaži, pomiri. Tudi tvoj dedek ti ostaja blizu, ostaja v tvojem srcu. Naj se bolečina ob izgubi čim prej spremeni v hvaležnost za vsako stvar, ki ti je bila dana preživeti z dedkom. user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 20164
14.6.2007 15:40:13   
altati
muki - hello!

sam tole še dodam:

govorila sem z Vavo.
Luka je danes že boljši, če bo vse ok, gredo jutri domov!!!user posted image user posted image user posted image

In potem se nam javi, je obljubila...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20165
14.6.2007 15:40:22   
muki1

Muki in Maxi?

A sta zamenjali osebnostiuser posted image user posted image ?

Nekako mi Mukin post liči na Maxi in obratno??????

ajmo, ajmo dečvi, ko se mi ena skulira, se ta drugi naspidirauser posted image user posted image ..a sta lahko obe skulirani, enkrat za spremembouser posted image user posted image user posted image user posted image ????? 

Altati, to sva midve že zmenjeni, da šele pri tretjem bova pa skoz skulirani, saj veš.user posted image

Točno tako, sva zmenjeni user posted image . Mave ping - pong ali pink - ponk user posted image
Skratka, podajava si žogico user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20166
14.6.2007 15:42:49   
muki1

maxica ima pa nov podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ostale smo pa za en drek mame al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vau...takšnega izraza ljubezni pa še ne user posted image  user posted image  user posted image .
Kaj v Hollywoodu, ko se snubijo z letali, ki šlepajo napise...jaz imam MAXICO user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20167
14.6.2007 15:43:01   
Anonimen
user posted image  Vava in Luka...user posted image

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20168
14.6.2007 15:44:09   
muki1

ups. me je zaneslouser posted image
že grem ...
aja. v ponedeljek imam izpit. sem prebrala pol zapiskov in to je vseuser posted image user posted image user posted image

Joj, saj res...sem pozabila čestitat za osmičko, piflarca.
Kapo dol, da ti uspeva ob detetu, res.......

A je mogoče predavatelj rabil kakšen regal user posted image

Samo vprašam user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20169
14.6.2007 15:45:23   
moci

maxica ima pa nov podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ostale smo pa za en drek mame al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vau...takšnega izraza ljubezni pa še ne user posted image  user posted image  user posted image .
Kaj v Hollywoodu, ko se snubijo z letali, ki šlepajo napise...jaz imam MAXICO user posted image  user posted image  user posted image .

iščem ljubosumne smeške user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje dete se je naučilo usest. mati so tako posnosiniuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20170
14.6.2007 15:45:55   
moci

ups. me je zaneslouser posted image
že grem ...
aja. v ponedeljek imam izpit. sem prebrala pol zapiskov in to je vseuser posted image user posted image user posted image

Joj, saj res...sem pozabila čestitat za osmičko, piflarca.
Kapo dol, da ti uspeva ob detetu, res.......

A je mogoče predavatelj rabil kakšen regal user posted image

Samo vprašam user posted image .

pazi jezik user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20171
14.6.2007 15:47:05   
beki24
@lina- sožalje tudi od mene

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20172
14.6.2007 15:48:01   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Če mi ne uspe do konca napisat, ker pišem že tretjič, bom čist popenla in zabrisala tole škatlo ven skozi oknouser posted image user posted image  in šla mulo kuhat, ker kar je preveč, je pa prevečuser posted image Klinc pa ta kuser posted image  isdn....tolk plačuješ, pol pa nič ne dela.......

No, pa dober dan vsemuser posted image

Mal se mi že meša, čist zares. Spet bom mal pojambrala, da se izpovem. Mene je mož, kar se otroka tiče, čist na cedilu pustil. Se mi sploh ne da več pregovarjat, pa kregat, ker mi ves čas naprej meče svoj šiht. Kadar rečem, da bi lahko tud on kdaj popoldne, ko pride domov, mal popazil na malo, da mam tud jaz kdaj vsaj trenutek časa zase, da se grem vsaj v miru stuširat, pa mogoče v trgovino, pa mi reče: Eni smo zmatrani, a veš, mormo v službo hodit, drugim pa ni treba!user posted image  Sploh ne pokapči, kaj mu trobezljam. Pa je nekaj časa blo že boljš, mi je popoldne kaj postoril po stanovanju, pomil posode, zdaj pa tud tega noče več, ker je pač zmatran. Pa saj mu verjamem, samo, men se bo kar zmešalo. Sem čist izčrpana, živčna....Prav želim si, da bi šla nekam v gmajno in bi kričala in kričala.....

Saj vem, da je blo že dostikrat govora o tem, pa vseeno nisem mogla bit tih.

Naša punca pa se ne mara plaziti po tleh, sem opazila. Vedno joka in hoče, da jo dvignem. Travice se pa kar malo boji. Sem jo zadnjič posedla na travo in je nekaj časa gledala okrog sebe, potem pa planila v jok. Če je pa na dekici, je pa okuser posted image
Jemo še vedno dobro. Zadnja 2 dneva je nekam tečna. Mogoče prihajajo novi zobkiuser posted image No, to bomo kmalu vidli. Se ne bi nič čudila.

Da jaz rajš ne povem, kakšno mamo po stanovanju. Najboljš bi blo, da pride komunala, saj druge rešitve nimamuser posted image  Saj včasih me prime, da naredim generalno, ampak mi nikoli ne uspe do konca narest in potem mi vedno kaj ostane.

Naš bodoči vrtec smo si ogledali. Smo zadovoljni.

Ta vikend pa, če bo vse posreči, gremo tudi mi na morje šotorit. Čeprav sem nekaj slišala, da bo slabo vreme, tako da ne vem, kaj bomo nardili.

Zdaj grem pa kuhat. Uživajte v senčki.

Mamica, temu bi pa jaz že dala vetra.
Ne kuhat en teden, ne pospravljat, še manj likat mu user posted image . Če bo puknilo, bo puknilo, mu lepo povej, da si ti doma zgolj zato, da otroka merkaš 24/7 in da je to tvoj šiht, ostalo pa prostovoljno delo. Pa malo potelefoniraj okrog, koliko stanejo kuharice, snažilke in likarice, pa mu to daj pred nos.
user posted image  dedji.

Krajša varianta pa je, da ga zdaj na morju kar utopiš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20173
14.6.2007 15:49:12   
muki1

muki - hello!

sam tole še dodam:

govorila sem z Vavo.
Luka je danes že boljši, če bo vse ok, gredo jutri domov!!!user posted image user posted image user posted image

In potem se nam javi, je obljubila...

SUPER, SUPER, SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20174
14.6.2007 15:50:42   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pozdravljene... najprej se guzim k vam, pol pa nič ne pišem user posted image  Ampak, res mi ne znese, pa še nisem vajrles in prenosna, pol se mi pa kar ne da...

A bo jutri kera gorenjka na bledu? Moja ta velika si je zaželela, da bi šli futrat race user posted image

Kar se tiče trip-trapa: original je v obliki črke Z, ponaredek pa A. Baje so ponaredki manj stabilni, če otrok leze po njem, ali če se z nogami odrine od mize.

TI ODPOVEDUJEMO POGODBENO RAZMERJE Z OKTOBRKAMI user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 20175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  805 806 [807] 808 809   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  805 806 [807] 808 809   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.