Pikabu
|
Barby, pikapolona, mis: kar korajžno s plazenjem. Naš je potreboval ene tri tedne, da je s puzanja vzratno, pa vrtenja okoli svoje osi prišel na pravo plazenje po kolenih. Pa zdaj še par dni, da je zakapiral, najprej se je odrival z obema nogama, zadnje dva dni pa da se res lepo plazi po kolenih, da je postal tudi hiter in zelo spreten. Ste vsi na dobri poti, da vam uspe plazenje. Maxica, ste dočakali kaj sončka? Pri nas je bil, pa zelo vroče je bilo, trenutno pa dežuje. Moram reči, da kar paše, da malo ohladi vse skupaj. Muki, upam, da zobki hitro zrastejo in da dobiš svoji dve uri nazaj. Poznam ta občutek, jaz tudi ne morem normalno funkcionirati, če nimam tega časa. A veš, da tudi jaz drugače podobno razmišljam, ko se kaj pritožujem, da sem samo lahko srečna, da smo zdravi, da ni kaj hujšega, pa se spomnim na Luka in na vavo, pa mi je takoj lažje vse prenašati. moci, mi imamo original trip trap. Saj mislim, da ti je ena že napisala, original so v črki Z, neoriginal pa v A. Pa menda neoriginali niso tako stabilni. Sicer je pa meni zelo všeč in imata oba že od vsega začetka ta stol. Do tukaj sem napisala že zgodaj popoldne, ko sta oba spala, potem smo pa dobili obiske in nisem mogla nadaljevati. Grem sproti brati in odgovarjati. Vava, super, da je Luka bolje in tako naj bo tudi naprej. Vsaj dan bo bolje, boš videla. moci, da se je Zoja naučila usesti. Zdaj pa naprej novim zmaga naproti. beki, tvojega prvega sporočila na strani 808 ne morem prebrati, zato tudi ne bom nič komentirala, je ena reklama čez, ko se bom odjavila, ga bom lahko. Za tvojo prijateljico pa držim pesti, da bodo ledvičko lahko porihtali in da bo s punčko vse v redu. Pa tudi za pogumno mamico. Saj je prav, da je vesela, bo laže prenašala vse skupaj. Frrr, za kakanje. Pomojem, da tisto ne more biti driska. Če naš Maks večkrat čez dan kaka, je potem zadnjič tudi že bolj samo obarvano, ali pa čisto malo. Opazuj naprej, kako bo. Pa hitro "pocajtaj" svoja dva moška. mis, jaz sem pa mislila, da delaš podiplomca na naši smeri naprej. Mene mika iti na RP nadaljevati. Uf, ste se razpisale od kar sem bila nazadnje tu gor, sem komaj vse prebrala in komentirala. Mi smo še vedno sami. Ati ima hudo gužvo v službi. Maks raziskuje Emino sobo, Ema previja in skrbi za svoje dojenčke (zdaj ima še Špelo in Janjo , aja, pa enega v trebuščku ). Deževati je pa nehalo, je že sonce nazaj, mogoče bomo šli pa še malo ven, na kratek sprehod. Mene pa danes nekaj čudno špika na levi strani, kot v prsih, ne znam povedati, ne čisto v prsih, malo višje. Sicer se dobro počutim, tudi diham normalno, nekaj me špika ravno toliko, da me moti. Upam, da mine in da ni nič. Aja, pa bila sem v službi. Učila bom 1. razred, kar sem zelo vesela in sem si tega želela, tako da se čisto na tihem veselim, se pa morava zdaj z možičkom resno pogovoriti o našem naslednjem , kako in kaj. Predvsem pa kdaj, ker po eni strani bi rada zdaj malo dlje bila v službi kot samo eno leto, po drugi pa ne bi imela preveč razlike. Sem malo v dvomih, kako narediti. Bomo videli. Zdaj pa res gremo še malo ven, potem bo pa že počasi čas, da povečerjamo in se spravimo spat. Se mogoče oglasim še kaj kasneje.