|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  806 807 [808] 809 810   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
14.6.2007 15:51:44   
beki24
deci- hm....to so ena čudna bitja...midva sva se tud včeraj spričkala (ker zdaj, ko je doma, misli, da bo vse po njegovo)- ja, sevedauser posted image

moci- bravo za izpit!!! Sm ti kr mal fovšuser posted image , ampak se bo treba učit, pa bo. Sm pa včeraj zvedla, da bom mogla it en kolokvij še 1x delat, ker se je prof. spomnila, da samo 1 mesec velja, jst sm ga pa 2 leti nazaj naredila- naj gre v user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravouser posted image tudi za Zojo, ki se vsede, mi se še neuser posted image ! Na kolenih naredi cela 2 koraka, potem se uleže in gre naprej po vojaško....pa zoprna je ker če ji nekaj ne gre- potem smo mi kriviuser posted image - no ona tako misliuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20176
14.6.2007 15:53:17   
muki1
Moci, super za sedenje user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20177
14.6.2007 15:54:21   
Anonimen
Moci user posted image  za sedenje...mi še ne znamo...user posted image

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20178
14.6.2007 15:54:31   
beki24
Moja prijateljica je rodila punčko, pa je res nekaj narobe z ledvičkami in gresta iz porodnišnice direktno na pediatrijouser posted image -ona je sicer ful vesela, da ima svojo punčko in sploh ne kaže, kot da bi bilo kaj narobe!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20179
14.6.2007 15:54:33   
altati
moci- čestitke za sedenjeuser posted image  (Zoji seveda in ne tebi, da ne bo pomoteuser posted image )

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20180
14.6.2007 15:55:16   
Anonimen
Krajša varianta pa je, da ga zdaj na morju kar utopiš

user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20181
14.6.2007 15:55:52   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

ne bit prijazna, no. potem imam pa slabo vestuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20182
14.6.2007 15:56:25   
Anonimen
Beki24, čestitke prijateljici za user posted image , pa upam, da bo vse ok....user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20183
14.6.2007 15:57:00   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

deci- hm....to so ena čudna bitja...midva sva se tud včeraj spričkala (ker zdaj, ko je doma, misli, da bo vse po njegovo)- ja, sevedauser posted image

Hja, pa kaj še user posted image .
Verjetno rabite še nekaj časa, da se vam ustali ritem. Sta po mojem kar fajn meli popedenano s Tinkaro, zdaj pa je vse porušil. Ritem mislim, saj vem, da sta se pogrešala.....Ampak se je tudi Tinkara spremenila v tem času, verjetno je dosti bolj zahtevna od tistega malega dojenčka, kot je bila preden je odšel...saj se boste privadili user posted image .

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20184
14.6.2007 15:57:14   
altati
aja, pa moci, čestitke za izpit!
tolk ti moram čestitat, da je vse skupaj že akr mal kičastouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20185
14.6.2007 15:57:52   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ne bit prijazna, no. potem imam pa slabo vestuser posted image user posted image

Takšna sem danes, PRIJAZNA. Saj veš, sva z Maxico zamenjali osebnost user posted image .
Danes bo Maxula vsa pasja.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 14.6.2007 16:00:22 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 20186
14.6.2007 15:59:50   
muki1
user posted image    zdaj pa še ti, Altati....moram nekaj stuhtat, da se maščujem... glede na kapaciteto mojih možganov, bo ravno nekje do novega leta user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20187
14.6.2007 16:00:00   
beki24

Verjetno rabite še nekaj časa, da se vam ustali ritem. Sta po mojem kar fajn meli popedenano s Tinkaro, zdaj pa je vse porušil. Ritem mislim, saj vem, da sta se pogrešala.....Ampak se je tudi Tinkara spremenila v tem času, verjetno je dosti bolj zahtevna od tistega malega dojenčka, kot je bila preden je odšel...saj se boste privadili user posted image .

točno tako, on pa misli, da zdaj bo pa Tinkara delala (spala, jedla....)tako kot bo on hotel! No way!! Sej ne rečem, da je nisem razvadla, ampak jst sm počela stvari tako, da je bilo meni lažje...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20188
14.6.2007 16:10:28   
muki1

točno tako, on pa misli, da zdaj bo pa Tinkara delala (spala, jedla....)tako kot bo on hotel! No way!! Sej ne rečem, da je nisem razvadla, ampak jst sm počela stvari tako, da je bilo meni lažje...

In glede tega sploh ne imej slabe vesti, saj si res carica, da si vse skupaj zmogla sama.
No, da ne bo spet cela stran kičasta...... user posted image

Veš kaj bi vam jaz priporočala, da se nekam spokate za vikend ( kakšen hotel), naj vam drugi kuhajo, da ste res samo vi skupaj, na oddihu, da ne rabiš gospodinjit še zraven....to si vsekakor vsi trije zaslužite.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20189
14.6.2007 16:11:37   
Maxica
Maxula iskreno upa, da danes ne bo nič pasja, ker se gremo ob šestih celotna družina (no, razen Lanauser posted image ) postriči in bi rada dobre volje prišla tja, predvsem pa nazaj.
Mi imamo pa novega uradnega čistilca tal. Lan hoče samo še puzati in dela prave kilometrine, pa vmes se malo usede, pa dalje. Smo ga prej malo posneli, ker je res fin za gledat.user posted image
Babe, ki imate probleme z moškimi predstavniki družine - res, probajte jih kakšen dan pustiti same z otrokom, pa bodo videli. Pa kakšen teden jim res ne likat, pa kuhat, itd. pa bodo videli. Jaz sem šla zadnjič sama v Ljubljano k zobozdravniku, mož je bil sam z obema. Je kar hitro videl, da to ni mala šala, pa sem bila kar hitro nazaj. On mi res precej pomaga. Saj načeloma jaz kar se da veliko sama postorim, vendar če česa ne morem, ga prosim za pomoč. Najbolj na živce mi gre, če mi potem pametuje, zakaj ne morem sama. Ja, verjetno če bi lahko, da bi že, kajne?! No, saj drugače je pa kar za pohvalit, no, ima pa tudi "moške" dneve.user posted image
Beki, držim pesti za punčkouser posted image , saj v današnjem času bi ji pa že kar morali znati pomagati, kajne?
Vava in Luka, da bi bila čimprej spet doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20190
14.6.2007 16:11:52   
muki1
Omenjam še Frrrrčafelo user posted image  
in seveda Pikabu, da ne bo imel kdo dolgega nosu user posted image .

Zdaj pa grem pričakat dragega, ki prihaja iz službe.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20191
14.6.2007 16:12:46   
Maxica

maxica ima pa nov podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ostale smo pa za en drek mame al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vau...takšnega izraza ljubezni pa še ne user posted image  user posted image  user posted image .
Kaj v Hollywoodu, ko se snubijo z letali, ki šlepajo napise...jaz imam MAXICO user posted image  user posted image  user posted image .

Ne ne, to je una motivacijska fora, sem namesto unga, Smiljana Mori al kva je že. Go Muki go.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20192
14.6.2007 16:23:39   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

maxica ima pa nov podpis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ostale smo pa za en drek mame al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vau...takšnega izraza ljubezni pa še ne user posted image  user posted image  user posted image .
Kaj v Hollywoodu, ko se snubijo z letali, ki šlepajo napise...jaz imam MAXICO user posted image  user posted image  user posted image .

Ne ne, to je una motivacijska fora, sem namesto unga, Smiljana Mori al kva je že. Go Muki go.user posted image

Jah, no...prav user posted image . Maximiliana Mori, jaz sem pač narobe razumela user posted image  user posted image  user posted image .

Pri nas pa prihajajo SOBOŠKI DNEVI 2007 user posted image  user posted image  user posted image .
Se bodo spet skoraj en teden vrstile prireditve in koncerti, juhej, komaj čakam. Bomo meli Davorja Radolfija, pa Jana Plestenjaka, pa Tonija Cetinskega, Laibach, poulično gledališče, ogromno prireditev in delavnic za otroke, pa Miko Mako user posted image , komaj čakam, da peljem otroka user posted image .
Pa Ansambel Lojzeta Slaka user posted image . Jaz sicer ne poslušam narodnih, ampak ob V DOLINI TIHI pa se mi stopi srce.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20193
14.6.2007 16:34:03   
nanica

Omenjam še Frrrrčafelo user posted image  
in seveda Pikabu, da ne bo imel kdo dolgega nosu user posted image .

Zdaj pa grem pričakat dragega, ki prihaja iz službe.

kaj sem pa jaz, chopped liver?user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 20194
14.6.2007 16:34:42   
nanica
@lina, iskreno sožalje tudi od nas user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20195
14.6.2007 16:36:50   
nanica
moci, če imaš kakšnega poznanega v liku kočevje, ga za 50 € dobiš novega. razlika med ponaredkom in originalom je v stabilnosti. originali naj se ne bi prevrnili, medtem ko se A stolčki prevrnejo, ko otroci začnejo plezati po njih

zoja, bravo za sedenje!!!

luka in vava, bravo za hitro okrevanje!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 20196
14.6.2007 16:40:00   
frrrr
komaj prišla do računalnika... mož doma - bolan in dela user posted image pol pa js do računalnika ne morem user posted image imam oba moška prehlajena... eden smrka in pokašljuje, drug ima pa čist zamašen nos in vročino... na srečo je tamali un taprvi, ki ni tk hudo bolan user posted image

danes smo že 4x kakali user posted image od svečke prejšnjo sredo, ki je dala rezultate še v četrtek vn, smo kakali v nedeljo, v torek in danes 4x user posted image al se je popravilo, al pa pomaga un sirup, ki nam ga je P dala v torek in ga še nismo uporabili user posted image samo stoji v kuhinji in grozi, da ga bo moral žličko pojest, če neu kakal user posted image user posted image

vprašanje: v nedeljo in danes 1x se mi je spet zdelo kot driska... ni blo skoraj nič na plenici, plenica pa full obarvana z drekecom pekecom. ali je to lahko kdaj kr tk, ali je to znak da nekaj ni ok?
včeraj jedla poleg rižolina svežo hruško, ki je dala kot rezultat še un rdeč flek (mis, od tega smo ga verjetno pokasirali, ker ga danes ni... okrog vratu je od vročine drugačen in veliiiko manjši)... danes sva pa jedla sveže jabolko in juhico iz krompirja, korenja, cvetače, ter piščančjega mesa.

aja, naš mali se paličnega mešalnika boji user posted image je mau jokcal, ko sem mu juhico miksala... pol mu je blo pa še smešno, ko je videl zakaj joka user posted image

barby, full si dobro posnela Vala... naš se tut tk smeje, ampak posnet mi pa ne uspe... bi rabla še eno glavo in roke user posted image luštkanega fantiča imate! user posted image

Blaž user posted image za plazenje!

Pikabu, pri nas je bilo pa vse zamaknjeno za 1 uro...
zbudil se je ob 7ih, ker je pri sosedih gorelo in je bilo full gasilcev s sireno... mami pa ob 8ih vstala... sva se previla in šibala vn user posted image ampak ob 10ih sva bla že nazaj, ker je bilo neznosno vroče.
sva šla do vrtca vprašat kaj nej, ker je sestanek za starše ravno 26., ko smo na morju... pa morem v ponedeljek ravnateljico klicat, ko pride z dopusta
.

pikapolona in lucika, lepo dopustujte!

muki, pri nas sta bila taka nedelja in ponedeljek... sem bla že čist depresivna, ker mi je nekdo ukradel mojega sončka... no, zdej je pa spet nasmejan, vesel Jaša user posted image user posted image sej bo bolje... enkrat

@lina, moje iskreno sožalje! če boš potrebovala pogovor, ti z veseljem prisluhnem... si mi full pomagala prejšnje dni in bi ti vsaj delček rada vrnila...

moci, men se zdijo vsi tile trip trap stolčki enaki user posted image mi imamo sicer od Stoke... je bilo pa darilo tašče ob rojstvu Jaše... sicer bi verjetno nabavli kaj takšnega http://www.bolha.com/oglas943882
predlagam rabljenega http://www.bolha.com/oglas2412554 - 20 eur
bravo za Zojo in njeno sedenje user posted image

MAMICA - predlagam, da kopiraš post, preden pritisneš potrdi, da ti vsaj v spominu ostane - označi vse in pritisni ctrl+c... potem pa ctrl+v
čez vikend mož ni v službi, pa nej on merka na tamalo, ti pa kao generalko stanovanja narediš... in bo videl kako utrujen bo zvečer, pa čeprav bo samo tamalo merkal, nič zraven kuhal in pospravljal

super za Luka in vavo user posted image user posted image user posted image user posted image kolk sm vesela... zdej pa lahk počasi sprostim dlani user posted image

muki - tvoja posta namenjen MAMICI in viv user posted image user posted image zelje je začelo delovat user posted image user posted image user posted image user posted image

beki - super za prijateljico... je pa malce pohitela, a ne? no, držim pesti, da bo še z ledvičko vse ok!

sem mogla obarvat, da je mau bolj bralno user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 14.6.2007 16:42:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20197
14.6.2007 16:40:04   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Muki in Maxi?

A sta zamenjali osebnostiuser posted image user posted image ?

Nekako mi Mukin post liči na Maxi in obratno??????

ajmo, ajmo dečvi, ko se mi ena skulira, se ta drugi naspidirauser posted image user posted image ..a sta lahko obe skulirani, enkrat za spremembouser posted image user posted image user posted image user posted image ????? 
user posted image  user posted image to je bil pa zadetek v polno user posted image altati, če bi mi dali cel dan za razmislek, ne bi prišla do tk pametnega sklepa user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 20198
14.6.2007 16:40:33   
mis
@lina, še tukaj sožaljeuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20199
14.6.2007 16:41:01   
mis
Zoja, bravo za sedenje!user posted image  Kako pa se posede?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 20200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  806 807 [808] 809 810   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  806 807 [808] 809 810   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.