frrrr
|
komaj prišla do računalnika... mož doma - bolan in dela pol pa js do računalnika ne morem imam oba moška prehlajena... eden smrka in pokašljuje, drug ima pa čist zamašen nos in vročino... na srečo je tamali un taprvi, ki ni tk hudo bolan danes smo že 4x kakali od svečke prejšnjo sredo, ki je dala rezultate še v četrtek vn, smo kakali v nedeljo, v torek in danes 4x al se je popravilo, al pa pomaga un sirup, ki nam ga je P dala v torek in ga še nismo uporabili samo stoji v kuhinji in grozi, da ga bo moral žličko pojest, če neu kakal vprašanje: v nedeljo in danes 1x se mi je spet zdelo kot driska... ni blo skoraj nič na plenici, plenica pa full obarvana z drekecom pekecom. ali je to lahko kdaj kr tk, ali je to znak da nekaj ni ok? včeraj jedla poleg rižolina svežo hruško, ki je dala kot rezultat še un rdeč flek (mis, od tega smo ga verjetno pokasirali, ker ga danes ni... okrog vratu je od vročine drugačen in veliiiko manjši)... danes sva pa jedla sveže jabolko in juhico iz krompirja, korenja, cvetače, ter piščančjega mesa. aja, naš mali se paličnega mešalnika boji je mau jokcal, ko sem mu juhico miksala... pol mu je blo pa še smešno, ko je videl zakaj joka barby, full si dobro posnela Vala... naš se tut tk smeje, ampak posnet mi pa ne uspe... bi rabla še eno glavo in roke luštkanega fantiča imate! Blaž za plazenje! Pikabu, pri nas je bilo pa vse zamaknjeno za 1 uro... zbudil se je ob 7ih, ker je pri sosedih gorelo in je bilo full gasilcev s sireno... mami pa ob 8ih vstala... sva se previla in šibala vn ampak ob 10ih sva bla že nazaj, ker je bilo neznosno vroče. sva šla do vrtca vprašat kaj nej, ker je sestanek za starše ravno 26., ko smo na morju... pa morem v ponedeljek ravnateljico klicat, ko pride z dopusta. pikapolona in lucika, lepo dopustujte! muki, pri nas sta bila taka nedelja in ponedeljek... sem bla že čist depresivna, ker mi je nekdo ukradel mojega sončka... no, zdej je pa spet nasmejan, vesel Jaša sej bo bolje... enkrat @lina, moje iskreno sožalje! če boš potrebovala pogovor, ti z veseljem prisluhnem... si mi full pomagala prejšnje dni in bi ti vsaj delček rada vrnila... moci, men se zdijo vsi tile trip trap stolčki enaki mi imamo sicer od Stoke... je bilo pa darilo tašče ob rojstvu Jaše... sicer bi verjetno nabavli kaj takšnega http://www.bolha.com/oglas943882 predlagam rabljenega http://www.bolha.com/oglas2412554 - 20 eur bravo za Zojo in njeno sedenje MAMICA - predlagam, da kopiraš post, preden pritisneš potrdi, da ti vsaj v spominu ostane - označi vse in pritisni ctrl+c... potem pa ctrl+v čez vikend mož ni v službi, pa nej on merka na tamalo, ti pa kao generalko stanovanja narediš... in bo videl kako utrujen bo zvečer, pa čeprav bo samo tamalo merkal, nič zraven kuhal in pospravljal super za Luka in vavo kolk sm vesela... zdej pa lahk počasi sprostim dlani muki - tvoja posta namenjen MAMICI in viv zelje je začelo delovat beki - super za prijateljico... je pa malce pohitela, a ne? no, držim pesti, da bo še z ledvičko vse ok! sem mogla obarvat, da je mau bolj bralno
< Sporočilo je popravil frrrr -- 14.6.2007 16:42:49 >
|