Pikicapokica6
|
Če mi ne uspe do konca napisat, ker pišem že tretjič, bom čist popenla in zabrisala tole škatlo ven skozi okno in šla mulo kuhat, ker kar je preveč, je pa preveč Klinc pa ta k isdn....tolk plačuješ, pol pa nič ne dela....... No, pa dober dan vsem Mal se mi že meša, čist zares. Spet bom mal pojambrala, da se izpovem. Mene je mož, kar se otroka tiče, čist na cedilu pustil. Se mi sploh ne da več pregovarjat, pa kregat, ker mi ves čas naprej meče svoj šiht. Kadar rečem, da bi lahko tud on kdaj popoldne, ko pride domov, mal popazil na malo, da mam tud jaz kdaj vsaj trenutek časa zase, da se grem vsaj v miru stuširat, pa mogoče v trgovino, pa mi reče: Eni smo zmatrani, a veš, mormo v službo hodit, drugim pa ni treba! Sploh ne pokapči, kaj mu trobezljam. Pa je nekaj časa blo že boljš, mi je popoldne kaj postoril po stanovanju, pomil posode, zdaj pa tud tega noče več, ker je pač zmatran. Pa saj mu verjamem, samo, men se bo kar zmešalo. Sem čist izčrpana, živčna....Prav želim si, da bi šla nekam v gmajno in bi kričala in kričala..... Saj vem, da je blo že dostikrat govora o tem, pa vseeno nisem mogla bit tih. Naša punca pa se ne mara plaziti po tleh, sem opazila. Vedno joka in hoče, da jo dvignem. Travice se pa kar malo boji. Sem jo zadnjič posedla na travo in je nekaj časa gledala okrog sebe, potem pa planila v jok. Če je pa na dekici, je pa ok Jemo še vedno dobro. Zadnja 2 dneva je nekam tečna. Mogoče prihajajo novi zobki No, to bomo kmalu vidli. Se ne bi nič čudila. Da jaz rajš ne povem, kakšno mamo po stanovanju. Najboljš bi blo, da pride komunala, saj druge rešitve nimam Saj včasih me prime, da naredim generalno, ampak mi nikoli ne uspe do konca narest in potem mi vedno kaj ostane. Naš bodoči vrtec smo si ogledali. Smo zadovoljni. Ta vikend pa, če bo vse posreči, gremo tudi mi na morje šotorit. Čeprav sem nekaj slišala, da bo slabo vreme, tako da ne vem, kaj bomo nardili. Zdaj grem pa kuhat. Uživajte v senčki.
|