|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Partner v bolnišnici
13.6.2007 6:07:57   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

ampak partnerja bi pa želela zraven mene in tudi pričakovala bi to od njega.

eni tako, drugi drugače ... kaj pa je narobe s tem, da imamo ljudje okrog enakih stvari različne želje in pričakovanja? In da si to partnerja med seboj brez bojazni odkrito poveta? Če nekdo ne želi obiskov, jih pač ne želi. Nekomu paše pomalicat banano, nekomu pač jabolko.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.6.2007 6:10:48   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Nekomu paše pomalicat banano, nekomu pač jabolko.

-----------------------

Se strinjam z atijem user posted image ! Samo da so men zdele pasale češnje, gor pa vroča štručka z zeliščnim maslo...mljask user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.6.2007 6:12:13   
daddy
  zdej pa hitr mrzlo pijačo čez, pa bo prekrasna diareja cel dan na WC - ju  user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.6.2007 6:45:12   
srki
Reagirala bi tako, da bi bila sprva malo "šokirana", spraševala bi se, zakaj je temu tako, seveda pa upoštevala željo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.6.2007 7:12:37   
Anonimen
js bi pa pomislila najprej če je vse ok s tem človekom? pol bi si mislna d aje mal čuden. potem pa bi mu kako zgodbo o skupaj tko al pa drgač nabluzila, pol bi pa sploh vedla če sva za skup al ne. k tak človk k me ne more sprejemat sploh takrat ko me po mojem mnenju najoblj potrebuje ne more bit skup z mano. ne vem js bi se ful butast počutila da bi bil moj mož v bolnci js bi ap doma čepela pa čakala? kr neki!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.6.2007 7:30:00   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

eni tako, drugi drugače ... kaj pa je narobe s tem, da imamo ljudje okrog enakih stvari različne želje in pričakovanja? In da si to partnerja med seboj brez bojazni odkrito poveta?

V osnovi ni nič narobe. Vendar takšna partnerja zame osebno pač nista kompatibilna. Upam, da je to edino področje.... 

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.6.2007 7:50:16   
BAMBINA_
No, jaz ne bi prav nič komplicirala, pač pa bi ga naravnost vprašala, zakaj ne želi obiskov. Če bi z odgovorom potešil moja vprašanja, potem OK, če bi pa njegov odgovor bil "krneki", bi se pa začela spraševati...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.6.2007 9:41:42   
taja27
jst sem prepričana, da mora biti partner s tabo v dobrem in slabem. ponavadi je v slabem še bolj pomembno, ker se večina ljudi distancira. kaj pa če je pratnerja strah (pozavestno), da ne bo nikogar k njemu in se je v naprej želel 'zavarovati', da ne bo razočaran.

kakorkoli, pozanimaj se, zakaj tako misli in čuti ... počakaj na njegov odgovor ... jst si ne predstavljam, da mojga dragega v takih trenutkih ne bi bilo ob meni ...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.6.2007 9:59:13   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: total

Vseeno bi ga obiskala,ne glede kaj on reče.

on bi tebe porinu v morje, ne glede da nočeš? user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.6.2007 10:00:45   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

js bi pa pomislila najprej če je vse ok s tem človekom? pol bi si mislna d aje mal čuden. potem pa bi mu kako zgodbo o skupaj tko al pa drgač nabluzila, pol bi pa sploh vedla če sva za skup al ne. k tak človk k me ne more sprejemat sploh takrat ko me po mojem mnenju najoblj potrebuje ne more bit skup z mano. ne vem js bi se ful butast počutila da bi bil moj mož v bolnci js bi ap doma čepela pa čakala? kr neki!

ne vem zakaj vam je to tako čudno.. pač ne mara obiskov v bolnici.. tudi sam nebi hotel nobenega tam.. ležiš v pojstli.. ves bogi.. folk te hodi gledat.. zakaj? počakte, da se pozdravim.. pa gremo pol na pijačo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.6.2007 10:01:53   
Anonimen
tipicna moska miselnost user posted image

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
13.6.2007 10:03:24   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

tipicna moska miselnost user posted image

itak user posted image

ne vem zakaj morte ženske vtikat nos povsod?? tip noče obiskov.. so what??

spoštuješ željo in je vse OK.. tako kot katera ne mara da se jo gleda kako serje? user posted image  spoštuješ in je..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.6.2007 10:04:02   
Mina1
itak

ne vem zakaj morte ženske vtikat nos povsod?? tip noče obiskov.. so what??

spoštuješ željo in je vse OK.. tako kot katera ne mara da se jo gleda kako serje? spoštuješ in je..

Itakuser posted image ...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.6.2007 10:09:01   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

IZVIRNO SPOROČILO: total

Vseeno bi ga obiskala,ne glede kaj on reče.

on bi tebe porinu v morje, ne glede da nočeš? user posted image

To se je moji hčerki zgodilo. En naš kolega je po koncu regate, ko smo se šli kopat pobasal mojo najmlajšo hčerko, čeprav se je na vso moč upirala in jo vrgel z barke v vodo. Mislim, da mu je zamerila za vse življenje, pravi, da ga sedaj sovraži in ga ne more več videti.
Če je ne, je ne.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.6.2007 10:32:53   
maruškaŠ
Med poletjem (ne vem točno kdaj) gre na operacijo (dokaj zahtevna). Ko sva se o tem pogovarjala, mi je rekel, da ne mara da pridem k njemu v bolnišnico na obisk. Niti ne mara, da pridem na obisk ko bo že doma in bo okreval. da ne velja to samo zame, ampak za vse prijatelje in kolege. Ker noče, da bi ga videli takega (ranljivega, nepopolnega).

A mamica in očka pa bosta lahko ob njem? In ga gledala ranljivega? Pa punca ni isto kot prijatelji in kolegi.... Sicer boš videla kako blizu si bosta takrat, a jaz bi mu povedala, da bom sigurno prišla, ker če lastne punce noče ob strani ko mu bo fuuul težko, potem očiton sploh noče punce?!

Ful je sumljivo,.... A starše že poznaš? Ali pa te morda nima namena predstaviti? POvej malo več

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.6.2007 10:37:05   
maruškaŠ
Hotla sm povedat, da bi ali sigurno prišla (kot da mene ne zanima kaj se dogaja z njim, kako se počuti, ...) ali pa ne bi prišla nikamor več.

Mi je razmuljivo, če ne mara navala v bolnici - pač bi prišla za čisto kratek čas, pa ne prepogosto,... ampak prišla pa - ali pa tut pol ne, ko bi bil zdrav.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.6.2007 10:45:00   
Zahi
zakaj?

kaj je tukaj čudnega? ne razumem.. noče nobenega ob sebi.. zakaj tega nebi spoštovala?

sumljivo?? sploh ne.. čist preprost hoče bit sam v bolnici.. tut sam bi tako hotu.. pa nima tukaj nobene veze, da moje nočem ob sebi..

samo v bolnici pa res nebi mel ljudi, ki te tam gledajo in sprašujejo če je kej bolš ipd..

nej vsi počakajo.. in jih potem peljem na kosilo .. ali pa oni mene user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.6.2007 10:50:03   
maruškaŠ
Čudn je že to, da mu ni jasno, da bo tudi njo skrbelo?! Pa kolikor sem razumela, nje, kolegov noče v bolnici. OČitno pa očka in mamica nimata takšnih omejitev, ne?

Pa tut povedala je, da gre za zahteven poseg! Itak, da bi hotla vedet in videt kak je?

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.6.2007 10:55:16   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Čudn je že to, da mu ni jasno, da bo tudi njo skrbelo?! Pa kolikor sem razumela, nje, kolegov noče v bolnici. OČitno pa očka in mamica nimata takšnih omejitev, ne?

Pa tut povedala je, da gre za zahteven poseg! Itak, da bi hotla vedet in videt kak je?

kaj ma veze to? njo skrbi.. lepo.. nej ga pokliče proti večeru pa je.. zakaj bi mogla hodit tja? .. sploh če tega on noče..

nisem pa zasledil, da hoče očkata in mamico zraven?

firbec nej pusti doma.. če hoče vedet kako je.. naj ga pokliče.. če on noče obiskov.. se mora to spoštovat.. saj ni tako težko..

tudi on verjetno ustreže kaki njeni želji.. to ni nič drugačnega..

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.6.2007 10:55:33   
srki
Ja kaj pa porčete na to, da moja sestra ni hotela moža zraven, ko je rojevala, Pa je že tri rodila, pa je vse preživela. Pa ni bilo nič "sumljivega", pa tudi porod sam po sebi ni nič takega, za ene pa pač je. In tudi operacija za ene predstavlja nekaj groznega. Pač, če ima kakšno "estestko" operacijo mogoče, pa noče, da ga vidi takšnega, kakršen bo.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.6.2007 10:58:02   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ja kaj pa porčete na to, da moja sestra ni hotela moža zraven, ko je rojevala, Pa je že tri rodila, pa je vse preživela. Pa ni bilo nič "sumljivega", pa tudi porod sam po sebi ni nič takega, za ene pa pač je. In tudi operacija za ene predstavlja nekaj groznega. Pač, če ima kakšno "estestko" operacijo mogoče, pa noče, da ga vidi takšnega, kakršen bo.

evo.. isto.. ni hotela, da bi bil pri porodu zraven.. in je verjetno spoštoval željo svoje žene..

to so osebne stvari katere se mora spoštovati.. karkoli že ta tip ima.. noče nobenega v bolnici... čist preprosto.. firbčnost nima tukaj kaj iskat.. najprej je treba spoštovat željo tistega ki je v bolnici.. .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.6.2007 11:03:02   
srki
Ja, jaz se strinjam s tem in zakaj je treba vedno, ko nekdo neko željo izrazi, ki je za nektere "čudna" opravičevat s tem, da nekaj ne štima?

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.6.2007 11:03:25   
Anonimen
tuki nima firbčnost nč zravn.
tuki gre za nečimrnost in prepričanost da je tiop popoln, kadar ni v bolnici in se boji da bi ga kdo vidu nepopolnega kar itak ni. kr neki! traparija.

in ne vem kaj je v tem slabga če te pride partner v bolnco za 10 min obiskat ti dat lupčka pa en objem kako lepo besedo? a ti ne da to nič energije?
plus tega si pa tm v bolnci itak ves sam in nebogljen in osamljen, men se je še v porodnišnii mešal kaj šele v bolnici. js sem samo čakala kdaj bo kdo pršu na obisk najraj bi vidla da bi cel dan pri men visel

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
13.6.2007 11:06:05   
maruškaŠ
Sej vem, da imamo ljudje različne želje in to. Sam tak pač ne bi bil zame. Meni to ne bi blo všeč, pa čudn bi mi blo. Razlika je al ti slišiš ali vidiš bližnjo osebo (jaz pri mojem že z obraza razberem al se res počuti dobro al slabo, pa tko naprej). Meni pač to veliko pomeni in zato želim ob sebi osebo, ki mi je v tem pač podobna.

Ne pravim, da je kaj narobe z njim, ker ne želi nikogar ob sebi, ampak tudi ona ima svoj prav. Bistvo vsega tega pa je lahko to tudi pokazatelj, da pač nista ravno za skupaj?.

Moja mami tut ni hotla očija pri porodu, ker bi imeli več dela z njim kot pa z njo user posted image .

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.6.2007 11:11:22   
srki
Ne vem, meni se to pač ne zdi nič čudnega, če nobenega ne želi zraven.

No, maruška, in lahko bi bila tudi tvoja mami užaljena, ker njen mož ni hotel z njo, pa ni važno, ali zato, ker bi imela več dela z njim, ali pa enostavno zato, ker ni hotel z njo, pa je pač upoštevala oz. vedela, da njemu ni do tega in je sama rodila. Lahko pa bi se spraševala isto, kot anonimna.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Numerologija
sladkorcek

Verjamete v numerologijo imena in vibracijo imena?

Da. (21%)

Ne. (37%)

Malo. (24%)

Nisem razmišljal-a. (17%)

Število vseh glasov: 214

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!