soncek.djukelica
|
pozdravljene, se kar nekaj časa nisem javljala, sem rekla,da se bom po prvem pregledu! In ta je bil danes! UZ mi ni delal, ker sem ga imela pred cca 10 dnevi, ker me je nekaj špikalo po jajčnikih,pa tudi počutila sem se čist normalno,kot da ne bi bila in sem šla raje preverit zadeve! In zvedela krasne stvari! Moji dve sta dvojajčna dvojčka,primerne velikosti,maternični vrat je lepo dolg in zaprt,skratka vse je b.p., sem čist brezveze zagnala paniko! Danes me je pa poslal na kri in vodo!Določene izvide sem takoj dobila, nekatere pa še pridejo! Ugotovil je,da premalo pijem kar sem tudi sama vedela, moram popraviti! Tudi bakterije so se mi pojavile,ampak je rekel,da to jih itak ima vsaka ženska! Pa izgleda,da imam premalo železa v krvi, mi je rekel:" Gospa, en dober goveji zrezek pojejte in pa jetrca" in kljub petku,si sedaj že lepo pečem goveje zrezke! Glede hemeroidov ki so se mi pojavili, mi je pa priporočal naj si kupim Donat in s tem ubijem dve muhi na en mah, da se ne bom toliko napenjala, pa še Mg je dober za ! Glede zdravila, pa je rekel, da mi zdravnica lahko predpiše svečke ali mazilo ampak,da čist si jih pa ne bom mogla pozdravit! Da moram to vzeti v zakup,ker sem ! Sem pa v 11t ,naslednji pregled imam čez 1 mesec,na nuhalno svetino pa sem naročena 18.6! PDP mi je postavil na 26.12- praznujmo Štefana z dvema! Pa prosila sem ga, če mi lahko priporoča kakšne sprehode,da ne bom k v arestu, pa mi je dal priporočilo za mojo osebno zdravnico,ki bo bolj jasno napisala,kaj bi lahko delala in s tem na komisijo in prosiš Boga,da ti ugodijo, ker si drugače v čuzi! Dabroston,ki naj bi ga jemala do 16 tedna, je rekel,da ga lahko kar ukinem,ker pa imam še 1 škatlico doma,jo bom že ponucala do konca!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 8.6.2007 15:17:52 >