|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
12.6.2007 14:20:31   
Anonimen
Sandra, dobra izbira. Meni je tudi všeč ta postelja, samo sva kupila drugo svetlejšo. Vozička pa ne bova imeli enakih, da se ne boš vstrašila, da bova z enakimi okrog španciraleuser posted image . Jaz v četrtek nikakor ne morem v ŠS, profesor nikakor ne odobrava odsotnosti, če ne pridem na zagovor ne morem na izpit. Tako, da bom počakala na MŠ v Izoliuser posted image . Če bo.

Jaz imam na faksu grozljive težave z enim profesorjem, ker sem 1x manjkala mi ne odobri vaj, pravi da bom morala naslednje leto spet hodit. Jutri grem do njega, čeprav si že dva dni maile pošiljava in ga sploh ne zanima da sem user posted image  in da sem bila na pregledu, češ da izkoriščam stanje in so to izgovori. Jaz pa zato že dva dni user posted image , ker drugo leto res ne bom mogla hodit še enkrat na vaje. Žan bo imel takrat 5 mesecevuser posted image . Čisto sem obupana, kar puško sem vrgla v koruzo. Sploh več nima smisla.....

Duc, a se da kakšno slikico od Nike videt? A boste še dolgo moji "sosedi" na hribuuser posted image ?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4351
12.6.2007 14:23:26   
nana 27
Ribica, zdi se mi, da imaš ta voziček lahko šele od otrokovega šestega meseca dalje. Daj preveri, če to drži.

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
12.6.2007 14:30:08   
ribica23
a sej prej imaš pa lupinico(ki jo dokupiš)?
Mi je pa zelo všeč,nama obema::...
konec tedna ga greva pogledat...
lp

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
12.6.2007 14:38:56   
sandra85
ribica nimajo oni tebi kej rečt, da brezveze prihajaš in gužvo delaš! ti pejdi na pregled, da se boš pol bolje počutla! ne odlašaj-js sem tudi do zaj že 2x bila v bolnici...nič ti ne bo škodil en pregled več! če pa ti bojo oni kej gnjavli, da gužvo brezveze delaš, pa jih dobesedno pošlji nekam! imaš Strahovo za ginekologinjo?user posted image
glede vozičkov, sem dala js link od najinega, ki sva ga učeri naročila-peg perego
počutje-tut meni se prav nič ne da, pa še tako vreme je, soparno pa še dež!!!
moje mnenje za guinny buzz so pauser posted image user posted image user posted image  nikoli mi niso bli všeč tej vozički-taki jajčasti souser posted image
so pa pri mnogih zelo priljubljeni
srček pokliči takoj zaj v SBI in povorašaj za MŠ, ker meni so povedali, da imajo v izoli tut poleti počitniceuser posted image
a vidva sta tut zbrala to pojtlco od lip poljčane-Marija?user posted image  mi2 sva zbrala temno, ker imava temno pojstlo in da se bo skladala z najinouser posted image

duc nam noče nobene slikce pokazat...je še vedno jezen...ma zakaj na nas?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
12.6.2007 14:47:17   
helenav
primorke mš v izoli bo.....Nimajo počitnic..sem jaz klicala......sicer prijaznost je katastrofa sploh po telefonu, ker sem dva dni klicarla, da sem prišla do prave osebe....
Začela se bo nekje zadnji teden v Juniju in trajala čez Julij...za Avgust pa ne vem, nisem niti spraševala, ker jaz bi raje rešla to sedaj Junija-Julija, da me kaj ne preseneti:-))))))

Vam pa bom javla točno....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
12.6.2007 14:59:52   
sandra85
helenav hvala za informacijo, ampak res nevem zakaj so meni rekli, da imajo počitnice-sam to mi je rekla ena, ki je bla z mano v sobi v bolnici...
kaj se je možno udeležit samo unih predavanj, ki sem jih v luciji zamudila, al moraš skozi hodit? se moraš naročit? al kr prideš?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
12.6.2007 15:11:42   
helenav
ma naročit se ni treba...pa tudi ti ni treba na vsa predavanja hodit.....po moje......

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
12.6.2007 15:32:16   
nora
Ribica23, jaz sem ga gledala v baby-centru. Ful se lepo pelje. Kosarico dreami in MAxi cosi lupinica paseta zraven, samo jih je treba dokupit. Meni ni bilo vsec to, da je nakupovalna kosarica od spodaj cist mejhnauser posted image Pa tak je bolj sporten vozicek.Mogoče je najprimernejsi za uporabo po 6em mesecu.
MIdva sva se odločila za chicota http://www.soncek.si/si/chicco-trio-s3-top-race-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-darilo-celoletna-narocnina-na-moj-malcek-i7624.shtml
ful se dobro pelje in je tak lahak. Jutri ga bodo pripeljali, bom sporočila če je v reduuser posted image
Sandra ful lepo barvo sta izbralauser posted image
guppy, jaz sigurno pridem na srečanjeuser posted image zdaj sem na bolniški in imam časuser posted image
nefretiti, zelo dobre posnetke.

(odgovor članu ribica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
12.6.2007 15:49:35   
sandra85
nora, js ne morem pogledat slike tvojga vozička...je pravi naslov?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
12.6.2007 15:53:15   
Pikica pokica
Ribica, to bo MOJ voziček user posted image . Oz. od moje user posted image user posted image . Pa še barvo si isto izbrala.
user posted image
Točno to bom imela. Je super voziček. Vozi se odlično, na malo se zloži ( samo s klikom se snamejo kolesa, če ti je še vseeno prevelik), je zelo lahek... Jaz sem se zaljubila vanj.
Poleg dobiš še prevleko za dež in za komarje, torbo za potrebščine, ki se namontira spodaj in tlačilko na gume.. Jaz bom imela poleg še to košaro :

user posted image
Gre pa na voziček še lupinica - Maxi cosi, ki pa jo jaz dobim v posojo user posted image . Sicer imam eno drugo do sina, ampak ne gre na ta voziček.

Športni del pa lahko začneš uporabljati pri 3-4 mesecih, ko se že začnejo malo dvigovati in želijo videti kaj, se dogaja okoli njih...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
12.6.2007 16:01:42   
lemavrica
Tudi midva sva vzela Quinny Buzz in je v kompletu z lupinico in jajčko primeren od rojstva dalje. Športni del že imava, zdej čakam kako ugodno Dreami košaro in pa jajčko. To je edini voziče ki gre v moj mali avto, je lahek in enostavno se razmontira. Ker si trenutno ne moreva privoščit novega avta, sva se morala bolj potrudit pri izbiri vozička ampak nama ni žal da sva vzela tega.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
12.6.2007 16:02:56   
nora
ups...ne vem zakaj se ne odpira link.
evo drug: http://trios3.chicco.com/
upam da dela...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
12.6.2007 16:14:52   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image

5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image Matija
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image   
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola user posted image Klara
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image Lara
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina 
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Lj. user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)  

V pričakovanju: 22user posted image , 19user posted image  in 16user posted image
------------------------------------------------------------

"SEPTEMBRSKE" MAMICE
(DP, nick, PDP, spol, ime, teža/dolžina)

user posted image

22.5. karin. (PDP 3.9.), user posted image Hope (610/32) + user posted image Elyse (750/35)
6.6. duc.20 + Maja (PDP 14.9.), user posted image Nike (810/36)

V toplem naročju staršev: 3user posted image
------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SREČANJE SEPTEMBRK v Ljubljani in na Obali
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1603623

SEZNAM za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ v Lj. porodnišnici
01 522 61 11

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
12.6.2007 16:19:34   
ribica23
ojla!

sandra ja imam strahovo in res imaš prav če bo pred petka še kakšna panika zaradi otrdevanja bom kar šla v lj porodnišnico na pregled,sam se mi to otrdevanje sploh ne neha in neha...user posted image
vroče mi je pa tudi za znortuser posted image v službi imam klimo sam jo raje ne vključim revečkrat saj bi se samo prehladila!
sandra 85 sem si ogledala tvoj voziček in mi je prav všeč...
upam da boš zadovoljne z njim pa posebej barva mi je všeč....to bo mali ponosenuser posted image
pikica pokica
tudi midva sva se zaljubila v ta voziček in prav to barvo...sicer za spol še ne veva pa mislim da barva ne igra velike vloge pri spolu...glavno da nama je padlo v oči...user posted image
ja sem slišala veliko pohval predvsem zaradi praktičnosti in to da je izredno lahekuser posted image
avto imava karavana tako da naju glede prostora ne skrbi..ampak ja je pomembno tudi da je majhen.

tzanima za koliko ste si pridobile na teži?
jaz imam 6.1 kg več...kar veliko ne?pa kaj moram...saj ne jem veliko več...samo je res da mi pašejo slaščice...pa ta "redilne" stvari....se pravi da bo moj bejbekuser posted image zelllo sladkosnedek!

ja tudi midva živiva sama in se mi je mami ponedila za pomoč da bi šla k njej prve dni,pa se mi zdi nepotrebno?ma že katrea izkušnje ki je že rodila?kakšne so to speljale brez problema..druge so bile utrujene do konca...odvisno od vsake...sem pa vesela ponudbe moje mameuser posted image

grem zdaj mal vn ko je nehalo deževati

lep dan mamice

user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
12.6.2007 16:22:07   
surya
Zvezda71, a imajo mogoče v ZG v Ikei tudi Peg perego? Al pa kje drugje v Zagrebu? Hvala!

Danes sem se merilauser posted image . 103 cm! Pa se mi drugače ne zdi, da sem tako ogromna!?!

Srečno vsem na izpitih, zagovorih... Saj bo, user posted image vse uspevauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
12.6.2007 16:24:34   
ribica23
ja da te potolažim glede premera...glavno da je z bejbkom vse v redu...
moj obseg pa je do sedaj 90 cm...pa se še veča..ratujem balončekuser posted image

papa

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
12.6.2007 16:25:41   
surya
Guppy, stara sem 28 let. Sem šele sedaj opazila, da tega še nisem sporočila user posted image .

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
12.6.2007 17:22:49   
guppy
ANDREJA, si še kaj izvedela v zvezi s tvojim EKG? Upam, da je srček v redu in da ne boš imela kakih težav zaradi tega!

surya, bom dodala na seznamček. Si pred kratkim morda praznovala? user posted image

cukrček, si kaj boljše? A veš, da meni tudi paše sadje zvečer, ne pa kakšna konkretna hrana. Če ti bo pasalo za želodec, bo super, pa še prebava se fino uredi.

Tale vročina je pa za ponoret... huuuuuuh. Od klime sem že čisto brez glasu. Glede mer, za tolažbo ostalim, mi smo na približno +10 kg in 121 cm obsega.

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
12.6.2007 17:25:50   
sandra85
ribica +6,1 kg ni dosti...user posted image
meni pa tudi nenormalno sam sladkarije pašejo....tolko slafkega na dan pojemuser posted image
če nebi jedla sladko, se po moje sploh nič nebi zredilauser posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
12.6.2007 17:38:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Glede mer, za tolažbo ostalim, mi smo na približno +10 kg in 121 cm obsega.

Uf... Jao guppy, kako ti rata, da se ne prekucenš na nosuser posted image  Dobra siuser posted image

Meni je pa danes moja mami prinesla borovnice. Jasno sem jih poglodala kot, da že 10 let nisem nič jedla - sedaj pa čakam kaj bo...

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
12.6.2007 17:51:26   
surya
Guppy, decemberka sem. Pa tolk si lepa user posted image ! Sej smo vseuser posted image user posted image user posted image .

Sandra85, meni tudi nenormalno sladko paše. Rečejo, da to pomeni, da bo user posted image . Očitno res,ne?

Glede sadja zvečer... jaz pojem veliko lubenice, pa še pijem ponavadi bolj zvečer (šele takrat sem žejna..), zato so moji obiski wc-ja ponoči zelo pogosti. Mislim, da grem kar po desetkratuser posted image . Mogoče mi zaradi te nočne telovatbe tako otrjuje trebuh.user posted image

Ko pridem iz službe, me pa sladoled čaka! Juhuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
12.6.2007 17:55:38   
sandra85
surya js imam tudi probleme s tem, da sem proti večeru še tolko bolj žejna....pa lubenico si kupim nekje 3x na teden pa pojem na večer po 2,5-3kguser posted image  pol pa me vse tišči, ker sem čist pouna, pa vsake 20 minut grem odtočituser posted image
sej vem da je fajn da hodimo user posted image  bolj pogosto lulat, sam js hodim ponoči- pol pa tak slabo spim...

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
12.6.2007 19:44:36   
sandra85
guppy sem čisto pozabla...lahko dodaš na seznamček, da bova imela Enejauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
12.6.2007 19:45:21   
Anonimen
Ojla punce! JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za vsa stiskanja pesti.......FUUL je pomagalo. Opravila sem brez težav.....razturila.
Zdaj pa sem tako utrujena, kot cunja sem.
Jutri pa ponovno služba. Še tale teden in pol zdržim in sem rešena. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa res en lep dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno se ne morem načudit ljubljanski gužvi. Sem mimo BTC-ja vozila.......pa to je norišnica. Pol ure od Emporiuma do avtobusne postaje.....za crknit.

Grem počivat.....hvala še enkrat!

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
12.6.2007 19:48:02   
lemavrica
nefretiti čestitam user posted image user posted image user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?