Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma te riti so že na tapeti pet strani.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:27:55
|
|
|
|
purple
|
Ja pa če so neki posebnega .
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda ja.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:41:18
|
|
|
|
purple
|
Aja, pa še neki, moj je vidu kaj sem napisala, pa se mu smeji do ušes.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:46:21
|
|
|
|
Miška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Ma te riti so že na tapeti pet strani. Ne, na ta šestiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa boš dobila v rito
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:52:31
|
|
|
|
purple
|
Ja vem, ni mu treba dvakrat rečt.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:52:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tokrat bom pa izjemoma anonimna. Tiste, ki sexate v rito: kako se počutite po tem? Ali morate na wc, vas to sčisti kot klistir ali se počutite običajno, kot pač po vsakem sexu? Kaj, če želite spustiti kakšen vetrič med sexom, pa je luknja zamašena?Ali ni to boleče? Jaz sem enkrat probala, ampak me je bolelo kot . Verjetno se bom še kdaj lotila zadeve, da sprobam to do konca.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 21:54:22
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Verjetno se bom še kdaj lotila zadeve, da sprobam to do konca. radovednost ne da miru, kaj ?
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 22:10:27
|
|
|
|
purple
|
Drug dan gre mal težje na wc, pa mal čuden občutek maš, drugač pa ni hudga.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 10.6.2007 22:25:16
|
|
|
|
Erdbeere
|
če hočeš v rito moraš bit 100000000% vzburjena pa še najbolje je z kakšnim lubrikantom podmazat pa sprostit se in je superrrrrrrr
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 11.6.2007 10:50:49
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Drug dan gre mal težje na wc, pa mal čuden občutek maš, drugač pa ni hudga. ja pa ponavadi kr teče od tebe,k bi mela kako ful hudo drisko ampak za užitek se tut pol naslednji dan splača mal potrpet .....
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 11.6.2007 21:27:18
|
|
|
|
DDAMJANA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška76 IZVIRNO SPOROČILO: DDAMJANA Taja 27, imaš preklet prav! Pri tebi sem pa ugotovila, da si ravno "frišna" na tem forumu, pa ravno nimaš kaj bolj pametnega za povedat, kot samo podpirat druge komentarje. Jaz bi na tvojem mestu razmišljala s svojo glavo... Ja sorry, če sem bolj frišna. Podpiram pa lahko komentarje, katere hočem. Kaj narobe?? Pa nisem edina, se mi zdi. Pa če sem men kaj zdi, je bil to prvi komentar, ki sem ga podrla in to iz razloga, ki sem ga pridelala s svojo glavo.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 12.6.2007 14:19:36
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tokrat bom pa izjemoma anonimna. Tiste, ki sexate v rito: kako se počutite po tem? Ali morate na wc, vas to sčisti kot klistir ali se počutite običajno, kot pač po vsakem sexu? Kaj, če želite spustiti kakšen vetrič med sexom, pa je luknja zamašena?Ali ni to boleče? Jaz sem enkrat probala, ampak me je bolelo kot . Verjetno se bom še kdaj lotila zadeve, da sprobam to do konca. ko se mišice ritne luknje enkrat odprejo, se ne zaprejo tako zlahka . zato je nekaj časa neprijeten občutek in kakšen dan bolj pogosto odvajanje. je pa res, da keglove vaje pripomorejo k hitrejšemu odpiranju in zapiranju na prdenje pa med seksom sploh ne mislim. včasih pa ne gre, če je črevo polno vojakinja - zakaj pa se ti na vsaki strani malo javljaš s kakšnimi smajliji in brezveznimi komentarji? daj odpri drugo temo z naslovom - zakaj en seksam v rito in vsaj komentiraj
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 14.6.2007 21:19:08
|
|
|
|
tejkooo
|
Verjetno moraš sama pogruntat katera poza je zate najbolj primerna seveda pa moraš bit popolnoma zrajcana in zaupat partnerju ter morata sodelovati, ker drugače zna boleti .....
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 14.6.2007 21:25:25
|
|
|
|
Anonimen
|
[Odgovori na sporočilo] Stran: << < Prejšnja stran 2 3 4 5 [6]
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 19.7.2007 10:40:33
|
|
|
|
tanaja*
|
meni je tut všeč anala...če ni prevelik korenjak
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 19.7.2007 10:43:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa nekaj zanima, za tiste ki se greste analca: ali tudi vašemu partnerju paše kaj konkretnejšega v riti, pa ne mislim prsta? Zakaj revežem ne privoščite tega tako opevanega fantastičnega orgazma? Upam da bodo tile vaši z vami tudi čez nekaj let, ko bo treba kako pleničko zamenjat in bo prdenje na sporedu vsak dan. Pa ne reči da je to iz trte izvito, ker dokazano ni. To je enosmerna mišica. In če bi bila zadeva tako naravna, ziher ne b potrebovali lubrikantov in drugih kremic za podmazovanje. Zdaj me pa raztrgajte. Obilo užitkov.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 20.7.2007 10:02:13
|
|
|
|
dvojcek33
|
Mene pa nekaj zanima, za tiste ki se greste analca: ali tudi vašemu partnerju paše kaj konkretnejšega v riti, pa ne mislim prsta? Zakaj revežem ne privoščite tega tako opevanega fantastičnega orgazma? Upam da bodo tile vaši z vami tudi čez nekaj let, ko bo treba kako pleničko zamenjat in bo prdenje na sporedu vsak dan. Pa ne reči da je to iz trte izvito, ker dokazano ni. To je enosmerna mišica. In če bi bila zadeva tako naravna, ziher ne b potrebovali lubrikantov in drugih kremic za podmazovanje. Zdaj me pa raztrgajte. Obilo užitkov. Ne ne brez skrbi, ne bomo te raztrgali, bomo pa še naprej uživali.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 23.7.2007 12:44:13
|
|
|
|
loredana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa nekaj zanima, za tiste ki se greste analca: ali tudi vašemu partnerju paše kaj konkretnejšega v riti, pa ne mislim prsta? Zakaj revežem ne privoščite tega tako opevanega fantastičnega orgazma? To pa tud mene zanima, ali vaši partnerji pustijo? Moj ne.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 23.7.2007 14:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
sem probala, pa mi ni všeč. imam rada, da se me tam dotika in boža, to je vse. tudi z zdajšnjim partnerjem si ne upam tega sprobat, ker ima velikega korenjaka . njemu pa sploh ne paše, tud dotaknit se ga tam ne smem, je prec v luftu. analc po moje je za probat, če sta oba za to, ni pa za prakticirat vsak dan, ker res je to mišica, ki skrbi za zarževanje blata.. ki če je tolk razmajna, ne služi več svojemu namenu. lp.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 24.7.2007 14:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj dragi je pa čist nor na ritko.. samo sklonim se, se primem za ritnici in je že v 'pripravljenosti'. Sem pa rabila nekaj časa, da sem se navadila na občutek, ki je čedalje bolj zasvajajoč.... tako, da komaj čakam...
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 24.7.2007 15:22:08
|
|
|
|
nina.malina
|
Jaz ga tudi rada fašem v ritko. Moj me včasih preseneti s trdim korenjakom med gospodinjenjem v kuhinji. Potem se samo sklomim in oprem na pult in je že akcija. Nama je ful všeč tak expres seks.
|
|
|
|
RE: ali sexate v ritko? oz v kakšni pozi 24.7.2007 22:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zanimivo je pa predvsem to, da je ogromno teh "pedrov" ženskega spola, ki naravnost uživajo, da ga fašejo v ritko in pičko... Pač svet bi bil dolgočasen brez zavrtih omejenih posameznikov, ki seksajo "strogo pod kovtrom brez luči v strogo samo misionarskem položaju" kar koli drugega je velik tabu, ter forbiden fruit... Pač smilite se mi, da ste nekatere tako omejene, ker boste pač prikrajšane za marsikatero zanimivo iskušnjo v življenju. se podpišem. včas tut analni paše pa nisem peder, temveč strastna ženska
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?