Čupka
|
Jst bom samo to napisala da ga ne poznam dedca ki si ne želi analno seksat in sem proti tej izjavi da so to homoseksualci, to je čist mim izjava.Že sam internet jim je na voljo, mal poglejte statistiko kaj najraje gledajo moški-nehomoseksualci-definitivno to ni navaden-običajen seks v misjonskem položaju, najbolj so obiskane strani so analni seks med paroma in oralni, zakaj že? Drage dame in gospodje,pedri,lejzbike,hetero in še kateri,ki so drugače usmerjeni, seksajte kolkr vam paše in kakeršenkoli način vam paše,sam da vam je kot človeku fino in da ob tem uživate z ljubljeno osebo. Tisti oz. tiste ki napihujejo pa nestrpnost pa preziram, sploh pa v teh časih, eni so pač še odzadi ostal, so zadrgnjeni in zakompleksani, al pa sem jaz tolk mlada pa razumem vse to, da obstajajo pač drugače usmerjeni in so tudi ljudje. No evo, ko se že podpisujete skoraj vsak po kako izjavo, se bom pa še jaz pod tole :-)) Saj ne da ne bi imela svojega mnenja, ampak sem že davno ugotovila, da ga nima smisla izrazit v takih temah, ker nasprotniki tako zagrizeno udrihajo po vsem, kar odstopa od meja njihovega zaplankanega miniaturnega sveta, da človeka res vse mine. V glavnem pa prebiram več forumov in z veliko žalostjo ugotavljam, da so ljudje še vedno prepolni predsodkov in da na tiste, ki jih nimamo, ali smo kakorkoli drugačni, odreagirajo veliko nestrpnostjo in netoleranco. Kr neki!
|