|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A kej športate?
7.6.2007 21:36:38   
Anonimen
Danes sem šla po dooolgem času spet tečt. In sem na svoji "progi" srečala kar precejšnje (presenetljivo) število tekačev in tekačic.  Sem bila prav začudena, da se tolk ljudi rekreira na tak način.

In vi? A kej športate?

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 7.6.2007 22:12:27 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A kej šporate?
7.6.2007 21:48:28   
anckabancka
Ja, enkrat letos sem se šla že rolat (po ene treh letih).

Noro, vedno sem mislila, da bo vsaj malo časa za rekreacijo, kljub otrokom. Zdaj pa vidim, da ga ni. Če pa je slučajno čas pa ni volje.user posted image

Drugače pa grem malo naokoli z vozičkom in to je to. Imam kar slabo vest glede na to koliko sem včasih športala.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2007 21:49:47   
sazi
sem prišla na temo pogledat, ker nisem vedela, kaj pomeni "šporati" - sem mislila, da bom kaj novega izvedelauser posted image
Pred davnimi davnimi časi sem tekla vsak drugi dan. Zdaj se spet spravljam k temu (oz. ravno včeraj sem šla 1 krog). Kar veliko tekačev/ic srečujem na poti. Če se mi bo dalo, grem v soboto na tek za ženske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2007 21:54:46   
Anonimen
Jaz pa tuhtam, kaj pomeni, če šporamo. user posted image

(odgovor članu sazi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: A kej športate?
7.6.2007 21:57:59   
Maxica
Športam, ko vozičkam, pa ko šibam za mojim triletnikom, pa na pilates hodim. To je zaenkrat to. Čakam, da bo user posted image  dovolj velik, da ga bom lahko s kolesom vozila, pa kakšno minuto bi si rada vzela tudi za tek, ja.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2007 22:02:46   
lelaval
Sem si spomladi zadala nalogo, da bom redno tekla (vsaj vsak drug dan). Pa mi je to uspelo le 1x user posted image  (ali moj dela popoldne, ali pa jaz, z vozičkom pa ne morem tečt, najmlajša pa tudi ne teče tako hitro in take razdalje).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2007 22:40:17   
madela
Jaz sem pa takooo lena za te zadeve! Edina rekreacije so mi zaenkrat sprehodi,pa včasih mal rolam,sam mi zadnje čase še do tega ni.
Bom se pa na morju naplavala za celo leto naprej in nazaj user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2007 22:47:56   
mala maja
ja doma pred RR-jem ali pa TV-jemuser posted image user posted image

Ja pasal pa bi ja, pa tud volja je ja ampak ni časauser posted image .

Sem šla nazdnje teč dva meseca nazaj, telovadla sem pa zadnjič na gibalnih uricah tamalega (smo jih imeli za ta zadnjič skupaj)user posted image user posted image

Žal pa se ta moja ne razgibavanost pozna na precejšnem + na kilaži, pa glih sedaj pred poletjem.user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2007 23:04:21   
lojzika
vsaj 3x na teden tečem

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2007 23:24:55   
Magi*
sem jogirala (joga, ne jogginguser posted image ), zdaj pa mi je G prepovedal. zdaj bom šla h kaki telovadbi za nosečnice.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 6:27:44   
dory
zaenkrat mam se body pump, ko se tole konca,bom skocila na rolerje...neki morm prckat na izi, ce ne postanem mal sitna:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 6:32:27   
srki
Zelo slabo, tudi jaz sem si zadala tek, uspelo mi je celo en teden, potem pa konec.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2007 7:18:39   
Anonimen
Uf, jaz imam tako voljo do teka, pa je vsak dan vreme uscano user posted image  No, saj trikrat mi je uspelo, samo jaz bi večkrat. Upam, da se zrihta user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2007 7:25:23   
lejci86
ja športam doma pred knjigamiuser posted image ..se bližajo izpitiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.6.2007 8:05:46   
Lenny
Se trudim, ja. Rolanje, kolesarjenje, hoja, pa trebušnjaki, ko mulčka zaspita. Ni optimalno, ampak boljše kot nič.

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2007 8:08:54   
puncica
Ja vsak drug dan doma telovadim (aerobika, vaje za mišice), ker tečt ne morem zaradi težav z uhanjanjem urina. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.6.2007 8:25:44   
cmokec
Za tek mi nikoli ni bilo in bi več energije porabila, da nebi bilo treba lavfat. Rada pa lezem na bližnji hrib (Jošt pri Kranju), pa na kolo mi je fino. Rolam bolj za družbo hčerki.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
8.6.2007 9:18:27   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Ja vsak drug dan doma telovadim (aerobika, vaje za mišice), ker tečt ne morem zaradi težav z uhanjanjem urina. user posted image

to z urinom mi je pa znano, vsakič preden greva tečt moram nujno na WC, drugače je katastrofa user posted image . Pa res nevem, samo upam, dani zaradi kakšne povešene maternice.

Drugače se pa trudiva in  greva vsaj 3- 4 krat na teden tečt. Ta vikend pa načrtujemo izlet v hribe.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.6.2007 11:22:44   
Jančika_
3-4x tedensko tečem, 2x tae-bo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.6.2007 15:51:06   
Jančika_
Hm, sem šla gledat moj tekaški dnevnik in zadnje čase tečem 3x tedensko, pa še to je sreča, če mi rata, ker vreme je pa res gnusno. Zato sem se pa spet lotila tae-boja, tam me vsaj dež ne more dobit...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.6.2007 23:30:07   
eya
Ja, hodim na aerobiko, na bodyattack in bodypump, včasih grem pa laufat, če je vreme ok. Kake 4x na tedensko ziher migam po 1 uro. Zadnja dva tedna sem bila pa še bolj pridna, samo se bojim, da imam vneto pokostnico, ker me ful boli golenuser posted image  Ima kdo kako izkušnjo s tem, mogoče?

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.6.2007 23:38:56   
Naja31
3x na teden tečem.
Bravo jaz user posted image  user posted image  user posted image . To pomlad sem bllj resno zastavila, in mi kar uspeva.
Sem si ravno kupila ipod shuffle, in komaj čakam jutri, da ga sprobam.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.6.2007 23:40:16   
Naja31
ker me ful boli golen Ima kdo kako izkušnjo s tem, mogoče?

Eya, če je vnetje pokostnice, potem moraš počivati. A te boli kost?
To sem jaz imela pred leti, ko sem 5x na teden hodila na attack. Verjetno sem malo pretiravala, pa potem nisem vedela, da je vnetje pokostnice, mi je šele naša ba inštruktuorica povedala.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.6.2007 23:49:05   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

In vi? A kej športate?

Ja, treniram prste, vsak dan na RR-ju visim....user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.6.2007 6:25:37   
jela5
Živjo! Glede pokostnice: takoj počivaj, tud če je samo sum na vnetje, drugače se ti lahko zadeva vleče več mesecev (pravkar pridobljene izkušnjeuser posted image ). Lahko da si pretiravala, lahko pa tudi da maš napačno obutev. Poskusi ugotovit vzrok, da se ti ne bi slučajno ponovilo. Mal pomagajo tud protivnetne kreme (voltaren dobiš v prosti prodaji v lekarnah), pa led, še največ pa pomeni počitek. Mene je poškodba stala 4 mesece počitkauser posted image . Se pa lahko, če je v začetni fazi, porihta tudi v par tednihuser posted image . pa dober tek!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kitajska tabela o spolu ptroka
sarar

ali je v vašem primeru kitajska tabela pravilno napovedala spol otroka?

da (52%)

ne (48%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!