|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  773 774 [775] 776 777   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.6.2007 7:59:34   
borovnicka
Dan!

A se kdo povabi na kavo? In mi pomaga tamalega odstranjevat s predalov, pečice.....

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19351
7.6.2007 8:02:17   
altati
borovnicka- ti pa lepo v celofan zaviješ prošnjo za  pomoč ....v kavicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19352
7.6.2007 8:02:34   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati kako grlo? upam da je tvoje uredu, sem jaz prevzela stafeto user posted image

grlo v redu, mislim, da je srebro pomagalo, da je minilo v 2-eh dnehuser posted image
Upm, da tebi tudi....

srebro? a je to kej homeopatskega?

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 7.6.2007 8:03:01 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19353
7.6.2007 8:04:22   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

altati kako grlo? upam da je tvoje uredu, sem jaz prevzela stafeto user posted image

grlo v redu, mislim, da je srebro pomagalo, da je minilo v 2-eh dnehuser posted image
Upm, da tebi tudi....

srebro? a je to kej homeopatskega?

koloidno srebro, naravni antibiotik, uporabljali so ga še pred penicilinom.....

Piskot ve o temu pa še veliko več......

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19354
7.6.2007 8:05:07   
borovnicka
altati - če je pa nuja, mogoče pa kdo primeuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19355
7.6.2007 8:06:02   
pikapolona2
borovniška pridem...sam če maš borovnice doma....mmmm...jst bi jedlauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19356
7.6.2007 8:08:49   
lucika
meni je pa v razvojni rekla, da že lepo sedi. pa sem ji, tak na ovinek povedala, da sam se ne vsede, da sedi, ko ga jaz posedem. pa pravi, da je prav, da se sami vsedejo navadno po osmem mesecu... tak da očitno ni nič narobe, če jih posedamo.

Neposredna povezava do sporočila: 19357
7.6.2007 8:08:50   
borovnicka
pikapolona - prlet, sej nimaš tolk daleč, borovnic ni, kakšen sladoled se pa najde.

user posted image Še katera?

nagajivčka TT

Neposredna povezava do sporočila: 19358
7.6.2007 8:10:06   
Anonimen

zdaj mam pa res že dost tega dežja!
user posted image  spet ščije!
dobro jutro vsem!

pa baje bo sam vikend mal boljše potem pa spet dž...sem se več pozimi letos sprehajala kot pa zdejuser posted image

Se strinjam...zima je bila lepša, kot pa je vreme sedaj...aprilsko vreme go away...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19359
7.6.2007 8:10:42   
borovnicka
Se oglasim kasneje. Je že žurka?user posted image

tjaš ne more bit več pri miru, Tjan pa bi pisal na računalniku. Mami izvisela.user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19360
7.6.2007 8:17:23   
Lu
Jutro!

Spali dokaj ok. Je pa Tian zdajle zelo zelo siten. Sigurno je vreme krivo.

Danes bom samo kratek čas z vami, ker moram še vse spakirati, malo pospraviti, še kaj oprati,... Polno dela še preden jutri odrinemo. Že komaj čakam.
VAm še moram povedat o včerajšnjem prvem nastopu Maje. Res so bili krasni. So plesali, peli malo manj, v glavnem res so cortki tej tamali.

muki vem kako ti je. Se pridružujem altati in Pikabu. Tudi pri nas je trenutno teta 84 let pristala v bolnici, ker je imela pljučnico na pljučnico. Ampak je že malo bolje. Shirajo pa zelo hitro tej starejši se mi zdi. Naj tvojo babico čimbolje poštimajo v bolnici. Mislim nate.user posted image

Frrr user posted image user posted image za obletnico. Midva jo pa imava v nedeljo.user posted image

Pikabu prijemanje levo-.desno. ZAenkrat še težko rečem. Mogoče malo bolj z levo vse skupaj dela. Mi je pa vseeno. Če bo levičar pač bo, če bo desničar pa tudi ok.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 19361
7.6.2007 8:17:44   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

meni je pa v razvojni rekla, da že lepo sedi. pa sem ji, tak na ovinek povedala, da sam se ne vsede, da sedi, ko ga jaz posedem. pa pravi, da je prav, da se sami vsedejo navadno po osmem mesecu... tak da očitno ni nič narobe, če jih posedamo.

no mal si me potolažla...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19362
7.6.2007 8:27:41   
altati

no mal si me potolažla...

meni pa je v razvojni rekla, da se ga ne sme prej posesti, dokler se ne posede sam...
sem ga pa jaz tudi posedala, ampak se je res zelo hitro posedel sam.....se posede že kakšne 4 tedne. In j temu primerno previjanje oteženo...se ga poleže, pa hop, on že sediuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19363
7.6.2007 8:34:52   
lucika
mislim, da je različno poimovanje posedanja.
eno je, če si ga daš med noge in sedi, kolikor lahko, pa ga pač ujameš, ko se prekucne. to po moje je krepitev mišič, ker s tem ga nič ne siliš. sedi, če in kolikor dolgo lahko.
drugo je pa ono posedanje, ko jih eni devajo na kavc, pa tristo pojštrov okol, tak, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lej kak lepo sedi. tisto pa vsekakor ne! ker bi padel, čim bi en pojšter prestavu...
po moje se pri tem "posedanju" gre za to!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19364
7.6.2007 8:42:49   
Anonimen
Lu user posted image  za Majin nastop...sem vam kar malo fouš, ker greste...pa želim vama lepo in romantično obletnico...user posted image

LP

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19365
7.6.2007 8:44:10   
altati

eno je, če si ga daš med noge in sedi, kolikor lahko, pa ga pač ujameš, ko se prekucne. to po moje je krepitev mišič, ker s tem ga nič ne siliš. sedi, če in kolikor dolgo lahko.
drugo je pa ono posedanje, ko jih eni devajo na kavc, pa tristo pojštrov okol, tak, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, lej kak lepo sedi. tisto pa vsekakor ne! ker bi padel, čim bi en pojšter prestavu...

Imaš prav Lucika, zajela si bistvo....sem že malo pozabila, priznamuser posted image  Sive celice mi itak odmirajo, to Piskot dobro ve....mi je že postavila diagnozo shizofrenijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo Jaša posedali izključno na blazini, da sem ga dala na noge, ali v naročju, tako kot ti pokažejo v RA. Nikoli ga nismo zalagali s povštri, ali kavč ali kaj podobnega.....To se lahko, ker se res krepijo mišice, vse ostalo je prepovedano...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19366
7.6.2007 8:50:45   
pikapolona2

Imaš prav Lucika, zajela si bistvo....sem že malo pozabila, priznamuser posted image  Sive celice mi itak odmirajo, to Piskot dobro ve....mi je že postavila diagnozo shizofrenijauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo Jaša posedali izključno na blazini, da sem ga dala na noge, ali v naročju, tako kot ti pokažejo v RA. Nikoli ga nismo zalagali s povštri, ali kavč ali kaj podobnega.....To se lahko, ker se res krepijo mišice, vse ostalo je prepovedano...

tole se sliši logično ja.....pr nas sedaj tudi sama sedi samo zadaj naokoli ji naštimam kej mehkega da ne pristane trdo ko pade.....je pa to vedno redkeje....zdej že kr lepo čiča.....je pa danes že padla po ploščicah v kopalnici...ampak ni tud muksnila ne....se je kr dobro ulovil

razmišljam da bi šla kupit prevleko za dež za na voziček....hmmmm..sam sigurno bo takoj ko bom to jst kupila ...sonce....mal je tumač draga tale plastika

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19367
7.6.2007 8:52:56   
Anonimen
Jaz ga tudi ne zalagam s povštri, mu pa dam okoli dekico, pa jo lepo zvijem, če slučajno pade, da se ne udari...samo zelo malokdaj pade...naš že kar nekaj časa ful lepo sedi...user posted image

Vreme je pa obupno....user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19368
7.6.2007 8:58:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Frrrr + user posted image  čestitke za 9. obletnico ljubezni!

user posted image

LP
7.7.  ni še julij user posted image si pa full pozorna user posted image

drgač bolezen iz noska full hitr gre na ušesa... tega si pa nihče ne želi... no, js nimam nasvetov, ker sm še frišna in vedno nadmati vprašam, ko pride do česa podobnega... ne vem mogoče dvignjeno ležišče, dovolj tekočine, inhalacije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19369
7.6.2007 9:00:15   
frrrr

vprasanje mi imamo pa stopnice navzgor. a ima katera idejo kako to zavarovati?
isto kot navzdol

mreza crknila, martin nasel kabel ...
bo hekerček user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19370
7.6.2007 9:07:10   
frrrr

se strinjam... js sm ga tk med nogami tut posedala... no, pol se je pa pa še pred 7im mesecem (1 dan user posted image ) sam posedel... s pojštri ga pa res nikol nisem oblagala

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19371
7.6.2007 9:21:09   
piskot
altati saj res, tukaj se pa nisi nic pohvalila kako pridno pospravljas ... user posted image

pikapolona ce bos prevleko kupovala, je v milerju ful poceni univerzalna.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19372
7.6.2007 9:27:12   
Maxica
Dobro jutro. Maxu je padla vročina, bomo videli, kako bo danes. Sem mislila, da bi kar oba peljala k zdravnici, vendar zdaj pa ne vem, zihr bo pol vsa pametna, saj jima nič ni itd., tako da bomo kar doma danes najverjetneje. Edino poklicala bom v posvetovalnico, da dobim drug datum za cepljenje.
Da še na hitrco pokomentiram:
user posted image AD3 jaz še vedno dajem pridno, 10 vsako jutro.
user posted image Frrrr, Lan je imel ob uvajanju na GH tudi ful probleme z zaprtjem. Potem se je pa kar naenkrat to poštimalo in sedaj kaka do 3x na dan. Res pa dobi vsak dan suho sadje v kašici, tudi tisto mu zihr pomaga.
user posted image Lan velikokrat z levo rokico kaj prime. Seveda vedno poslušamo od prepametnih babic, ne, tisto je grda rokica ipd.user posted image , ampak tudi Maxa nisem v nič silila, to ima itak prirojeno, pa se bo že samo prav poštimalo.
user posted image Arabela, super za lepe nohtke, saj zdaj bo pa bolje, ko ne bo več nogavičk, samo bose noge.user posted image
user posted image Pikabu, upam, da je neznana stvar, ki se je znašla v Maksovem trebuščku, že v kakcu. Lan je tudi tak pedantnež, vsako pikico od kruha lovi in si jo daje v usta, tako da je treba biti res kar pozoren, kaj si zraven še stlačijo. Menim pa, da ni problema, prevelika stvar ni bila, kakšen strup pa tudi verjetno ne, kaj? Aha, sem že prišla do tja, da sem videla, da je bila nalepka. Svašta.user posted image  No, saj si zadnjič pisala, da je hotel tisto nalepko z vlažilnih robčkov. Očitno mu dišijo.user posted image
user posted image @lina, Maxa še zdaj moti, če je npr. v skuti kakšen večji košček sadja. Ker gospodič ne prežveči, ampak samo pogoltne vse skupaj. Isto gres. Pol se pa davi, kot bi mu ne vem kaj dala. Lanu pa itak še vse pasiram, da vsaj kaj poje. Čeprav kruh in riževe oblate pa lepo gricka.
user posted image Ej, to pa prvič slišim, povezava z govorom in dajanja hrane z žličko. Hvala za to.user posted image  Ker Max sedaj, ko je začel bolj govoriti, res še ne reče ne L ne R. Smo mu pa po moje res tako stresali hrano z žličke dol, isto pri Lanu, da mu ni bilo nič treba delati z jezičkom. Bom pa zdaj prav res bolj pozorna na to in se bodo gospodiči kar morali malo bolj potruditi.user posted image
user posted image Evik, čimprej se porihtaj, oziroma tvoji dojki naj se. A dojenje vama vseeno fino teče?
user posted image Muki, močno močno mislim na vašo babico.user posted image user posted image user posted image  So pa pljučnice za starejše ljudi res lahko zelo nevarne, upam, da jo poštimajo.
user posted image Piskot, za stopnice se dobi ena taka ograjica, ti bom link probala najti. Mi jih imamo tudi, ampak nismo nič zavarovali, me je pa vedno groza, ko gre Max k mojim dol.user posted image
Zdaj pa šibam, se beremo pozneje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 19373
7.6.2007 9:30:31   
frrrr
vidim, da nismo edini imeli ponoči budno dete... od 23:30 do 0:45 je bil Jaša čist buden user posted image se smejal in niti pod točko razno ni kazal znakov zaspanosti user posted image najprej sm se še mau mučila in ga uspavala, potem sm mu pa risanke prižgala - tomy lučko user posted image in je ležal v posteljici, žvečil grizalo, gledal projekcijo na stropu, ter zraven prdel user posted image
zjutraj je pa blo dišeče presenečenje v enormnih količinah user posted image user posted image

Lu - super za nastop

pikapolona - tut js še nimam prevleke za dež in razmišljam, razmišljam... se mi tut zdi predraga una plastika... pa do zdej je na sprehodu še res nisem potrebovala... tut vprašanje kolk dolgo bomo še uporabljali voziček... no, mogoče bi se pa te dni kaj vn odpravila, če bi jo imela, tako se pa ne upam... čeprav pred nalivi ne zaleže, ali pač user posted image user posted image

Pikabu - sem vesela, da ste nalepkico pokakali in se ni rita zalepila user posted image torej tega še ne prebavlja user posted image zdej, ko je vse ok, je prav smešno... drgač verjetno ne bi bilo

muki - te čisto razumem... imam edinega dedka v bolnici in me vsake tolk časa spreleti slab občutek... je pa tut mamin oče in z bratom nikoli nisva bila v vrtcu, ker sva se pri tem dedku in babici čuvala... bodiva pozitivki! bom mislila še na tvojo babico, da se reši pljučnice!
za Ivo sem pa vesela, da antibiotiki pomagajo... ne vedno @line poslušat in njenih diagnoz user posted image
ima pri vas user posted image mlade, da ti povrh vsega še monitor crkne... predvidevam, da si sestrin prenosnik zdej 3 delite... še Neža, ki gleda PikaNogavičko user posted image
upam, da čimprej posije sonce pri vas... pol ga pa še nam kaj pošljite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19374
7.6.2007 9:31:15   
altati

altati saj res, tukaj se pa nisi nic pohvalila kako pridno pospravljas ... user posted image

Kako veš, da pospravljam???????So čaropvnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  773 774 [775] 776 777   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  773 774 [775] 776 777   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.