Maxica
|
Dobro jutro. Maxu je padla vročina, bomo videli, kako bo danes. Sem mislila, da bi kar oba peljala k zdravnici, vendar zdaj pa ne vem, zihr bo pol vsa pametna, saj jima nič ni itd., tako da bomo kar doma danes najverjetneje. Edino poklicala bom v posvetovalnico, da dobim drug datum za cepljenje. Da še na hitrco pokomentiram: AD3 jaz še vedno dajem pridno, 10 vsako jutro. Frrrr, Lan je imel ob uvajanju na GH tudi ful probleme z zaprtjem. Potem se je pa kar naenkrat to poštimalo in sedaj kaka do 3x na dan. Res pa dobi vsak dan suho sadje v kašici, tudi tisto mu zihr pomaga. Lan velikokrat z levo rokico kaj prime. Seveda vedno poslušamo od prepametnih babic, ne, tisto je grda rokica ipd. , ampak tudi Maxa nisem v nič silila, to ima itak prirojeno, pa se bo že samo prav poštimalo. Arabela, super za lepe nohtke, saj zdaj bo pa bolje, ko ne bo več nogavičk, samo bose noge. Pikabu, upam, da je neznana stvar, ki se je znašla v Maksovem trebuščku, že v kakcu. Lan je tudi tak pedantnež, vsako pikico od kruha lovi in si jo daje v usta, tako da je treba biti res kar pozoren, kaj si zraven še stlačijo. Menim pa, da ni problema, prevelika stvar ni bila, kakšen strup pa tudi verjetno ne, kaj? Aha, sem že prišla do tja, da sem videla, da je bila nalepka. Svašta. No, saj si zadnjič pisala, da je hotel tisto nalepko z vlažilnih robčkov. Očitno mu dišijo. @lina, Maxa še zdaj moti, če je npr. v skuti kakšen večji košček sadja. Ker gospodič ne prežveči, ampak samo pogoltne vse skupaj. Isto gres. Pol se pa davi, kot bi mu ne vem kaj dala. Lanu pa itak še vse pasiram, da vsaj kaj poje. Čeprav kruh in riževe oblate pa lepo gricka. Ej, to pa prvič slišim, povezava z govorom in dajanja hrane z žličko. Hvala za to. Ker Max sedaj, ko je začel bolj govoriti, res še ne reče ne L ne R. Smo mu pa po moje res tako stresali hrano z žličke dol, isto pri Lanu, da mu ni bilo nič treba delati z jezičkom. Bom pa zdaj prav res bolj pozorna na to in se bodo gospodiči kar morali malo bolj potruditi. Evik, čimprej se porihtaj, oziroma tvoji dojki naj se. A dojenje vama vseeno fino teče? Muki, močno močno mislim na vašo babico. So pa pljučnice za starejše ljudi res lahko zelo nevarne, upam, da jo poštimajo. Piskot, za stopnice se dobi ena taka ograjica, ti bom link probala najti. Mi jih imamo tudi, ampak nismo nič zavarovali, me je pa vedno groza, ko gre Max k mojim dol. Zdaj pa šibam, se beremo pozneje.