aurora28
|
Mene tudi izjave in vprašanja znancev razjezijo, še posebej me razjezi, ko me kar bulojo v trebuh in sprašujejo, če je že kaj novega pri nas. Mislim vsak pričakuje, da ko se pa poročiš, da moraš pa imeti takoj otroka, če pa takoj po poroki nisi noseč, se pa že sprašujejo če je kaj narobe, mogoče pa ne moreta imeti, mogoče se pa matrata.... na bruhanje mi gredo takšna vprašanja. Jaz se jim samo nasmejem in rečem, saj bo kmalu in jih vržem kost za glodanje, naj si mislijo, kar si hočejo kaj me briga. Jasnaa tudi pri meni je roza izcedek znanilec , ampak spet nekatere pravijo, da je to vgnezditvena krvavitev. Sam meni nekaj ni jasno, rečeno je, da ko pri O pride do oploditve, se potem po enem tednu jajčece vgnezdi, ampak kolikor jaz vem, kaj se to zgodi zadnji teden preden bi naj prišla ??? Lupita naj te ne bo strah HSG-ja, no mene je namreč bolelo, ampak sem vzela to v zakup in si rekla, da to moram dati skozi, da bom prišla do . Jasnaa razumem tvojo razočaranje, ker jaz sem tudi mislila, da bom takoj prvi cikel po HSG-ju zanosila, ker pa potem nisem takoj zanosila, sem bila totalno razočarana in sesuta.