|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo v juniju
6.6.2007 13:26:27   
češna
Mene tudi še ni na junijskem seznamu. Ne pričakujem je 12.6. Pričakujem pauser posted image

lp vsem borkam

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.6.2007 13:34:28   
mlavla
češna..seveda da si na seznamu..malo bolje pokukajuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu češna)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.6.2007 14:07:53   
afnica mala
Da se pofočkam. Komaj sem čakala, da se odpre tema za julij mesec. Sem kar boljše voljeuser posted image .  V juniju jo pričakujem naslednji teden, potem pa greva KONČNO spet v akcijo po 2 ss. Tako, da v juliju user posted image  ne pričakujem 10.07.07. (Bom gotovo še  popravila datum, odvisno kaj mi dela Dabreston). O upam, da bo glih na dopustu, da naredimo enega ali dva Grka user posted image user posted image .
Pozdravčki!

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.6.2007 14:10:04   
afnica mala
Se oproščam, mislila sem vpisati pod mesec julij.  Danes se mi že blede od te službe. Še malo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.6.2007 15:04:49   
**NiNa**
Halo!
mlavla in jasnaa
Tudi jaz imam podobne težave kot večina, vsi te sprašujejo a ste že kaj naročili, pa skoz ene prijateljice omenjajo- a veš tista je pa noseča, kaj pa vidva čakata. Ja kaj- štorkljo tepci!! Mene včasih tako razjezijo, včasih me hormoni v jok spravijo. Sej vem smotana sem, če pa že komu zaupam težavo mam pa tako smolo, da je tista pomožnosti takoj zanosila, pol mi po reče ja noge dej uluft (to mi bo zihr pomagal če nimam ovulacijuser posted image ), al pa ja sprosti se- kako naj se sprostim, če se pa že leto in pol trudiva, pa vse te preizkave pa tablete, pa merjenje BT,...

Sem se že razpisala user posted image

pilotgirl- kaj pa je ta napravica- Prosim povej mi nakratko, če se ti da, ker mi tiste strani ne odpre. Kje pri nas bi se pa to dalo kupit? Hvala že v naprej!!
kepica- tako zelo držim pesti zate, ti si tudi ta mesec ravno po HSG tako kot jaz. Čim prej nam sporoči!!

Lep dan še naprej

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.6.2007 16:37:21   
Serendipity
Ej oj!

Uh..včeraj mi je res presedlo s temi večnimi vprašanji. Saj tisti, ki so mi blizu vedo kaj in kako ampak sorodniki, ki ponavadi pridejo le kosti glodat - tem pa pravzaprav nočem razlagat situacije. Me je pa prejšnjič presenetila izjava ene punce (fantova sestrična), ki je by the way zdrav. tehnik: po njenih izkušnjah (khm..stara je 20 let) se ji zdi da G pretiravajo, da pošiljajo premlada dekleta na vse možne preiskave...hmmmm?? WTF??? Saj razumen, da ke še mlada in o teh stvareh razmišlja bolj ali manj nezrelo, ampak glede na svojo stroko (in vem kaka stroka je, ker imam srednjo zdravstevno šolo) me pa taka izjva malce skrbi. Če se punca, stara 22 let odloči imeti otroka in ji ne uspeva, kaj potem takem naj čaka kakih 5 let ali pa več da bo dovolj stara za preiskave? Mislim...

Kepica - FINGERS CROSSED FOR U!user posted image

Mlavla - jim bove že pokazale user posted image !

Pilotgirl - zanimiva je ta naprava. Kolko pa stane? Drugače pa... več ne vem kako se počutim... NESTRPNA SEM! Komaj čakam na jutri in upam da je ne dočakam!

**NINA** - jaz jim kar rečem, da si je štorklja daljšo pot izbrala, pa se malo izgubila vmes. Le včasih mi pa res user posted image

En veeeeeeelik user posted image  za vse nečakajoče dečve user posted image

ps: Kepica!!!! Uh, upam da je user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.6.2007 16:44:31   
Anitka
Oj!

Mene tudi včasih jezijo s takšnimi in drugačnimi vprašanji in včasih postanem kar user posted image user posted image Znam pa tudi zabrusiti, da pri vseh pač ne gre tako na lahko. Mah bomo že preživele in se potem bahale s trebuščki, a ne?

Jaz pa postajam zeloooooooooooo nervozna, ker se bliža dan - D. Jojmene, joj.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 282
6.6.2007 17:10:53   
dolenjka
Evo, še ena nervoznica se javlja! Brala sem prigode naše Kepice in mi je kar malo upanja dala, saj sem tudi jaz imela HSG takrat kot ona user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.6.2007 17:46:21   
Lupita
OK, no tukaj vas je več...

Dobila sem napotnico za HSG in me je strah. A je hudo? user posted image Sej bom pridna in prebrala kakšne prejšnje poste, ampak vseeno....rabim mal pep-talk-a

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 284
6.6.2007 17:49:52   
lejca
Lep pozdrav ..

se mene na seznam..ne pricakujem jo 20.07..
upam,da ne pride..
lejca

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 285
6.6.2007 17:55:17   
mlavla
lejca ali ne pričakuješ junija ali julija??

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 286
6.6.2007 18:10:05   
lejca
mlavla..
imas prav ...ne pricakujem jo junija 20.06.
hvalauser posted image
lejca

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.6.2007 18:22:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita

OK, no tukaj vas je več...

Dobila sem napotnico za HSG in me je strah. A je hudo? user posted image Sej bom pridna in prebrala kakšne prejšnje poste, ampak vseeno....rabim mal pep-talk-a

user posted image  Naj te ne bo strah. Poseg ni taaako zelo hud, mogoče malce neprijeten. Ampak če imaš pred sabo cilj user posted image , potem bo minil hitro. Če se sekiraš zaradi bolečin - ne boj se. Ene boli, druge spet ne. Mene je. Ampak sem se tolažila, da je bolečina dobra stvar, da HSG učinkuje in lepo ''spuca'' jajcevode. Pa še mogoče se najde vzrok zakaj vama do zdaj ni ratalo user posted image !
Torej glavo pokonci in naj ti čimprej mine ter pridela user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.6.2007 18:24:53   
Serendipity
Aja, še nekaj... user posted image  Mislim, da jutri 99, 9% pride tetka user posted image  ... Prej opazila obiiiiiilen roza izcedek, ki je pri meni vedno preduser posted image  znak. user posted image
Uh, sem izgubila voljo za vse. Niti se mi ne da učiti več..user posted image
Torej moj prvi krog pa HSG-ju mi ni prinesel močno željenega user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 289
6.6.2007 18:32:17   
Lupita
Ajoj, no, Jasna... user posted image Žal mi je. Drugače hvala za odgovor, sem ravno potem, ko sem napisala svoje strahove, opazila hsg temo, ki se je pisala pred mesecem. Malo sem pobrskala in vidim, da je ogromno izkušenj na to temo. Spodbudno bi rekla.  Želim, da bo naslednji krog tudi zadnji za tega user posted image . Res držim pesti! Sicer pa je tolko če-jev, da... Ne vem, kaj naj si mislim.... Ob takih dnevih kot je današnji, mi vse dol pade.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 290
6.6.2007 18:40:20   
trma79
Meni se pa zdi, da user posted image  prihaja na prvi peron...samo še nisem ziher...malo upanja še imam... ta ciklus bi bil torej dolg 25 dni...najkrajši do sedaj...
Eh...

kepica, kako kaže?

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.6.2007 18:55:51   
mlavla

Junijske USPEŠNE borke

01.06. - pin  v nove bojeuser posted image
02.06. - renata nana v nove bojeuser posted image
02.06. - Sandra-4 v nove bojeuser posted image
02.06. - neli77 

02.06. - kovič v nove bojeuser posted image
03.06. - Mbee  srečka nosečka user posted image
04.06. - nataša76
v nove bojeuser posted image
04.06. - nf v nove bojeuser posted image
05.06. - Tavi v nove bojeuser posted image
05.06. - matejka78
05.06. - PC Baby v nove bojeuser posted image
07.06. - pilot girl
07.06. - Jasnaa
07.06. - majčula
07.06. - PATRICIJA_22

07.06. - jurka6
08.06. - Anitka
08.06. - mlavla

08.06. - teejaa
08.06. - bumbum v nove bojeuser posted image
08.06. - Katja271  
?? .06. - Louisa
09.06. - kepica čakamo da ponoviš test in zagledaš močni user posted image
09.06. - dolenjka
09.06. - lara light
  v nove bojeuser posted image
09.06. - trma79
09.06. - majci198
10.06. - **Nina**
10.06. - pikicaa25

10.06. - lunca69
10.06. - Pat74
10.06. - Larisa69
10.06. - kitka1
11.06. - luna68
11.06. - macka27
12.06. - maša82
12.06. - bela vrtnica 

12.06. - Mateja81
12.06. - češna
13.06. - bekyca
15.06. - SM10
15.06. - sasy20
16.06. - Paprika76

16.06. - TittyK
16.06. - amaya
17.06. - Katy\o/
18.06. - Galadriel
18.06. - kimmii
19.06. - daga11
19.06. - pina-1
19.06. - 80kaja
20.06. - HEL36
20.06. - Srčekgirll
20.06. - pokec
20.06. - lejca 
21.06. - sonček33
23.06. - PAMELA
23.06  - ledenka
23.06. - monikap
23.06. - Jo@n
23.06. - aurora28
25.06. - ANIME
25.06. - andre3a
25.06. - sapi
26.06. - hmm
26.06. - Sandra-4
27.06. - florita
28.06. - tejč29
29.06. - renata nana
30.06. - nf
30.06. - meggie

30.06. - rebeca 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 292
6.6.2007 20:12:00   
aurora28
Mene tudi izjave in vprašanja znancev razjezijo, še posebej me razjezi, ko me kar bulojo v trebuh in sprašujejo, če je že kaj novega pri nas. user posted image Mislim vsak pričakuje, da ko se pa poročiš, da moraš pa imeti takoj otroka, če pa takoj po poroki nisi noseč, se pa že sprašujejo če je kaj narobe, mogoče pa ne moreta imeti, mogoče se pa matrata.... na bruhanje mi gredo takšna vprašanja. Jaz se jim samo nasmejem in rečem, saj bo kmalu user posted image in jih vržem kost za glodanje, naj si mislijo, kar si hočejo user posted image user posted image kaj me briga. Jasnaa tudi pri meni je roza izcedek znanilec user posted image , ampak spet nekatere pravijo, da je to vgnezditvena krvavitev. Sam meni nekaj ni jasno, rečeno je, da ko pri O pride do oploditve, se potem po enem tednu jajčece vgnezdi, ampak kolikor jaz vem, kaj se to zgodi zadnji teden preden bi naj prišla user posted image ??? Lupita naj te ne bo strah HSG-ja, no mene je namreč bolelo, ampak sem vzela to v zakup in si rekla, da to moram dati skozi, da bom prišla do user posted imageJasnaa razumem tvojo razočaranje, ker jaz sem tudi mislila, da bom takoj prvi cikel po HSG-ju zanosila, ker pa potem nisem takoj zanosila, sem bila totalno razočarana in sesuta. user posted image user posted image  

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 293
6.6.2007 20:23:52   
Serendipity
Ma saj to je meni malo čudno - vgnezditvena krvavitev je tam nekje po O, kot si napisala, ne pa pred user posted image .
Ej, ampak  me je full vrglo - saj sem si mislila da tečnoba pride, ampak tisti en malički procentek, jap..tisti mi je pa dajal upanje...
No, ampak GREM v nove boje!

< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 6.6.2007 20:26:53 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 294
6.6.2007 20:29:28   
aurora28
Držim ti pesti Jasnaa, navijam za user posted image . Jaz tudi upam, da bom ta mesec zagledala user posted image . Joj kako bi bila vesela user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 295
6.6.2007 20:39:11   
Serendipity
user posted image

Malo sem žalostna, ker če bi ta mesec zagledala user posted image user posted image , potem bi imela rok okoli mojega rd-ja... Ampak se bom vpisala med julijke jutri, ko bo 100% od 100% da je tečnoba tu...

Aurora -  TA MESEC NAM(A) RATA!

Če ne bom pa res pošteno jezna! IN potem se me naj te tečnoba pazi! Bo že vidla kdo je tu user posted image !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 296
6.6.2007 20:42:05   
Fargesia
Njaboljše bi bilo če bi vse ta mesec zagledale user posted image user posted image ! do moje user posted image je še en teden...pa ni čisto nobenih znakov...sam to da mi je mal slabo vsake tolko, včeraj zjutraj ko sem vstala mi je bilo ful, potem pa vse ok. prav smešno mi je vse skupaj...moram po pravici povedati, da ne upam preveč nauser posted image user posted image , čeprav sva bila ful pridna...mislim si, da le kako bi bila jaz lahko tista srečnica ki bi zanosila tik preden naj bi šla na operacijo...mimogrede, moja sodelavka je konec maja zagledalauser posted image user posted image , ko naj bi prvi danuser posted image poklicala za datum za laparo in histero...ne vem, če sem tudi jaz med tistimi srečnicami, ki se jim to zgodi...lepo pa bi bilo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 297
6.6.2007 21:46:50   
pilotgirl
Aha...hm ne tisto ni spletna stran...sem jst neki zabrkalauser posted image .Lahko pa si tukaj ogledate kako to deluje: http://www.clearblue.info/uk/FertilityMonitordemo.cfm Hja na kratko.To je aparatek ki nam točno pove kdaj so naši plodni dnevi. Pove pa nam jih glede na stopnjo hormonov v urinu. Začnemo pa to napravco uporabljat ko dobimo prvi dan perila.Tam je en gumb z črko M in to mu pove da se je začel nov cikel.Za vse ostale podatke sam poskrbi.Kadar misli da je potrebno nam zjutraj pokaže da se moramo polulat na točno določene palčke(seveda ne vsak dan) in te palčke se da noter v to napravico in ona analizira naš urin. glede na stopnjo hormonov v urinu nam pove a smo v neplodnem obdobju,v plodnem ali zelo plodnem. Tko upam da razumete.user posted image Pr nas se tega ne dobi sem že iskala.Se pa dobi v avstriji,sem dobila eno spletno lekarno in pošiljajo tudi v slovenijo.Je pa cena te napravice nekje 30.000 sit. V ameriki je ta stvar zelo popularna saj ga ima kr vsaka ženska in presenetljivo je zelo uspešen.Če katero še kaj zanima pa naj si pogleda in prebere tukaj:  http://www.clearblue.info/uk/FertilityMonitor.cfm

< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 6.6.2007 21:49:15 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 298
6.6.2007 22:05:50   
kepica
Jasnaa, držim pesti na rokah in nogah, da je bila tisto vgnezditvena krvavitev in da se ti jutri pokaže user posted image Želim ti mirno noč in čimveč spanja. Jaz ponavadi tisto noč, ko me zjutraj čaka test, bolj slabo spim zaradi same neučakanosti. Mene test čaka spet v petek. Jutri bom še zdržala. Mam pa take čudne občutke.Kar bojim se, da me je tale BC spet okrog prinesel. Čeprav sem danes spet zalegla popoldne user posted image Jao, doma se mmi že vsi smejijo. Ko pridem iz službe, samo puf dol in me ni. To se mi že od nedelje dogaja. Enostavno niti oči ne morem držat odprtih. Upam, res upam, da je to posledica user posted image user posted image
Vse HSG-jevke: močno držim pesti za vas. Ta mesec smo imele še posebej več možnosti in upam, da se je kaj prijelo. Na splošno upam, da nas bo ta mesec veliko,. Vsaj nekaj naj nam polepša tele sive dneve, če se že sonček noče pokazat. Verjamem, da bomo ta mesec seznam obarvale rozauser posted image Punce, ne se datuser posted image Držim pesti za user posted image
lp,kepica

Neposredna povezava do sporočila: 299
6.6.2007 22:24:36   
mlavla
tudi meni se že par dni samo spi..upam, da to pomeni kaj dobregauser posted image

pilotgirl jaz pa poznam zelo podobno napravico po imenu PERSONA, ki jo uporabljam tudi sama...a zaenkrat še ni uspeha,..če bom našla kakšen link ga z veseljem prilepim

nočko
mlavla

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?