lara light
|
Štunfek, hvala. Iz tvojih ust v božja ušesa! Kepica, držim pesti, da se pridružiš Mbee!! Mlavla, obljubim da bom drugi mesec bolj pridna ! Mal se mormo pohecat. Jasnaa in vse, ki doživljamo podobne zgodbe: ni formule, kako se rešiti teh neprijetnih vprašanj. No, že vprašanja se močno razlikujejo, poleg tega pa jih tudi me drugače, odvisno od razpoloženja sprejemamo. Ljudje so pač taki. Butnejo ti na krožnik in ne razmišljajo. Jaz včasih bleknem nazaj, da bova pa midva kupila kr enga od 8-ih let na razprodaji, tko da se v smehu pozabi na resnost situacije. Ali pa, saj vidite, da nimava časa, prezaposlena sva z žuranjem...in vsi te pogledajo kot da ti fali nekaj kolesc, pa pol smeh in gre mimo. Jaz povem le tistemu, ki me tako povpraša, da res želi odgovor. To takoj začutim. In nimam težav opisat mojega stanja. Saj, ko zvejo se jim trenutek smiliš, pol pa razložiš, da to ni nič takega, jih v bistvu ti potolažiš. Ja, čuden je ta svet. Punce, ni ovir, da nam ne bi uspelo. Verjemite. Otrok pride, ko sam hoče. Topel objemček vsem damicam, bodočim mamicam!
|