Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 13:26:27
|
|
|
|
češna
|
Mene tudi še ni na junijskem seznamu. Ne pričakujem je 12.6. Pričakujem pa lp vsem borkam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 13:34:28
|
|
|
|
mlavla
|
češna..seveda da si na seznamu..malo bolje pokukaj
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 14:07:53
|
|
|
|
afnica mala
|
Da se pofočkam. Komaj sem čakala, da se odpre tema za julij mesec. Sem kar boljše volje . V juniju jo pričakujem naslednji teden, potem pa greva KONČNO spet v akcijo po 2 ss. Tako, da v juliju ne pričakujem 10.07.07. (Bom gotovo še popravila datum, odvisno kaj mi dela Dabreston). O upam, da bo glih na dopustu, da naredimo enega ali dva Grka . Pozdravčki!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 14:10:04
|
|
|
|
afnica mala
|
Se oproščam, mislila sem vpisati pod mesec julij. Danes se mi že blede od te službe. Še malo.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 15:04:49
|
|
|
|
**NiNa**
|
Halo! mlavla in jasnaa Tudi jaz imam podobne težave kot večina, vsi te sprašujejo a ste že kaj naročili, pa skoz ene prijateljice omenjajo- a veš tista je pa noseča, kaj pa vidva čakata. Ja kaj- štorkljo tepci!! Mene včasih tako razjezijo, včasih me hormoni v jok spravijo. Sej vem smotana sem, če pa že komu zaupam težavo mam pa tako smolo, da je tista pomožnosti takoj zanosila, pol mi po reče ja noge dej uluft (to mi bo zihr pomagal če nimam ovulacij ), al pa ja sprosti se- kako naj se sprostim, če se pa že leto in pol trudiva, pa vse te preizkave pa tablete, pa merjenje BT,... Sem se že razpisala pilotgirl- kaj pa je ta napravica- Prosim povej mi nakratko, če se ti da, ker mi tiste strani ne odpre. Kje pri nas bi se pa to dalo kupit? Hvala že v naprej!! kepica- tako zelo držim pesti zate, ti si tudi ta mesec ravno po HSG tako kot jaz. Čim prej nam sporoči!! Lep dan še naprej
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 16:37:21
|
|
|
|
Serendipity
|
Ej oj! Uh..včeraj mi je res presedlo s temi večnimi vprašanji. Saj tisti, ki so mi blizu vedo kaj in kako ampak sorodniki, ki ponavadi pridejo le kosti glodat - tem pa pravzaprav nočem razlagat situacije. Me je pa prejšnjič presenetila izjava ene punce (fantova sestrična), ki je by the way zdrav. tehnik: po njenih izkušnjah (khm..stara je 20 let) se ji zdi da G pretiravajo, da pošiljajo premlada dekleta na vse možne preiskave...hmmmm?? WTF??? Saj razumen, da ke še mlada in o teh stvareh razmišlja bolj ali manj nezrelo, ampak glede na svojo stroko (in vem kaka stroka je, ker imam srednjo zdravstevno šolo) me pa taka izjva malce skrbi. Če se punca, stara 22 let odloči imeti otroka in ji ne uspeva, kaj potem takem naj čaka kakih 5 let ali pa več da bo dovolj stara za preiskave? Mislim... Kepica - FINGERS CROSSED FOR U! Mlavla - jim bove že pokazale ! Pilotgirl - zanimiva je ta naprava. Kolko pa stane? Drugače pa... več ne vem kako se počutim... NESTRPNA SEM! Komaj čakam na jutri in upam da je ne dočakam! **NINA** - jaz jim kar rečem, da si je štorklja daljšo pot izbrala, pa se malo izgubila vmes. Le včasih mi pa res En veeeeeeelik za vse nečakajoče dečve ps: Kepica!!!! Uh, upam da je !!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 16:44:31
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Mene tudi včasih jezijo s takšnimi in drugačnimi vprašanji in včasih postanem kar Znam pa tudi zabrusiti, da pri vseh pač ne gre tako na lahko. Mah bomo že preživele in se potem bahale s trebuščki, a ne? Jaz pa postajam zeloooooooooooo nervozna, ker se bliža dan - D. Jojmene, joj.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 17:10:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, še ena nervoznica se javlja! Brala sem prigode naše Kepice in mi je kar malo upanja dala, saj sem tudi jaz imela HSG takrat kot ona
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 17:46:21
|
|
|
|
Lupita
|
OK, no tukaj vas je več... Dobila sem napotnico za HSG in me je strah. A je hudo? Sej bom pridna in prebrala kakšne prejšnje poste, ampak vseeno....rabim mal pep-talk-a
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 17:49:52
|
|
|
|
lejca
|
Lep pozdrav .. se mene na seznam..ne pricakujem jo 20.07.. upam,da ne pride.. lejca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 17:55:17
|
|
|
|
mlavla
|
lejca ali ne pričakuješ junija ali julija??
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 18:10:05
|
|
|
|
lejca
|
mlavla.. imas prav ...ne pricakujem jo junija 20.06. hvala lejca
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 18:22:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lupita OK, no tukaj vas je več... Dobila sem napotnico za HSG in me je strah. A je hudo? Sej bom pridna in prebrala kakšne prejšnje poste, ampak vseeno....rabim mal pep-talk-a Naj te ne bo strah. Poseg ni taaako zelo hud, mogoče malce neprijeten. Ampak če imaš pred sabo cilj , potem bo minil hitro. Če se sekiraš zaradi bolečin - ne boj se. Ene boli, druge spet ne. Mene je. Ampak sem se tolažila, da je bolečina dobra stvar, da HSG učinkuje in lepo ''spuca'' jajcevode. Pa še mogoče se najde vzrok zakaj vama do zdaj ni ratalo ! Torej glavo pokonci in naj ti čimprej mine ter pridela !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 18:24:53
|
|
|
|
Serendipity
|
Aja, še nekaj... Mislim, da jutri 99, 9% pride tetka ... Prej opazila obiiiiiilen roza izcedek, ki je pri meni vedno pred znak. Uh, sem izgubila voljo za vse. Niti se mi ne da učiti več.. Torej moj prvi krog pa HSG-ju mi ni prinesel močno željenega ....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 18:32:17
|
|
|
|
Lupita
|
Ajoj, no, Jasna... Žal mi je. Drugače hvala za odgovor, sem ravno potem, ko sem napisala svoje strahove, opazila hsg temo, ki se je pisala pred mesecem. Malo sem pobrskala in vidim, da je ogromno izkušenj na to temo. Spodbudno bi rekla. Želim, da bo naslednji krog tudi zadnji za tega . Res držim pesti! Sicer pa je tolko če-jev, da... Ne vem, kaj naj si mislim.... Ob takih dnevih kot je današnji, mi vse dol pade.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 18:40:20
|
|
|
|
trma79
|
Meni se pa zdi, da prihaja na prvi peron...samo še nisem ziher...malo upanja še imam... ta ciklus bi bil torej dolg 25 dni...najkrajši do sedaj... Eh... kepica, kako kaže?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 18:55:51
|
|
|
|
mlavla
|
Junijske USPEŠNE borke 01.06. - pin v nove boje 02.06. - renata nana v nove boje 02.06. - Sandra-4 v nove boje 02.06. - neli77 02.06. - kovič v nove boje 03.06. - Mbee srečka nosečka 04.06. - nataša76 v nove boje 04.06. - nf v nove boje 05.06. - Tavi v nove boje 05.06. - matejka78 05.06. - PC Baby v nove boje 07.06. - pilot girl 07.06. - Jasnaa 07.06. - majčula 07.06. - PATRICIJA_22 07.06. - jurka6 08.06. - Anitka 08.06. - mlavla 08.06. - teejaa 08.06. - bumbum v nove boje 08.06. - Katja271 ?? .06. - Louisa 09.06. - kepica čakamo da ponoviš test in zagledaš močni 09.06. - dolenjka 09.06. - lara light v nove boje 09.06. - trma79 09.06. - majci198 10.06. - **Nina** 10.06. - pikicaa25 10.06. - lunca69 10.06. - Pat74 10.06. - Larisa69 10.06. - kitka1 11.06. - luna68 11.06. - macka27 12.06. - maša82 12.06. - bela vrtnica 12.06. - Mateja81 12.06. - češna 13.06. - bekyca 15.06. - SM10 15.06. - sasy20 16.06. - Paprika76 16.06. - TittyK 16.06. - amaya 17.06. - Katy\o/ 18.06. - Galadriel 18.06. - kimmii 19.06. - daga11 19.06. - pina-1 19.06. - 80kaja 20.06. - HEL36 20.06. - Srčekgirll 20.06. - pokec 20.06. - lejca 21.06. - sonček33 23.06. - PAMELA 23.06 - ledenka 23.06. - monikap 23.06. - Jo@n 23.06. - aurora28 25.06. - ANIME 25.06. - andre3a 25.06. - sapi 26.06. - hmm 26.06. - Sandra-4 27.06. - florita 28.06. - tejč29 29.06. - renata nana 30.06. - nf 30.06. - meggie 30.06. - rebeca
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 20:12:00
|
|
|
|
aurora28
|
Mene tudi izjave in vprašanja znancev razjezijo, še posebej me razjezi, ko me kar bulojo v trebuh in sprašujejo, če je že kaj novega pri nas. Mislim vsak pričakuje, da ko se pa poročiš, da moraš pa imeti takoj otroka, če pa takoj po poroki nisi noseč, se pa že sprašujejo če je kaj narobe, mogoče pa ne moreta imeti, mogoče se pa matrata.... na bruhanje mi gredo takšna vprašanja. Jaz se jim samo nasmejem in rečem, saj bo kmalu in jih vržem kost za glodanje, naj si mislijo, kar si hočejo kaj me briga. Jasnaa tudi pri meni je roza izcedek znanilec , ampak spet nekatere pravijo, da je to vgnezditvena krvavitev. Sam meni nekaj ni jasno, rečeno je, da ko pri O pride do oploditve, se potem po enem tednu jajčece vgnezdi, ampak kolikor jaz vem, kaj se to zgodi zadnji teden preden bi naj prišla ??? Lupita naj te ne bo strah HSG-ja, no mene je namreč bolelo, ampak sem vzela to v zakup in si rekla, da to moram dati skozi, da bom prišla do . Jasnaa razumem tvojo razočaranje, ker jaz sem tudi mislila, da bom takoj prvi cikel po HSG-ju zanosila, ker pa potem nisem takoj zanosila, sem bila totalno razočarana in sesuta.
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 20:23:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Ma saj to je meni malo čudno - vgnezditvena krvavitev je tam nekje po O, kot si napisala, ne pa pred . Ej, ampak me je full vrglo - saj sem si mislila da tečnoba pride, ampak tisti en malički procentek, jap..tisti mi je pa dajal upanje... No, ampak GREM v nove boje!
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 6.6.2007 20:26:53 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 20:29:28
|
|
|
|
aurora28
|
Držim ti pesti Jasnaa, navijam za . Jaz tudi upam, da bom ta mesec zagledala . Joj kako bi bila vesela
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 20:39:11
|
|
|
|
Serendipity
|
Malo sem žalostna, ker če bi ta mesec zagledala , potem bi imela rok okoli mojega rd-ja... Ampak se bom vpisala med julijke jutri, ko bo 100% od 100% da je tečnoba tu... Aurora - TA MESEC NAM(A) RATA! Če ne bom pa res pošteno jezna! IN potem se me naj te tečnoba pazi! Bo že vidla kdo je tu !
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 20:42:05
|
|
|
|
Fargesia
|
Njaboljše bi bilo če bi vse ta mesec zagledale ! do moje je še en teden...pa ni čisto nobenih znakov...sam to da mi je mal slabo vsake tolko, včeraj zjutraj ko sem vstala mi je bilo ful, potem pa vse ok. prav smešno mi je vse skupaj...moram po pravici povedati, da ne upam preveč na , čeprav sva bila ful pridna...mislim si, da le kako bi bila jaz lahko tista srečnica ki bi zanosila tik preden naj bi šla na operacijo...mimogrede, moja sodelavka je konec maja zagledala , ko naj bi prvi dan poklicala za datum za laparo in histero...ne vem, če sem tudi jaz med tistimi srečnicami, ki se jim to zgodi...lepo pa bi bilo...
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 21:46:50
|
|
|
|
pilotgirl
|
Aha...hm ne tisto ni spletna stran...sem jst neki zabrkala .Lahko pa si tukaj ogledate kako to deluje: http://www.clearblue.info/uk/FertilityMonitordemo.cfm Hja na kratko.To je aparatek ki nam točno pove kdaj so naši plodni dnevi. Pove pa nam jih glede na stopnjo hormonov v urinu. Začnemo pa to napravco uporabljat ko dobimo prvi dan perila.Tam je en gumb z črko M in to mu pove da se je začel nov cikel.Za vse ostale podatke sam poskrbi.Kadar misli da je potrebno nam zjutraj pokaže da se moramo polulat na točno določene palčke(seveda ne vsak dan) in te palčke se da noter v to napravico in ona analizira naš urin. glede na stopnjo hormonov v urinu nam pove a smo v neplodnem obdobju,v plodnem ali zelo plodnem. Tko upam da razumete. Pr nas se tega ne dobi sem že iskala.Se pa dobi v avstriji,sem dobila eno spletno lekarno in pošiljajo tudi v slovenijo.Je pa cena te napravice nekje 30.000 sit. V ameriki je ta stvar zelo popularna saj ga ima kr vsaka ženska in presenetljivo je zelo uspešen.Če katero še kaj zanima pa naj si pogleda in prebere tukaj: http://www.clearblue.info/uk/FertilityMonitor.cfm
< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 6.6.2007 21:49:15 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 22:05:50
|
|
|
|
kepica
|
Jasnaa, držim pesti na rokah in nogah, da je bila tisto vgnezditvena krvavitev in da se ti jutri pokaže Želim ti mirno noč in čimveč spanja. Jaz ponavadi tisto noč, ko me zjutraj čaka test, bolj slabo spim zaradi same neučakanosti. Mene test čaka spet v petek. Jutri bom še zdržala. Mam pa take čudne občutke.Kar bojim se, da me je tale BC spet okrog prinesel. Čeprav sem danes spet zalegla popoldne Jao, doma se mmi že vsi smejijo. Ko pridem iz službe, samo puf dol in me ni. To se mi že od nedelje dogaja. Enostavno niti oči ne morem držat odprtih. Upam, res upam, da je to posledica Vse HSG-jevke: močno držim pesti za vas. Ta mesec smo imele še posebej več možnosti in upam, da se je kaj prijelo. Na splošno upam, da nas bo ta mesec veliko,. Vsaj nekaj naj nam polepša tele sive dneve, če se že sonček noče pokazat. Verjamem, da bomo ta mesec seznam obarvale roza Punce, ne se dat Držim pesti za lp,kepica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v juniju 6.6.2007 22:24:36
|
|
|
|
mlavla
|
tudi meni se že par dni samo spi..upam, da to pomeni kaj dobrega pilotgirl jaz pa poznam zelo podobno napravico po imenu PERSONA, ki jo uporabljam tudi sama...a zaenkrat še ni uspeha,..če bom našla kakšen link ga z veseljem prilepim nočko mlavla
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?