|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  763 764 [765] 766 767   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.6.2007 8:38:48   
pikapolona2
Pikabu......
podzavestno že načrtuješ tretjega...user posted image user posted image user posted image  jst tudi sanjam na veliko in včasih zjutraj se sam režim koga vse in kaj vse skombiniram v sanjah...hehe

še dobro jutro preostalimuser posted image user posted image

men se zehaaaa..bedela sm do pol dveh...ampak sm pa vse zlikala...pa še lubiju hlače podaljšala...da nau k kak lolek okrog hoduuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19101
6.6.2007 8:40:37   
Anonimen
Pikabu, zdaj si me pa nasmejala....user posted image

Ko smo ravno pri temu, kaj naši malčki že znajo:

- sedi sam
- da buc buc
- da nosa (po palčkovo se poljubčkava)
- ko rečem, da bova zobke umila, odpre usta
- rokice stegne, ko hoče ven (npr. iz posteljice ali stajice)
- poboža me, če mu rečem
- da pipip na mojega nosa, če mu rečem
- odpira omaro in jo tudi zapre
- da pa-pa
- maha
- ob glasbi miga z rito (ko sedi)
- reče ata in mama včasih
- poišče Rozi ko mu rečem, pa tudi večino ostalih stvari
- razstavi igračo (piramido z obroči)
- poboža živalice v knjigici
- pogleda kje je avto, ko ga zasliši

pa ziher bi se še kaj našlo...mislim, da je kar pameten tale naš škrat...precej hitro se uči...upam, da mu bo tudi v šoli šlo...user posted image

Spali smo bolj slabo...izgleda, da ga je nekaj napenjalo...sem mu dala vetrovne kapljice in potem je rita ropotala...ko je pa zaspal, je pa mene spet začelo kuhati...tako, da v bistvu nisem spala 3 ure...ah, saj bo...samo da se pozdravim, ker sem takšna, da ni za nikamor...

Zdaj pa kakamo in moram it po novo pleničko...se pa previjamo precej dolgo, ker ga moram skoz lovit...ga pa tudi jaz previjam na postelji, ker drugače ne gre...user posted image

Uživajte...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19102
6.6.2007 8:42:51   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

kooomaj sem se prebila. priznam,. da pol ne vem, zakaj se gre...
to imate kr neka zborovanja in sestanke, in poznate vse od vseh...mi, zunanji opazovalci pa pol ne vemo, zakaj se gre:( nanica a ti si iz nizozemske al kaj? mislim, jaz sem čist aut.
prosim vse na zs mi lepo napišite, zgodovino, kaj delate, link do albuma kjer se cele vidite, koga vse poznate, s kom vse ste v žlahti, kdo vas pozna in zakaj, .....mislim, vse mi ugre. tak, da kr lepo po vrsti prosim:)
 user posted image user posted image to so telenovele... js sm jih pridno spremljala, pa vseeno kdaj kaj novega zvem user posted image še posebej zanimive so une podtalne zgodbe user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19103
6.6.2007 8:45:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

kooomaj sem se prebila. priznam,. da pol ne vem, zakaj se gre...
to imate kr neka zborovanja in sestanke, in poznate vse od vseh...mi, zunanji opazovalci pa pol ne vemo, zakaj se gre:( nanica a ti si iz nizozemske al kaj? mislim, jaz sem čist aut.
prosim vse na zs mi lepo napišite, zgodovino, kaj delate, link do albuma kjer se cele vidite, koga vse poznate, s kom vse ste v žlahti, kdo vas pozna in zakaj, .....mislim, vse mi ugre. tak, da kr lepo po vrsti prosim:)
 user posted image user posted image to so telenovele... js sm jih pridno spremljala, pa vseeno kdaj kaj novega zvem user posted image še posebej zanimive so une podtalne zgodbe user posted image

Frrrrr -  kaj piše na 37.strani, 4 .odstavek učbenika Poslovne finance?????????

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19104
6.6.2007 8:46:23   
altati
Jaz, Jaša in Tia gremo pa h Gayi na kavico.........ker je tako posrano vreme, da spet ne bo za ven......Ji prenesem kakšna vaša sporočila?????

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19105
6.6.2007 8:57:30   
nanica
seveda, pozdravčke, pa serviserja za internet

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19106
6.6.2007 8:57:56   
frrrr
mi pa danes pokonci od 7ih, no Jaša že kakšnih 20 minut več... je imel tako polno plenico, da ni mogel spat... sem že okrog 4ih gruntala, da bo težka zdržala user posted image
drgač pa danes 7 dan nekakanja... mož je šel po svečke... se mi zdi bolj normalno otroku dat svečko kot pa mu 4 dni v tednu filat fejst sladkan čaj... bo imel pa ja povišan pritisk zarad sladkorja user posted image

Pikabu - dejta se z možem prej za ime zmenit, da ne boš iz porodnišnice nosila otroka brez imena user posted image

za včer tk ni kej za pokomentirat, ker niste kaj koristnega pridelale user posted image čveke čvekaste!

muki - pogrešam te!

Maxica - tebe tut!

gaya - mau sumim, da si ozdravljena user posted image

moci - v napad na knjige? user posted image js sm naspana, znam pa še ne kaj več user posted image

lucika - tk fajn si si spedenala travnik za dnevno kofetkanje, zdej pa vreme tk gnilo user posted image sicer je manj vroče, ampak sonce pa js kr pogrešam... in ti?

@lina - upam, da nisi več samohranilka user posted image sej si rekla samo za 2 dni, al se motim?

tasha in pikapolona - je že altati odgovorila, da je to en strašen trik, in te skoz gledamo user posted image

Arabela - ima vaša zelenica irokez? user posted image full si pridna, da kosiš... sicer je pa to tako lušno opravilo, a ne? na pozabi ga po moško opravit - v senci moraš imeti odprto pločevinko piva user posted image

Evik - kako gre kuhanje? js drug teden začnem user posted image

psaša - pogrešam te! kje se potepaš?

beki - upam, da te tvoj dragi na polno animira user posted image in nas zaradi tega zanemarjaš

mis - ste že drug zobek fasali?

a morm še katero omenit? nanica, piskot, viv, mamica81, štrokljica, Lu - omenjam vas!

zdej mam pa dost... Jaša je že celo dnevno prešnofal user posted image vsepovsod ga zanima kaj je pod tem user posted image firbec moj mali user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19107
6.6.2007 8:59:25   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jaz, Jaša in Tia gremo pa h Gayi na kavico.........ker je tako posrano vreme, da spet ne bo za ven......Ji prenesem kakšna vaša sporočila?????
da nas user posted image babji ne sme več tolk zanemarjat! če pridem js do Jesenic, ji izprašim rit! kr povej ji, da jo olupim in pojem user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19108
6.6.2007 9:02:18   
Anonimen
a morm še katero omenit? nanica, piskot, viv, mamica81, štrokljica, Lu - omenjam vas!

Mene?!user posted image

Sem se pa nasmejala ob tvojem komentiranju Arabeline košnje...user posted image

MI smo fino kakali, sedaj pa ležimo na blazini in gledamo v luft, ker se nam že dokaj spi...je pa ugotovil, da se s polno plenico ne da tako fino plesat kot s svežo...bi vam filmček napopala, pa dvomim, da bi ga lahko videle...na youtube se pa ne mislim registrirat...user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19109
6.6.2007 9:03:58   
altati
frrrr -  naš Jaša tudi vse privzdigneuser posted image user posted image  Vsak tepih, vsako smet, vsak stol, vse......kako sta si podobnauser posted image user posted image  Pa predale odpirauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19110
6.6.2007 9:05:22   
frrrr

sicer sm prišla samo do 34. strani, ampak zate se bom pa potrudla in še 4. odstavek na 37. strani prebrala... začne se pa takole: Čeprav se dobiček dokončno računa na koncu poslovnega leta, se ne plačuje enkrat letno, temveč v mesečnih akontacijah glede na obrečun davka v prejšnjem letu, po zaključnem računu pa se davek poračuna.
evo, to si bom pa zdej zihr zapomnila user posted image a še katero kaj zanima? user posted image user posted image tk se bi pa hitro naučila user posted image user posted image

grem zdej na tla s knjigo in enim zeeelo pomembnim listom - tega mi potem Jaša ukrade in se z njim igra user posted image tak način sm že pri mucku imela user posted image no, razlika je bila v tem, da se je mucek s tem sprijaznil in ležal na tapomembnem papirju, če sem se le vsake toliko časa naredila kolk bi neki rabla z njega prebrat... Jaši pa to ni dovolj in začne čez neki časa po meni plezat user posted image user posted image user posted image

aja, herpes mam čez pol ustnice... mi kr faco vleče user posted image zgleda, da je vsa zloba na ustnico udarla user posted image user posted image

lep dan!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19111
6.6.2007 9:06:40   
frrrr
u, barby... sm bla prepričana, da sm te omenila user posted image sm hotla že prej napisat, da Val kr veliko stvari že zna user posted image   pa sm očitno pozabla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19112
6.6.2007 9:07:06   
Anonimen

u, barby... sm bla prepričana, da sm te omenila user posted image sm hotla že prej napisat, da Val kr veliko stvari že zna user posted image   pa sm očitno pozabla user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19113
6.6.2007 9:09:57   
pikapolona2

aja, herpes mam čez pol ustnice... mi kr faco vleče user posted image zgleda, da je vsa zloba na ustnico udarla user posted image user posted image

lep dan!

si ti včeraj spraševala kaj pomaga za herpes???

jst mam zlo dobr recept...preverjen...mi ga je enkrat babica povedala...sam se mal nagraužno sliši...pa vseeno...takoj ko začutiš da te skeli ustnica....si namaži po njej z ušesnim maslom.....sam morš bit hitra...če je že mini mehurček ne pomaga.....jst imam tudi velikokrat herpes in res pomaga...preverjeno....je pa mal grauž.
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19114
6.6.2007 9:10:52   
frrrr

frrrr -  naš Jaša tudi vse privzdigneuser posted image user posted image  Vsak tepih, vsako smet, vsak stol, vse......kako sta si podobnauser posted image user posted image  Pa predale odpirauser posted image user posted image user posted image
naš pa še ni do kakšnega predala prišel... jih imamo samo v kuhinji, do kamor pa še ni priromal... ga bom poskušala kr navadit na to, da tam nima kaj iskat user posted image sicer je pa hladilnik ob vstopu v kuhinjski del in itaq bo tam vedno kaj zanimivega... če ne notr, bomo pa na hladilnik z magnetkoti kaj pripeli user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19115
6.6.2007 9:11:29   
Anonimen
user posted image  No saj sem vedela, da še ne smem spremeniti podpisa...

Lu, pogledala vaše fotke, zelo ste luštni...vas je bilo pa zelo veliko, pri nas sta bila samo 2 krščenca...vaš ata ima uhan? naš si ga je pa zaradi mene dal v uho pred 8 leti, zaradi mene pa tudi ven pred pol leta...user posted image  sem kar vplivna pri njem...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19116
6.6.2007 9:11:51   
Pikabu

Potem se pa lahko še do mene pripelješ, vsaj po jopico. Ta teden nam zagotovo ne bo uspelo priti do Kranja.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19117
6.6.2007 9:12:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

lep dan!

si ti včeraj spraševala kaj pomaga za herpes???

jst mam zlo dobr recept...preverjen...mi ga je enkrat babica povedala...sam se mal nagraužno sliši...pa vseeno...takoj ko začutiš da te skeli ustnica....si namaži po njej z ušesnim maslom.....sam morš bit hitra...če je že mini mehurček ne pomaga.....jst imam tudi velikokrat herpes in res pomaga...preverjeno....je pa mal grauž.
user posted image
že slišala ja... ampak imam doma virolex, ki sicer tudi pomaga, če namažeš takoj, ko zaskeli... js sm mau čakala, ker nism bla zihr a ga lahk ob polnem dojenju uporabljam... sem pa zato ognjičevo mazilo uporabla, ki pa očitno ne pomaga tolk kolkr naj bi user posted image no, sej nekje je moglo vn udarit, da se lahk zdej boljš počutim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19118
6.6.2007 9:13:57   
Pikabu
Pikabu......
podzavestno že načrtuješ tretjega...user posted image user posted image user posted image jst tudi sanjam na veliko in včasih zjutraj se sam režim koga vse in kaj vse skombiniram v sanjah...hehe

Saj to je sigurno, da bo še eden, samo ne še takoj. Nekje tako razliko računava, kot jo imava zdaj, tako da imava še čas. Moram malo nazaj v službo, da ne pozabim.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 19119
6.6.2007 9:14:45   
pikapolona2
men noben virolex pa sikapur ne pomaha.....sam boli boli pa skeli in vleče.....če ga hočeš pa zdej posušit na hitr si ga pa jst z unim antiseptičnim korektorjem namažem......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19120
6.6.2007 9:15:45   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Pikabu......
podzavestno že načrtuješ tretjega...user posted image user posted image user posted image jst tudi sanjam na veliko in včasih zjutraj se sam režim koga vse in kaj vse skombiniram v sanjah...hehe

Saj to je sigurno, da bo še eden, samo ne še takoj. Nekje tako razliko računava, kot jo imava zdaj, tako da imava še čas. Moram malo nazaj v službo, da ne pozabim.

jst bi tud tretjega že...pa morm najprej še drugega spedenatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19121
6.6.2007 9:15:51   
Pikabu
Pikabu - dejta se z možem prej za ime zmenit, da ne boš iz porodnišnice nosila otroka brez imena user posted image

Saj sva že, ne vem, kaj mi je bilo. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19122
6.6.2007 9:16:49   
Pikabu
jst bi tud tretjega že...pa morm najprej še drugega spedenatuser posted image user posted image user posted image

To je pa hitro. user posted image user posted image user posted image Kar veselo na delo. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

Neposredna povezava do sporočila: 19123
6.6.2007 9:16:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Potem se pa lahko še do mene pripelješ, vsaj po jopico. Ta teden nam zagotovo ne bo uspelo priti do Kranja.

kaj ko bi jo ti do Gaye pripeljala??? sem zahtevna, kaj? ampka bi te rada videla!!!!user posted image user posted image user posted image pa še včerajšnji zs ti zrecitiram, obljubimuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19124
6.6.2007 9:18:48   
altati

sicer sm prišla samo do 34. strani, ampak zate se bom pa potrudla in še 4. odstavek na 37. strani prebrala... začne se pa takole: Čeprav se dobiček dokončno računa na koncu poslovnega leta, se ne plačuje enkrat letno, temveč v mesečnih akontacijah glede na obrečun davka v prejšnjem letu, po zaključnem računu pa se davek poračuna.

če imam nekje v podzavesti še pravilno shranjeno, do 5.v mesecu se plačuje....muki, @lina-popravita me! jaz sem že dolgo dolgo iz računovodstva venuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  763 764 [765] 766 767   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  763 764 [765] 766 767   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.