zima07
|
Luna5, dobrodosla ! No, midve sva imeli vceraj dermatologa (sva po vezah prisli k eni fenomenalni otroski zdravnici) - dobili sva kremo, ki jo nanasam samo na suho kozo (lisaje), kapljice proti srbenju, ki jih dam zvecer (ponoci je kar dobro spala ), navodila za nego koze, predpisano DIETO (dodatno se brez mleka, mlecnih izdelkov in jajc-od prej pa se psenica in sladkor)...vzeli so ji kri za test alergije na mleko in jajcni beljak ter psenico, kontrolo pa imava 16.7...takrat naju bo, ce bo potrebno, poslala k alergologu na nadaljna testiranja...Tako...zdaj pa imam dieto, ceprav sem vedno govorila, da ko dojim, pa es ne bom pazila kaj in koliko jem...Jeah, right ...Smo bili vcaraj v shopingu, v posebni trgovini z "izbrano hrano"...sem nakupila pirinih, rizevih testenin, rizevega mleka, prosenih kosmicev...aja, pa jajcni nadomestek sem kupila...1 zlicka=1 jajce ...ne mores verjet! Eva1, pri nas se alergija kaze v pikicah po obrazu in malo po rokicah, suhi kozi po posameznih regijah, lisajih po trebuscku in prsnem kosu, praskanju, zelenemu kakcu in pogostem kakanju...malo bodi pozorna na te flekce, ce dojis, je mozno, da si pojedla kaj, kar tvojemu ne pase...mogoce je pa res samo od drgnjenja ob plenicko... Barbid, jaz sem takoj za cvek jutri...ce ne bo dezja, Colnarna (ce bo hladno, smo lahko tudi notri), ce bo dezevalo, bi se pa lahko tudi v kaksnem centru dobile (City Park, Mercator)-tam vsaj po cigaretih na smrdi...Kdaj pa, kot obicajno, ob 12-ih? Mi kreme za soncenje za Brino ne bomo uporabljali, jo bomo kar stran od sonca drzali...namazala bi kvecjemu rokice, ki jih pa ves cas v usta tisci, tako da itak ne bo slo ... Zdaj pa grem...smo v Mercatorju s sodelavkami, ki so na porodniski (4!) zmenjene...Samo Brina se se mora zbudit .. Pa-pa!
|