|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
5.6.2007 14:53:36   
ronja
Hehe, špela, moj user posted image ni še nič živčen - no, saj ma še časuser posted image . Samo takrat, ko je slišal o tisti punci iz Postojne, da je umrla, je prišel k meni v sobo (jaz še nisem nič vedela o tem), pa me je objel, me resno pogledal (kar mu ni lih v navadi, se oba bolj reživa skozuser posted image ) in rekel: "Tebi se ne sme nič zgodit, jasno!" meni nič jasno, kaj ga je pa zdaj pičlo, no, ni nehal, dokler mu nisem obljubila, da se mi ne bo nič zgodilouser posted image Za tamalo ga sploh ne skrbi, samo da meni ni nič, hecno.
Aja, špela in ostale mnogorodke, danes so nam v MŠ dali dober nasvet: da ko pride starejši bratec ali sestrica prvič na obisk k mamici in pogledat novorojenčka v porodnišnico, mu najprej recite, da ste ga/jo zelo pogrešale, ko niste bili skupaj, šele potem mu pokažite in predstavite novega bratca/sestrico. Saj verjetno mate vse to že vse v nulo naštudirano, kako preprečit oz. omilit ljubosumje, ampak kot pravi ena fejst babica: od viška ne boli glavauser posted image

Jaz sem pa danes šla gledat za overlocka, moje darilo za poroduser posted image in sem našla enega, ki mi je res všeč! Seveda je med dražjimi, samo je tako lepo tih... da ne bi niti zbudil tamale, se mi zdi... Pa malo močnejši je od drugih in ima še par drugih šivov, tako da se bom po moje res kar za tega odločila, čeprav je dražji... Lubi pa dobi foto, ne vem, kdaj bova šla po te zadeve, verjetno pa že ta teden.
Da bova mela čas naštudirat vse skup pred porodom, heheuser posted image Pa jaz kaj zašit prej, on pa da bo znal že lepe slikce delat, ko se dete rodi, da bo prava manekenka na svojih prvih slikah, heheuser posted image , no, ne se bat, vem, da so novorojenčki vse drugo, samo lepi ne, heheuser posted image . Ampak naj se vseeno nauči slikat prej, da ne bo potem tam iskal, kje se kaj pritisneuser posted image

ja, čveke, kje ste?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
5.6.2007 16:40:10   
melaverde
Juhu,

glupa mela tuki, ma kaj pa je overlock??? ne mi zamerit če sem tupa ali glupa ampak se mi res ne sanja kakšno darilo si si izbrala.
midva se o tem nisva še nič pogovarjala, ampak tudi če bi me vprašal kaj si želim mu ne bi znala povedat...zame je user posted image  največje darilo !!! vse ostalo kar potrebujeva pa si sproti kupiva in podariva tako da...

Danes sva pa čisto zmedena in malo prestrašena...ta odprtost nas je presenetla user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
5.6.2007 17:11:58   
ŠpelaP
Pipi1, ti se kar smej! Saj veš, da če bo možek v porodni skupaj padel, bom tako tebe poklicala, da mi boš pomagala dihati!  Tvoj bo pa medtem mojega s kakim šnopčkom gr lobo, dokler neuta oba skup padla. user posted image

Ronja- tisto glede pogrešanja prvega otroka med bivanjem v porodnišnici, ti povem, da meni je že zdaj hudo, ko vem, da Timija ne bo ob meni nekaj dni. Že ob misli na to postanem solzna!

Melaverde - overlock je šivalni stroj, ki robi (entlerica po domače).

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
5.6.2007 17:40:32   
zrak
Punce ciaooo

Jaz sem še vedno med vami in zgleda, da bom še nekaj časa..

Kaj je Overlock pa tudi jaz nisem vedela..

Midva o darilu se nisva nič pogovarjala, pa tudi jaz ne vem kaj bi si želela, razen tega da smo skupaj, zdravi in da mi priskoči na pomoč, kadar rabim... no če se bo pa sam kaj spomnil, bo dobrodošlo..
Jaz njemu pa nimam namena kaj kupovat..

Zdaj ko nas je veliko manj lahko vsaj sproti preberem kaj se dogaja... prej pa sem porabila celo uro in še več da sem lahko sploh sledila..

Moramo vprašati novopečene mamice, kaj so sploh resnično potrebovale v porodnišnici, da ne bi jemale stvari po nepotrebnem..

no lepo se mejte, ciaooo

Neposredna povezava do sporočila: 3379
5.6.2007 17:58:34   
ronja
mela, kaj se sekiraš, saj tudi sama nisem vedela, kaj je to, do pred kratkim... POtem sem pa ugotovila, da se tako reče temu, kar si želimuser posted image ... To je en poseben šivalni stroj, ki šiva tudi raztegljive tkanine in to tak, kot bi jih zašila v tovarni (v principu, pa če ga znaš uporabljat, sevedauser posted image , sicer se vse čudno zazanka, hehe, ampak se bomo že naučili, a ne, saj smo še mladiuser posted image ), skratka lahko narediš elastične šive na elastičnih tkaninah, take, da ne pokajo, ko vlečeš kak body svojemu malčku na glavo, recimouser posted image .
Pa zašije, obšije in odreže v eni fazi.  Tako da precej hitreje končaš celo oblačilo - ker sicer moraš najprej izrezat dele iz blaga (no, to ostane tudi tu, sevedauser posted image ), potem jih zažiješ, potem jih obšiješ, da se ne para, potem pa še odrežeš kar visi proč. no, ta strojček pa te tri stvari naredi hkratiuser posted image user posted image user posted image

NO, ta model, ki sem si ga jaz zbrala oz. sem se vanj zaljubilauser posted image user posted image skoraj na prvi pogled oz. na prvo spoznanje, ima pa še tak prekrivni šiv kot je na majicah, da je zgoraj dve vzporedni spodaj pa obšito, saj veš, tak kot na klasični t-shirt majci na rokavih, spodaj... NO, ta D stroj ima ta šiv možen ozek ali širok (širok je običajen na t-shirtih in večinoma imajo mašine sam tega al pa še tega ne), ozek je pa zelo pogost na teh dojenčkastih zadevah, zato bi mi bilo zelo všeč, da ga moj stroj ima... NO, potem ma pa ta še to varianto, da so zgoraj trije šivi, kar tudi ni napačno, tak fajn zgleda:) Pa še bolj močen je ta šiv, kar je super za takega fanta, kot ga mam jazuser posted image user posted image user posted image

Ma, ja, seveda, otroček bo krasen, ampak jaz si tega overlocka želim že par let, hehe in zdaj mam končno en dober izgovor, da ga dobim (ker je to precej draga zadeva...), hehe. Pa še res je, da za dojenčke je skoraj treba šivat iz bombažnega jersija, vse ostalo ni dovolj nežno in mehko zanje... Pa mora bit raztegljivo, da se ne derejo ko jesiharji, ko jih preoblačiš... In na navadnem šivalnem stroju vem, kako to izgleda šivat in sem si obljubila, da ne bom več izgubljala živcev s tem pa pika! Ni isto! Se matraš, rabiš ful dalj časa za nek približek tovarniškega, pa sploh ni isto, kar se mi pa zdi neumno!
Stvari, ki jih sama naredim, morajo bit lepše kot kupljene! In za navadne stvari to čisto velja, za tele raztegljive pa... šivi niso tako lepi, pa če se na glavo postavim... in so mi povedali, da je to vojna z mlini na veter in pač rabiš to mašino za to delo pa pika. In sem si jo že dolgo želela in ker bom zdaj šivala kaj za tamale, ker se sploh za kake malo večje malčke že kar splača, pa še všeč mi je, ko si kaj zamislim in naredim, pa še navadno je drugim všeč nosit, kar naredim, ker je pač malo drugačno, ali odštekano ali pa bolj praktično ali pa smešno, skratka, lahko prilagajaš temu, kar bi tisti, za katerega šivaš, rad nosil... No, pa ker me hoče dragi pocrkljat, sem si to zbrala.

On dobi pa digitalni foto, ki si ga tudi že par let želi. Takega, da mu bojo šli tudi objektivi od analognega gor in je res dober, tako da tudi če bi se kdaj začel bolj profesionalno s tem ukvarjat, se bo lahkouser posted image   Ker za kake biološke zadeve kar rabiš dober foto, se hitro pozna, da navadini pač ptice v letu spremeni v ene pikiceuser posted image , kakega čmrlja na cvetu pa enostavno ignorira in spremeni v en tak zmazan flekuser posted image
Poleg tega pa: a ni fajn, da otročku rečeš, da si pa to dobil zanjo in je otrok vesel, ker ve, da sta si starša nekaj privoščila za njegovo rojstvo - da ga torej smatrata kot uspeh, heheuser posted image jaz vem, da sem bila vesela, ker je oče dobil foto z mojim imenom (sicer predno sem se rodila, ampak še bolj bi bila, če bi mu ga mami dala za moje rojstvo), vam to ne bi bilo všeč?

Otrok pa darilo, hm, ne vem, jaz jo smatram bolj kot nekaj čisto samosvojega, kar bo treščilo v najino življenje in ga obrnilo na glavo, je pa zelo zeželeno in jo komaj čakamouser posted image ... Dvomim, da se bo ravno obnašala kot se za darilo spodobiuser posted image . Do zdaj me še nobeno ni ne posralo ne pobruhalo, tole me pa gotovo bo nebrojkratuser posted image . Mal hecauser posted image , mal pa resno, ma, ne jemljem otroka kot darilo, če bi kaj jemala kot darilo je, to, da je takoj ratala, da nisva mela tistega matranja in dvomov, če bo ali ne bo... Ker tisto je pa res grozno po moje... Enkrat sem bila slučajno v eni taki čakalnici, tako obupanih obrazov ne vidiš nikjer...

Hja, saj je fino, če vama znese si vse ostalo sproti kupit, ampak tole so večje zadeve, o katerih pač sanjava že nekaj let - do zdaj je vedno imelo kaj drugega prednost...  Midva mava oba en kup hobijev in mislim, da mava oba spisek želja še za par let in tudi spisek, kaj bi mu dala za rd, novo leto... se mi zdi, da samo raste, ne uspem dovolj hitro uresničevat želja, ko že dobim nove idejeuser posted image Tako da te večje stvari pač čakajo na kako večjo priliko: zdaj pa si bova nekaj privoščila, saj si kot mlada starša navsezadnje tudi zasluživa - oz. si še bova, heheuser posted image

Joj, sem se razpisala okoli tega stroja! Zdaj sem videla, da ti je Špela to znala odgovorit v enem stavkuuser posted image Ma, ne mi zamerit, se vidi, da si ga res želim, a ne?user posted image pa so me čustva prevzela, heheuser posted image

Pia, komaj čakam na dobre novice in držim pesti za Špelo IN njenega možeka, da ne bo noben skup padel in da bojo 3 dnevi minili hitro ko veter, pa da bo Timi najbolj ponosen bratec na svetu!user posted image vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.6.2007 18:27:30   
zlata ribica
čau punce!

kaj počnete...a dons ne bo nobena šibala v Rim user posted image , pa tak lep datum je user posted image .

Jaz bom zgleda lepo doma danes, se bova z lubijem še malo pocrkljala user posted image .

Mentos jaz imam tudi pregled v petek v Kranju, samo bom tam že ob 8ih zjutraj, imam amnio. Mogoče se pa vidiva, če me bodo pustili čakat do 9 ih.

Lepo se imejte čez večer, lahko noč želim vsem, še posebej tisti, ki bo letela v Rim. Ena bo sigurno user posted image .

pa pa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.6.2007 19:05:47   
ŠpelaP
Ronja - vedno se najde kaka prilika, da si lahko kupiš kaj, kar si resnično želiš. Moja sestra si je overlocka kupila za diplomo - sama, od ex-moža ga tako ne bi dobila. Pa ji je ex-mož (se ni za čudit, da je ex-) rekel, ja kaj ji bo tak šivalni stroj. user posted image  

(odgovor članu zlata ribica)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.6.2007 19:12:09   
ŠpelaP
Ej, samo res. Čez ta vikend je očitno resnično delovala polna luna. Zdaj se je pa, očitno, kar ustavilo s porodi!
Ko smo bili mladi, smo ga čez vikend hodili žurat, zdaj hodimo pa čez vikend rojevat! user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.6.2007 19:54:13   
ANDREJA 75
Junike ! Samo to ,sem odala v svoj album slikice naših sončkov.
Pozdravček vsem !!!čestitke vsem novo pečenim mamicam!Andreja

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
5.6.2007 20:18:28   
ŠpelaP
Andreja75 - ful sta lubana tvoja mala pikeca! user posted image

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
5.6.2007 20:43:27   
*ANA*
Ojla punce kako kaj?

Andreja full sta luškana tvoja dva  user posted image user posted image user posted image .

A se vam je teža že kaj ustavila? Meni še kar narašča, pa pravijo da zadnji mesec se nekako umiri, jaz pa bom v zadnjem mescu dobila še par KG user posted image user posted image user posted image

Sicer pa res komj čakamo ,da gremo iskat našega user posted image , čeprav imamo še 10 dni do PDP.
ma kje pa ste vse? A vas tudi kaj matrajo bolečine v križu, kolkih?

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
5.6.2007 20:59:54   
ŠpelaP
Ana- jaz sem na zadnjem pregledu imela celo malo manj kg kot na predzadnjem pregledu.
Mene tudi kar stiska v križu, na trenutke mi ga prav zateguje, pa kolki me zjutraj bolijo. Čez dan me pa večkrat prime krč v razkoraku. Verjetno ko user posted image z glavo na mišice pritisne.

Zdaj pa moram iti iskat user posted image komarja. Je danes ponoči ful, ful popikal Timija. Sem mu morala dati claretine sirup, ker ga je ful srbelo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
5.6.2007 22:22:16   
KT
Andreja75 kaj sta prekrsna tvoja sončka - so mi kar solzice v oči stopile. En prav velik user posted image  za tvoja pikcauser posted image user posted image .

Sem se zdele tako češenj napokala, da mi je kar slabo, aja pa prej sem še skoraj pol kile jagod pospravla - super je tale letni čas - vsega v izobilju user posted image . No, poleg ostale hrane (je babica rekla, da moram jest za dva in jaz to lepo upoštevam user posted image ) je prav čudno, da se mi na kilah sicer ne pozna prav dosti (do sedaj sem jih pridelala 8kg) in so se sedaj kar nekaj ustavile, tako da izgleda, da ne bom prekoračila magičnih 60kg. Izgledam tako kot da bi pojedla eno "medicinko" user posted image , res prav smešno samo ena ogromna žoga mi pleše pred očmi user posted image .

user posted image  veselo skače in še prav s posebnim užitkom ravno po mojem mehurju - jaz pa bi se lahko preimenovala v kapljičarko, ker drugega ne delam cel dan kot hodim kapljice spuščat na WC user posted image .  Potem pa pridem v laboratorij, da dam vodo in ... NIČ... en ogromen NIČ, mislim, da se ti zmeša - se poigram malo z mojo "medicinko" - ja, kaj mislite NIČ, naša user posted image  lepo drnjoha in se ne da motiti user posted image .

No, in potem pride večer in se vržem pred TV, da polikam malo še kavč, in lej jo frajlo user posted image  se preseli v zgornje nadstropje in mi veselo tiši na želodec in me tako user posted image  začne zgaga pečt, da mislim, da bom dušo skozi nos ven spustila user posted image .

Da ne boste mislile, da se jezim - prav nič - sem tako vesela, da ima user posted image  še dovolj prostora za svoje akrobacije.

Lahko noč in mirno noč preostale "sotrpinke", novim mamicam pa tudi čim več spanja!  

< Sporočilo je popravil KT -- 5.6.2007 22:23:28 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
6.6.2007 8:15:18   
zlata ribica
Dobrooo jutro zaspanke,

vse kaže, da imamo zatišje pred nevihto user posted image .

Ena je povprašala po kilah...no, jaz imam v petek rok in sem se v zadnjih 2 tednih zredila za 2 kile user posted image . Se mi zdi, da sem non stop lačna, pa zelo rada imam čokolado, ki bi je zdaj res lahko pojedla na tone user posted image , potem pa še vem, da je kmalu ne bom smela, pa si zdaj malo (pre)več dovolim user posted image . Pa sadje....upam, da grem kmalu rodit, da se discipliniram.

Punce kateri hrani se nameravate odpovedati na začetku, tiste ki ste že mamice - kakšne so izkušnje?

javite se kaj, sicer bom mislila, da vas je noč odnesla v P user posted image !

pa pa

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
6.6.2007 9:04:38   
*ANA*
Jutro

Zlata ribica jaz sem še vedno tukaj, bi pa rada že šla v Rim, ampak ko bo bo.

Glede kg sem se tudi jaz- v skoraj  dveh tednih(11 dneh) zredila za 2kg user posted image , ampak tudi jaz pravim, da se moram zdaj fajn najest nutele in čokolade, ker pol ne bom smela in si je pač kar malo preveč privoščim user posted image - bom že potem pogledala malo na hrano.Češnje so mi pa tudi full všeč, tako da sploh nimam mere da bi se ustavla- ustavim se šele ko dihat ne morem user posted image , ampak bo tudi to minilo.

Zdaj se pa tako jezna- ko user posted image in zraven še žalostna- hormoni, ni kaj- peljem ta malo v vrtec, potem pa k svoji zdravnici po bolniški list za maj( samo 1 dan), pa pridem tja, pa mi reče da nej pridem ob enih nazaj- pol pa še avta ne bom imela -gre mami na en sestank in rabi avto, jaz bi pa morala nest bolniški list že včeri na kadrovsko, pa sem se zmenla da pridem danes da ne bi včeri preveč laufala; potem sem šla slet k svoji DR( je na dopustu in jo nadomešča ena druga), pa mi je sestra rekla da naj pridem danes user posted image , danes me pa tako odpravi. Kar popuser posted image bi.

Ma zdaj sem vam še vam zatežila grem zdej malo pojets da se ohladim.

A je šla katera že po user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 3390
6.6.2007 9:15:19   
ŠpelaP
Dobro jutro!
Sem še tu!user posted image
Ponoči mi je bilo ful vroče, sem se zopet ful znojila. Potem me je pa še user posted image zgaga začela gristi in sem predremala kar ene dve uri sede v dnevni sobi.

KT
- a veš, kaj jaz naredim, če lulam po kapljicah zaradi pritiska user posted image na moj mehur. Malo rit privzdignem, da sem v takem polsedečem položaju (da ne direkt sedim), in potem kar steče, saj je manjši pritisk na mehur. Poskusi, pri meni učinkuje!

Zlata ribica
- jaz se bom od začetka zavestno odpovedala kislemu zelju, ki ga imam drugače ful rada. Ko sem ga jedla pri Timu (ko je bil star okoli 3 tedne), ga je po dojenju ful zvijalo in je zeleno kakal. Poskusila bom jesti tudi čimmanj mastno hrano. To pa čisto zaradi mene in mojih žolčnih kamnov, da ne bom izzvala kakega vnetja žolčnika ali napada.
Ostale stvari bom pa bolj ali manj jedla vse po vrsti, seveda ne v prekomernih količinah in ne preveč začinjene.

Neposredna povezava do sporočila: 3391
6.6.2007 9:17:32   
mentos
OJLA PUNCE
najprej prav lep pozdrav iz Gorenjske.

Zlata ribica, jaz imam pregled ob 9 uri, tako da bom tam že okrog 08.30, da ne čakam predolgo. Ti pa imaš že amnio. Sigurno te bodo notri obdržal ali pa boš zvečer dobila popadke, ker to pravijo da jih sproži. Jaz se kar malo bojim te amnio. ker pravijo, da ni nič prijetno. Ne pozabi mi sporočit. Mogoče se pa še celo vidiva.user posted image

Ne vem, kje ste vse punce. Zdaj se je pa rojevanje kar malo vstavilo, sigurno je bila polna luna vzrok, da vas je toliko rodilo. Jaz vsako jutro čekiram katera bo napisala, da je šla rodit. No ja, sem pa vesela, da je še nekaj punc, ki bodo počakale z nami skoraj do konca meseca, a ne Ronja.-midve skoraj definitivno še 2 tedna.

Drugače punce vas  moram pa zelo pohvalituser posted image , ker tako kot pišete se niste zredile skoraj nič. Vam povem, da ste lahko vesele srečke nosečke, če imate malo čez 60 kg. Le kako vam je to uspelo? Mene je prav sram napisat, ampak jaz sem se zredila za 15 kg. Pa še teža narašča. user posted image
Tudi strije user posted image sem dobila po riti in po stegnih, nagnusno prav grdo, pa čeprav se mažem že od samega začetka. No ja, ne bom se zdej preveč sikirala zaradi teh stvari, pač bom morala pa ko rodim malo bolj hujšati, da pridem na 58 kg. Jaz se veselim samo še moje punčice, da čim hitreje pride in da bo zdrava. Komaj čakam.

Lepo se imejte, pa se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 3392
6.6.2007 9:27:28   
Lusa
Andreja ,oh si mi nardila lušte.Čudovita sta ,pa sta si zelo podobna.Prava cukerčka.user posted image user posted image user posted image

Še vas vedno berem.Moram vas ,drugače mi kar nekaj manjka čez dan ,če vas ne preberem.Ostalo pa še je vas zelo malo.Mogoče bo pa katera rodila na moj rojstni dan 12.6.Ti ronja ,a ne?

papa

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
6.6.2007 9:53:00   
zlata ribica
hej hej

no, vidim, da ste še tukaj user posted image .

Ana, midve sva si pa kar podobne user posted image ...nutela, pa čokolada, pa tko..., ah sej bo šlo dol user posted image . Jaz v zadnjih tednih tudi malo zatekam, tko, da mislim, da je kaka kilca več tudi na ta račun. Sej ni hudo, samo čevlje moram pa samo take udobne nosit, za ostale imam občutek, da so mi premajhni, pa prstanov tudi že več kot en mesec  ne nosim - tako, da se sigurno kaka kilca skriva v obliki vode. Bomo vidli...

Ena punca, ki ima rok na isti dan kot jaz je danes pol ure čez polnoč rodila... učeri pa je eni prijateljici rekla, da še nič ne bo, da se nič ne dogaja. Tko, da zgleda, da se lahko kar hitro zgodi...tudi nam. Juhej. user posted image

Jaz bom pa danes naštimala torbo za user posted image in zase, za v P..., je še nisem. Mogoče pa moj user posted image to čaka user posted image .

Mentos, ja vem, da pregled ni prijeten, ampak je veliko odvisno kako ga naredijo in koliko se sprostiš... tako kot vse stvari tam spodaj user posted image . Najbrž se bova vidle, ti bom za ZS pisala kako izgledam, pa prlet do mene, če me vidiš user posted image . OK?

Špela, kaj pa zelena solata, pa ostalo sveže sadje in zelenjava. Jaz večino tako jem in  mi je kar malo hudo ob misli, da ne bi smela nič. No saj ne bom pretiravala, bom po malo probala. Ampak pravijo, da naj bi se prve tedne odpovedal sveži solati in sadju. Sej, če bi user posted image imel probleme, potem itak... seveda ne bom mučla user posted image , ampak, če jih pa nima, potem, pa menda lahko po malo ?

no..., lepo bodite...se še tipkamo,

pa pa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
6.6.2007 10:16:18   
zlata ribica
Mentos...sem zdaj vidla, da nimaš Z.S....ti kar tukaj napišem moje prepoznavne znake: dolgi rdeči lasje, precej visoka in velik user posted image trebuh user posted image   user posted image   user posted image .

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3395
6.6.2007 10:29:00   
melaverde
ojla,

tudi jaz sem še tukaj in tudi nič ne kaže, da se bom kaj kmalu kam odpravila...

Ronja, nisi mi zatežila, sedaj vem eno več oz. kar nekaj več ker se na šivanje ne spoznam in nimam pojma kolko šivov sploh obstaja...
Je pa prav, da če čutita da je to pravi trenutek za si kaj podarit, da to storita...sej mene bo dragi ziher kaj presenetil ampak vseeno upam da ne bo preveč zapravljal...

Teža, kaj vas je sram pisat... jaz sem se zredila za 20 kg, čeprav mi tega nihče ne verjame (samo sestra pri ginekologu ki me vsakič napade). Ko sem zanosila sem jih imela 54 kg in sedaj se jih je nabralo... ampak hvala bogu nimam nobene strije. Moja kozmetičarka sicer pravi, da je to sama voda in da bom že pri porodu izgubila 10 kg. Bomo vidli ne user posted image

Hrana, jaz nimam otrok od prej ampak bi vam vseeno svetovala da se vsaj prvi mesec pazite surove hrane in raznih alergenov, ker če pomislite je njihov trebušček- želodček dobesedno sterilen in ne verjamem da je dobro, če se takoj z nečim napokate. Potrebuje tudi on čas, da se navadi na nove stvari... vsaj to je moje mnenje, ki ga nikakor ne vsiljujem tudi drugim !!!

Andreja, joj kakšna sta, za jih popapcat !! jaz se bojim, da če bi jih domov prinesla bi se svet vstavil ker jih ne bi spustila iz rok !! tako sta simpatična in majhna...

No, dovolj heca...katera je naslednja user posted image  ???
Luša, če bi jaz rodila na 12.06. bi bila res sreča user posted image .

lep dan vam želim, čeprav pri nas spet dežuje....

Neposredna povezava do sporočila: 3396
6.6.2007 10:30:49   
NRMM
Daaaaaaaaaan čvekice.

Spet se lahko malo oglasim,glede na to,da se je rojevanje umirilo user posted image .Se kar nisem upala kaj napisat,da ne bi bilo kaj narobe in bi me začelo šraufat user posted image .

Pri nas sicer nič novega.Se je pa mala začela raztegovati po dolgem in počez,tako da mi nogice potisne čisto pod rebre in niti ne morem normalno sedet,kaj šele dihat.user posted image Divja je ful. Mi je pa kolegica povedala,kaj naredit,da se otroček ponoči ne zbudi,ko se gre na wc.In sicer po novem hodim na wc v temi in res se mala ne zbudi več user posted image user posted image ,baje ji je tako svetovala ginekologinja.

Kako je z vašim obračanjem ponoči? Potrebujete tudi celi protokol,da se obrnete iz boka na bok?Pri meni je to že pravi postopek,no še dobro,da bo kmalu minilo.

Moji kg so +10 in zdej ne grejo nikamor več.Se vidi,da sem večinoma na sadju,češnje/jagode user posted image .

Hmm kaj pa vem kaj bom nehala jest.Odvisno koliko bo malo napenjalo. Verjetno sadja v takih količinah ziher ne bom jedla,ampak v normalnih količinah.

Lep dan vam želim.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3397
6.6.2007 10:46:34   
zlata ribica
Čau punce...spet jaz user posted image .

Imam eno vprašanje...kako se bodo vaši user posted image pisali, predvsem me zanima kaj si mislite o dveh priimkih za user posted image . Midva se namreč piševa različno. Sicer opažam, da so dvojni priimki pri otrocih kar pogosti, ampak, kaj pa ko user posted image odraste...se poroči, nekako preneseš odgovornost o izbiri priimka na otroka user posted image , še posebej če je punca. No ne vem...kaj mislite ve in kako boste vi to uredili?

Hvala in lep dan še naprej

pa pa

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
6.6.2007 10:48:41   
Lusa
Melaverde-ja bi pa bila res sreča ,če bi točno na datum rodila.Ma pustmo se presenetituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
6.6.2007 11:27:23   
ŠpelaP
zlata ribica - ko sem bila s Timom še v porodnišnici, sem že drugi dan dobila pri kosilu zeleno solato.
Od začetka odsvetujejo uživanje agrumov (pomaranče), tah pa jaz tako nimam preveč rada, tako da jih ne bom pogrešala.
Jaz sem zase rekla, da bom jedla čisto normalno. Tudi pri Timu sem jedla normalno brez pretiranega kompliciranja, pa je imel reakcijo samo na zelje, kot sem že prej napisala. Če bi se izkazalo, da pa kaj dojenčku ne bo pasalo, pa bom tisto jed zase za nekaj časa ukinila.
Aja, pa fižoli in rženemu kruhu se bom tudi za nekaj časa odpovedala, ker tisto pa že meni ne paše, me napihuje, kako bi šele dojenčka.
Drugače pa tako da patronažna sestra na domu vse napotke, kateri hrani se je dobro od začetka izogibati!

Seveda je pa prav, da vsaka naredi glede prehrane, kot sama misli, da ja zanjo in njenega dojenčka najboljše. Saj enemu morda nekaj paše, kar drugemu izzove kako hudo alergijo. Tako da je res najbolje delati po svojih lastnih občutkih!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?