|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
4.6.2007 14:29:59   
KT
Uf kolk se dogaja, pa pejmo:

Bibyka ČESTITKE za  malega user posted image Jana user posted image

~NINA~  ČESTITKE za malega  user posted image Maksa user posted image

Fantki premočno vodijo! Punčke pa kar nočejo na svet, kot na primer naša - ji je tako lušno pri mami, da bo kar v trebuščku še malo ostala.  

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
4.6.2007 15:53:32   
ronja
Vsem novopečenim mamicam čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Rajši ne bom naštevala, da ne bom katere pozabilauser posted image

nikica, sem ti rekla, da se ti ne more izmuznit, hehe. Upam, da se nisi preveč matrala pri takih merah... Za obseg glave rajši ne prašam...user posted image

Jaz sem ravno iz kitare, drug ponedeljek ali petek imam izpit, mam že prav tremo, ker še ne znam, pa do takrat sva se s tamalo zmenili, da da mir, potem je pa več kot dobrodošla, lahko že v petek zvečer, če čeuser posted image
Sicer so se moji popadki zelo umirili, pravih sploh nimam več že nekaj časa, lažne pa veliko redkeje odkar sem malo bolj na izi, malo več spim in malo manj divjam okoli. Sem rajši mičkeno bolj previdna zdaj, vem, da nobena ne razume, ker se vsem mudi it v Rimuser posted image ampak jaz si še ne želim rodit tamale, ker bi bila nedonošenček... Tak da sem pridna, sicer delam še vedno svašta, samo malo bolj na izi, recimo plavat sem šla samo 3x prejšnji teden (res da zato, ker je mel fantov fotr rduser posted image ), sem pa spekla par tort ta teden (fantov fotr rd, mami rd,...), zdaj ap malo študiram, katero pecivo ostane, da bi ga naredila za rojstvo tamale;)

Špela, presredek me ne peče, razen kadar ga probam raztegnit ni ravno nek prijeten občutek... Sem rekla, da bom zdaj malo bolj pridna s tem, pa se vsake par dni spomnim, zdaj pa upam, da se bom vsak dan... Je pa res, da še nisem tako daleč kot ti... Ti pa ne bodi tako neučakanauser posted image , saj še niti na PDP nisiuser posted image

Kar se gibov tiče, je res malo bolj mirna, kake 2x na dan ima sicer še vedno ornk aerobiko, ostalo so pa bolj "utesnjeni gibi", kot si rekla. Mislim, da še vedno precej več kot 10x na dan, tako da se še nič ne sekiram.

Aja, strij na srečo še nisem dobila (trkam na les), aja, pa zredila se tudi nisem nič v tem mesecuuser posted image , je ful sadja, pa fant je bil parkrat na terenu, pa se mi takrat ne da kuhat sam zame in si kar kake jogurte in tako vzamem... Pa ne požrem več 1 čokolade na dan, pa se kar pozna - v bistvu sem celo majčeno shujšala - zadnjič sem mela 62,9 kg - si nisem mislila, da bom še kdaj videla 62 ko pred porodom (po porodu pa upam, da tudi ne, heheuser posted image ). No, sicer imam 63 kg že nekaj časa in bi bila super vesela, če bi jih uspela obdržat do poroda (po naravni poti, seveda, ne da bi se šla kako pazenje pri hrani, Ronja ni za take štose, preveč rada jeuser posted image )
Sem pa dobila kot las tanko temno črto  po trebuščku.
Gležnji mi ne zatekajo več toliko, če pač spim kot je treba (vsaj 6 ur).

nina, joj, to mora bit pa grozno, kaj ne morejo it najprej pogledat, če je plac, pa ti potem rečt, bi ti bilo po moje ful lažje, kot da se že čisto pripraviš, potem te pa pošljejo še domov... No, glavno, da si rodilauser posted image

duhica, kako simpatično ime! Ampak res, sami user posted image ! NO, jaz bom popravila statistiko, katera je še z mano?user posted image
bajčibajči, čestitke za popravljanje statistikeuser posted image
bibyka, čestitke!

N&B, no vidiš, pa ni bilo nič prezgodajuser posted image

KT,čestitke tudi tebi, pa mamice,  pridite  še kaj pogledat na junijke, da  mi ne bo dolgčas;) tam nekje sredi julija, ko mala Ronja ne bo hotela venuser posted image

zlataribica,
jaz še kar dirkam okoli, čeprav saj pravim, malo bolj mirnouser posted image . Eni pravijo, da se bom umirila, ko bo user posted image tu, moj najljubši pa močno močno dvomi o tem... In pravi, da mene ni mogoče umirituser posted image

Ana, a zato je bila moja tamala vedno tako živahna? ker je mami skoz nekje v pogonu?user posted image pa še živiva v 3 nadstropju (dvigala niuser posted image )...

špela, ampak ti me pa vedno nasmeješuser posted image , hehe, saj se bo odprla tudi tvoja luknjicauser posted image , saj veš prvo pravilo probiotike - kar je šlo not, mora tudi venuser posted image

no, a sem katero pozabila?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
4.6.2007 16:23:09   
ŠpelaP
O, glej jo, Ronjo! user posted image
Si še tukaj?! Jaz sem pa že mislila, da si se že izgubila nekje med tukaj in tam! No, kot vidiš, smo ene še tu, in ti bomo, očitno,  še lep čas delale družbo! Seveda tudi po porodu, dokler ne bomo vse na drugi temi, kjer so se že začele javljati naše junijske mamice! user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
4.6.2007 16:44:19   
ronja
hihi, špela, še sem tu, najjači ostaju, a ne?user posted image Ja, ob temle plazu me je res kar malo zaskrbelo, da vas bo zmanjkalo in mi bo dolgčas, če se moja pikica ne bo in ne bo hotela odkotalikat ven...

Midva sva v soboto kupla posteljico in jogi (plačal oče) v Pikapolonici, z mami pa sva šli v Tosamo po vložke, tetra plenice, krpice, blazinice za prsi, zložence,... se je ful izprsila! Pa še par kompletkov in eno dekico mi je kupila za tamalo, tako da ima zdaj dejansko tudi nekaj v malih številkah, če slučajno ne bo ravno velikanka (midva s fantom nisva bila, ko sva se rodila, tudi v OŠ sva bila vedno predzadnja, zdaj sem pa jaz zlato povprečje, on pa je seveda nadpovprečen - drugačnega itak ne bi vzela, hehe, just kidding, za višino mi je res vseenouser posted image , res pa je, da so name vedno padali al ful visoki al pa ful majhni fantje, meni so bili oboji všeč...)

Tak da zdaj morava kupit samo še lupinico in senčniček za voziček in to je to, žal ga nikjer nimajo v najini barvi, povsod so ga meli pred kratkim na razprodaji, grrrruser posted image in vse prodali...

No, potem moram pa še zašit vso posteljnino, predvsem pa mora moj dragi malo zrihtat stanovanje - eno steno bova izolirala, ker pozimi noro piha skozi (je star blok in dejansko vleče skozi cigle, pa če verjamete ali ne, sva celo merila temperaturo in je za par stopinj nižja tam... Pa ne bi rada lih prehladila tamale... In potem premaknit vso pohištvo in ena vrata zazidat... To bo še zanimivouser posted image upam, da se bo malo podvizal, da naju kaj ne prehiti... Ker pri njem znajo take stvari malo trajatuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
4.6.2007 17:11:44   
lidijad
ŠpelaP,
hvala ti ker si tudi mene dala na seznam. Na seznamu vidim, da vodijo fantki.
čestitike novopečenim mamica user posted image , tuid jaz komaj čakam na mojo dojenčico.
Lep deževen dan vsem skupaj.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
4.6.2007 17:11:46   
ŠpelaP
ronja- Katero posteljico pa sta kupila? Me čisto tako iz firbca zanima.

Mi smo to pomlad še tudi stene "obdelovali". Pri nama pa ni problem, da bi skoz vlekel hlad, pri nama pa skozi vleče vlago in je bila cela stena plesniva. Hec je pa bil, da v bistvu samo stari del hiše, kjer pa se dotikata steni starega dela hiše in prizidka, pa ni bilo plesni.

Samo naše junijke so pa res začele z nadzvočno hitrostjo rojevati, a ne da? user posted image

Lidijad, malenkost! Več nas je, bolj zanimivo je!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 4.6.2007 17:15:57 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
4.6.2007 17:46:26   
KT
Vsakič, ko odprem forum me kar iz čevljev vrže. BRAVO junijke, dobro nam gre! Sem pa konec tedna govorila s svojo g in pravi, da so imeli resnično tako gužvo kot že dolgo ne, ampak da se je sedaj že umirilo.  

Še malo pa bom tudi jaz na vrsti. Kaj pretresljivega se trenutno še ne dogaja, ampak nikoli se ne ve, ane user posted image . Na vsak način pa moramo tole statistiko malo popravit - saj so vendar sami fantki na seznamu user posted image  No, drnula se še tudi ni nič javila, zagotovo že carta svojo princeso!

ronja zakaj pa meni čestitaš user posted image - ne še, ne še, al hočeš, da že grem v Rim user posted image - sej karto že imam, ampak se še nismo vkrcali, ko pa pristanemo vam zagotovo javim. Drugače pa sem že zelo aktivna, krasno mi paše tale user posted image ! Če bi bilo tudi v drugo tako, takoj podpišem še za eno user posted image , no ampak dejstvo je, da se malo staram, tako da bomo verjetno kar pri eni pikici ostali! Bo pa ta toliko bolj razvajena user posted image  !  

< Sporočilo je popravil KT -- 4.6.2007 17:48:18 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
4.6.2007 18:47:54   
Palčica*
Drage moje punce,da sem Vam hitro javim,imam občutek da imam natanko ene 5 minut časa za to.
Sem prebrala 3 strani po tistem ko sem zadnjič pisala,zato me dobršen del gradiva še čaka in ne zamerite če ZAENKRAT čestitam vsem novopečenim mamicam skupaj. Bi rada vsaki posebej nekaj napisala pa se bojim,da mi bo zmanjkal časa in bo Aljaž prej pokonci.
Torej...

DRAGE NOVOPEČENE MAMICE- IZ SRCA ČESTITAM ZA VAŠE SONČKE,KI JIH IMATE V SVOJEM NAROČJU. ŽELIM VAM ENAKO VELIKO NOVIH ,LEPIH TRENUTKOV KOT JIH IMAM PRILOŽNOST SPOZNATI SAMA OB ALJAŽU.

VSE,KI NA NJIH ŠE ČAKATE PA - PREPRIČANA SEM,DA BOSTE KMALU NA CILJU IN V MISLIH BOM Z VAMI.

In sedaj k stvari...Kaj se je pravzaprav dogajalo.
V torek so bile bolečine že prav neznosne-beri od 21. zvečer do 4 zjutraj popadek na vsake 15 minut. Zakaj sem ostala doma in nisem oddrvela takoj v porodnišnico? Zato,ker je na vsake 5 ali 6 popadkov na 15 min priletel kakšen na pol ure in sem rekla,da je še čas...user posted image  Pa, o.k...če se zdaj obrnem nazaj mi niti ni žal,a resnica je ,da nisem želela še enkrat dobiti pod nos kako nepripravljena na porod sem in podobno.
Ob 04.zjutraj je moj rekel,da je res dovolj in da greva.

Po CTG-ju me je pregledal ginekolog (izredno prijazen,niti sledu o nedeljski koreti) in rekel da sem "za v Rim".

Punce,ko bi ve vedele kako sem si želela te besede,kajti če bi me poslal domov ne vem kaj bi. 4 oz.5 dni bolečin me je spravilo popolnoma ob živce,predvsem pa moč...
Ob 6.15 sem bila v porodni in babca me je vprašala kaj naj z epiduralno. Punce plus teh bolečih dni je bilo da se je vseeno nekaj dogajalo in jaz sem se odpirala. Torej bila sem 9 prstov odprta,si morate mislit !
Epiduralno sem zato zavrnila,kljub temu da sem jo imela prej namen uporabiti.
Dalje...
Imela sem svoje popadke,mehur so mi predrli tam in potem se je začelo.
Punce ne bom rekla,da je bilo enostavno,niti da je šlo gladko-brez omembe vrednih bolečin. Nekaj popadkov sem preživela celo v stoje.
Babce so bile fenomenalne in ko mi je proti koncu zmanjkovalo moči,so mi pomagale Aljaža spravit na svet.

PUNCE ZA ZDEJ MORAM NEHAT-ALJAŽ JE ZAEL JOKAT. SE OGLASIM KASNEJE

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
4.6.2007 19:52:22   
Palčica*
Nadaljevanje...

Aljaža smo imeli 20 minut čez 10 zjutraj. In veste kaj...?
Jaz sem bila nekje med nebom in zemljo.
Želim Vam,da čimprej srečate ta občutek.

Toliko zaenkrat.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
5.6.2007 10:24:06   
ŠpelaP
ojla!
Jaz sem še vedno tu! Očitno bom še nekaj časa. Včeraj popoldan me je sicer že nekaj grabilo celo na 15 min kake tri ure. No, potem se je pa ustavilo.
Edini rezultat tega je bil, da je bil mož totalna živčna razvalina. Čisto je bil zmeden in nervozen.
Sem mu rekla, da zgleda, da zdaj pa bo. Si je takoj letel zobe umit, potem pa je rekel, če greva. Ker seveda še ni kaj bilo za letet v porodnišnico, je sirotek šel od same nervoze v dežju plevel z vrta pobirat. Na koncu je pa obležal na kavču z besedami: " Ti sploh ne veš, kako sem nervozen, samo pokažem ne!" Samo res, zadnje dni je ful na trnih, pa kar ga je nekaj strah, da bi se meni kaj zgodilo. user posted image Na koncu moram pa skoraj jaz njega miriti in tolažiti. Prav smešen je. user posted image
Timi pa ni nič drugačen. Če me dobesedno dve minuti ne vidi, me že kliče, kje sem. Sploh me ne spusti izpred oči. še ponoči se zbudi in me kliče:"Mami, mami!" Pa ga vprašam, kaj je in on mio reče:"Tebe hočem!" Potem pa sladko zaspi nazaj.
Jao, jao, moja dva moška sta že posrečena. user posted image
A so vaši user posted image že tudi tako na trnih oz. so bili?

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
5.6.2007 10:24:30   
zlata ribica
Živjo punce!

Palčica, pozdravljena nazaj, smo te že pričakovale. Hvala, da si nam tako lepo popisala nepozabni dogodek. Sem ti rekla, da si vso neprijaznost pokasirala v enem kosu in, da te bodo zdaj vsi crkljali user posted image . To si tudi zaslužiš po 4 - 5 dneh bolečin.

Kaj pa so rekli na tvojo zgodbo o popadkih prejšnje dni, so bili popadki ? Saj veš, vse me zanima, v petek imam rok, pa sploh ne vem kako se bo začelo, ah, eh...ko bi se vsaj že. Priznam, da sem neučakana in si že tako zelooo želim objeti svojega user posted image . No...ko boš imela 5 min. bom ful vesela, če boš lahko odgovorila. Vidim, da sva iz istega kraja... mogoče se pa lahko srečava kdaj z najinimi sončki user posted image . Jaz sem prav iz Radovljice.

Punce...pri meni nič novega...nekja špikanja po spodnjem delu trebuha...kot, da bom zdaj zdaj dobila menstruacijo...ali ima še katera podoben občutek.

No...lepo se imejte na ta deževen dan.

pa pa

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
5.6.2007 10:41:40   
mentos
Dobro jutro JUNIJKE! Kje pa ste danes, a ste šle že vse rodit, da nobena nič ne napiše.

Najprej bi čestitala vsem, ki ste v tem tednu rodile. Ne bom naštevala po imenu, ker zdaj vas je pa že prav preveč. No vse mamice, vsi očki in vsi otročki BRAVO user posted image user posted image user posted image , za vas se je že začelo novo obdobje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi že nestrpna kdaj bom šla rodit, ampak imam še 3 tedne, tako, da bom morala še malo počakati. Res pa je, da imam vsak dan malo krčev, ampak to je še zdaleč od tistih tapravih popadkov, saj si predstavljam, da naj bi ti popadki kar fajn boleli. No, ja,  bomo videl, kako bo to vse skupaj izgledalo. Malo me je tudi strah samega poroda, ampak če pomislim, da sem 9 mesecev nosila ta trebušček na okoli mi bo pa prav odleglo. Komaj čakam, da skočim v normalna poletna oblačila, kratke hlačke, majica. Res pa tudi je, da sem se kar malo preveč zredila, zato bo tudi tukaj nastal problem.
Moja punčica v trebuščku, se je zdaj prav lepo umirila, tako da vsak dan gledam a se še premika ali ne. Včasih me je kar malo strah, ker se je tako umirila, ampka upam, da je to samo vzrok, da je že tako velika, da ji premankuje prostora.

Sobico zanjo sem pripravila, tako da ima vse urejeno. Ima novo pojstelco, omaro in previjalno mizico. Prav tako sva ji sobico  opremila z raznimi slikicami po steni, (metuljčki, medvedki, pikapolonce, miki miške). Je cela v rumeni barvi z veliko oranžno lučko morskega konjička. Prav prijetna je.

No zdaj ste me pa že naveličane, ampak moj dragi je v službi, meni pa je kar dolgčas na ta deževen dan. Tako, da se vam še oglasim.

Lep dan vsem, ki ste doma ali tistim, ki ste v porodnišnicah.

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
5.6.2007 10:48:21   
mentos
eno vprašanje

ZLATA RIBICA ker si napisala, da si iz Radovljice, jaz pa sem iz Kranja me zanima, kam boš šla rodit.?

LP mentos

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
5.6.2007 10:54:23   
ŠpelaP
Ej, samo res nas je zmeraj manj nosečk tu gor:
melaverde, Ronja, zlata ribica, mentos, KT, *ANA*, NRMM, Megi20, zrak, špelap(jaz).
Katere druge od junijskih čvek pa mislim, da kar ni več. 
Če sem katero pozabila, naj se pofočka!

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
5.6.2007 10:54:23   
zlata ribica
čau Mentos,

rodit grem v Kranj, pa ti? Mogoče se pa vidiva, ali pa sva se že če si tja hodila na preglede.

pa pa

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
5.6.2007 10:57:03   
zana21
Očitno so res vse sle rodit!
user posted image
No bodo pa zdaj na vrsti same punčke,da malo vodstvo prevzamejo user posted image  .
Drugače pa mene tako špika v MV na vsake tolko da je za znoret,pa še prebava me heca.
Sicer pa čakam na petek,ko naj bi šla rodit,kot je rekla vedeževalka Karin.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
5.6.2007 11:00:21   
MEGi20
hej punce mi smo glih iz porodnišnice pršliuser posted image  

.........ob 8h zjutraj opazim na hlačkah čep sluzi( male krvav), grem v porodnišnico, kjer mi naroči dr. PIŠEK, da naj grem domov pospravljat in obiskat babico; ker se ni še začelo zares in da sem dobrodošla ko bom imela popadkeuser posted image .....

Upam, da bo naš user posted image kmal z nami kajti PDP mamo 07.06. in že komi čakamo...

Kaj pa ve imate kakšne znake poroda ali še nič?

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
5.6.2007 11:04:43   
zana21
Megi pa te kaj špika v MV,kot da bi ti ginekolog pregledoval če si kaj odprta?
Pri meni je bolečina ista.

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
5.6.2007 11:38:15   
mentos
ZLATA RIBICA jaz bi šla pa raje rodit na Jesenice, no ja če bom imela čas grem definitivno na Jesenice (po možnosti EA), če ne pa v Kranj. Drugače pa vedno hodim  v Kranj v posvetovalnico, ravno v petek imam spet pregled in CTG.

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
5.6.2007 11:47:28   
melaverde
Živjo,

jaz sem ravnokar nazaj s CTG-ja in pregleda. Ginekolog je bil full presenečen saj sem kljub ravni črti popadkov odprta za dober cm !!!!! Ful sem presenečena ker za prvorodke to ni značilno. Sedaj pa čakamo našega sončka, če že na obali skozi dežuje user posted image .
naslednji pregled imam naslednji torek, če ne bo kaj drugega vmes.

Glede bolečin, mene še vedno nič ne boli, nič ne špika in nič ne pritiska čeprav ima otrok glavo že v kanalu. Upam, da ne bom vse bolečine kasirala pri porodu user posted image

MEGi20, kaj to pomeni, da v dveh dneh boš pestvala ??? držim pesti user posted image user posted image

špelaP, jaz sem preštela še vsaj 30 nosečnic, res da nekatere niso tolko čebljale z nami, lahko pa da nam bodo veseli dogodek vselej sporočile?!

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
5.6.2007 12:59:39   
*ANA*
Ojla drage so user posted image !

Jaz sem tudi še tukaj user posted image , očitno je našemu user posted image dobro.

Mela jaz sem bila že v 28 tednu 2 cm odprta user posted image ?

ŠpelaP a ti si tudi še tukaj? Kako zmoreš ti s trebuhom in Timom?
Jaz bolj slabo- nenehno laufanje cel popoldan, zvečer pa tolk utrujena, da še rodit ne bi mogla user posted image .

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
5.6.2007 12:59:52   
zabica26
Drage čveke, Jaz vas zelo rada berem, ampak lahko rečem, da imam še toliko stvari za narest, da kar ne utegnem nič napisati. Imam še 14 dni in nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Otrok se je sicer umiril, ampak ga še vedno lepo čutim. Imam pa spet težave z urinom in se mi počasi že meša zaradi tega. Sploh ne vem, kja bi bilo narobe. Dam vodo, so bakterije, ponovim, pa je vse ok. Mogoče pa jaz ne znam lulat. user posted image user posted image user posted image   Drugače pa je sobica pripravljena, čeprav bo posteljica nekja časa pri nama v spalnici. Obleke oprane in zlikane, vse ostale potrebščine čakajo. Želim pa kupiti še kakšno lepo kozmetično torbico, ampak za naše trgovine je to očitno že preveč…sem kar malo žalostna.user posted image   Aja, katere plenice ste kupile?   Pa kupila sem si celo modrc za dojenje, ker sem bila presrečna že zato, ker sem ga dobila. user posted image Nad nosečniškimi sem obupala in sem nekako celo nosečnost nosila kar svoje stare.   Drugače pa… vreme nam je naklonjeno! Sem tako vesela, ker je bistveno lažje v teh razmerah še kaj kupiti, urediti kot pa pri 30ih stopinjah.   In za konec še:   DRAGE MAMICE, ISKRENE ČESTITKE!!! VERJAMEM, DA SE SKUPAJ Z OČKI IN OTROČIČKI ŽE VESELO CRKLJATE IN STISKATE TER NAVAJATE EDEN NA DRUGEGA. UŽIVAJTE V TEH SKUPNIH TRENUTKIH IN VELIKO SE SLIKAJTE, SNEMAJTE, SMEJTE IN BOŽAJTE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
5.6.2007 13:42:12   
ŠpelaP
Melaverde - o, saj drugače je nosečk junijk res še precej, samo jaz sem gledala, koliko je še čvek. Upam oz. opažam, da so se začele javljati tudi "izgubljene". Super! user posted image
Ana - ja, je naporno s Timom. Samo jaz se tolažim in si pravim, da si z njim nabiram kondicijo za porod. Pa tudi za to, da se ponoči še zbuja zaradi raznoraznih for, najdem vzpodbudne besede. Bolje, da se še nisem nazaj navadila spati celo noč, ker verjetno tudi v prihodnje še lep čas ne bom spala celo noč in mi je le trening za nočno zbujanje. Meni je bilo ene 14 dni po Timovem rojstvu najtežje od vsega nočno zbujanja in spanje po obrokih. Vse je še šlo, to me je pa ubijalo. Zdaj sem pa praktično navajena tega ritma in si mislim, da če vstanem enemu, bom pa še isti čas drugemu. Pa je volk sit in koza cela. user posted image

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 5.6.2007 13:55:03 >

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
5.6.2007 14:02:48   
ŠpelaP
A veste, kaj pa mene "jezi" pri vsem skupaj.
Pri Timu mi je odtekla voda, potem se mi je šele začel luščiti čep in šele nato sem dobila rahle popadke. Samo sem vedela, da je z odtekom vode porod blizu.
Zdaj v drugo pa sploh ne vem pri čem sem. Čep se mi ne lušči, o odteku vode ne duha ne sluha. Skoz mi pa nekaj dol pritiska, pa ne vem, a so to že rahli popadki ali si jih le že tako obupno želim in s tem začetek poroda, da si že domišljam, da imam popadke. Vrag je, ko ne vem kako zgleda, če imaš najprej popadke in potem vse ostalo (luščenje čepa, odtek plodovnice).

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
5.6.2007 14:13:27   
pipi1
Zdravo ŠpelaP in junijke.

Sem prijateljica od Špele in vas bom obvestila, ko bo detece izvrtalo luknjico.. ;)

Špela, vem da te skrbi, pa da je tvoj mož nervozen, a mislim, da ko bojo pravi popdaki prišli, boš že vedela. Če ne prej, pa ko boš slišala jok.. ;)  Ne me zdaj skregat, če se mi tk smiliš...

Punce, držite se!

pipika

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?