ronja
|
Vsem novopečenim mamicam čestitke!!! Rajši ne bom naštevala, da ne bom katere pozabila nikica, sem ti rekla, da se ti ne more izmuznit, hehe. Upam, da se nisi preveč matrala pri takih merah... Za obseg glave rajši ne prašam... Jaz sem ravno iz kitare, drug ponedeljek ali petek imam izpit, mam že prav tremo, ker še ne znam, pa do takrat sva se s tamalo zmenili, da da mir, potem je pa več kot dobrodošla, lahko že v petek zvečer, če če Sicer so se moji popadki zelo umirili, pravih sploh nimam več že nekaj časa, lažne pa veliko redkeje odkar sem malo bolj na izi, malo več spim in malo manj divjam okoli. Sem rajši mičkeno bolj previdna zdaj, vem, da nobena ne razume, ker se vsem mudi it v Rim ampak jaz si še ne želim rodit tamale, ker bi bila nedonošenček... Tak da sem pridna, sicer delam še vedno svašta, samo malo bolj na izi, recimo plavat sem šla samo 3x prejšnji teden (res da zato, ker je mel fantov fotr rd ), sem pa spekla par tort ta teden (fantov fotr rd, mami rd,...), zdaj ap malo študiram, katero pecivo ostane, da bi ga naredila za rojstvo tamale;) Špela, presredek me ne peče, razen kadar ga probam raztegnit ni ravno nek prijeten občutek... Sem rekla, da bom zdaj malo bolj pridna s tem, pa se vsake par dni spomnim, zdaj pa upam, da se bom vsak dan... Je pa res, da še nisem tako daleč kot ti... Ti pa ne bodi tako neučakana , saj še niti na PDP nisi Kar se gibov tiče, je res malo bolj mirna, kake 2x na dan ima sicer še vedno ornk aerobiko, ostalo so pa bolj "utesnjeni gibi", kot si rekla. Mislim, da še vedno precej več kot 10x na dan, tako da se še nič ne sekiram. Aja, strij na srečo še nisem dobila (trkam na les), aja, pa zredila se tudi nisem nič v tem mesecu , je ful sadja, pa fant je bil parkrat na terenu, pa se mi takrat ne da kuhat sam zame in si kar kake jogurte in tako vzamem... Pa ne požrem več 1 čokolade na dan, pa se kar pozna - v bistvu sem celo majčeno shujšala - zadnjič sem mela 62,9 kg - si nisem mislila, da bom še kdaj videla 62 ko pred porodom (po porodu pa upam, da tudi ne, hehe ). No, sicer imam 63 kg že nekaj časa in bi bila super vesela, če bi jih uspela obdržat do poroda (po naravni poti, seveda, ne da bi se šla kako pazenje pri hrani, Ronja ni za take štose, preveč rada je ) Sem pa dobila kot las tanko temno črto po trebuščku. Gležnji mi ne zatekajo več toliko, če pač spim kot je treba (vsaj 6 ur). nina, joj, to mora bit pa grozno, kaj ne morejo it najprej pogledat, če je plac, pa ti potem rečt, bi ti bilo po moje ful lažje, kot da se že čisto pripraviš, potem te pa pošljejo še domov... No, glavno, da si rodila duhica, kako simpatično ime! Ampak res, sami ! NO, jaz bom popravila statistiko, katera je še z mano? bajčibajči, čestitke za popravljanje statistike bibyka, čestitke! N&B, no vidiš, pa ni bilo nič prezgodaj KT,čestitke tudi tebi, pa mamice, pridite še kaj pogledat na junijke, da mi ne bo dolgčas;) tam nekje sredi julija, ko mala Ronja ne bo hotela ven zlataribica, jaz še kar dirkam okoli, čeprav saj pravim, malo bolj mirno . Eni pravijo, da se bom umirila, ko bo tu, moj najljubši pa močno močno dvomi o tem... In pravi, da mene ni mogoče umirit Ana, a zato je bila moja tamala vedno tako živahna? ker je mami skoz nekje v pogonu? pa še živiva v 3 nadstropju (dvigala ni )... špela, ampak ti me pa vedno nasmeješ , hehe, saj se bo odprla tudi tvoja luknjica , saj veš prvo pravilo probiotike - kar je šlo not, mora tudi ven no, a sem katero pozabila?
|