zlata ribica
|
Noroooo, vsak dan novi dojenčki! Nogica, čestitke za malo Taro. Ful lepo ime. Srečkanosečka , čestitke tudi tebi za Lana. Vsi se lepo cartajte, pa upam, da bosta imeli kakšno minutko časa, da nam napišeta kako je vse skupaj potekalo. Punce, zdaj imamo pa že kar nekaj mamic, toliko mescev sem spremljala nosečke tekočega mesca kako so postajale mamice (in se zraven seveda cmerila ), zdaj pa spremljam naš mesec in imam naslednji teden PDP. Ne morem verjet, da smo že na tem. Super je. Ali ste mamice že odprle temo na forumu starši čvekamo, me prav zanima, grem počekirat. Melaverde, kot sta ti že Drnula in N & B napisali, je amnioskopija pregled plodovnice. V kakšnem stanju je..., na podlagi tega se potem odločijo kaj in kako naprej. Pregled ni ravno prijeten, se mi pa zdi OK, da ga imam, zna tudi malo pospešiti dogajanje. V Kr. porodnišnici imajo pač tako prakso...če prideš do roka imaš amnio, in potem, čez par dni jo imaš še enkrat,... Špela, mogoče boš pa res že kmalu šibala....naj bo tako kot si želiš. Držim pesti zate. Mene tudi sem pa tja malo špika spodaj po trebuhu...podobno kot menstrualni krči, začelo se je dva dni nazaj, vsak dan je kak krč več. Sicer ni CTG učeri nič pokazal, recimo pa, da se počasi pripravlja. Juhej juhej. Maj je mimo, go junijke go . pa pa a ja, še neki: jaz nimam nobene strije (kljub temu, da ima moja mami 2 cm debele strije po celem trebuhu, popokala ji je tudi podkožnica), me je pa ful strah, da se kaj zgodi v zadnjem tednu, saj sem slišala toliko zgodbic o tem zadnjem tednu in strijah. No, sej, če bodo pač bodo - bojne rane , ampak vseeno, raje ne. Kako je kaj z vami, ki ste tudi pri koncu? Meni se zdi da mi trebuh tako zateguje kot mi ga ni celo nosečnost, se mi zdi, da se vsak dan pozna. no, zdaj pa zares čau
|