|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
1.6.2007 9:41:00   
FLASK_A
NOGICA, ČESTITKE!!!!! VESELO CARTANJE Z VAŠO MALO PUNČKICO TARO!user posted image user posted image user posted image user posted image

SREČKANOSEČKA, TUDI TEBI ČESTITAM ZA LANA!user posted image user posted image user posted image user posted image

N&B, če greš- želim ti, da se kmalu cartaš s svojim user posted image !

Drnula, nič čakat- hitr otročka kupituser posted image user posted image  Tole čez rok ni fajn, ti želim, da polna luna naredi svoje in da boš čimprej imela svojega malčka v naročjuuser posted image user posted image

Špela, vidim, da si tudi ti že v nizkem štartu! Poročaj, kako je kaj s počutjem- če ti plodovnica odteka, bo zdaj zdaj čas!user posted image  evo, pikapoka še zate!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.6.2007 10:10:23   
FLASK_A
Ronja, da še tebi odgovorim... Ne morem mu rečt niti ja, niti ne. To pa zato, ker je to popolnoma njegova odločitev, ker najbolje pozna situacijo v firmi. Povem mu lahko samo moje mnenje in se o vsem pogovoriva. Se pa tudi meni zdi otročje potem metat neke stvari naprej, češ- ja aveš takrat si pa šel... blablabla... Se mi zdi, da sva dost zrela, da se o stvareh človeško pomeniva in ne laževa neki, pol se pa zarad tega sekirava al pa zameriva en drugemu. Se mi zdi to bedasto.
Sva se pa včeraj pomenila in bo šel delat. Ozadje pogovora je seveda bolj kompleksno, tko da ne bom razpredala, ker me boste pošteno siteuser posted image user posted image , ampak važno je, da je zdaj obema kul.

Jaz sem imela pregled. Hvalabogu pri pravem dohtarju (moja g je na dopustu) in me je pregledal, kot je treba. Evo info: MV skoraj čisto zaprt, popadki se rišejo (pa jih ne čutim), otrok živahen, njegove mere so super, posteljica ok, plodovnica ok. Skratka- nič ne kaže, da bom kmalu rodila. No, pač- jutri moram v porodnišnico. Dali mi bodo na izbiro- ali sprožitev ali še mal domovuser posted image  Sploh nevem, kaj bi. Želim si naraven porod, hkrati pa imam že tako dovolj tega okornega telesa, bolečih nog... Bom videla. Mislim, da še ne bom dala sprožit, sej sploh še nevem, kako popadki zgledajouser posted image
Polna luna očitno name ne vpliva, sex, pucanje, maratonski sprehodi- nič.Vsi poskusi padejo v vodo al kako se rečeuser posted image user posted image user posted image  

Pozdravček vsem user posted image  in seveda mamicam! Upam, da ste vredu!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.6.2007 10:12:55   
MEGi20
Hej puce pa prihajajo tudi naši datumi PDP na vrsto....user posted image Pri nas smo malo kar že živčni, ker mamo drugi tedn v četrtek rok (07.06.) in na CTG smo naročeni vsak drugi danuser posted image ... Ravno ob 8h sm mela v SBNM CTG in so rekli, da je vse uredu...
Mene pa mojega dragega pa najbolj žre prazna posteljica v spalnici - oba že komaj čakava, da bo tudi posteljica  polna ponoči...  Mislim pa da se gre mojemu srčku zato, da bi še on ponosno zibal user posted image , kajti od kolegov žene so že vse rodile in se moški kar malo šopirijouser posted image ...

A ste tut ve kaj živčne?? Kaj pa vaši predragi možje?

Lep preostanek dneva vsem .........                        MeGiuser posted image

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.6.2007 10:41:37   
zrak
hahaha user posted image  ana to o slini pa še nisem slišala... tudi , če sanjam vse možne sladkarije, se mi kaj takega ne dogaja... hahah, si me prav nasmejala..

SR srečno... zdaj pa nisi več nosečka, zdaj si srečka mamicauser posted image user posted image user posted image
nogigauser posted image user posted image user posted image user posted image    obema vso srečo in zdravje in lepo materinstvo

Jaz imam namen še vedno  rodti v PO kljub temu zelo grdemu in neodgovornemu dogodku...in upam, da bom prišla do Po v času..  grugače sem ok.. me pa kar močno boli sramna kost in tudi zgaga me daje.

A ste slišale, da če imate zgago, da bo user posted image  imel veliko lask'???user posted image  potem najin jih bo res imel veliko, ker karkoli pojem mi je prav grozno, ne vem ali bom šla bruhat ali naj požrem vse skupaj dol ali kako.. Če spijem malo mleka mi pomgara ravno za 5 minut in nič več.. Prav moram lizat Rupurut.. upam da to ne škoduje user posted image , ampak enostavno ne morem brez.. zvečer ne morem zaspati če ne vzamem enega... ali p da spim stojeuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.6.2007 11:00:05   
NRMM
Ufff se pa dogaja pri junijkam. Novi dve mamici čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image .

N&B upam,da tudi ti kmalu stisnes k sebi svojega user posted image  in,da bo vse ok.

Pri nas se tudi nič ne dogaja,mala razgraja noro,sploh če ležim na levem boku.V torek imam zopet ctg,če nas prej kaj ne preseneti.

Kar se zgage tiče,je res,da pravijo,da bi naj imel otroček veliko las,če dosti peče,ampak vedno ne drži.Pri prvi me je fuul pekla,sem redno jemala rutacid in mala ni imela nekaj dosti lasekov. Sem zaradi tega med porodom takoj vprašala mojega,ko je zagledal glavico,če ima user posted image  dooosti lasekov user posted image user posted image .No sej zdej bo verjetno enako.

Kar se tiče neljubega dogodka v Po je res groza user posted image .In jaz imam vedno tako hudo ''srečo'',da en mesec pred mojim pdp nekje umre kakšna porodnica ozr.mlada mamica. Pred prvim porodom se je to zgodilo v NM porodnišnici,sedaj pa v Po. user posted image user posted image

Že imate vse pripravljen nahrbtnik za v porodnišnico?Jaz na to še kar čakam in odlašam user posted image ,ko bo pa panika za it rodit,bom pa norela user posted image .

Lepo bodite in uživajte max.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.6.2007 11:15:34   
Drnula
Če so lasje in zgaga povezani, potem naša ne bo imela niti dlake na glavi user posted image user posted image user posted image

Nikical, ni kaj, pri meni je stanje tako kot pri tebi. Danes sem že laufala in imela opravka s cenilcem za nepremičnine in bila na davčni in bla bla ... se furala naokoli.
Cenilka mi je rekla, da jabko pade z drevesa ko je zrelo user posted image   Zgleda, da sem bolj pozne sorte .. . no, pa tudi prav, kaj pa naj drugega user posted image user posted image

Jaz živčna nisem. Tudi zelo neučakana ne. Moj user posted image je bolj. Komaj že čaka.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.6.2007 11:17:08   
zlata ribica
Noroooo, vsak dan novi dojenčki!
user posted image user posted image user posted image user posted image Nogica, čestitke za malo Taro. Ful lepo ime.
Srečkanosečka user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke tudi tebi za Lana.

Vsi se lepo cartajte, pa upam, da bosta imeli kakšno minutko časa, da nam napišeta kako je vse skupaj potekalo.

Punce, zdaj imamo pa že kar nekaj mamic, toliko mescev sem spremljala nosečke tekočega mesca kako so postajale mamice (in se zraven seveda cmerila user posted image user posted image user posted image ), zdaj pa spremljam naš mesec in imam naslednji teden PDP. Ne morem verjet, da smo že na tem. Super je. Ali ste mamice že odprle temo na forumu starši čvekamo, me prav zanima, grem počekirat.

Melaverde, kot sta ti že Drnula in N & B napisali, je amnioskopija pregled plodovnice. V kakšnem stanju je..., na podlagi tega se potem odločijo kaj in kako naprej. Pregled ni ravno prijeten, se mi pa zdi OK, da ga imam, zna tudi malo pospešiti dogajanje. V Kr. porodnišnici imajo pač tako prakso...če prideš do roka imaš amnio, in potem, čez par dni jo imaš še enkrat,...

Špela, mogoče boš pa res že kmalu šibala....naj bo tako kot si želiš. Držim pesti zate.

Mene tudi sem pa tja malo špika spodaj po trebuhu...podobno kot menstrualni krči, začelo se je dva dni nazaj, vsak dan je kak krč več. Sicer ni CTG učeri nič pokazal, recimo pa, da se počasi pripravlja. Juhej juhej.

Maj je mimo, go junijke go user posted image user posted image user posted image .

pa pa

a ja, še neki: jaz nimam nobene strije (kljub temu, da ima moja mami 2 cm debele strije po celem trebuhu, popokala ji je tudi podkožnica), me je pa ful strah, da se kaj zgodi v zadnjem tednu, saj sem slišala toliko zgodbic o tem zadnjem tednu in strijah. No, sej, če bodo pač bodo - bojne rane user posted image user posted image , ampak vseeno, raje ne. Kako je kaj z vami, ki ste tudi pri koncu? Meni se zdi da mi trebuh tako zateguje kot mi ga ni celo nosečnost, se mi zdi, da se vsak dan pozna.

no, zdaj pa zares čau

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.6.2007 11:17:27   
FLASK_A
Palčica vas vse skupaj lepo pozdravlja! Do nedelje bo s svojim malim Aljažem še v porodnišnici, potem pa se vrneta domov. Pravi, da sta vredu, in da se en na drugega počasi privajata. Ko bo lahko, pa se nam bo vsem skupaj javila na RR.

Še enkrat bravo mamici in Aljažuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.6.2007 11:36:16   
ŠpelaP
Junijke, kot je že napisala zlata ribica, naj ena, če je še ni kdo, odpre temo JUNIJKE2007 na Forumu "Starši čvekamo". Zdaj je naš mesec!user posted image

Nikical - ti sploh ne zavidam maratonskega teka po PDP. Jaz sem ga v prvo tekle - en teden. Se je vlekel kot user posted image ! Vsak dan se mi je zdel dolg kot cel teden. Najbolj morilski so pa bili pregledi vsak drug dan v porodnišnici!
Meni se že zdaj vleče, pa sem en teden DO PDP, kaj šele bo, če bo tudi v drugo PO PDP.user posted image
Megi20 - mi imamo v spalnici dve posteljici. Ena je tako še prazna, druga je pa v zadnjem času tudi vsako jutro prazna, v najini postelji pa GUŽVA. Mož, Tim, jaz s ogromnim trebuhom in velikim povštrom pod nogami... Smo kot sardine! user posted image
Pri nas glede zgage in veliko lask vsaj pri Timu ni držalo. Mene je v prvi nosečnosti ful zgaga matrala, pa je bil Tim še pri 1,5 leta čisto "gol" po glavi. No, sicer pa pravijo, da izjeme potrjujejo pravilo.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.6.2007 12:53:37   
*ANA*
Ojla!
Če so lasje in zgaga povezani, pa je v mojem primeru tako: v prvi user posted image me je full pekla zgaga in to čist do konca, ko sem rodila pa je bilo prvo kar je babica nardila to: oprala Pii laskeuser posted image user posted image user posted image - imela je namreč zelo dolge in goste. In veste kaj je še zanimivo? Da ji niti niso odpadli- kot je značilno za prve laske user posted image - kar ji je odpadlo je bila le pleška od zadej- kar je od obračanja glavice user posted image .

In če to res drži, bo imel tudi ta user posted image laske, saj me peče zgaga po vsaki hrani, po vsakem obroku- nima pomena ali jem malo ali veliko, peče ko user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.6.2007 13:39:26   
Kati81
Nogica in Srečkanosečka čestitke.

Pri nas vse po starem Kaja je zelo pridna mamica se pa odlično počuti in se že veselo sprehajata.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.6.2007 14:07:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

sporocam, da se je v ponedeljek 28.5. ob 17.17 rodil nas fanticek LAN (3.270g, 50cm).

Cestitkeeeeeeee...... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.6.2007 15:14:36   
melaverde
Juhuu,

moram hitro pisat ker se pripravlja nevihta, okoli mene že full grmi in ponavadi ostanemo brez elektrike....

N&B, Drnula in zlata ribica, hvala za obrazložitev. Očitno se res učimo celo življenje in za to amnio še nisem slišala.

Zrak, raje kot mleko pij donat. Res da mleko tisti trenutek full pomaga ampak je kmalu še slabše. Jaz mu že pravim pijača moje nosečnosti...vse lahko zmanjka, ampak donat ne !!user posted image
Glede zgage in laskov, bi lahko rekla da je pri moji sestri držalo ker sta bili obe pupi ob rojstvu full čupavi...ampak zakaj laski, jaz bi rekla prej ritko kosmato katera me že dva meseca žuli v želodec user posted image  user posted image

Očitno imam res kasno paljenje ker nimam pojma kaj se je zgodilo v Postojni ??? Mi lahko katera pove, magari na zasebno če je full grdo... ne bi rada drugih v skrbi spravljala.

Mene je ta polna luna full prestrašila in sedaj se grem okopat in umit lase, da me ne bo kaj presentilo. Lahko da delam paniko po nepotrebnem ampak sem rada pripravljena...na koncu pa bom čakala naslednjo user posted image .

Lep dan vam želim, čeprav je pri nas deževen user posted image
ciaoo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.6.2007 15:37:37   
Jacqueline
Čestitke vsem novopečenim mamicam in ljudno vabljene v novo temo na forumu starši čvekamo!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.6.2007 21:26:38   
NRMM
Čeeer!

N&B mi je popoldne sporočila,da so jo obdržali v bolnici,popadke je takrat imela konstantne na 8-10minut,odpirala se je počasi.Če se user posted image  ne bo odločilo privekati na svet pred ponedeljkom ji bodo naredili amnio. Bo pa imela še par preiskav,da se odločijo kako in kaj.

Grem ajat,upam,da me polna luna ne uniči user posted image .

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
2.6.2007 3:49:24   
ronja
Madona, punce, saj vas bo pol rodilo, predno bom jaz sploh na porodniško šla! No, danes je moj prvi dan porodniškeuser posted image .
Čestitke, srečkanosečka
in seveda vse ostale junijske mamice, ki ste v bistvu v večini kar majske mamiceuser posted image . Me prav zanima, kako bo tule na koncu junija, po moje bom kar samevalauser posted image ... Bi se morala vseeno julijkam pridružituser posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
2.6.2007 8:24:45   
ŠpelaP
Dobro jutro junijke!
A ste že vse šle rodit, da ni nobenega glasu od vas?user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
2.6.2007 8:29:16   
mentos
RONJA tudi jaz imam rok konec junija (27/06/07), ampak uživam ko berem katera je že rodila, katere ravno rojevajo in katere že doma svoje cukrčke vozijo z vozički okoli. Tudi me bomo kmalu se vsem novopečenim mamicam pridružile  user posted image user posted image user posted image

Jaz komaj čakam in upam da bo saj kakšen teden prej. Drugače moram pa skoz mirovati, ker imam že vsak dan kar nekaj bolečih popadkov potem se pa ustavi. Tudi CTG mi jih lepo riše, pa še glavica je že naslonjena na maternični vrat. Ne vem pa kaj točno pomeni placenta 3,3 cm od NMU. Zdaj moram kao ležati, ampak seveda jaz ne morem, imam še toliko stvari za postorit.

Tako po dolgem času sem tudi jaz kaj napisala, drugače vas pa vsak dan lepo berem. No vse JUNIJKE zdaj vidimo da gre za res, tako da veselo prtiskat, kar se da.user posted image user posted image user posted image  Vse, ki rojevate ali pa ste že v nizkem štartu pa veliko sreče in čim manj boleče porode. user posted image user posted image user posted image

lp BOMBONČEK MENTOS

PDP 27/06/2007

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
2.6.2007 10:50:31   
melaverde
Jutroo,

jaz sem tudi še tukaj, luna me še oplazila ni...naslednja pa je baje šele 15.06. Torej bom šla verjetno čez rok, ker mojemu user posted image  se ne mudi na ta svet, čisto nič ne pritiska ?!

Mentos, dej oglašaj se bolj pogosto ker nas je ostalo res še malo tuki gor. Druge srečnice imajo lepše opravke...cartat svoje user posted image .

N & B, upam da te ne mučijo po nepotrebnem in da nam čimprej sporočiš veselo novičko !!

Kaj pa naše mamice ?? kako kaj poteka družinsko življenje ???'

Lep vikend vam želim, čeprav spet deževen...

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
2.6.2007 11:47:19   
zlata ribica
Dobro jutro punce.... no, saj vstala sem že kako urco user posted image nazaj, zdaj smo pa pofruštkali, lubi se je usedu na bicikl in se odpeljal na eno turo, jaz pa čakam doma, da prideta na obisk sestrica in oče.

N & B držim pesti.user posted image user posted image user posted image

Punce, mene tudi polna luna ni nič premaknila user posted image . Vse ob svojem času - zgleda, da bo ta obveljala.

lepo lepo soboto vam želim, pa javite kaj kako je z vami.

se še kaj javim... pozdravček user posted image in user posted image

papa

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
2.6.2007 16:01:00   
dorina
Sporočam vam, da se nam je 25.5. ob 17:55 rodil sinček Leon.

Iz bolnice sem prišla šele danes, ker je imel mali revček zlatenico in smo se sončili pod lučko.

(odgovor članu zlata ribica)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
2.6.2007 16:15:39   
ŠpelaP
Dorina - iskrene čestitke za sinčka Leona! user posted image  

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
2.6.2007 18:37:53   
FLASK_A
Dorina, čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N&B, držimo pesti za vaju! user posted image user posted image user posted image

Za zgago in laske ne vem, al so samo čenče al je kej res na temuser posted image  Vem pa, da najbolj Donat pomaga. Mleko je res samo trenutno, kasneje je še huje...

Mela, sem bila v P. na pregledu. Meni tudi ni nihče rekel, da mi bo delal amniouser posted image  Po moje zato, ker je še vse vredu, otrok se dobro počuti, plodovnice dovolj... Tako da je očitno odvisno od posameznice do posameznice in od odločitve zdravnika. V pon grem spet, pa bom takrat vprašala, kdaj se ta pregled naredi. Pa lepo uživaj še tale preostali časuser posted image user posted image

Ronja, ne skrbi, itak bomo tukaj čakale do zadnje junijke na vesele novičke! Mogoče- sigurno- bo javljanje res manj pogosto zaradi posvečanja našim malčkom, čekirale pa bomo, ne boj se. Pa kaj tut na hitro napisaleuser posted image user posted image user posted image

Meni se od pol štirih cedi iz nožnice sluz s krvjo. Domnevam, da je čep. Čutim tudi bolečine že cel dan, nekako v rednih presledkih. Zdaj čakam, da se začne stopnjevat al pa da neha. Bomo videli. Sporočim, če bo kaj novega.

Pozdravček pa se tipkamo!

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
2.6.2007 18:46:19   
KT
nikical zdaj pa bo! Pa seveda user posted image za srečo in pomoč!

dorina Čuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E za malega Leona!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
2.6.2007 18:49:53   
Drnula
No nikical, mislim, da si dočakala.
Sicer pa .... al vse počivate al vas je polna luna spravila v P?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?