|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
30.5.2007 10:19:20   
Anonimen
Nikica nič se ne boj, še sem tle. Kot sem ti rekla bova najbrž midve tiste ki naju bodo vse prehitele. Kot pa vidiš prejšnji post, danes res nimoj dan. najboljš bi blo da grem spat. A kaj ko mi tud to ni všeč user posted image . Ma tečna sem kot drek.

Nikica držim pesti user posted image , da se kmalu kaj zgodi pri tebi, ker vem da je res hudo takole na koncu, sploh pa če si že čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
30.5.2007 10:23:40   
NRMM
Daaaan!

Lucka...ČESTITKE še iz naše strani za korenjaka user posted image user posted image user posted image .Imela si pa expresni porod user posted image .Zdaj pa se lepo cartajte in rihtajte,nekatere bomo pa mogle še malo počakati,ampak dobro je to,da vse pridemo na vrsto user posted image user posted image user posted image .

Palčiča upam,da že cartaš svojega user posted image  in,da ni bilo hudo.

Nikica nič nestrpnosti user posted image ,sej bo,bo pa potem toliko slajšeeuser posted image .

Lusa lepo,da nas prideš še kdaj pogledat,sem te vesela in še vedno stiskam pestke,da čimprej zagledaš user posted image  ali user posted image .

Pri nas nič novega,včerajšnji ctg ni risal nobenih popadkov,počasi lahko neham jemati Magnezij,ker sem baje že tako daleč,da ni problema če že rodim.Ampak jaz še taak ne bi,naj zdrži še vsaj do drugega tedna,da bo mož že doma.

Kar pa se alergij tiče,je pa meni pediater pri prvi punčki razložil,da če niso alergije v družini,da se ne rabim ničesar bati in je moja nagajivka pri 5 mesecih jedla že vse (no beljaku in kravjemu mleku sem se izogibala do 8 mesecev),kar pa se tiče jaogd,smokijev itd pa je poizkusila takrat že vse.

Kljub vremenu se imejte lepo.

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
30.5.2007 10:25:15   
N _ B
Nogica: sva že dve. Jaz sem že drugi dan tečna kot user posted image . Sama sebi grem na živce, kar nekaj iščem, da bi se kregala, čeprav sem sama, kr skoz mi gre nekaj na jok, totalno razdražljiva..... Ponoči sem od enih do pol štirih gledala v zrak in premišljevala same traparije....

Nič, grem nekaj pojest. Pridem kasneje nazaj tečnarit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
30.5.2007 11:36:53   
melaverde
Dan,

vidim da če preveč spim, spet ni dobro in marsikaj zamudim user posted image .
Punce jaz grem v obratno smer, spim kot top do 9h zjutraj, res da sem šla to noč 5x na WC ampak zgleda da v spanju ker nisem zaradi tega nič sitna ali nenaspana. Ampak mora bit hudo tako čakat....tvoj datum pa je mimo....

Palčica, dej pošlji no en sms, ker če pomislim da se mantraš že od 6h zjutraj je meni hudo !!! Držim pesti, da je vse OK in že en lep čas fertik user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
30.5.2007 11:39:44   
N _ B
Ime mi je ALJAŽ in sem mamičina največja sreča in očkov največji ponos.

Več, ko prideva k sebi.

Palčica*

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
30.5.2007 11:42:07   
N _ B
user posted image user posted image user posted image   ISKRENE ČESTITKE IN VELIKO VELIKO CRKLJANJA. TEBI PALČICA PA ČIMPREJŠNJE OKREVANJE.

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
30.5.2007 11:46:01   
FLASK_A
BRAVO MAMI IN ALJAŽ!!!!! VELIKO VESELJA V DRUŽINICI!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
30.5.2007 11:57:00   
melaverde
  user posted image user posted image     ALJAŽ, PALČICA IN SEVEDA OČKA
ISKRENE ČESTITKE TER VELIKO LEPEGA VAM ŽELIM !!!!! user posted image user posted image

user posted image    
27.5. nikical, 22 let, 1user posted image ,  user posted image Niko ali  user posted image Nika, Ljubljana 
01. Andy29, 27 let, 1user posted image  
01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  CAL JULIENA (rodila 25.04.07) 
01. Drnula,
29 let, 1user posted image , Postojna, user posted image
01. sreckanosecka, 27 let, 2 user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana  
01. Luna  user posted image
02. nogica,
26 let, 1user posted image , Ljubljana  
03. kati81, 25 let, 1user posted image , Ljubljana , user posted image  KAJA TANA (rodila 17.05.07, 47 cm in 2720g )
04. nosečka, 26 let, 2user posted image   
05. dorina,
26 let, 1user posted image ,  user posted image   
05. Tina26, 28 let user posted image
06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice, user posted image  ALJAŽ (rodila 30.05.2007) 
06. Valentina76, 2 user posted image , user posted image Jošt 20.02.2006, 
Maribor
07. MEGi20, 19 let, 1 user posted image , Novo Mesto, user posted image  Matija
07. ~NINA~, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted image  Maks
08. ŠpelaP,
32 let, 2 user posted image , user posted image Tim 26.11.2003, Slovenj Gradec,  
08. zlataribica, 28 let, 1 user posted image , Kranj
09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003  
09. janapan, 28 let, 1 user posted image , Postojna  
10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana  
10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj  
11. Bibyka, 24 let, 1user posted image , Ljubljana,  user posted image Jan 
12. Jasy,
24 let user posted image
12. Melaverde, 26 let, 1 user posted image , Izola, user posted image Val

12. duhica, 26 let, user posted image , Maribor,  user posted image
13. daria78  user posted image
14. Pika79,
27 let, 1 user posted image , Ljubljana

14. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna   
15. babajči, 28 let, 1 user posted image

15. špela07, 1 user posted image , Celje   
15. Luckabucka, 3 user posted image , Maribor,  user posted image  LUKA (rojen 29.05.07, 3640 g in 51 cm)  
16. ANDREJA75,
3 user posted image , Ljubljana-CR, user posted image 1995, user posted image 1998, user posted image user posted image MAJ in GAL(rodila 16.05.2007)
16. *Ana*,
23 let, 2user posted image ,  user posted image 03.11.2005
, Šempeteruser posted image
17. bombetka,
26 let  user posted image
17. KT, 35 let, 1 user posted image , Ljubljana,  user posted image  
17. Pinokio, 1user posted image , Kranj, user posted image PIA (rodila 04.03.2007)                                                               
18. Tracy, 26 let  user posted image
18. irenaL, 34 let user posted image

19. Gorazdova, 19 let, 1user posted image , user posted image
20. XSANDRA 1, 31 let, 3 user posted image , user posted image Grega 11.04.1995, user posted image Gašper 20.09.2000, Ljubljana user posted image
20. aktem, 35 let  user posted image
20. zabica26, 26. let, 1 user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna

21. Nina user posted image
22. Liona,
29 let, 2user posted image , Kranj , user posted image  SVIT (rojen 08.05.2007,2200g in 45 cm)
22. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje, user posted image  Ažbe
25. NRMM, 29 let , 3 user posted image , user posted image Maruša 24.12.2005, Maribor,  user posted image  Maša
27. mentos, 1user posted image , Kranj
27. Lea77, 2user posted image

30. Ronja, 28 let, 1 user posted image , Ljubljana, user posted image  Ronja

Junijke mamice:  ( 2 user posted image : 6 user posted image )  vodijo user posted image  !!!

1.)  Pinokio  - user posted image Pia  04.03.2007 (PDP 17.6.), Kranj
2.)  Jacqueline - user posted image Cal Julien 25.04.2007 (PDP 1.6.), Orleans
3.)  Liona - user posted image  Svit 08.05.2007 (PDP 22.06.), Kranj
4.) Andreja75 - user posted image  Maj in user posted image  Gal 16.05.2007 (PDP 16.06.2007)
5.) Kati81 - user posted image  Kaja Tana 17.05.2007 ( PDP 03.06.2007), Ljubljana
6.) Luckabucka - user posted image  Luka 29.05.2007 (PDP 15.06.2007), Maribor
7.) Palčica - user posted image  Aljaž 30.05.2007 (PDP 06.06.2007), Jesenice

Dejmo punčke, da popravimo statistiko !!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
30.5.2007 12:02:30   
NRMM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
30.5.2007 12:06:01   
Lusa
OOOO kakšna novica Palčica ,pa sem se je le dočakala.user posted image user posted image user posted image za Aljaža

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
30.5.2007 12:07:52   
*ANA*
user posted image user posted image I Iskrene čestitke Palčica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
30.5.2007 12:27:08   
KT
Uf kolk se dogaja?

Čestitke Palčica * za malega Aljaža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina mislimo nate in držino pesti, da kar se da hitro mine, pa seveda eno malouser posted image  pa en cel kup ta velikih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
30.5.2007 12:35:12   
Bibyka
Hojla punce

danes sem imela g in moram v porodnišnico na pregled. Pravi da se naj kar pripravim da mi bodo bogoče sprožili porod. Namreč nenormalno zatekam, imam mravljinčasto desno roko in pritiska 155/90. Sem kar malo šokirana. Tako da čakam mojega da pride iz službe nato pa greva v porodnišnico. Sem zelo živčna moj pa še bolj.

Sem pa dobila sporočilo od ~Nine~ in je v prododnišnici, odprta 4cm in ima popadke. Nina srečno in sem prav vesela da boš končno crkljala Maksa.

LP

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
30.5.2007 12:38:15   
ŠpelaP
user posted image PALČICA - iskrene čestitke mamici, očku in malemu Aljažu!user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
30.5.2007 12:54:10   
ŠpelaP
Jaz sem tudi s pregleda. Danes je pa šlo expresno. CTG še ne zaznava popadkov. Mi ga je pa gor štimala ena praktikantka, in mi je senzor za popadke dala ful visoko nad maternicouser posted image . Tako da se mi zdi, da tudi če bi jih že imela, ne bi nič zazanal. Pa enkrat je pripeljala še glavno sestro gledat krivulje, ker je mali/a ful divjal/a in je pulz narastel, in je bila ženska kar nekam "panična". Ji je potem glavna sestra rekla, da je vse OK! Saj v bistvu je pa prav, da če ji ni bilo jasno, da je šla vprašat, saj tako se učijo! user posted image
Ginekolog mi je tudi rekel (po vaginalnem pregledu, ki sem ga do zdaj imela še čisto vsakokrat), da je mat. vrat še zaprt. In če do naslednjega pregleda (čez en teden), še ne bo sprememb, mi bo ginek. ročno mehčal mat. vrat, kar lahko tudi malo pripomore k sprožitvi poroda. Je pa sam postopek daleč od prijetnega!  Sploh, če bolj intenzivno tam spodaj štora kdo drug kot mož! user posted image

Aja pa še to. Mi je dal ginek. napotke, da moram kar v porodnišnico, če ne bi dovolj čutila dojenčka (in bi bil ravno vikend), če bi mi odtekala voda... Torej, da mi v takih primerih sploh ni treba več do njega, ampak direkt via porodnišnica.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 30.5.2007 12:59:56 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
30.5.2007 12:54:57   
N _ B
Bibyka: verjetno ti takoj ne bodo sprožili, vzemi pa s seboj stvari, ker te bodo obdržali na opazovanju. Pri takem pritisku je bolje, da ti čimprej sprožijo. Zaradi otročka. Srečno. user posted image user posted image user posted image  

Nina: Srečno tudi tebi in čimmanj bolečin. Upam, da že crkljaš Maksa. user posted image user posted image user posted image

Punce,
do 1.junija je še slabe dva dni, pa že takšna akcija. Hm, v petek pa še luna. Jaz imam pregled v petek in potem verjetno v torek (če se seveda ne začne že prej akcija). Bom v torek rekla naj me kar notri obdržijo, da hočem rodit in pika. user posted image user posted image user posted image

Letos je očitno res leto fantkov.

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
30.5.2007 13:00:04   
KT
Bibyka S R E Č N O ! ! ! ! Pa še en kup kar ta velikih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

Pa kam hitite vse, sej sploh še ni junij! A bom potem sama tle gor strašila??user posted image ??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
30.5.2007 13:04:34   
Bibyka
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Bibyka: verjetno ti takoj ne bodo sprožili, vzemi pa s seboj stvari, ker te bodo obdržali na opazovanju. Pri takem pritisku je bolje, da ti čimprej sprožijo. Zaradi otročka. Srečno. user posted image user posted image user posted image  

Jaz si definitivno ne želim še roditi... si želim da pride Jan na svet po 1.6. ( sicer čez dva dni) pa še to bi rada da z naravnimi popadki. Ker umetni baje full bolijo. Upam, da me bodo pregledali in mi rekli da grem lahko domov počivat, ker sem trenutno čisto prestrašena. in nekako se mi zdi kot da še nisem pripravljena pa čeprav govorim vsak dan .. no danes bi pa lahko šla roditi.

Lp

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
30.5.2007 13:07:09   
ŠpelaP
Bibyka- ena user posted image za srečo, da rodiš takrat, kot si želiš - torej že v juniju!

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
30.5.2007 13:10:17   
N _ B
ŠpelaP: naju kar prehitevajo, čez polno črto. Bova očitno še malo počakali. Jaz sem imela v petek tudi še vse zabetonirano spodaj. Me pa zadnje dva dni spodaj špika in imam občutek, da se vse skupaj spušča in me prav zanima kaj bo čez dva dni.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
30.5.2007 13:13:43   
FLASK_A
Joj, koliko se danes dogaja!!! Za vse vas držim pesti!!!
NINA, SREČNO  user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

BIBYKA, ne skrbi!! Držim pesti, da bo tako kot si želiš! Ne biti prestrašena, počivaj- mogoče se ti pritisk zniža in bo vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo...

NRMM, sem res preveč nestrpna aneuser posted image user posted image  Se mi mudi bit manj tečna sama sebi in moji bližnji okoliciuser posted image  Hehe, še na telovadbi se zmeraj nasmejejo, ko me vidijo, češ- kaj sploh še tuki delašuser posted image  Danes grem spet, bom tolk telovadla, da bo ziher kejuser posted image  
Nogica, saj bo minilo... Zdaj na koncu ti je najbrž že vse odveč, tečnost ni nič takega. Če ti pa ni za it v tisto družbo za vikend, pač ne it. Pa ne obremenjuj se s tem, kaj bo kdo mislu, ker je čist brezveze.
KT, ne skrbi... ne boš sama ostalauser posted image  Mogoče se pa tudi pri tebi začne zdaj zdaj kaj dogajat...

< Sporočilo je popravil nikical -- 30.5.2007 13:17:52 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
30.5.2007 13:14:31   
babajči
Čestitke novopečenima mamicama Lučkibučki in Palčici!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za bodočo mamico Nino, da bo čimprej rodila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega...mala Ema brca, maha z rokicami in se preteguje in veselo deformira moj trebuh. Strije še nimam nobene na trebuhu, razen na nogah in ta zadnji...Apetit je še vedno ogromen. Zatečena sem tudi. Skratka vse po starem.
Posteljica je oblečena in prekrita z rjuho, da se ne zapraši dokler ne pride Ema. Zdaj moram pripravit še samo torbo za v porodnišnico. Težko čakam na ponedeljek, ko imam pregled, da mi g pove, kako naprej...Ali bomo čakali naravni porod, ali bomo sprožili porod, ali je Ema kaj zrasla ali ne (se mi zdi, da je trebuh kar večji), ali grem rodit v MB ali v NM al kaj...al bom spet prišla iz ambulante vsa napsihirana...
Drugače pa še nič kaj nisem občutila evforije in navdušenja, ker sem diplomirala...vsake toliko se edino spomnim, da mi ni treba več razmišljet o tem in me ne rabi več vest pečt.

V ponedeljek sem bila v službi, sem šla malo sodelavce pozdravit...katastrofa. Sem kar vesela, da me ni...je taka gužva, da je za znoret.

Glede sadja so pa nam v MŠ rekli, da naj kar jemo sveže, vendar po malo in postopoma. Najprej 1-2 krhlja jabolka na dan, potem vedno več. Nato dodajaš še druge vrste sadja. Izogibat pa se moramo zelenjavi, ki napenja (fižol, cvetača...) in sadju, ki naj bi bilo alergeno, kot so jagode. Po mojem ni vredno tvegat z jagodami...jih bomo že kasneje probale dati otroku, ko bo večji, da jih proba.

Tako, lepo bodite...

Pa-pa

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
30.5.2007 13:15:31   
zlata ribica
Juhej Palčica user posted image user posted image user posted image user posted image ! Čestitke celi družinici in lepo se crkljajte. Mi pa čakamo na več informacij. No pa smo le imele prav, da se pri tebi nekaj dogaja user posted image user posted image user posted image .

Nina veliko sreče in zdravega otročka ti želim, upam, da kmalu izvemo novico user posted image .

Bibyka tudi tebi SREČNO!

Špela, no evo, svet je res majhen. Slo pa še manjša user posted image . Mogoče pa še celo na isti dan rodiva, bomo videli user posted image user posted image user posted image .  Pri meni se danes še nič ne dogaja, jutri pa imam CTG.

Lepo se imejte v pričakovanju.

papa

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
30.5.2007 13:30:33   
Lusa
Jaz pa mislim  ,da vas bo kar nekaj rodilo 1.6. Kajti leta 2003 sem se jaz matrala s popadki  še z 8 puncami v Murskosoboški porodnišnici.To je bilo ogromno za to bolnišnico.Pa še polna luna bo svoje nardila.

Čimmanj bolečin vam želim.Glede popadkov še hočem nekaj povedaT.Različno je kako bolijo ,jaz sem prvič imela 12 ur umetne popadke ,nič svojih ,pri Ajši pa tri ure svoje in so me boleli kot hudič ,ja težji mi je bil porod ,čeprav je trajal samo par ur.Tako ,da vsaka pač različno odreagira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
30.5.2007 13:57:52   
Anonimen
N&B pozdravljena v klubu tečk user posted image . Ma sem čist na istem kot ti. Celo noč sem ene traparije razmišlajala, danes pa sem že jokala, se smejala, tečnarila vsem po vrsti, tako da najbrž je res nekaj... Dejava se tolažit da bo jutri bolje user posted image
Jaz imam tudi v petek pregled in upam, da bom vsaj malo odprta in da grem.

Mela blagor za spanje. jaz spet že dva dni gledam v stop, hodim na wc, ma več kot 10 krat na noč pa samo po kapljicah. Me ful dol tišči. Ja najbrž je vzrok za tečnobo tudi nespanje user posted image

Palčica ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa fajn se cartajte user posted image user posted image user posted image   pa čimprej okrevaj Palčica - upam da ni blo prehudo.

Bibyka user posted image za srečo. Drži se pa poročaj. Jaz imam pa mravljinčasto roko že več kot 14 dni, sicer nisem nič povedala G, a misliš da to kaj pomeni? Ja verjamem ti, da ko pride do tistega trenutka ko bi morala rodit te je pa strah. Taka bom najbrž jaz user posted image . Ful si želim it, ampak ko bo treba bo pa panika.

Špela ja rogoviljenje G tam spodaj tudi meni ni blo prijetno, pa mi je rekla naj se na to kar privadim, ker me vse to in še huje čaka v prihodnjih dneh user posted image . Zoprno res.

Nina tudi tebi eno user posted image . Pa sporoči ko bo kaj. Držim pesti da bo neboleče in čimprej mimo user posted image user posted image user posted image

Nikica
ja najbrž se res preveč obremenjujem in v nedeljo ne grem nikamor, razen v porodnišnico user posted image

Ja zgleda da bo res več majčic kot junijk, saj ste vse veselo pohitele. 

Grem kuhat, potem pa na en sprehod.

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?