|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
28.5.2007 15:09:47   
melaverde
Ciao punce,

joj kako ste zgovorne te zadnje dneve, preden sem vse prebrala imam že trd trebuh... Pri nas se še nič ne dogaja, malo sem napeta ker običajno presenečenj ne maram, imam pa občutek da imam danes trebuh nižje kot včeraj ?! Čakam moža, da mi še on potrdi...

jaz imam pripravljene samo torbe, ter oblačila za dojenčka. ta teden naj bi nam prišli parket postavljat, tako da če me kaj prehiti bo moral moj user posted image  sam pripraviti posteljo, zmontirati voziček,... Se ne sekiram s tem ker je praktičen in natančen bolj kot kaka mama.
malo mi je žal ker imam te dneve dokaj natrpane, pa izpite še imam (Ronja pomagaj) in nč ne morem dokončno spucat in pospravit ker vem da bodo s parketom spet vse umazali, pol pa še vgradno omaro pridejo montirat...kar pestro !!

Jaz sem to soboto na predavanjih izvedela, da se ne smemo tuširat s toplo vodo, bolje da nam partnerji stopal ne masirajo ker je na njih ogromno točk za lažje odpiranje, bradavic si ne smemo drsati s frotirasto brisačo ker tudi to sproži popadke in na koncu še user posted image (seveda tiste ki bi rade prehitele poskusite) user posted image user posted image  Na trenutke me zagrabi, da bi vse poskusila, ampak parketa še ni .

Ronja, čestitke za tvoje uspehe, voljo in motiviranost. Super si !!!

Palčica, jaz bi bila z zdravnico verjetno še bolj nesramna ker takega odnosa ne toleriram. Če nisi za delat z ljudmi, pojdi štet kontejnerje !!!!! kaj si mislijo, da bomo ob vsem strahu, zaskrbljenosti in ne vem čem še, še za njih skrbele ???? Popizdim, ko slišim kaj takega....

V glavnem, počivajte, ne sekirajte se po nepotrebnem saj imamo do cilja samo še malo...in to malo moramo uživat !!!!Čeprav skoraj ne vem kako, ker so nam vse lepo prepovedali (masaža stopal, ljubljenje,...)

lep dan

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.5.2007 15:10:54   
KT
Izgleda, da se bomo za Gran Finale vse nazaj nabraleuser posted image . Dobrodošle spet zlataribica in Valentina76.

Luckabucka pravi, da bi jo rada že ta petek popihala, tako, da vse tiste, ki bi rade, da ostale srečke "sotrpinke" obvestiva o novoprispelih princih in pricesah, mi to povejte, pa vam pošiljem svoj telefon na ZS, da ne bom vsem po vrsti težila s svojo telefonsko.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.5.2007 15:46:40   
ronja
Ojla, punce!
Torej, sem mela ob 9h , tudi v tej priporočajo  in ne odsvetujejo sveže sadje, ker se mora tudi user posted image navadit na to, saj je to prva stvar, ki jo začneš dodajat od goste hrane. Tako da bomo lahko jedle sadje in zelenjavo, če pač ne bojo lih alergični. jagode so res problem v gl. zaradi škropiv, tako da če vam kdo nabere gozdne, kot recimo meni zadnjič mamiuser posted image in njen ljubi, potem verjetno ne bo problem, če se jih lih ne nažgremo do konca...

Ok, potem sem letela v ZD h g., dam vodo, čakam ko budala, končno pridem na vrsto, se spomni, da mi je zadnjič pozabla dat za danes pregled za hepatitis, zato ga moram dat danes po pregledu... No, pregled je bil hitro fertig, zmerla mi je trebuh in poslušala user posted image , frekvenca malo nizka, 134, pravi, da upa, da ne bo prehitro prišla ven - jaz se ne sekiram več za nič, če bo hotla ven, jo bom zdajle še mal prepričevala, da mogoče pa še ne bi, če bo pa trma po mamici, pa itak nimam kaj. Če se sekiram, bo kvečjemu prej šla ven, ker ji ne bo všeč v živčni mamiciuser posted image . po pregledu sem šla dat še kri za hepatitis in pa k splošni po bolniško.

To je bilo to, železo mi je še dala za naprej, do poroda, naslednjič mi je celo dala pogledat kri, ne boste verjele! Pregled čez 2 tedna, pride pa ravno na 11.6., bom probala prestavit.

Namreč po g. sem šla še na kitaro in seveda mam izpit ravno 11.6.  in po izkušnjah od danes in od vseh ostalič, vsakič čakam ko budala pri g. in bi znala še zamudit. Upam,d a mi bojo hotli prestavit...

To je to. Sem vesela, da mam izpit, upam,d a bo Ronjica počakala do 11.6., potem pa zaradi mene če zvečer pride, pa nekauser posted image . Mudi se pa še ne, ker mam še vse za zrihtat.Punce, vi ste daleč pred mano...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.5.2007 15:49:06   
FLASK_A
Mela, ni panike- ti kar vse počni, kar si zaželiš. Tele teorije so trapaste in čist nič ne držijo (vsaj zame). Sem se tuširala s toplo vodo, moj me masira po stopalih, user posted image  tut še vedno- pa me poglejuser posted image user posted image   Niti ne pomaga generalno čiščenje stanovanja, hoja, da doma samo na kavč padeš, vožnja po ridastih cestahuser posted image , trebuh imam tudi že nižje se mi zdi... Evo, pa sem še vedno tu... Prav ne privoščim nobeni, da je čez rok, to je res mučenjeuser posted image  Pa še čist me skrbi, ker me moja g sploh ne pregledauser posted image , otrok ma pomoje že noro čez 4 kg... Ona me pa že tri tedne sploh vidla ni. Pa še me je naročila pri njej (v čet- ko bom že 4 dni čez rokuser posted image user posted image ) Glupo zdravstvo...

Želim vam, da boste lepo na rok mamice, tole je tu mač! In še vedno nič znakovuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.5.2007 16:19:13   
Anonimen
Ja nikica se mi kar smiliš. Jaz sem tik pred rokom - v soboto, ampak tud pri meni bo najbrž tako kot pri tebi. Prav muka je tele zadnje dni, res.

Jaz sem s pregleda. Me je pregledala vaginalno. Joj kak neprijeten občutek. To mi je tud sama rekla, pa da naj se kar navadim na ta zoprn občutek, bolečine, ker to me zdaj čakauser posted image . me je kar groza.
Sem pa še čist zaprta, kar se mi je zdelo, saj se mi nič ne dogaja.

Grem še malo ven. Potem pa še četrti stroj cunj obesit - ma je pranja kot da bi nas blo 5 in ne 2. Zlikala sem pa tud že vse. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.5.2007 16:43:23   
Drnula
nikica - nam pa so na mš so rekli, da če do pdp ne rodiš greš na pdp na pregled v porodnišnico. Tako tudi dela moja g, pri kateri nimam več pregledov ... samo še v porodnišnici če do petka ne rodim.
Glede čakanja vidim, da te že muči. Si predstavljam, da je zoprno čakati, ko si že čez rok. Jaz si tudi ne želim tega. Tudi vedno več sms dobivam če sem že rodila oz. kaj čakam in se mi sploh ne da odgovarjat nanje.
Če ti je kaj v tolažbo ... saj te lahko zagrabi na hitro. Vsaj jaz se s tem tolažim, ker ni treba, da imaš znake tedne ali dneve prej

ronja - tega glede sveže zelenjave in sadja sem sem se tudi jaz veselila. Pomembno je, da se ne prenaješ zelenjave, da jo ješ po malem in kontrolirano, tako, da lahko ugotavljaš na kaj je user posted image alegičen, če je. Pa srečno na izpitu za kitaro.

Naša user posted image je sicer danes že ves čas tako živahna. Ne vem če je 5 min pri miru, skozi se vozijo nogice gor dol po trebuhu in pod rebra.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.5.2007 17:31:43   
zrak
pozdravček sem..

špela.. v bolnicah imajo ene ižame za poletje in ene za zimo.. tako da ne se sekirat, bomo dobile bombažaste, razen če zmanjkajouser posted image
Posteljice še nimam sestavljene, ker sem vraževerna, je nisem hotela sestavit.. tako, da čaka da grem rodit in v tem času jo bodo sestavili in tudi posteljnino dali gor in če mi kaj ne bo pasalo bom popravila... še tako bi vse sama rada naredila, pa so potem vsi užaljeni, vsaj eno stvar , da jim prepustim.

Palčica.. to je pa bila res grda izkušnja.. saj tudi jaz , ki sem hodila v MŠ ne bi vedela kaj je to in bi se ravno tako napotila k ginek...pa tudi ne b i vedela ali je to čep ali kaj drugega, pa saj je to prvič in ne vemo kako zgleda... V MŠ pa tudi ti ne povedo kakšen je čep, lahko je samo sluz, lahko je tudi krvav.,, saj ne veš.. naj te to ne prizadane in uživaj še z zadnjih dneh trebuščka..

Kati joj kako lepo.. tudi jaz komaj čakam da bomo z našim user posted image

Ronja glede jagod niso problem škropiva ampak ker so zelo alergene.. mi jih imamo v vrtu in niso čisto nič špricana ali kakorkoli jim ni dan noben pesticid...

Mela. to o masiranju stopal žal ne drži, točka za odpiranje MV je nad gležnjem na notranji strani.. Mene moj dragi vsak večer že celo nosečnost masira podplati, pa se ni nič zgodilo.. Točka je malo višje, saj so ti jo pokazali v MŠ? škoda da se nam nisi pridužila na nosečniškem klepetu.. je bilo prav fajn..

Včeraj zvečer pa sem imela otrdevanje trebuha točno na 15 min... nisem mogla verjeti kako točni so bili , do sekunde,,.. bolečina pa le rahlo prisotna, skoraj ni omembe vredna.. potem sem pa šla spat in se je vse skupaj umirilo.

punce imejte se lepo, počivajte...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
28.5.2007 17:35:25   
ronja
drnula, izpit mam šele 11 junija! Takrat se pa priporočamuser posted image za vse pesti, hehe, jih bom rabila, se mi zdi...

nikica, potrpljenje je božja mast, saj vešuser posted image

mela, ma, ne sekiraj se, rečejo kaj vse ne smeš, potem se pa vsi jezimo, ko smo čez rok. Jaz bom počela, kar mi paše, heheuser posted image

nogica, mene vag. ni gledala, tako da nimam pojma, a sem kaj odprta ali ne. Sem jo vprašala, pa je rekla, da prejšnjič (pred 5 tedni) še nisem bila...user posted image no, to sem tudi sama vedela... Mene je bolj zanimalo za zdaj... Mi pa ni ravno prepovedala plavanja, samo ni ga priporočala, če že, pa s tamponom, tako da bom zdajle šla plavat, hehe, s tamponom, sevedauser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
28.5.2007 17:41:04   
ronja
zrak, jagode so alergene zaradi škorpiv, v največji meri vsaj, če hočeš strokovno literaturo o tem, je je kar nekaj na živilskem faksu...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
28.5.2007 19:06:12   
Palčica*
Punce zdravo. Najprej iskrena hvala za podporo, ki je kot sem brala kar deževala z Vaše strani. Neskončno sem Vam hvaležna zanjo,kajti priznati moram da sem jo res rabila. Pa če samo pomislim,da si niti napisat nisem upala sem gor,ker sem mislila, da me bo napadla tudi katera od Vas.
Predvsem pa hvala Vam za občutek,da nisem nora...

Naj Vam povem zakaj sem se odločila,da na MŠ ne grem.Pred terminom,ki sem si ga izbrala zase,sta na MŠ šle dve prijateljici.Povedali sta mi,da prva predavanja potekajo bolj okrog zanositve,oploditve in podobno-skratka,okrog stvari ki jih že malo poznaš,predvsem pa vsaj po mojem mnenju niso ključne.Kasneje sta mi razlagali še o ostalem (telovadbi,previjanju,dihanju...).Saj ne rečem to okrog previjanja,dihanja to je bilo tisto kar me je zanimalo,a to je bilo tudi vse. Pa sem si rekla-če so vse ostale rodile tudi brez tega,bom tudi jaz. Neodgovorno ali ne-presodite same,sama še vedno mislim,da bom zmogla.
Jasno...o kakšnih lestvicah bolečin,konkretnih zadevah tik pred porodom ni bilo niti govora,kar je vsaj meni logično saj nobena nosečnost ni enaka drugi,še manj ženska ženski.

Zato sem to zdravnico tudi vprašala,(ko je rekla da je naloga MŠ in osebnega ginekologa da nas pripravi na porod), kaj točno je tisto kar me v njenih očeh dela če že ne neumno,pa vsaj nepripravljeno. Seveda odgovor je bil nov napad,ki pa ni bil odgovor na moje vprašanje.

Ne vem če sem Vam povedala (ravno zdaj mi je prišlo na misel) da me je vprašala če čutim otroka.Rekla sem,da težko rečem kako intenzivno,ker sem v dani situaciji težko objektivna.Ko je vztrajala naj povem koliko gibov bi lahko preštela sem rekla da recimo 5. Odgovor?
Da moram otroka začutiti vsaj 10 krat na dan in glede na to da je šele 11 dopoldan,da imam za 5 gibov še cel dan pred sabo.user posted image
Groza...

Ampak dobro...je za mano zdaj tale nedelja. Sveže novičke so bolj pomembne.
Danes je zjutraj izcedek spet bil,krči pa enako-na 15,30 minut ali 1 ali 2 uri.
Moja ginekologinja je delala popoldan in res sem se odpravila k njej.
Me je pregledala in si res vzela čas zame.Rekla je ,da je MV res zaprt,s prstom pa mi je pri vaginalnem pregledu otipala otrokovo glavico,ki je zelo nizko v porodnem kanalu.Ravno ko sem bila tam sem dobila krč in ji to tudi povedala. Najprej je mislila,da so krči zaradi otrokove lege,premikov,ko pa mi je v trenutku ko me je stiskal krč,"premaknila" trebuh,krč pa še kar ni popustil je videla,da je fora v materničnem vratu.
Rekla je,da misli da so bolečine posledica slednjega (moram ga poizkusit zmehčat z kamilično kopeljo ali kaj podobnega),ta pa posledica glavice ki je že zelo globoko v porodnem kanalu.
Svetovala mi je pitje Mg (toliko če bo še katera imela kaj podobnega),v skrajni sili pa lahko vzamem tudi spazmex (tega raje ne bom).
Z sečili je vse v redu.

Je pa rekla da bi bilo fajn če bi zdržala do četrtka ko mam na Jesenicah spet CTG,vendar ni nujno da bom glede na položaj. Pa saj je vseeno-kadar bo bo,da le vem kaj se dogaja.Seveda je rekla tudi to,da bolečine niso izgovor da ne bi šla prej,da so zato tam da res pomagajo.

Evo punce, toliko od mene. Iz srca Vam želim mirnih "teh nekaj dni" do srečanja z našimi pikicami in da bi se čim bolje počutile.
Hvala Vam še enkrat za spodbudne besede.Zdej grem pa nazaj v posteljo.

Nikical pogumno!Sem res mislila,da že je kaj novega. Pa še bo a,ne?user posted image

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
28.5.2007 20:10:03   
Anonimen
Palčica samo da ja vse ok z vama user posted image . Drži se še teh nekaj dni pa bo. Tudi meni je rekla, da je MV še zaprt, ampak da je pa glavica že zelo spodaj, tako da upam, da se tudi pri meni začne dogajat. Bomo vidli. Vso srečo user posted image user posted image user posted image

Ma sem kar živčna ker ne morem več tako delat kot prej. Sem dane svse spucala, ampak me ful matra. Ne morem se prav sklanjat, če lezem po vseh štirih me boli trebuh, pa prepona, skratka kot invalid. Učit bi se morala, pa na računalniku kar dvojne črke vidim, tako da ne vem kako bo. user posted image
Moj dragi še rogovili zunaj ga čakam, da greva skupaj pod tuš, ga bom prosila, če mi pomaga obrit noge - ma se ne morem niti sklonit do konca, res so grozni tile zadnji dnevi. Prejle mi je pa malo češenj nabral, ampak ga je dež ujel. Joj kako bi sama plezala gor, pa mi ne pusti. Letos bodo češnje zgnile ko mene ne bo nič gor user posted image .
Bom najbrž počasi šla kar pod tuš in user posted image .

Želim vam čimbolj prespano noč.

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3161
28.5.2007 22:55:27   
Luckabucka
Drage moje, jaz sem začela puščat in sem na poti v porodnišnico. Bom javila, če je lažni alarm, samo se mi zdi, da ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
29.5.2007 2:02:56   
Luckabucka
Vidim, da vse spančkate. Pridne. Mi se pa cartamo z našim sončkom, ki se nam je pridružil ob pol enih. Vse ok, več pa zjutraj.

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.5.2007 7:01:36   
KT
Luckabucka, pa si rekla, da boš do petka počakala?! user posted image

B R A V O in Č E S T I T K E!!!!!! user posted image user posted image user posted image pa ena user posted image  za mami!

Sta bila pa hitra? Kako pa to narediš? user posted image  A se da kaj zmenit? user posted image  Sigurno maš kake veze user posted image user posted image  Sej ne morem verjet, po treh urah si že sama sporočilce pisala! user posted image  To je pa čist noro, veš! Lepo prosimo za nadaljna natančna navodila kako moramo postopati user posted image  Punce ti bomo res max hvaležne!

Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.5.2007 8:58:35   
Drnula

user posted image user posted image user posted image user posted image Lučkabučka čestitke ! ! ! user posted image user posted image user posted image user posted image

V treh urah si se odpravila in že sporočila user posted image user posted image ne morem verjet.
Ja, se strinjam s KT - daj povej kako to narediš ?

Lepo se imejte skupaj !

Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.5.2007 9:17:13   
*ANA*
user posted image user posted image user posted image Lučkabučka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image .

Si bla hitra, pa pridnauser posted image . Lepo se cartajte, pa še kaj podrobnosti sporoči.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.5.2007 9:45:19   
mentos
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE.

lp

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.5.2007 9:48:31   
zrak
ronja, saj  ti nisem želela nič slabega...Ni potrebno se razjezit, če ti nekdo ne da 100% prav. Jaz pa ja vem , kaj damo na jagode.. se ti ne zdi..? So pa vseeno alergene. Kupljene verjamem , da so polne kemikalij, naše pa ne , ravno tako paradižnik... pa je vseeno alergen..Edino kar jim damo je voda.. user posted image   In zato ni potrebno faksa ali pa strokovne literature...

Lučka bučka   čestitke  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.5.2007 9:51:26   
zlata ribica
Vauuu Lučkabučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti si pa supermami. Iskrene čestitke celi družinici, lepo se cartajte.  Sem ti hotla pripet še nekaj rožic, pa mi ne delajo, hmhmuser posted image .
Ampak za podrobnosti se pa res priporočamo, ker tole je pa zgledalo ekspresno user posted image .

Punce, a ste jo vidle, noro, a ne. Sej me bomo tud kmalu letele user posted image .

Valentina midve imava pa na isti dan RD, lepo praznuj, želim ti, da se ti uresničijo skrite želje.

Špela meni se pa zdi, da se midve poznava, ti bom pisala na ZS pošto, če mi bo uspelo.

Palčica, vidiš, da si odreagirala edino pravilno. Ti kar sebi zaupaj in mirno uživaj v zadnjih dneh. Moram pa priznati, da sem se kar orenk razjezila na tole tvojo dohtarco....imam preveč podobnih izkušenj in so vsi spomini privreli na dan. Ampak boš videla, zdaj bo pa vse OK in vse osebje prijazno (si že pokasirala svoje user posted image , čim prej pozabi, bo bolje zate).

Pri nas se še nič ne dogaja. Non stop nekaj špika, trebuh se je malo spustil, ampak kaj drugega pa ne. Učeri sva poskusila lar nekaj metod: masaža, tuš, cmokanje...pa nič. No zaenkrat, saj dan je še dolg, a ne user posted image .

Punce...katera gre danes? user posted image Navijam za vse, ki si to želijo user posted image user posted image user posted image .

Lep pozdravček in prijeten dan.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.5.2007 9:58:14   
N _ B
Lučkabučka:  user posted image   ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image

Se priporočam za recept, kako v treh urah od doma...roditi malega korenjaka in sporočiti na RR veselo novico. user posted image

(odgovor članu zlata ribica)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.5.2007 10:01:12   
N _ B
Lučkabučka sporoča:

"...trenutno nisem nič na tekočem z RR, ker imam ful prazno baterijo na telefonu. Povej puncam, da se bom javila popoldan. Z malim je dobro. Lep pozdrav vsem junijkam."

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.5.2007 10:18:23   
FLASK_A
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Č E S T I T K E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa veselo crkljanje z novim članom vaše družinice!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.5.2007 10:19:12   
Kati81
LUČKABUČKA ČESTITKE

Mi smo super in spet spimo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.5.2007 10:31:24   
FLASK_A
Palčica, vidiš- imela si prav. Ne sekiraj se zaradi dohtarjev. V prvi vrsti glej samo sebe in poslušaj svoje občutke, pa bo vse vredu!

Jaz sem pa opazila, da me je g naročila malo pozno, pa sem jo poklicala, da se naročim kak dan prej. Me pač res že 3 tedne ni nič pogledada (dopust, bolniška...) Imela sem samo CTGje. No, in je spet na dopustuuser posted image  Saj nevem, al naj se smejem al kaj. Eh, bom tut brez nje rodila aneuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.5.2007 11:14:02   
ŠpelaP
user posted image user posted image user posted image Lučkabučka, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image

Samo, to je pa bilo res ekspresno!user posted image user posted image

Zlata ribica
- Kot sem ti napisala že na ZS - Slovenija je pa res mala! user posted image
Bo treba eno "komunsko" žurko s podmladkom pripraviti! user posted image

Jaz sem pa danes šla do osebne zdravnice zaradi tega smotanega prehlada in mi je vzela briz grla, da vidi a je virus ali bakterije. Ko pa sem ji povedala, da se zadnje dni ponoči ful znojim (se po4-5x preoblečem in celo ponoči glavo sušim ter menjam preznojene povštre), mi je pa še kri dala na pregled. Zdaj pa moram ob 13h klicati za izvide. Upam, da bo vse OK!
Tako, da sem zdaj pa kar opustila željo roditi kak dan prej. user posted image Se raje prej pozdravim, ker je verjetno kar user posted image rojevati nahoden in kašljajoč!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?