@lina
|
Zdaj bom pa malo daljši post napisala...saj vem, da ko bom prišla do konca, boste že vse poniknile Prav šla sem gledat kdaj sem se nazadnje oglasila, in ... v 4 dneh ste naklofale 21 strani lucika - sem prebrala o tvoji - moja ta prva 14 dni nazaj je bila tudi obupno močna - en tampon za eno uro sem brala pri Pušenjaku, da to ni neobičajno - hormoni, nabrekla sluznica dolgo časa.... Jaz sem razmišljala, da če se bo to nadaljevalo, prva dva dni ne bom za med ljudi Pikabu...tvoj možek pa res raztura - da ti dela francosko manikuro...fensi, res! Pa fajn, da ste tako uživali na poroki... Jaz bi tud na še kakšno šla... že kar nekaj časa nisva šla...pa se vsi tile naši frendi špilajo koruznike Maxica, bravo za big brotherja Kar vztrajaj... s seboj nosi vedno za preoblečt... Mi imamo sedaj tudi dnevno spanje brez pleničke... Ponoči jo pa še dobi,.... včasih je suha ali pa čisto malo polulana... ampak naš z velikim veseljem zaliva travico... in prime lulija, porine ritko naprej...pravi dec Pa berem tvoje probleme s taščo, ajajaj! Pa vročino čimprej odpravite! Miha, Matjaž, Maks, Brina, Zoja, čestitke Arabela, avtosedež - pri starejšem imamo Romerja (9-18) v enem avtu in Concorda (9-36) v drugem... Za Matjaža pa še nismo nabavljali... Zdaj bomo morali nabaviti spet dva sedeža... enega jahača za starejšega in enega II. skupine za malega... Pa želim ti eno prespano noč! Pikapolona2, naj te še jaz pozdravim... tisti vanilijev sladkor mi je ostal v spominu Muki, saj bi ti rekla da sem te pogrešala...ampak ti mene nisi pogrešala...torej te tudi jaz nisem Ampak pupe imaš pa fletne, ni kaj! Samo nekaj je: domišljije pa nimata, ko otroke delata Al se ravnata po preizkušenem modelu? Hecam se...to sva tudi midva dobila servirano, da nimava domišljije, ker sta si baje najina otroka ful podobna Altati - a te bomo čez par let gledale v tisti oddaji ekstremno dojenje, al kaj je že bilo Saj ne, hec... Bo tudi Jaša pogruntal, da se kdaj splača tudi joški odpovedat, ker obstajajo boljše stvari kot mleko...Joške bodo pa spet prišle na vrsto čez nekaj let Beki, moje iskreno sožalje...saj to je grozno... Klub nespretnih mamic - sem tudi notri...sicer že nekaj časa nazaj...brez posledic...Ampak bušk bo še veliko...najlepše pa je, ker mamin (al pa očijev) poljubček tako hitro posuši solzice in odžene bolečino stran Mamica81, bravo za dodatne gramčke Frrrr, vi se pa boste naužili morskega zraka...sem vam kar mal fouš! Pa ta teden boš imela kar naporen... A ta razgovor je nkaj čist novega al tam, kjer si že prej delala kot študentka? Držim pesti da bo dedek čimprej okreval! Za tisto punčko sva tudi midva z možem brala... in ker sva ravno v fazi opremljanja je takoj komentiral, da bomo prišraufali vse omare v steno, obvezno! nanica, moj starejši se je vlekel za ušesa, ko je bil zaspan... to je bil njegov gumb za off No, pa sem prišla do konca... A je še katera gor?
|