bodoča
|
Ojla moje septemberke! Hvala vam vsem za čestitke , sva res ful vesela, da je vse OK. Jaz se počutim zaenkrat odlično, sam malo sem še utrujena od vikenda. V petek sva šla z na koncert od radia City in je bilo ful noro dobro it po doooolgem času nekam ven in se sprostit, žal pa me je v soboto zjutraj čakala služba, po službi pa še en rojstni dan, tako, da sem včeraj bila čist "mehka". Naš ta mali ima tudi dirke nenormalne po trebuhu, da se mu samo smejimo, zdaj se že pusti tudi atiju "prijet" in se ne skriva več, tako kot prej. Tak lep občutek je do doživet. Ja, zgleda, da se je vsem začelo zatekanje, mene so včeraj noge prav pekle, da znoriš, prstan pa se mi zdi, da se bo itak razletel, tako ga "narazen tišči". Pol pa še ta vročina, zdaj se mi zdi še tako fino, ko sedim doma v hladni sobi, pol pa se spomnim, da moram popoldan v službo, bljak,... Zdaj šele razumem, zakaj me večina ljudi sprašuje, kak dolgo mislim, še v službo hodit, pol pa rečem da do nekje začetka avgusta, ko se začne porodniška, me pa čudno gledajo. Ah, če res ne bo šlo bom šla pač prej na bolniško, pa neki je še dopusta za skoristit. Midva tudi čakava na voziček, da ga dostavijo, bi ga mogli že vpetek, pa nevem kaj je bilo, da ga niso. Sva pa naročila od Hauc-a model Ontario, nama je bil takoj všeč, meni je bilo pa tud ful pomembno to, da se ročaj prestavlja v obe smeri in ne košara. V petek pa tudi midva začneva s šolo za starše, komaj čakam. Buškica, čestitke za morfologijo . Mateja82, dobrodošla med čveke . Sandra85, maš pa res dobro šefico in super dragega, da te tako lepo preseneti . Guppy, super buši . Karin, super, da tako lepo napredujete . Maturanta, vso srečo še pri naslednjih izpitih . Duc20, čestitke za poroko !!! Upam, da nisem koga ali kaj ven izpustila, ne zamerit, če sem .
< Sporočilo je popravil bodoča -- 28.5.2007 8:28:18 >