|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
28.5.2007 7:46:20   
amy26
Jaz sem mal prej spila eno dozouser posted image  z riževim mlekomuser posted image .

Petarda, veliko sreče danes na izpituuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.5.2007 7:47:50   
petarda
Evo...če bo še keri prav prišla:

Mamica je kakor zarja,
zjutraj se smehlja,
ko še v postelji se dete
s sanjami igra.

Ref.: In zato nikdar
mamice ne dam.
Eno le na svetu širnem
mamico imam.

Mamica je kakor sonce,
srček njen je zlat,
kakor žarek, ki posije
od nebeških vrat.

Ref.: In zato nikdar...
Mamica je kakor luna,
dolge b'di noči,
da počiva njeno dete
mirno, brez skrbi.

Ref.: In zato nikdar... (2x)

< Sporočilo je popravil petarda -- 28.5.2007 7:52:24 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
28.5.2007 7:49:30   
amy26
MAMI!!! RAD TE MAM

kok lepo od Lukijauser posted image user posted image

Mene Aleks tudi zna lepo objeti, rečem dej mamico objemi pa pride me objame in da lubčkauser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.5.2007 7:56:14   
petarda
Mene Aleks tudi zna lepo objeti, rečem dej mamico objemi pa pride me objame in da lubčka

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Daj povej...a z Elo se kaj zamoti? Verjetno zdaj še ne, ko je tako majhnauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
28.5.2007 7:58:38   
petarda
Amy a veš, da bi včeri kmal prišla k tebi na obiskuser posted image user posted image user posted image  Samo nisem hotla, ker se nisem nič najavila, pa še Lukec ni bil z nama, da bi sprobal tiste gugalniceuser posted image user posted image user posted image

Sva šla do enih prijteljev v Trebnje neki iskat, pa sva hotla it še na pico k Šeligatu, pa je imel zaprto in sva se spomnila, da smo bili enkrat v Kegeljčku...in ko smo prišli do tam, sem videla, da smo že skoraj pri tebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.5.2007 8:05:48   
petarda
Vidim, da sta te tvoja sončka že zaposlilauser posted image user posted image user posted image ...Saj jaz sem tudi že kavico spila, pa se mi še kar čvekauser posted image

Kje pa je paštetka to jutro?user posted image user posted image user posted image

Pa Naty se tudi že dolgo ni javila sem goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.5.2007 8:06:26   
amy26
Amy a veš, da bi včeri kmal prišla k tebi na obisk

Škoda k se res nista ustavila, cel dan smo bili doma pa v glavnem zunaj. Drugič pa le priditauser posted image

Aleks se z Elo zaenkrat še nič ne igra, ko je budna jo dam na mizo da je ne doseže. Če jo pa imam v naročju ni več ljubosumen in tečen, včasih ji hoče dat lubčka, včasih jo mal grobo po nogicah potreplja, pa če vidi dudo bi ji jo kar rinil v usta, vendar ne dovolim ker zna biti grob,...
vsekakor mu ne zaupam da bi ga pustila za kako minuto samo z njim, vsaj ne še, je pa veliko bolje kot je na začetku, ker se je kar navadil na njo

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
28.5.2007 8:09:15   
amy26
Vidim, da sta te tvoja sončka že zaposlila

me nista, Aleks je v varstvu ga je moj peljal, Ela pa spi, vendar se bo vsak čas zbudila.

Zaposlil me je mojuser posted image , je na dopustu pa bi skos nekaj debatiral, tako da njega poslušam z enim ušesom z drugim sem pa na RR.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
28.5.2007 8:10:50   
amy26
Zdej pa počas grem, moram še kaj pospraviti dokler Ela spi
pridem še kasneje mal goruser posted image

ti pa pridno študiraj in danes lepo opravi

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
28.5.2007 8:16:41   
petarda
tako da njega poslušam z enim ušesom z drugim sem pa na RR.

Pa saj tle nimaš kaj poslušatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej Lukitu sem včeraj spet bubija pokazala, pa ga je tako gledal user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa skoz je bilo ŠE, ŠEuser posted image user posted image user posted image , ker mu je ful hecno, ko je bubi hotel bubikiuser posted image  vzeti fotoaparat iz rokeuser posted image user posted image user posted image . Pa če zdaj Lukita vprašam, kako je njegovemu očitu ime...reče Alešuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
28.5.2007 8:24:16   
petarda
Bunka se boš vsaj ti pogovarjala z mano?user posted image  Da se ne rabim it učit zdajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
28.5.2007 8:33:22   
amy26
Pa saj tle nimaš kaj poslušat

ha ha hauser posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
28.5.2007 8:35:27   
amy26
Še kar visim na internetu, sem šla pogledat mal na pop tv kako je kaj z priljubljenostjo v hiši BB, pa je očitno Marina kar priljubljena med gledalci - neverjetno. No upam da bo šel Janez naslednjič ven, ker zdaj mi pa več ni zanimiv kot v začetku.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
28.5.2007 11:32:07   
Anonimen
uh, danes se vam pa čveka. Petarda, kaj nimaš nič za delat? user posted image

JAZ sem do zdaj letala za vozeki, in sem že čisto zmešana. In še vedno ne vem kaj kupiti. user posted image

Zdaj grem pa malo pucat, ker sem se končno naspala in nabrala moči za ta podvig user posted image .

Pozdravlja vas Sharpy, in pravi, da ne more gor, ker ji šteka internet.

A ima kdo od Catje2 telefon, dajo povprašam, če ima še vozek za mene. Imam od nje telefonsko, pa sem očitno nekja za..user posted image , ker se neka druga pupa javi.

Ajde, danes se mi pleše user posted image , ker je fajno vreme user posted image  in se da dihati user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
28.5.2007 11:51:56   
petarda
uh, danes se vam pa čveka. Petarda, kaj nimaš nič za delat?

Ne govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz se bom kar vdala v usodouser posted image , ker ni šans, da se napiflam celotno kolektivno pogodbo, pa pravilnik o delovnem času...saj po moje ni mišljeno, da to vem napametuser posted image  Glavno, da vem kje je to dosegljivo, ne?user posted image ....Čeprav mi moj user posted image , skoz teži, da pri izpitu na faxu, tudi moraš vedeti vse napamet, čeprav veš, da je vse v učbenikuuser posted image user posted image user posted image ....Ah...vem kar vem, še enkrat bom šla skozi...pol se bom pa tam zagovarjala s simpatičnostjo in takim nasmeškom user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

Pol grem pa mal v šoping, pa za zavese pogledat za na morje. Bom šla kar v Rutarja, pa pogledala, če majo za naše dimenzije oken kakšne že narejene...se mi ne da več komplicirat s temuser posted image ...Ko smo že pri tem...kdaj pride kera na obiskuser posted image  Kar razporedte seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
28.5.2007 11:54:18   
petarda
Pozdravlja vas Sharpy, in pravi, da ne more gor, ker ji šteka internet.

Pozdravi jo nazajuser posted image   Pa lahko bi prilimala kako fotko Marka in M gor, ne pa da samo vaju gledamo kak žurateuser posted image user posted image user posted image

Na kero melodijo se ti pa pleše zdaj? Ker meni se tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Na tisto...jaz sem nooooor, jaz sem ubogi, bogi, bogi stvor. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
28.5.2007 12:08:19   
Anonimen
Špilam si koncertni DVD dr. Phil Colinsa. Deda ga rula sto na uro, sploh na bobnih user posted image . Pa še za ponucat bi bil user posted image

Sem ravno pri kosilu: skleda mlečnih kumar. Pisker marmelade kako je pasalo. Njami!

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
28.5.2007 12:09:26   
Anonimen
Kar se pa tiče zaves, jaz ti komot odstopim svoje, ker mi grejo na živce in bi bila najraje brez. Imam čudovite rožice pa jih noben hudič ne opazi, da bi jih pohvalil user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
28.5.2007 12:22:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Kar se pa tiče zaves, jaz ti komot odstopim svoje, ker mi grejo na živce in bi bila najraje brez. Imam čudovite rožice pa jih noben hudič ne opazi, da bi jih pohvalil user posted image

A to misliš Ado in Sharpy? user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgač pa bi take k meni glih pasale, ker dol ne bom imela rož. Hitro slikco pa dimenzije goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
28.5.2007 12:24:16   
petarda
Deda ga rula sto na uro, sploh na bobnih . Pa še za ponucat bi bil

Za? user posted image  Otroke čuvat?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
28.5.2007 12:41:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Za? user posted image  Otroke čuvat?user posted image user posted image user posted image user posted image

S svojo kartico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2596
28.5.2007 12:49:28   
amy26

S svojo kartico user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
28.5.2007 13:20:02   
*bubi*
Ej Lukitu sem včeraj spet bubija pokazala, pa ga je tako gledal ....pa skoz je bilo ŠE, ŠE , ker mu je ful hecno, ko je bubi hotel bubiki vzeti fotoaparat iz roke . Pa če zdaj Lukita vprašam, kako je njegovemu očitu ime...reče Aleš

user posted image user posted image user posted image

Jaz bi morala bubiju pokazat, kako L poje. Bi se mogoče kaj naučil. Ko mu rečem, naj mamici zapoje pesmico, zna samo teka teka user posted image  Al pa nekaj čisto po svoje zapoje, včeraj zvečer mi je nina nana, nina nana pel user posted image  Pa je spet mamica prej zaspala kot bubi.

Kaj še - aja, včeraj smo se s Sharpy videli. Bolj na kratko, ker je bil bubi že malo tečka, pa ni navajen v vozičku spat. No, saj bolj problem je bil v tem, ker je on hotel račke lovit, mamica pa se po parku sprehajat.
Bom zdaj dala slikico v album, geslo je še vedno isto.

Petarda, si že opravila? Ti lahko čestitamo? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
28.5.2007 14:52:30   
ada2

A to misliš Ado in Sharpy? user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgač pa bi take k meni glih pasale, ker dol ne bom imela rož. Hitro slikco pa dimenzije goruser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak rožice niso na zavesah, ampak na okenski polici - krasne orhidejeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
28.5.2007 14:59:01   
Anonimen
O, a si opazila Ada user posted image

V glavnem zdaj sem spraznila 3 kufre starih cot in eno potovalko. user posted image  ČE katera rabi naj se javi, ker če ne romajo v peč.

Rabimo v omarah plac za novega člana user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.